Σας προσκαλούμε όλους στην 2η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 10/05/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Το σωστο ειναι να τυλιξει ολο τον κινητηρα με λαδοκολα Επειδή είναι Ducati θα τρέχουν μόνιμα τα λάδια και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεραθεί το ψητό....
WHO RUNS THE SHOW
Χίο αργεις θα τη βάλει άλλος τελείωνε
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29" https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7gibernau Χίο αργεις θα τη βάλει άλλος τελείωνε βαριεμαι! "μονταρω" άλλη τωρα...
www.torosticker.gr TORO Sticker Xpress Copy Shop
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios βαριεμαι! "μονταρω" άλλη τωρα... Είδες την έβαλε άλλος...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7gibernau Είδες την έβαλε άλλος... XESTHKA!
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
...
2 young 2 die, 2 old 2 rock n' roll
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Σωστός. Απορώ πως επιβιώνει αυτή η εταιρία και έφτασε την έκδοση 17 !!!
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman
Give me fuel, Give me fire
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Mlk xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Μπαινω στο merge... "Γιαννη αφησε τον δικο μου" εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα, μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ --------------------------------------------- Professor Einstein, does New York stop by this train?