"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ...............ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
Πού παίζει αύτός ό.............ΜΠΑΛΑΦΑΣ...................έπιτέλους
γαμώ τόν Κουφοντίνα μου,γαμώ ρέ πατριωτάκι....!!!
Περίμενε νά τό πάρετε πρώτα καί μετά σαλτέρνεις......
ΜΑΛΕΖΑΣ.............ήθελε νά πεί τό παλικάρι....
Τέτοιους φίλους έχεις όμως ...............ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ....!!!!
σωστός!
Όταν λέμε πονάνε τα μυαλά μας το εννοούμε ρε! :rotflmao:
Για πέτε για τον Μαλεζάκο...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
σωστός!
Όταν λέμε πονάνε τα μυαλά μας το εννοούμε ρε! :rotflmao:
Για πέτε για τον Μαλεζάκο...
νταξ...οτι να ναι....
![]()
![]()
φερτε και τον κουτσοπουλο απο την χαρτς να σκισετε...![]()
![]()
Ρε Γιώργη να το πουν άλλοι εντάξει. Έχουν κι έναν Μέλπμεργκ ή έναν Μαϊστόροβιτς. Εσύ με Βύντρα και Σαριέγκι πού πας; Που έκανε σπριντ ο Μουσλίμοβιτς και νομίζαμε ότι τρέχει ο Μπολτ! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
νταξ...οτι να ναι....
![]()
![]()
φερτε και τον κουτσοπουλο απο την χαρτς να σκισετε...![]()
![]()
Τέλος πάντων. Αν όλα κυλίσουν ομαλά θα νικήσουν όλοι αυτό το ΣΚ οπότε την άλλη βδομάδα αρχίζουν τα ωραία.
Εμείς με τα αφεντικά, μετά εσείς με τους κολλητούς σας, εμείς με τη Ρεάλ... εμ... την ΑΕΚ. Έχουμε και Καβάλα, ΑΕΛ κλπ... Έχουμε πολύ δρόμο (και πολλά πέναλτι) ακόμη!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
Ρε Γιώργη να το πουν άλλοι εντάξει. Έχουν κι έναν Μέλπμεργκ ή έναν Μαϊστόροβιτς. Εσύ με Βύντρα και Σαριέγκι πού πας; Που έκανε σπριντ ο Μουσλίμοβιτς και νομίζαμε ότι τρέχει ο Μπολτ! :rotflmao:
και αυτο αποτελει επιχειρημα ρε γιωργο?
να εχεις εναν αμυντικο ο οποιος ΟΚ, ειναι καλυτερος απο βυντρα σαριεγκι??
ετσι σκεφτεστε ολες οι μικρες ομαδες τοσα χρονια ρε...για αυτο δεν προοδευετε.
Εγώ απάντησα στον Ιωσήφ που είπε ότι η ΑΕΚ από τον σημερινό ΠΑΟΚ θα ήθελε μόνο τον Γκαρσία.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
και αυτο αποτελει επιχειρημα ρε γιωργο?
να εχεις εναν αμυντικο ο οποιος ΟΚ, ειναι καλυτερος απο βυντρα σαριεγκι??
ετσι σκεφτεστε ολες οι μικρες ομαδες τοσα χρονια ρε...για αυτο δεν προοδευετε.
Πουθενά δεν είπα ότι ο Μαλεζάς είναι κορυφαίος. Απλά μεταξύ των Ελλήνων ξεχωρίζει. Όπως επίσης και ότι βάσει των αποτελεσμάτων είναι μέρος της κορυφαίας άμυνας του πρωταθλήματος.
Τέλος, το να έχω εγώ έναν Μαλεζά πάει κι έρχεται. Εσύ με τα εκατομμύρια και τους κολοσσούς στη διοίκηση να έχεις αυτά τα χάλια εκεί πίσω δεν δικαιολογείται. Μήπως θα πρέπει τα τσακάλια της διοίκησής σας να πάρουν μερικά μαθήματα μάνατζμεντ από την "μικρή ομάδα";
Και μόνο που συζητάμε ότι ο ΠΑΟΚ χτυπάει πρωτάθλημα είναι ντροπή και για εσάς και για τον Ολυμπιακό αν αναλογιστείς τόσο τη χρόνια διοικητική αστάθειά μας όσο και τα απείρως λιγότερα χρήματα (που καλώς ή κακώς στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι το Α και το Ω).
Εγώ ξαναλέω ότι και ως ομάδα και ως λαός κάνουμε χαβαλέ γιατί βλέπουμε ότι έχετε πάθει νίλα με αυτό που πάει να γίνει, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος ο ένας εκ των δυο να μην πάει ούτε για προκριματικά ΤΣ.Λ. Δε συζητώ αν τύχει και το πάρουμε τί θα γίνει! Πολλά γέλια (και κλάματα) για όποιον μείνει τρίτος.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά πολύ θα ήθελα να το σηκώσω, μόνο και μόνο για να δω τί θα γίνει στα μεταξύ σας στα play off (χωρίς να διαγράφω και την ΑΕΚ).
Ειλικρινά τόση υπεροψία δεν την περίμενα από εσάς βαζέλια. Ξεχάσατε πολύ γρήγορα μου φαίνεται!
![]()
και τα απείρως λιγότερα χρήματα (που καλώς ή κακώς στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι το Α και το Ω).
κοιτα να δεις....και εγω νομιζα οτι τα λεφτα δεν κανουν την ομαδα....
γιωργο αν το δεις τελειως αντικειμενικα...δεν συγκρινονται οι δυο ομαδες...
οποτε θες...και εχω χρονο, να σου αναλυσω το πως και γιατι.
με αυτην την λογικη, θα ηταν και ντροπη μου αν δεν παρω κυπελλο αφου εχω δωσει περισσοτερα λεφτα.
κλπ κλπ κλπ
προσεχε γιατι εκτιθεσε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ειλικρινά τόση υπεροψία δεν την περίμενα από εσάς βαζέλια. Ξεχάσατε πολύ γρήγορα μου φαίνεται!
Γιατί;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
προσεχε γιατι εκτιθεσε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρώτος λέω ότι δεν πάω για πρωτάθλημα.
Αντίθετα ο Ιωσήφ μίλησε για εύκολες νίκες της ΑΕΚ στα play off.
Όλοι το πάνε στο χαβαλέ και στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί τόσο ψηλά, είναι νωρίς, αν βγει έξω θα φάει πολλά (ενώ οι άλλοι τρώνε λίγα) κλπ.
Μιλάνε για καρδιές πρωταθλητή, για μέταλλα, για λιοντάρια και λοιπές παπαριές, ξεχνώντας όμως ότι έχω παίξει 10 ματς με παίχτη λιγότερο (και πήρα τα 8) και όλη τη χρονιά παίζω με συνεχείς απουσίες (τραυματισμοί και κάρτες) και συνεχείς αλλαγές στην εντεκάδα. Φυσικά μόνο οι μεγάλοι του κέντρου έχουν απουσίες, προβλήματα, άγχος, στόχους και όλα αυτά τα ωραία που χρόνια τώρα μας ταϊζουν.
Όταν θα με δεις να λέω ότι πάω εύκολα σε ματς μόνο τότε να μου την πεις. Ακόμη και τώρα έγραψα ότι όλα τα υπόλοιπα ματς θέλουν προσοχή (Πανθραξ, Καβάλα κλπ).
