Σελίδα 134 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3484124129130131132133134135136137138139144184234 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.996 έως 2.010 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν είμαι με κάποιον συγκεκριμένο. Είμαι όμως αντιροσικός μέχρι αηδίας!!!!!!!!!!!! Την παλιοαδελφή!!! Κι έχω μία συμπάθεια στην Ντουκάτι να πω την αμαρτία μου όχι όμως κάτι σούπερ ντούπερ. Ας χάνει ο αχώνευτος και όλα καλά.
    Είστε εμπαθής κάφρος φίλτατε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    KOTAAAAAAAAAAAAAAA

Τι κότα ρε; Σου απάντησα σε αυτό που ρώτησες. Μπορεί να χάνει ο αχώνευτος σε κάθε αγώνα; Αυτό μ ενδιαφέρει!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Είστε εμπαθής κάφρος φίλτατε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είμαι φίλτατε!!!! Για το εμπαθής μιλάω.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Είμαι φίλτατε!!!! Για το εμπαθής μιλάω.
    Προσπαθώ να σε φανταστώ την πενταετία που ο γιατρός δεν άφηνε νίκη για νίκη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Προσπαθώ να σε φανταστώ την πενταετία που ο γιατρός δεν άφηνε νίκη για νίκη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΧ!!! Τα δύσκολα χρόνια!!! Τι πέτρινα και βλακείες και εξορίες και κυνήγι. Εκείνα κι αν ήταν μαύρα χρόνια...

Σαφώς την ευθύνη την κύρια ευθύνη την έχει η ΕΠΟ! Αυτό μην το συζητάς. υποτίθεται πως θα έπρεπε να πει στην Καλαμαριά ε παλλουκάρια δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον παίκτη. Τους το είπαν; Όχι. Βγήκε πριν τον αγώνα να τους πεις αυτό δεν γίνεται; Πάλι όχι. Ούτε καν μετά δεν πήρε θέση. Και είναι η αρμόδια ομοσπονδία μην το ξεχνάμε αυτό.

εγώ διάβασα σε site (σπορνετ,σπορτ-φμ) ότι δεν είναι υποχρεωμένη η επο να ψάχνει αν μπορεί ο παίκτης να παίξει
    το είχα βάλει κ εδω κάπου...τώρα πόσο πίσω θα σε γελάσω...
    εξάλλου κ στις αλλες περιπτώσεις που καταδικάστηκαν οι εκει επο είχε βγάλει δελτία στους παίχτες...δεν είπαν ότι φέρει ευθύνες οι ομοσπανδίες...οι ομάδες χάσαν βαθμούς...
    εξακολουθώ να πιστεύω αυτό...ναι η επο μπορούσε να ρωτήσει αλλα δεν ήταν υποχρεωσή της...λένε ότι είναι υποχρέωση της ομάδας...

τώρα για τα δήθεν και τα λοιπά είναι για γέλια...ο ντεμάκος σας δεν πάει να σφυρίξει κάτι στους πόντιους...πάει ο ίδιος έχοντας έννομο συμφέρον να πράξει ..σαν αεκάκι...
    αμα κάνει κ τον ρουφιάνο ακόμα χειρότερα...δεν έχει τα @@ σαν παε να διεκδικήσει το δίκιο της -αν έχει-
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε τι σοι συμμετοχη θα εχει,αν εχει,στην ολη υποθεση η ΑΕΚ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αν και οι περισσότεροι γνωρίζω οτι παρακολουθείται το τι γίνεται σε ΜΜΕ για τα αθλητικά πόσοι είδαν το παρακάτω;

Μπέρδεμα με ΕΣΚΑΝ

Κλιμάκιο της ΕΣΚΑΝ επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι (12:00) τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να υποβάλει παίκτες του Ολυμπιακού σε έλεγχο ντόπινγκ (κάτι που έγινε σε ΑΕΚ και ΠΑΟ), ωστόσο αντίκρισε άδειες τις εγκαταστάσεις, αφού η προπόνηση είχε οριστεί για τις 18:00. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει από την Τρίτη την ώρα προπόνησης της ομάδας την Πέμπτη, συνεπώς δεν μπορούν να κατηγορηθούν για προσπάθεια… αποφυγής του ελέγχου. Προφανώς υπήρξε λάθος στην επικοινωνία, το οποίο ήρθε σε μία «ευαίσθητη» περίοδο για το θέμα της χρήσης απαγορευμένων ουσιών για την Ελλάδα.
    Για προσπάθεια αποφυγής σίγουρα δεν μπορούν να κατηγορηθούν. Για "έγκαιρη προειδοποίηση" εκ των έσω ίσως;

