Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από filipp0s Δεν ειναι Meguro. Αν δεν το ψαχνει κανεις αλλος να το καψω... Το ψάχνει, το ψάχνει δεν υπάρχει λόγος να το κάψουμε. Ο mod μπορεί να κάνει μιά εξαίρεση και να συνεχίσει το παιχνίδι με μιά εκρεμότητα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Το ψάχνει, το ψάχνει δεν υπάρχει λόγος να το κάψουμε. Ο mod μπορεί να κάνει μιά εξαίρεση και να συνεχίσει το παιχνίδι με μιά εκρεμότητα. Μα τι λέτε τώρα, φυσικά! Δεν τα έχω ψάξει, εχω ψιλοπήξει γενικώς στη δουλειά. Αντε καντε κι εσεις τίποτα!
sapila racing team bimota SB6 1995 Hornet 900 2005 Yamaha SR500 1981 BMW R75/6 1975 BMW R26 1957
Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Το ψάχνει, το ψάχνει δεν υπάρχει λόγος να το κάψουμε. ωραιος! Κι εγω ψαχνω την αρχαιολογια
http://zenjunglemusic.com
Το λεπον, η αρχαιολογια πρεπει ειναι moto Ultima 500cc βρηκα απο διαφημιση(!) εποχης μεταγενεστερο μαλλον μοντελο με αλυσιδα κι οχι με ιμαντα αλλα ιδιο κατα τ' αλλα
Τελευταία τροποποίηση από filipp0s; 23/01/2014 στις 17:37.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal χρονολογια? για να ειμαστε ακριβής? Γιατι το παραπανω ειναι του '28 κι απο οτι ειδα τα προηγουμενα μοντελα ηταν με ιμαντα αλλα μονοκυλινδρα και μια φωτο του μοτερ
1933
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal 1933 βαλε κι αλλα
οκ εχω πολλα
εδώ τι έχουμε....
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotpag εδώ τι έχουμε.... motom 50cc ?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από filipp0s motom 50cc ? σωστά!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisTr to λεει το ονομα αρχειου που εχεις βαλει. ειναι πεζο. αυτο τι ειναι? το αγορασα προσφατα!