Έχετε χάσει τον μπούσουλα με τα φετινά (βγάζω έξω τους ΑΕΚτσήδες καθώς έχουν τα δικά τους) και αντί να πάρετε μαθήματα οργάνωσης ομάδας μου λέτε άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
ΥΓ Γιώργο το κύπελλο είναι άλλη υπόθεση καθώς κρίνεται σε ένα -καλό ή κακό- ματς. Το πρωτάθλημα που διαρκεί όλη τη χρονιά δείχνει αν μια ομάδα είναι καλή ή όχι και ως τώρα δε δείχνει ότι έχεις καλύτερη ομάδα. Άλλο τα ονόματα κι άλλο η ομάδα. Επιμένω σε αυτό! Και η ΑΕΚ είχε πιτσιρίκια και δεν πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά. Γι' αυτό λέω, μήπως να κοιτάξετε και λίγο χαμηλά να δείτε πώς οι μικρές ομάδες τα βγάζουν πέρα. Χαμένοι δεν θα βγείτε!
![]()
καλα ρε μπουγατσα...???δεν θυμασαι τι ομαδα ειμαι???δεν προσεξες τι πραγμα παραθεσα???δεν διαβαζεις εδω μεσα ποιος γραφει ''εκτιθεσε''???το χουμοριστικο ΔΕΝ το επιασες???Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Γιατί;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κριμα το κατεβατο σου...μαλλον θα σε πουνε Μαρθα Βουρτση 2 ''the revenge''....![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό τι είναι ρε Κώστα,ισπανικό;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΠΑΝΑΘΑ!![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ρε @@ βαζέλια με τις μαλακίες που κάνετε έχετε γ@μησει τον πλανήτη
και μάλλον επειδή το παλτό έβαλε και γκολ (μιλάμε για διαδοχικά και ταυτόχρονα θαύματα)...θαυμαστε μετα τις υπόλοιπες καταστροφές παλιότερα τι κανατε τώρα
"Ο σεισμός στη Χιλή μίκρυνε ανεπανόρθωτα τη διάρκεια της μέρας
O δυνατός σεισμός που έπληξε το Σάββατο τη Χιλή ενδέχεται να μετατόπισε τον άξονα της Γης, με αποτέλεσμα να μικρύνει η διάρκεια της μέρας σε μόνιμη και ανεπανόρθωτη βάση, σύμφωνα με επιστήμονες της NASA.
Η αλλαγή είναι αμελητέα, αλλά μόνιμη. Κάθε ημέρα διαρκεί πλέον κατά 1,26 μικροδευτερόλεπτα λιγότερο, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, αλλά υπενθυμίζεται ότι το μικροδευτερόλεπτο αποτελεί το ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου.
Ένας μεγάλος σεισμός μετατοπίζει τεράστια μεγέθη βράχων και ως αποτέλεσμα μεταβάλλει την κατανομή της μάζας του πλανήτη, άρα και τon ρυθμό με τον οποίο περιστρέφεται η γη. Ο ρυθμός περιστροφής είναι αυτός που καθορίζει τη διάρκεια της ημέρας. "
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
δυστηχως δεν σου μετατοπισε και σενα λιγο τον εγκεφαλο δεξια αριστερα μπας και αρχισεις να σκεφτεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Ένας μεγάλος σεισμός μετατοπίζει τεράστια μεγέθη βράχων και ως αποτέλεσμα μεταβάλλει την κατανομή της μάζας του πλανήτη, . "![]()
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
καλα ο καλτζωρτζ ακομα και οταν ηταν πελατακι της ΑΕΚ ειχε βγαλει γλωσσα....δε μπορει να χωνεψει οτι η μπαναθα δεν υπαρχει στο χαρτη απο εποχης 2004..... τωρα που τον έπιασε η επαρση δε περιμενα τιποτα περισσοτερο.....το θεμα ειναι οτι δεν εχει κριθει τιποτα... ευκολα ο μπαναθας, ο γαυρος ή ο μπαοκ απο ...υποψηφιοι πρωταθλητες μπορει να καταληξουν......5οι........ εγω περιμενω να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα (αυτο ειναι το σωστο γιατι οι κλεφτες απαταιωνιοι θα συνεχισουν να κανουν τα δικα τους τα επομενα χρονια.... λεμε τωρα.... αν δεν υπαρχει σε καθε τελος ενας Νατσουρας...) και να δω τον καλτζωρτζ στα play offs ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θα πεσει πολυ γελιο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: