Σελίδα 135 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3585125130131132133134135136 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.011 έως 2.025 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Τελικά,όλοι "αδερφια" είμαστε μέχρι να μας πονέσει η τσέπη...
    ή ο κώλος.....

μετά γινόμαστε... αδερφές !

ανανήψαντας

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Υπάρχουν Κύπριοι που όταν καταλάβαιναν ότι είμαστε Έλληνες μας κέρναγαν, μας καλούσαν σπίτια τους και γενικά είχαμε μια πολύ θερμή αντιμετώπιση, όπως επίσης υπήρχαν και Κύπριοι οι οποίοι δεν μας γούσταραν καθόλου. Αν υπάρχει πάντως ένας λαός που τους έχει κάνει τα πάνδεινα, αυτοί είναι, κλασσικά, οι Εγγλέζοι....όλοι όμως οι Κύπριοι στο όνομα των Εγγλέζων πίνουν νερό....εμένα αυτό μου κάνει κάτι σαν σύνδρομο της Στοκχόλμης περισσότερο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι μια φορά που ανέβαινα από Λευκωσία-Αγρό, σταμάτησα σε ένα καφενείο να πιω καφέ και μου τον κέρασε ο κυρ Γιαννάκης, που ήταν περαστικός, άμα είδε ότι έχω ελληνικές πινακίδες

Τα ίδια που γράφεις εσύ, μου λένε και οι Κύπριοι που σπούδασαν Ελλάδα. Ποιόν να πιστέψω δεν ξέρω;

Αλλά είμαστε εντελώς οφ τόπικ και σόρρυ γι αυτό.
    Οπως και στην Ελλαδα.Θα πας σε ενα χωριο και ο κυρ Μητσος θα σε κερασει τσιπουρακι,ενω την ιδια στιγμη ο μπαρμπα Θανασης θα σου ξεφουσκωνει τα λαστιχα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Οπως και στην Ελλαδα.Θα πας σε ενα χωριο και ο κυρ Μητσος θα σε κερασει τσιπουρακι,ενω την ιδια στιγμη ο μπαρμπα Θανασης θα σου ξεφουσκωνει τα λαστιχα.
    Μήπως ο κυρ Μήτσος με τον μπαρμπα Θανάσση έχουν συνεννοηθεί για να σου κάνουν πλάκα??

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν Κύπριοι που όταν καταλάβαιναν ότι είμαστε Έλληνες μας κέρναγαν, μας καλούσαν σπίτια τους και γενικά είχαμε μια πολύ θερμή αντιμετώπιση, όπως επίσης υπήρχαν και Κύπριοι οι οποίοι δεν μας γούσταραν καθόλου. Αν υπάρχει πάντως ένας λαός που τους έχει κάνει τα πάνδεινα, αυτοί είναι, κλασσικά, οι Εγγλέζοι....όλοι όμως οι Κύπριοι στο όνομα των Εγγλέζων πίνουν νερό....εμένα αυτό μου κάνει κάτι σαν σύνδρομο της Στοκχόλμης περισσότερο.
    Κοίτα το τι τους έχουν κάνει οι εγγλέζοι και τι εμείς είναι μεγάλη κουβέντα. Ας πούμε ότι οι εγγλέζοι έβαλαν τις βάσεις και εμείς εκτελέσαμε. Οπότε εμάς μας έμεινε η ρετσινιά και πάλι καλά να λέμε που τουλάχιστον οι μισοί μας συμπαθούνε.

Μιλάμε βέβαια για ένα κράτος που αν δουλεύει κάτι, είναι γιατί είναι οργανωμένο από τους εγγλέζους, δρόμοι, εφορίες, δημόσιο γενικά. (Οι όποιες δυσλειτουργίες οφείλονται στο ότι το εγγλέζικο σύστημα το εφαρμόζουν έλληνες σαν κι εμάς). Όταν πάω σε κτηματολόγιο, εφορία, δικαστήρια κλπ, κάνω το σταυρό μου που οι εγγλέζοι άφησαν αυτό το σύστημα.

Το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι καθαρά ελληνικό χαρακτηριστικό. Εμάς οι Αμερικανοεγγλεζογερμανοί μας έχουν κάνει χειρότερα σε εμφυλίους, κατοχή και χούντα αλλά παρόλα αυτά θέλουμε να γίνουμε αμερικάνοι, να σπουδάσουμε Αγγλία και να αγοράσουμε μπεμβέ όταν θα τα κονομήσουμε. Ένα νησί είναι, με καθαρά επαρχιώτικη νοοτροπία όπως κι εμείς, που όταν ακούν για ευρωπαίους και αμερικάνους στήνονται στα τέσσερα.

Μη θεωρείς ότι τους εκθειάζω. Ένα ημικατεχόμενο κράτος είναι, που λειτουργεί πειρατικά υπό την ανοχή των άλλων, αρκετά χρόνια τώρα και με αυτές τις μεθόδους καταφέρνει να φέρει χρήμα από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα από τη Ρωσία, για νόμιμες και "νόμιμες" δραστηριότητες. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να ζει πλουσιοπάροχα, γιατί από το 74 και μετά, θα ήταν πολύ φτωχό μέρος αν δεν γινόταν ο φορολογικός παράδεισος που είναι. (τα περί επιχειρηματικότητας, εργατικότητας και μαγκιάς των κυπρίων τα ακούω βερεσέ).

Να δω πότε θα μας σουτάρουν από το thread

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος
    Το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι καθαρά ελληνικό χαρακτηριστικό. Εμάς οι Αμερικανοεγγλεζογερμανοί μας έχουν κάνει χειρότερα σε εμφυλίους, κατοχή και χούντα αλλά παρόλα αυτά θέλουμε να γίνουμε αμερικάνοι, να σπουδάσουμε Αγγλία και να αγοράσουμε μπεμβέ όταν θα τα κονομήσουμε.
    Όντως η οργάνωση τους σαν κράτος είναι σε 'άλλο επίπεδο συγκρινόμενη με εδώ, λόγω Αγγλίας φυσικά.

Για το εγχώριο σύνδρομο που λες εγώ διαφωνώ, άλλο πράγμα είναι να θέλεις να πας Αμερική για να ζήσεις σε αυτό το κράτος, άλλο πράγμα είναι να πηγαίνεις Αγγλία για σπουδές (Τα έχουν καταφέρει τόσο καλά ώστε η εκπαίδευση να αποτελεί εξαγώγιμο προιόν για αυτούς και μπράβο τους) και άλλο να θέλεις γερμανικό αμάξι για να μπεις στο μάτι του γείτονα.....

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    Όντως η οργάνωση τους σαν κράτος είναι σε 'άλλο επίπεδο συγκρινόμενη με εδώ, λόγω Αγγλίας φυσικά.

Για το εγχώριο σύνδρομο που λες εγώ διαφωνώ, άλλο πράγμα είναι να θέλεις να πας Αμερική για να ζήσεις σε αυτό το κράτος, άλλο πράγμα είναι να πηγαίνεις Αγγλία για σπουδές (Τα έχουν καταφέρει τόσο καλά ώστε η εκπαίδευση να αποτελεί εξαγώγιμο προιόν για αυτούς και μπράβο τους) και άλλο να θέλεις γερμανικό αμάξι για να μπεις στο μάτι του γείτονα.....
    Φυσικά και είναι άλλο, όμως εγώ εννοούσα τη μεγάλη πλειοψηφία που βλέπει τσεροκι και εντυπωσιάζεται ονειρευόμενος τη ζωή στα σαμπέρμπια, στέλνει το βλαστάρι της Αγγλία σε δευτερότριτα κολλέγια γιατί εδώ ούτε ζαμπονοκοπτική δεν πέρασαν και αγοράζει bmw γιατί "να γιατί μπόξερ".

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Είμαστε ένα ζευγάρι παντρεμένο 37-33, που μετά από 12 χρόνια που είμαστε μαζί, αποφασίσαμε να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση μας, έτσι ώστε να τη διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα. Η γυναίκα μου έχει μεσογειακό στυλ, είναι 1,70 και 62κιλα, με μαύρα μαλλιά και δύο υπέροχα μαύρα ματιά, έντονες καμπύλες και πολύ ωραίο στήθος. Είναι από τις γυναίκες, που βλέπει κάποιος και.............
    Έλιωσα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    https://youtu.be/sRC9trNGGl4

TPEXAAAAAAA PPPEEEEEEEEEEEEEEEE........
    :rotflmao:
    ανανήψαντας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Ε το μαλακα

Να'τρωγε και κανά σαβούρι εκεί πέρα στα σκαλιά... Θα έπεφτε ο ιντερνές λέμε

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Το ότι ηταν συνεπιβάτης στην μοτό χωρίς να φοράει κράνος μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Θέλω Γεωργιάδη για αρχηγό ΝΔ, σε σημείο τέτοιο, που αν κάνουν τίποτα εσωκομματικές εκλογές είμαι ικανός να πάω να γίνω μέλος και να ψηφίσω!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το ότι ηταν συνεπιβάτης στην μοτό χωρίς να φοράει κράνος μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν............
    Και τί άργησε ρε μάστορα για να του φτιάξει το μαλλί η Ευγενία?
    Για να βάλει κράνος να το χαλάσει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Θέλω Γεωργιάδη για αρχηγό ΝΔ, σε σημείο τέτοιο, που αν κάνουν τίποτα εσωκομματικές εκλογές είμαι ικανός να πάω να γίνω μέλος και να ψηφίσω!
    Κώστα...
    Είναι καιρός πλέον να τα σφαλίσει τα μάτια του ο γέρος....
    Άσε να γίνει ο Κυριάκος αρχηγός, γιατί το βλέπω να βγαίνει αληθινό το "αυτά που ζούμε τώρα, θα τα λένε τα εγγόνια μας κι ο Μητσοτάκης και θα γελάνε"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Φοραγε. α) Ειχε πατικομενο μαλλι, β) ο οδηγος της μοτοσυκλετας κραταγε ενα δευτερο κρανος στα χερια του,

ομως, οπως ομολογησε ο ιδιος ο αδωνις, εφαγε μερικα φαναρια

Εντιτ: Τελικα λεει απορριφθηκε η υποψηφιοτητα του
    Τελευταία τροποποίηση από gior-gos; 02/10/2015 στις 19:52.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55