Σελίδα 134 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 3484124129130131132133134135136137138139144184234 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.996 έως 2.010 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

θα δειτε ποσο καθαρα θα το παρουμε, που θα ψαχνετε μετα να βρειτε και να διαμαρτηρεστε για κανα πλαγιο στην σεντρα που δοθηκε στον βαζελο αντι τον γαυρο
    δεν καταλαβαίνω γιατί κοροιδεύεις?????

δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι το πλάγιο που θα σας δώσει στη σέντρα δεν θα επηρεάσει τη ροή του αγώνα????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε για πλάκα σας έχουμε όποιος και να ναι ο διαιτητής θα σας κεράσουμε

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δεν καταλαβαίνω γιατί κοροιδεύεις?????

δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι το πλάγιο που θα σας δώσει στη σέντρα δεν θα επηρεάσει τη ροή του αγώνα????
    αρχίσαμε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αρχίσαμε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    βρε εγώ κοροϊδεύω αλλά εσείς είστε ικανοί να πείτε τέτοια πράγματα στα σοβαρά και εκεί δεν είναι αστείο

Υ.Γ.1. Εδώ ακόμα και τώρα ισχυρίζεστε ότι αυτό που έφταιγε και φάγατε 3 στη ριζούπολη ήταν η φυσούνα που μπήκαν μέσα οι παίχτες σας και είχαν χεστεί πάνω τους και δεν τους προστάτευσε κανείς μια και δεν βρήκατε δικαιολογία ούτε στην διαιτησία :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ.2. Είμαι κακός άνθρωπος που σας τα θυμίζω τελικά

Υ.Γ.1. Εδώ ακόμα και τώρα ισχυρίζεστε ότι αυτό που έφταιγε και φάγατε 3 στη ριζούπολη ήταν η φυσούνα που μπήκαν μέσα οι παίχτες σας και είχαν χεστεί πάνω τους και δεν τους προστάτευσε κανείς μια και δεν βρήκατε δικαιολογία ούτε στην διαιτησία :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλα τωρα το πας για μνημειωδη καυγα..

εσυ μεγαλος ανθρωπας πιστευεις τοσα χρονια μετα, οτι ολα οσα συνεβησαν γιναν ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ στην φυσουνα?
    :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καλα τωρα το πας για μνημειωδη καυγα..

εσυ μεγαλος ανθρωπας πιστευεις τοσα χρονια μετα, οτι ολα οσα συνεβησαν γιναν ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ στην φυσουνα?
    :rotflmao:
    μεγάλος ανθρωπας είσαι και φαίνεσαι εγώ είμαι μικρός ακόμα

εγώ απλά είπα τι επικαλεστήκατε και επικαλείστε ακόμα και τώρα και μη που πεις όχι, ανέτρεξε σε πιο παλιά ποστ και θα το δεις μόνος σου.

τη διαιτησία σε εκείνο το ματς φίλε ακατανόμαστε ούτε και εσείς δεν την κρίνατε κακή οπότε σε τι άλλο πράγμα αναφέρεσαι????

Αν αναφέρεσαι ότι βγήκαν όλοι πριν το ματς και φάγανε γαλακτομπούρεκο και τους έκατσε βαρύ και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στο γήπεδο πες το μου γιατί είναι και το μόνο που δεν έχω ακούσει σαν δικαιολογία

μεγάλος ανθρωπας είσαι και φαίνεσαι εγώ είμαι μικρός ακόμα

εγώ απλά είπα τι επικαλεστήκατε και επικαλείστε ακόμα και τώρα και μη που πεις όχι, ανέτρεξε σε πιο παλιά ποστ και θα το δεις μόνος σου.

τη διαιτησία σε εκείνο το ματς φίλε ακατανόμαστε ούτε και εσείς δεν την κρίνατε κακή οπότε σε τι άλλο πράγμα αναφέρεσαι????

Αν αναφέρεσαι ότι βγήκαν όλοι πριν το ματς και φάγανε γαλακτομπούρεκο και τους έκατσε βαρύ και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στο γήπεδο πες το μου γιατί είναι και το μόνο που δεν έχω ακούσει σαν δικαιολογία
    εγω απλα σου λεω οτι η τρομοκρατια δεν εγινε ΜΟΝΟ στην φυσουνα
    και γιναν αρκετα σοβαρα πραγματα ωστε να μπορει καποιος να ισχυριστει οτι οντως υπηρχε τρομοκρατια στους παικτες..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Πιο πολύ τρομοκρατία από την επόμενη μέρα στην παιανία;

εγω απλα σου λεω οτι η τρομοκρατια δεν εγινε ΜΟΝΟ στην φυσουνα
    και γιναν αρκετα σοβαρα πραγματα ωστε να μπορει καποιος να ισχυριστει οτι οντως υπηρχε τρομοκρατια στους παικτες..
    Μεγάλος άνθρωπας είσαι κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες δεν μπορούν να καλύψουν τα πάντα

παίξατε χάλια, χάσατε και τελείωσε

άλλες φορές έγιναν χειρότερα παίξατε κερδίσατε

τα υπόλοιπα ήταν και είναι παπάτζες

Μεγάλος άνθρωπας είσαι κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες δεν μπορούν να καλύψουν τα πάντα

παίξατε χάλια, χάσατε και τελείωσε

άλλες φορές έγιναν χειρότερα παίξατε κερδίσατε

τα υπόλοιπα ήταν και είναι παπάτζες
    διαφωνω, αλλα αφου σας αρεσουν τα παραμυθια των TAKIS, SOCRATES, SABBAS, PETER κλπ κλπ εγω παω πασο..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    οχι ρε τι τρομοκρατια λουλουδια σας πετουσανε οι γαυροι οταν πηγατε στην ριζουπολη....
    εγινα suzukakios

διαφωνω, αλλα αφου σας αρεσουν τα παραμυθια των TAKIS, SOCRATES, SABBAS, PETER κλπ κλπ εγω παω πασο..
    Το πας φιρί, φιρί. Για πες μας δηλαδή ποια ήταν τα <<σοβαρά πράγματα>> που αναφέρεις που εγίναν στους παίχτες και μπορούν να θεωρηθούν <<τρομοκρατία>> γιατί δεν έχεις αναφέρει κάτι μέχρι στιγμής

πες μας σε παρακαλώ γιατί έχω σιχαθεί τα παραμύθια που είδα στο γήπεδο με τα μάτια μου, πες μας τι είχε γίνει πριν και δεν μπορούσαν να παίξουν οι παίχτες σας

κάτι έχω ακούσει ότι ο βύντρα δεν ξεδίπλωσε το μεγαλοπρεπές ταλέντο του να περάσει όλη την ομάδα μας και να σκοράρει γιατί η Μητέρα του ήταν δεμένη χειραπόδαρα και ο SOCRATES τον είχε πάρει τηλέφωνο πιο πριν και του είχε πει

χο,χο,χο αν παίξεις σήμερα καλά your mother is gona get it, χο,χο,χο και του κλεισε το τηλέφωνο

το φαντάζομαι κιόλας θα το έκανα μια φωτοσοπιά μουρλια να το έβαζα αλλά πρέπει να φύγω από την δουλειά σε λίγο δεν προλαβαίνω ρε γαμώτο

Το πας φιρί, φιρί. Για πες μας δηλαδή ποια ήταν τα <<σοβαρά πράγματα>> που αναφέρεις που
    δεν το παω φιρι φιρι ρε μαν
    απλα αν θυμαμαι καλα εχουν γραφτει και εδω μεσα διαφορα..

και υπαρχουν στο ιντερνετ στοιχεια απο συνεντευξεις παικτων και μαρτυριες δημοσιογραφων

οποιος θελει τα βλεπει και τα πιστευει, οποιος θελει τα βλεπει και δεν τα πιστευει,
    οποιος θελει δεν τα βλεπει καθολου και ακουει τον TAKIS:rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. και οποιος ειχε δει το παιχνιδι εκεινη την μερα μετα στις δηλωσεις ειχαν ακουστει πολλα..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δεν το παω φιρι φιρι ρε μαν
    απλα αν θυμαμαι καλα εχουν γραφτει και εδω μεσα διαφορα..