Επίσης το θέμα Κλέυτον, νομίζω οτι έχει ξεφύγει λίγο , κυρίως λόγω του ντόρου που γίνεται απο τα ΜΜΕ. Τα κοντά 2 εκατομύρια πλέον που ζητάει η Λάρισσα για τον παίκτη + τον μισθό που θα λαμβάνει , νομίζω οτι είναι υπερεκτιμημένο ποσό.

Εντάξει καλός παίκτης , αλλά οχι και έτσι. Να θυμίσω οτι περίπου στα 2,5 μύρια έφυγε ο Κατσουράνης και πλέον θεωρείται απο τα καλύτερα Ευρωπαϊκά μπακ χαφ!!! Δεν νομίζω οτι υπάρχει καν σύγκριση.

Αν είναι τόσα τα χρήματα που θέλουν , ας τον πάρει ο κόκκινος και να τον χαίρεται. Συγνώμη αλλά με τόσα χρήματα μπορείς να βρείς με αντίστοιχες ικανότητες μέσο , μέσω καλού scouting... υπόψη οτι μιλάμε για 2 μύρια συν οτι μισθό θα πάρει ο παίκτης για το συμβόλαιο του.

a......και μην ξεχνιόμαστε , μιας και ανέφερα τον Κατσουράνη... ο παίκτης θέλει και για προσωπικούς λόγους να γυρίσει στην Ελλάδα και αν ικανοποιηθεί οικονομικά (λογικότατο μου ακούγεται) η ΑΕΚ θα έχει και πάλι στην ομάδα ενα κορυφαίο κόφτη, που μάλλον θα κάνει παρέα με Μπασινά, κατά πως φαίνεται.

Να θυμίσω και πάλι στους φίλους ΑΕΚτζήδες;... Ελληνικός κορμός άμυνας και κέντρου με Δέλλα, Παπασταθόπουλο, Μπούρμπο, Γεωργέα, Αλεξόπουλο, Μπασινά, Κατσουράνη, Λαγό...

και αν παίξει σωστά τα χαρτιά της και σταθεί (πολύυυυυυυυυ) τυχερή , μάλλον και Κυριάκο;... εδώ έχω αμφιβολίες... αλλά θα δούμε

Ε ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ;....

πάντα τρελαινόμουν με την ΑΕΚ και όταν είχε πολλούς Έλληνες παίκτες στο ρόστερ, μιας και είχαν αυτό το πάθος λόγω της αντίληψης του κλίματος στο εσωτερικό της χώρας μας. Αν μη τι άλλο , θα έχουν σίγουρα αυτόν τον τσαγανό που θέλουμε. Αρκεί να τους το μεταδώσει και ο προπονητής που θα είναι απο την επόμενη σαιζόν , έτσι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αν παρει σεντερ μπακ της αξιας του Κυργιακου παντως μου φαινεται οτι θα παιξει 3-5-2 του χρονου...Εκτος αν αφηνει Δελλα εξω...Γιατι θα ειναι εγκλημα να κατσει του χρονου παγκο ο Παπασταθοπουλος....

Για τον Κλειτον τωρα...Πολυ καλος παιχτης οντως...Εγω ακουσα για 1.5-1.6 οχι για 2...Αμα παει τοσο δεν ξερω πραγματικα αν αξιζει...Καλυτερα να δουμε ποσο κανει ο Φερναντεζ του Πανιωνιου για παραδειγμα...

Και φυσικα γουσταρω ελληνικο κορμο..Οπως στο 4(αντι 8)-0....7 Ελληνες παιξανε βασικοι....

Για προπονητη θελω τον Κωστενογλου και μιλαω σοβαρα....Δεν θελω κανενα μικρομεσαιο-μεσαιο ξενο προπονητη....Το πειραμα απετυχε σε ολες τις ελληνικες ομαδες....Τοσους εφερε ο ΟΣΦΠ και προκοπη δεν ειδε....Η ομαδα του Μπαγιεβιτς επερνε τα πρωταθληματα...Ο Πεσειρο που ηρθε με δαφνες και κατι τιτλους εφημεριδων ΝΑ τα ειδατε...Ο Φερερ τα ιδια...

Χιλιες φορες ο πατερ Νικολαος....Να μιλαει για ιερο καθηκον και να τους παει για προετοιμασια στο Αγιο Ορος....Επαναλαμβανω ειδικα αμα παρει την κουπα πρεπει να μεινει οπωσδηποτε....Αλλα και να μην την παρει με την εικονα που δειχνει η ομαδα επι των ημερων του αξιζει του χρονου να μεινει πιστευω....

Καλημερα.

εφόσον υπήρχε ενημέρωσηνωρίς οτι η προπόνηση θα γίνει στις 6 δεν βρίσκω κάτι παράξενο...θα πήγαιναν τότε

κλέιτον vs κατσουράνης
    σορρυ αλλα αν είναι να δώσω 2+ εκ προτιμώ τον βραζιλιάνο...τον θεωρώ αρκετά καλύτερο παίκτη για τον Θρύλο...κ πιο νέος...
    η τιμή μπορεί να είναι μεγάλη όμως ...

λέτε να πάρουμε ιβανσιτς???επιτελους ενας για αριστερα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εφόσον υπήρχε ενημέρωσηνωρίς οτι η προπόνηση θα γίνει στις 6 δεν βρίσκω κάτι παράξενο...θα πήγαιναν τότε

κλέιτον vs κατσουράνης
    σορρυ αλλα αν είναι να δώσω 2+ εκ προτιμώ τον βραζιλιάνο...τον θεωρώ αρκετά καλύτερο παίκτη για τον Θρύλο...κ πιο νέος...
    η τιμή μπορεί να είναι μεγάλη όμως ...

λέτε να πάρουμε ιβανσιτς???επιτελους ενας για αριστερα
    diladi an pareis ivansits...tha xareis??
    wraia...ante bas kai xekoubistei apo emas

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αν παρει σεντερ μπακ της αξιας του Κυργιακου παντως μου φαινεται οτι θα παιξει 3-5-2 του χρονου...Εκτος αν αφηνει Δελλα εξω...Γιατι θα ειναι εγκλημα να κατσει του χρονου παγκο ο Παπασταθοπουλος....

Για τον Κλειτον τωρα...Πολυ καλος παιχτης οντως...Εγω ακουσα για 1.5-1.6 οχι για 2...Αμα παει τοσο δεν ξερω πραγματικα αν αξιζει...Καλυτερα να δουμε ποσο κανει ο Φερναντεζ του Πανιωνιου για παραδειγμα...

Και φυσικα γουσταρω ελληνικο κορμο..Οπως στο 4(αντι 8)-0....7 Ελληνες παιξανε βασικοι....

Για προπονητη θελω τον Κωστενογλου και μιλαω σοβαρα....Δεν θελω κανενα μικρομεσαιο-μεσαιο ξενο προπονητη....Το πειραμα απετυχε σε ολες τις ελληνικες ομαδες....Τοσους εφερε ο ΟΣΦΠ και προκοπη δεν ειδε....Η ομαδα του Μπαγιεβιτς επερνε τα πρωταθληματα...Ο Πεσειρο που ηρθε με δαφνες και κατι τιτλους εφημεριδων ΝΑ τα ειδατε...Ο Φερερ τα ιδια...

Χιλιες φορες ο πατερ Νικολαος....Να μιλαει για ιερο καθηκον και να τους παει για προετοιμασια στο Αγιο Ορος....Επαναλαμβανω ειδικα αμα παρει την κουπα πρεπει να μεινει οπωσδηποτε....Αλλα και να μην την παρει με την εικονα που δειχνει η ομαδα επι των ημερων του αξιζει του χρονου να μεινει πιστευω....

Καλημερα.
    εσύ είσαι ευχαριστημένος φίλε μου με τον κωστένογλου? συμφωνώ με τη λογική σου καλύτερα έλληνας που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και να μη χρειάζεται προσαρμογή κτλ όπως είπες τους είδαμε και τους ξένους τι κάνανε, αλλά δε σε προβληματίζει ότι ο κωστένογλου δεν μπορεί να έχει σεβασμό από τους παίχτες? είδες και μόνος σου 3 περιπτώσεις που ριβάλντο, μπλάνκο και δεν θυμάμαι ποιος άλλος ένας πήγανε κατευθείαν στα αποδυτήρια και δεν του δώσανε ούτε το χέρι τους, νομίζω ότι ο κωστένογλου δεν έχει τη δυνατότητα να επιβάλει πειθαρχία στην ομάδα γι' αυτό στο λέω, και το να υπάρχει πειθαρχία και οι παίχτες να σέβονται τον προπονητή είναι από τα βασικότερα σε μια ομάδα κατά την άποψη μου.

Εχεις ενα δικιο στην αποψη σου...Αλλα αμα προσεξες μετα την 4αρα και την απολυτη στηριξη του Ντεμη στις συνεντευξεις τους ολοι αναγνωρισαν οτι επαιξαν απολυτα συμφωνα με το σχεδιο του προπονητη...Ο Ριβαλντο στο 2ο,αν θυμαμαι καλα,γκολ πηγε στον παγκο και τον φιλησε...Αλλα επειδη δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τον σεβασμο ειπα ειδικα αμα παρει την κουπα να τον κρατησει...

Στο διαταυτα...Εχει δειξει οτι ξερει να στηνει την ομαδα....Γνωριζει τους παικτες του και τους βαζει εκει που πρεπει...Του λειπει η εμπειρια και προς στιγμην φανηκε να του λειπει ο σεβασμος που λεγαμε πριν...Αλλα μου φαινεται οτι τον κερδισε...Και αμα καταφερει να σηκωσει την κουπα πιστευω οτι η αναγνωριση στο εργο του θα ειναι απολυτη...

Και χιλιες φορες να τον κρατησουμε και του χρονου...Ειναι νεος σε ηλικια για προπονητης,ειναι σοβαρος μεχρι παρεξηγησεως,αγαπαει την ΑΕΚ και ειναι 14 χρονια αν θυμαμαι καλα στην ομαδα...Αν αποδειχτει εξυπνος και ικανος του χρονου σε μια ολοκληρη σεζον θα σημαινει οτι βρηκαμε προπονητη για πολλα χρονια...

Και θα ηταν πολυ εξυπνη κινηση του Ντεμη,ειδικα αν παρει κουπα το ξαναλεω,και για να δειξει οτι αναγνωριζει απολυτα την προσφορα του στην πραξη...Παντως μπορει να γινει και στο μελλον αυτη η κινηση αφου πρωτα υπηρετησει τον συλλογο απο αλλη προπονητικη θεση...

Εγω τον πιστευω παντως

ΥΓ Ριβαλντο-Μπλανκο και το θεμα με τον Καλον στην προπονηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εχεις ενα δικιο στην αποψη σου...Αλλα αμα προσεξες μετα την 4αρα και την απολυτη στηριξη του Ντεμη στις συνεντευξεις τους ολοι αναγνωρισαν οτι επαιξαν απολυτα συμφωνα με το σχεδιο του προπονητη...Ο Ριβαλντο στο 2ο,αν θυμαμαι καλα,γκολ πηγε στον παγκο και τον φιλησε...Αλλα επειδη δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τον σεβασμο ειπα ειδικα αμα παρει την κουπα να τον κρατησει...

Στο διαταυτα...Εχει δειξει οτι ξερει να στηνει την ομαδα....Γνωριζει τους παικτες του και τους βαζει εκει που πρεπει...Του λειπει η εμπειρια και προς στιγμην φανηκε να του λειπει ο σεβασμος που λεγαμε πριν...Αλλα μου φαινεται οτι τον κερδισε...Και αμα καταφερει να σηκωσει την κουπα πιστευω οτι η αναγνωριση στο εργο του θα ειναι απολυτη...

Και χιλιες φορες να τον κρατησουμε και του χρονου...Ειναι νεος σε ηλικια για προπονητης,ειναι σοβαρος μεχρι παρεξηγησεως,αγαπαει την ΑΕΚ και ειναι 14 χρονια αν θυμαμαι καλα στην ομαδα...Αν αποδειχτει εξυπνος και ικανος του χρονου σε μια ολοκληρη σεζον θα σημαινει οτι βρηκαμε προπονητη για πολλα χρονια...

Και θα ηταν πολυ εξυπνη κινηση του Ντεμη,ειδικα αν παρει κουπα το ξαναλεω,και για να δειξει οτι αναγνωριζει απολυτα την προσφορα του στην πραξη...Παντως μπορει να γινει και στο μελλον αυτη η κινηση αφου πρωτα υπηρετησει τον συλλογο απο αλλη προπονητικη θεση...

Εγω τον πιστευω παντως

ΥΓ Ριβαλντο-Μπλανκο και το θεμα με τον Καλον στην προπονηση.
    ναι σωστά ο καλόν ήταν που είχα ξεχάσει.

ναι ξέρει τους παίχτες, σαν προπονητής είναι τελείως άπειρος και απλά τώρα κουμαντάρει μια έτοιμη ομάδα που ξέρει τους παίχτες

γνώμη μου πάντα είναι ότι δεν είναι πολύ καλή επιλογή και για τους λόγους που προανέφερα και γιατί δεν έχει εμπειρία, τη στιγμή δε που το πιο πιθανό είναι να πάρετε το δώνη που βλέπουμε όλοι την δουλειά που έχει κάνει στη λάρισσα και τον παραδεχόμαστε και εφόσον έχει δείξει δείγματα γραφής ο άνθρωπος και έκανε και το <<αγροτικό>> του πιστεύω είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή από τον κωστένογλου, απλά στο θέμα των ξένων προπονητών συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί τους είδαμε και αυτούς τι κάνανε, βέβαια θα μου πεις μπιγκόν και σία είδαμε κυρίως γιατί κανένας μεγάλος σοβαρος προπονητής δεν έρχετε ελλαδιστάν γιατί θα έχει απαιτήσεις σε παίχτες που πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία να τους πάρεις, πράγμα ανέφικτο οπότε χίλιες φορές καλύτερα έλληνες προπονητές παρά μέτριους ξένους προπονητές.

Ο Δωνης ειναι η μοναδικη περιπτωση Ελληνα προπονητη που θα δεχομουνα αντι του Κωστενογλου..Μονο εαν χαθει το πρωταθλημα..Αλλιως θελω Κωστενογλου και μονο...

Αν δεν τσουλησει η περιπτωση του πρεπει να κρατησουμε τον πατερα Νικολαο στο τιμονι παση θυσια γιατι μην ξεχναμε οτι ηταν στην ομαδα στην διαρκεια του χτισιματος....

Για να δουμε ομως κατι...Το υλικο στην Λαρισα ειναι πολυ καλο Κλειτον,Γκαλιτσιος,Νταμπιζας και λοιποι....Με μοναδικη εξαιρεση την περιπτωση Μπακαγιοκο που εχει βαλει 2 γκολ σε ολο το πρωταθλημα...Παιζουν καλη μπαλα,επιθετικο ποδοσφαιρο κτλ κτλ..Δημιουργημα Δωνη.

Ο δικος μας ομως επρεπε να καταφερει να ξανακανει ανταγωνιστικη μια ομαδα που τρικλιζε...Που οι σχεσεις στα αποδυτηρια ηταν ενα μαυρο χαλι,που επαιζε χωρις συστημα και βασικο κορμο,που εχει προβλημα φυσικης καταστασης και φαινεται μετα το 60....Που εχει βεντετες....Και τα λοιπα....

Ο Δωνης ειχε πιστωθει πολυ χρονο για να παρουσιασει αυτο που παρουσιασε φετος...Ο Κωστενογλου ειχε μερικες μερες...Και φανηκε οτι με την στηριξη της διοικησης καταφερε να γυρισει το ολο θεμα και να παρουσιασει εργο...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20