Σελίδα 136 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 3686126131132133134135136137138139140141146186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.026 έως 2.040 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    "Σπουδάστε μας λέγανε....Θα έχετε ένα καλύτερο μέλλον μας λέγανε...."
    Η αλήθεια είναι ότι σαν λύκειο ουδέποτε μας παρουσίασαν την οιαδήποτε εναλλακτική σαν υπαρκτή λύση του μονόδρομου "πανεπιστήμιο".
    Ουδέποτε μας μίλησαν για την τεχνική κατεύθυνση, για την παραγωγή, για την εφαρμογή της όποιας καλής ιδέας. Όλος και όλος ο ζόρες ήταν "διαβάστε να μπείτε πανεπιστήμιο να κάνετε τη ζωή σας"
    Μέγα σφάλμα, μέγα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κ"Σπουδάστε μας λέγανε....Θα έχετε ένα καλύτερο μέλλον μας λέγανε...."
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αυτό ειναι το μέγιστο λάθος η άποψη που ισχύει και γενικά μας έχουν περάσει απο μικρά παιδιά στο μυαλό μας.. ..(σ αυτο εκανα σχόλιο).

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Η αλήθεια είναι ότι σαν λύκειο ουδέποτε μας παρουσίασαν την οιαδήποτε εναλλακτική σαν υπαρκτή λύση του μονόδρομου "πανεπιστήμιο".
    Ουδέποτε μας μίλησαν για την τεχνική κατεύθυνση, για την παραγωγή, για την εφαρμογή της όποιας καλής ιδέας. Όλος και όλος ο ζόρες ήταν "διαβάστε να μπείτε πανεπιστήμιο να κάνετε τη ζωή σας"
    Μέγα σφάλμα, μέγα...
    +1000 κανένας προσανατολισμός.

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

όπου γης Το avatar του/της iosif
    το μεγα σφαλμα ειναι η δεδομενη συνδεση παν/μιου-εργασιας αναλογης
    μακαρι να ειχαμε πτυχιουχους οικοδομους που θα ηαταν περηφανοι που ειναι αποφοιτοι πχ παντειου

η κοινωνια θα ηταν πολυ καλυτερη
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Σύμφωνα με τον εκδότη του, Αλφαγκιάρα, η υγεία του Σαραμάγκου είχε χειροτερέψει τελευταία, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και σήμερα απεβίωσε στο σπίτι του στη νήσο Λανθαρότε, στα Κανάρια νησιά. Ζούσε εκεί από το 1997 και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Ο βραβευμένος με Νόμπελ συγγραφέας,το 1998, ήταν γόνος οικογένειας χωρικών. Στα πιο γνωστά του συγγράμματα περιλαμβάνονται το "Κατά Ιησούν Ευαγγέλιον" και το "Περί τυφλότητας". Σημειώνεται πως το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο "Κάιν" εκδόθηκε το Νοέμβριο.

((
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Δακρυσα λεμε.....:rotflmao: :rotflmao:

Το διαβασα και αυτο.... Αξιοκρατια τοσα χρονια στο δημοσιο και στις ΔΕΚΟ, γραφειο υπουργου για τον ιδιωτικο τομεα...
    Είδες φαντάζεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν.
    Γράφω πουθενά ότι απο τότε που αναγκάστηκαν οι ΔΕΚΟ να προσλαμβάνουν μέσω ΑΣΕΠ έγιναν και προσλήψεις?

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ουδέποτε μας μίλησαν για την τεχνική κατεύθυνση, για την παραγωγή,
    Δηλαδή τώρα εγώ μπορώ να στείλω τα παιδιά μου να μάθουν να σιδερώνουν πλάκα νομίζεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δηλαδή τώρα εγώ μπορώ να στείλω τα παιδιά μου να μάθουν να σιδερώνουν πλάκα νομίζεις?
    Eγώ δε θα το αποκλείσω από τα δικά μου Στέφανε. Γνωρίζω μερικούς μάστορες που ψάχνουν σιδερωτές και πλερώνουν 40€ τον ανειδίκευτο και 15 οικοδομικά το μήνα. Δεν είναι και άσχημα. Το άσχημο είναι ότι και η οικοδομή έχει πάρει τον κατήφορο...
    Αλλά δεν υπάρχει μονάχα η οικοδομή.
    Γεωργία (συμβατική, οργανική, εναλλακτική), κτηνοτροφία (συμβατική, οργανική, εναλλακτική), αλιεία (ιχθυοκαλιέργεια)...πολλά θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά προπάντων να έχουμε και κάνα δυο πτυχία βρε παιδί μου. Προσθέτει στο πρεστίζ, πως να το κάνουμε.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Eγώ δε θα το αποκλείσω από τα δικά μου Στέφανε. Γνωρίζω μερικούς μάστορες που ψάχνουν σιδερωτές και πλερώνουν 40€ τον ανειδίκευτο και 15 οικοδομικά το μήνα. Δεν είναι και άσχημα. Το άσχημο είναι ότι και η οικοδομή έχει πάρει τον κατήφορο...
    Γεωργία (συμβατική, οργανική, εναλλακτική), κτηνοτροφία (συμβατική, οργανική, εναλλακτική), αλιεία (ιχθυοκαλιέργεια)...πολλά θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά προπάντων να έχουμε και κάνα δυο πτυχία βρε παιδί μου. Προσθέτει στο πρεστίζ, πως να το κάνουμε.

Γνωριζω αρκετα παιδια, με πτυχια και χωρις, που με ονειρα αποφασισαν την τυχη τους στην γεωργια ειτε συμβατικη, ειτε βιολογικες καλλιεργειες και καταστραφηκαν οικονομικα. Το προβλημα λοιπον δεν ειναι αν θελει καποιος να δημιουργησει κατι δικο του, αλλα ειναι τετοιες οι εποχες και τετοιο το κοστος παραγωγης τω βιολογικων, τοσοι οι μεσαζοντες, που στην τελικη με απολυτη σιγουρια οδηγήσε στη καταστροφη.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

"Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πα να γ@μηθούνε"
    Φιλε αυτη η φραση εχει χαραχθει στη μνημη μου. Και δεν καταλαβαινω πως μπορει να ασχολειται καποιος σοβαρα με ποδοσφαιρο.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Το βγάζω από τις επιλογές όχι για λόγους image αλλά γιατί απλά δεν υπάρχει τρόπος εκπαίδευσης, μόνο όπως λές σαν βοηθός η μεροκάματο και έτσι απλά δεν γίνεται δουλειά.
    Τραγικό λάθος που συνεχίζεται χρόνια, και στην οικοδομή και σε πολλούς άλλους τομείς εκτός των παραπάνω.
    Όχι μόνο στην Δημόσια εκπαίδευση αλλά και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    john varvatos

:rotflmao:
    Δεν πουλαει λεμε ο Βαρβατος ΧΑΡΙΖΕΙ!!!

Πας εκει και του λες ενα σετ ελαστικα για τα ποδια μου
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

+1000...................................................

Υ.Γ ''Μαθε τεχνη και αστηνε και αμα πεινασεις πιαστηνε''
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