και υπαρχουν στο ιντερνετ στοιχεια απο συνεντευξεις παικτων και μαρτυριες δημοσιογραφων

οποιος θελει τα βλεπει και τα πιστευει, οποιος θελει τα βλεπει και δεν τα πιστευει,
    οποιος θελει δεν τα βλεπει καθολου και ακουει τον TAKIS:rotflmao: :rotflmao:
    με λίγα λόγια δεν έχεις να αναφέρεις κάτι, ούτε καν τις φήμες που είχαν ακουστεί στο internet

Για τον καραγκιόζη που αναφέρεις σκέψου μόνο λίγο ότι οι ασυναρτησίες που λέει γενικά μοιάζουν λίγο με αυτά που λες πιο πάνω και προβληματίσου λιγάκι για αυτό, μην γίνεσαι σαν αυτόν

ρε συ σκέψου λίγο σοβαρά έχουν γίνει πολύ χειρότερα σε πάρα πολλά ματς και δεν σου λέω τουμπα κτλ, σκέψου λίγο 2η και 3η εθνική και παρόλα αυτά οι παίχτες της αντίπαλης ομαδας μπήκαν μέσα και έπαιξαν μπάλα και κέρδισαν, είναι κουτό να επιμένεις να δικαιολογείς πράγματα που δεν δικαιολογούνται

μην γίνεσαι ο Τάκης του Παο

εντάξει καταλαβαίνω το βίτσιο σου με τον Καραγκούνη, το σέβομαι αλλά μέχρι εκεί ρε ακατανόμαστε

άντε κερνάω μπυρίτσα να φιλιώσουμε

και εύχομαι να καταλάβεις τα αυτονόητα, την κάνω τώρα

με λίγα λόγια δεν έχεις να αναφέρεις κάτι, ούτε καν τις φήμες που είχαν ακουστεί στο internet
    ρε φιλε δεν ειναι οτι δεν εχω να αναφερω κατι, απλα εχουν γραφτει πολλακις και ειναι ανουσια κουβεντα..

δεν το καταλαβαινεις αυτο? δηλαδη τι θελεις?

να σου λεω εγω βγηκαν μαχαιρια στην φυσουνα και συ να μου λες οτι ηταν αποκριατικα?
    να σου λεω εγω οτι μπουκαραν στα αποδυτηρια μπραβοι και συ να μου λες οτι τους πηγαν λουλουδια απο τον κοκκαλη?

να σου λεω εγω οτι πεταγαν τουβλα και σι να μου λες οχι?
    να σου λεω οτι μπηκαν για ζεσταμα, εγινε της πορνης και τελικα δεν καναν?

αμα θες ας συζητησουμε, ελα πλακα εχει..
    σκέψου μόνο λίγο ότι οι ασυναρτησίες που λέει γενικά μοιάζουν λίγο με αυτά που λες πιο πάνω και προβληματίσου λιγάκι για αυτό, μην γίνεσαι σαν αυτόν
    οταν λες οτι στην ριζουπολη δεν εγινε τιποτα μαλλον εσυ λες ασυναρτησιες και γινεσαι σαν και αυτον..
    ρε συ σκέψου λίγο σοβαρά έχουν γίνει πολύ χειρότερα σε πάρα πολλά ματς και δεν σου λέω τουμπα κτλ, σκέψου λίγο 2η και 3η εθνική και παρόλα αυτά οι παίχτες της αντίπαλης ομαδας μπήκαν μέσα και έπαιξαν μπάλα και κέρδισαν, είναι κουτό να επιμένεις να δικαιολογείς πράγματα που δεν δικαιολογούνται
    θεωριες απλα για να λεμε..
    εντάξει καταλαβαίνω το βίτσιο σου με τον Καραγκούνη, το σέβομαι αλλά μέχρι εκεί ρε ακατανόμαστε
    θα θελες πολυ ενα καραγκουνη στο ροστερ σου αλλα δεν..
    άντε κερνάω μπυρίτσα να φιλιώσουμε
    και εύχομαι να καταλάβεις τα αυτονόητα, την κάνω τώρα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

και μετα το αγωνα της κυριακής ακολουθεί το δύσκολο πρόγραμμα

Πηγάδια και Βικελίδης....ΟΛΑ αυτα στον πρώτο γύρο....
    ΕΜΕΙΣ θα τα εχουμε βγαλει...

υ.γ το ότι εχουμε τον βαζελο εκτος στο Β γύρο το θεωρώ καλύτερο...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις