Σελίδα 135 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 3585125130131132133134135136137138139140145 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.011 έως 2.025 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ευχαριστω...και μου δειχνεις για πρωτη φορα ποσο κομπλεξακι γαυρος εισαι...
    ρε μαλακα τι λές τώρα....σοβαρεψου....

ΟΤΙ και να εγινε ΟΠΩΣ και να εγινε, εφαγες 6 γκολ....πλακα κάνεις???

δηλαδη αν αυριο πει ο γαυρος.....δεν γουσταρω να παιξω σημερα...βαριεμαι που ζω....και του ριξεις 5....δεν θα πεις τιποτα???

οτι και να εγινε.....εφαγες 6αρα φιλε.....
    και αυτο θα το ελεγα για οποιαδηποτε ομαδα....και εμεις να ειμασταν.....

εκτος πια και αν σου κανει σαν δικαιολογια, το οτι εισασταν χαλια φετος.....και δεν τρεχει τιποτα....
    συνελθε.....

εχεις φαει ολη την χρονια, 6 απο γαυρο, δυο 3αρες απο εμας, 4 απο βολο και ουτε ξερω γω ποιον αλλον

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Ό Μαραντόνα ήταν ένα θαύμα τής φύσης καί όχι τής βιομηχανίας φαρμάκων...!!
    σορρυ....

λεμε για τον ιδιο παιχτη που πιαστηκε 2 φορες για χρηση κοκαινης....την μια στο παγκοσμιο κυπελλο του 1994....και μετα σε καποια βιογραφια βγηκαν στην φορα για ψευτικα πουλια και προβλημα εθισμου στα ναρκωτικα κλπ κλπ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οποιος εχει ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με τον αθλητισμο ξερει οτι δεν γινετε να πας μπροστα μονο με μπριΤζολες και αυγα...μεχρι και τους ολυμπιακους αγωνε του Αστεριξ ειχαν τον μαγικο ζωμο....ΗΜΑΡΤΟΝ....

οποιος εχει ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με τον αθλητισμο ξερει οτι δεν γινετε να πας μπροστα μονο με μπριΤζολες και αυγα...

εδω εισαι λαθος φιλε....

οι τοροσιδης-τζορτζεβιτς-στολτιδης ηταν θαυματα της φυσης

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [

Ελα.... Ελα.... Μην ακουω μπουρδες για ενστασεις και χαρτια.......

Σας ειδαμε και εσας στο κυπελο......

Το 1939...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    [

Ελα.... Ελα.... Μην ακουω μπουρδες για ενστασεις και χαρτια.......

Σας ειδαμε και εσας στο κυπελο......

Το 1939...!

κοροιδευε εσυ.......εγω εχω διαβασει και λιγο πιο πριν καπου στο 30 που ειχαν αδικηθει

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε μαλακα τι λές τώρα....σοβαρεψου....

ΟΤΙ και να εγινε ΟΠΩΣ και να εγινε, εφαγες 6 γκολ....πλακα κάνεις???

δηλαδη αν αυριο πει ο γαυρος.....δεν γουσταρω να παιξω σημερα...βαριεμαι που ζω....και του ριξεις 5....δεν θα πεις τιποτα???

οτι και να εγινε.....εφαγες 6αρα φιλε.....
    και αυτο θα το ελεγα για οποιαδηποτε ομαδα....και εμεις να ειμασταν.....

εκτος πια και αν σου κανει σαν δικαιολογια, το οτι εισασταν χαλια φετος.....και δεν τρεχει τιποτα....
    συνελθε.....

εχεις φαει ολη την χρονια, 6 απο γαυρο, δυο 3αρες απο εμας, 4 απο βολο και ουτε ξερω γω ποιον αλλον
    ]
    δεν με διαβασες...αν δεν μου εβαζε τα 4 που εφαγε το 2008 δεν θα εγραφα τιποτα...προσωπικα ΔΕΝ με πειραξε...δεν θελω να κερδιζω με καθε τροπο...η να χανω...απλα θελω να βλεπω μπαλλα...και αυτο που επαιξε η ΑΕΚ φετος μονο μπαλλα δεν ειναι...ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ οπως καποιοι...καταλαβαινεις την διαφορα ελπιζω...

και οπως ειπε καποιος γνωστος μου.....''η μπαλλα ειναι οπως οι τσοντα...αν δεν εισαι πρωταγωνιστης (οχι πρωταγωνιστρια μην πεταχτει κανας μπαμιας ) δεν αξιζει να τρελλενεσε..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

Υ.Γ. Μη μου λες για κομπλεξισμό και παπαριές, δεν σου μιλάω σοβαρά απλά σε πειράζω, το ξέρω ότι ήταν η χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων δεκατιών κτλ αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν τρως 6
    ουτε εσυ με διαβαζεις...ειπαμε...ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ για τον λογο που εγραψες και εσυ...σε πεθαμενο πτωμα δεν μου αρεσει να ασελγω...να ειμαστε στα ισια (η περιπου) και να μου κανεις οτι καζουρα θελεις...:smilea:

]

.προσωπικα ΔΕΝ με πειραξε

καλα....οτι πεις....ουτε τους γαυρους τους πειραξε που εφαγαν 7 απο την γιουβε μωρε...αφου δεν επαιζαν μπαλα.....

]

και αυτο που επαιξε η ΑΕΚ φετος μονο μπαλλα δεν ειναι...

σου ξανα λεω....αυτο ΔΕΝ αποτελει δικαιολογια...... ΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ....λες να νοιαζει τον καθε αντιπαλο σου αν παιζεις μπαλα η οχι???/
    πηγαινε στον βολο και πες του.....χεστηκα που με διεσυρες...αφου δεν επαιζα μπαλα....
    πηγαινε στους γαυρους και πες σκασιλα μου αν η ιστορια εγραψε 7...αφου δεν επαιζα μπαλα..

ουτε εσυ με διαβαζεις:
    και απορια...γιατι ηταν η χειροτερη των δεκατιών????????

οταν εριχνε 4 στον αρη ηταν καλή?
    οταν νικουσε εμας?
    που ειναι στον τελικο κυπελλου ειναι καλή???
    παντα εκει περιπου δεν τερμάτιζε?
    τι το πηραμε σκοινι κορδονι τωρα οτι ηταν χαλια?

]
    δεν με διαβασες...αν δεν μου εβαζε τα 4 που εφαγε το 2008 δεν θα εγραφα τιποτα...προσωπικα ΔΕΝ με πειραξε...δεν θελω να κερδιζω με καθε τροπο...η να χανω...απλα θελω να βλεπω μπαλλα...και αυτο που επαιξε η ΑΕΚ φετος μονο μπαλλα δεν ειναι...ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ οπως καποιοι...καταλαβαινεις την διαφορα ελπιζω...

και οπως ειπε καποιος γνωστος μου.....''η μπαλλα ειναι οπως οι τσοντα...αν δεν εισαι πρωταγωνιστης (οχι πρωταγωνιστρια μην πεταχτει κανας μπαμιας ) δεν αξιζει να τρελλενεσε..."

Δηλαδή ρε μλκ δεν μπορούμε να σε πειράξουμε λιγάκι τώρα που σου βάλαμε 6

τι θές να γράψω: όχι δεν το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν η χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων δεκαετιών και εμείς σε φόρμα. Ε, εντάξει μωρε οποιωσδήποτε μπορεί να βάλει 6 στην ΑΕΚ το θέμα είναι να τα βάλεις σε καμιά σοβαρή ομάδα.

Σύνελθε όταν τρως 6 δεν είναι δικαιολογία ότι είσαι στη χειρότερη σου κατάσταση. Άλλο 3 και άλλο 6.

και άλλο 7 από την Γιουβέντους

δεν συγκρινεται (σε συνολο) με της μπαρτσα ρε....οχι οτι ειναι λίγο

το μονο που χαιρομαι ειναι που χανει το κολοπαιδι ο ροναλντο....δεν προκειται να βαλει ποτε μυαλο και ολο σφαλιαρες θα τρωει.

το αν κλαιει ο μουρινιο δεν σημαινει οτι κλαει-εκλαιγε παντα η ρεαλ.
    εγω σου μιλαω συνολικα....σε διαστημα ετών. anyway......

ντροπη να μιλαει η ρεαλ για διαιτησια για το χτεσινο αγώνα αλλα και αυτον του κυπέλλου....μονο κλωτσιες εριχναν

φιλαρακι...προσωπικα πιστευω οτι Τσαβι Ινιεστα και Μεσσι σε 3 διαφορετικες ομαδες δεν θα εκαναν τους παπαδες που κανουν τωρα...ισως ο Μεσσι μοναχα γιατι ειναι ετην φωτος μπροστα...μην λεμε για ροστερ λεπον και μαλακιες...ολη η δουλεια ειναι στην Μασια...

διχρονικα ξεδιαχρονικα...τα τελευταια 3 χρονια ειναι στο κλαμμα...μπας και γλυτωσουν τιποτα...και μετα λεμε για το ελληνικο ποδοσφαιρο.... εδω κοτζαμ Ρεαλ με μπατζετ ξαναλεω 650μυρια και με διαιτησια υπερ της και κλαει...τι να πουν και οι καημενες ελληνικες ομαδες????

α ναι...που γιορτασες την κατακτηση του πρωταθληματος ρε???

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΘ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...μην λεμε για ροστερ λεπον και μαλακιες

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΘ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παπαρα για αυτο σου ειπα ΣΥΝΟΛΟ....οχι μοναδες...ΣΥΝΟΛΟ...ξεστραβώσου

φιλε σου απαντησα και σε αλλο ποστ.....ας κυλουσε το παιχνιδι στο τηγανι κανονικα....οπως πηγε...και βλεπαμε

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

φιλε σου απαντησα και σε αλλο ποστ.....ας κυλουσε το παιχνιδι στο τηγανι κανονικα....οπως πηγε...και βλεπαμε
    Και στον kalgeorge......

3+3+3 βαθμους δωρο....!!!!

Και + 3 απο το πλαι στην τσεπη ( γιατι ειναι φιλος.... )

και απορια...γιατι ηταν η χειροτερη των δεκατιών????????

οταν εριχνε 4 στον αρη ηταν καλή?
    οταν νικουσε εμας?
    που ειναι στον τελικο κυπελλου ειναι καλή???
    παντα εκει περιπου δεν τερμάτιζε?
    τι το πηραμε σκοινι κορδονι τωρα οτι ηταν χαλια?
    ειπα προσωπικη αποψη...

για τον Αρη (αν ψαξεις) ειχα πει οτι κερδισαμε απο φασεις που βγηκαν στον ΧΙμενεθ....και οτι ο Αρης επαιζε ποδοσφαιρο και εμεις κατι σαν αντεπιθεσεις...συν οτι χαριστηκε μια κοκκινη καρτα στο μαλακισμενο στον Λεοναρντο...
    με εσας δεν ειναι κατι τρομερο να σας κερδισουμε γιατι εισαστε το ιδιο μπουρδελο με εμας...εκτος απο καποιες εξαρσεις του Τζιμπριλ...στα 10 περιστερια ενα γκολ δωρο...
    στον τελικο εφτασα επειδη εγινε αυτο που ειπα πιο πανω με εσας...βεβαια στο δευτερο παιχνιδι πηγατε καπως να παιξετε λιγο μπαλλιτσα (μαλλον παιξατε)...ειχατε και την διαιτησια αβαντα...αλλα υπαρχει ο Θεος-Καρνεζης...
    με τον Μπαοκ με 9 παιχτες και 20 λεπτα δεν του καναμε φαση...ΗΜΑΡΤΟΝ...βεβαια και ο Μπαοκ παπαρια μπαλλα παιζει και φανηκε η διαφορα στις λεπτομεριες...
    τα τελευταια 7 χρονια κοιτα που τερματιζε η ΑΕΚ και ελα και ξαναπες μου...
    τι πειραμε ρε???το να βλεπεις την πραγματικοτητα δεν ειναι διακαιολογια...ειναι η πραγματικοτητα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Και στον kalgeorge......

3+3+3 βαθμους δωρο....!!!!

Και + 3 απο το πλαι στην τσεπη ( γιατι ειναι φιλος.... )

δηλαδή?

ας κυλουσε κανονικα και τα λεγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων