Σας προσκαλούμε όλους στην ετήσια εκδρομή του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05/10/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ... Tα γκρούπ της βόλτας ΕΔΩ...
Πφφφ μυρισε φτωχια.....
Με τα λεφτά που κάνει ένα μπουφάν κλίμ πάω διακοπές και παίρνω και μπουφάν
Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Με τα λεφτά που κάνει ένα μπουφάν κλίμ παίρνω κινέζικο μηχανάκι και παίρνω και μπουφάν
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont μου θυμίζει τον πατέρα μου με ιστορίες δραχμής, κάποτε με ένα πενηνταρικακι περνάμε τσιγάρα σουβλάκι και πηγαίναμε και σινεμά το κορίτσι
Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Πφφφ μυρισε φτωχια..... Κ Λ Α Ι Ω!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Αααααχαχαχα, ούτε 200€ δεν έδινα γι' αυτό το πράγμα. Όντως, είπα ότι είναι φτηνιάρικα (σε κατασκευή) και ουχί φτηνά (σε κόστος)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda μου θυμίζει τον πατέρα μου με ιστορίες δραχμής, κάποτε με ένα πενηνταρικακι περνάμε τσιγάρα σουβλάκι και πηγαίναμε και σινεμά το κορίτσι ε και τωρα με ενα πενηνταρικακι το ιδιο κανεις.. ποια η διαφορα??
Εμπρός στο δόγμα που δίδαξε ο …… με τον δέκα στο Μεταξουργείο…
Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Εχουν κατι το τοσο εξαιρετικο αυτα τα Klim που να δικαιολογουν την διαφορα της τιμης ή απλα επειδη καποιοι εχουν λεφτα για πεταμα εχουν τις τιμες εκει; Επίκαιρη ερώτηση,πάει κουτί,και για κάποιες μοτό γύρω μας.