Spoiler:Εμφάνιση
Spoiler:Εμφάνιση
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Βαρετό ήταν, με σκηνές που τραβούσαν χωρίς λόγο και ό,τι να'ναι σκηνοθεσία. Περίπου όπως το πρώτο δηλαδή, αλλά εκείνο ικανοποίησε με την πρώτη σκηνή, ενώ αυτό εδώ δεν είχε τίποτα. Λογικά, έτσι ακριβώς θα κυλήσουν και τα επόμενα.
Life begins at 45°.
Κοκκινομάλλα: ΠΟΥ ΠΑΣ;; ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ!!!
Ασπρόγιαννος: Όσο θα λείπω θα είσαι βασίλισσα
Κοκκινομάλλα: Γιούπιιιιι. Στο καλό.
Midnight Texas. http://www.imdb.com/title/tt5464086/
Είδα τον πιλότο σήμερα και ... είναι καλό. Το προτείνω, για όσους αντέχουν φυσικά να περιμένουν κάθε εβδομάδα νέο επεισόδιο.
Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως υπάρχει ρουφιάνος στο στρατόπεδο της Καλίσι;
Δεν γίνεται οι Λάννιστερ να είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά.
Πιθανό, αλλά όχι απαραίτητο. Είναι άξιο απορίας, βέβαια, πώς σαφώς χειρότεροι στρατηγοί, όπως η Cersei και ο Jamie, έχουν πιάσει στον ύπνο τον Tyrion. Αλλά νομίζω ότι είναι απλά ένα σχέδιο αποδυνάμωσης (εκ των σεναριογράφων) της Dani, ένα handicap, για να φέρουν τα 2 στρατόπεδα στα ίσα. Op dragons are op.
Life begins at 45°.
Ναι η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της σεζόν το κάνανε ευκολάκι του στυλ παίρνουμε και αύριο το Kings Landing άμα λάχει να ουμ
αλλά δεν θέλουμε να πεθάνουν άμαχοι και τώρα τελευταία όλο φαπίδια τρώνε γτ πάντα οι Λάννιστερ ξέρουν όλες τις κινήσεις τους.
Δεν "ξέρουν" τις κινήσεις τους, εκτός αν όντως παίζει προδότης. Απλά είναι έξυπνοι. Ο Euron υποσχέθηκε δώρο από το προηγούμενο επεισόδιο, άρα ήξερε πολύ καλά τι έκανε και είναι ικανότατος θαλασσόλυκος για να ξέρει. Ο Jamie απλά έπαιξε και κέρδισε. Οι Tyrells ήταν ο πιο δυνατός/πλούσιος εχθρός, οπότε είχε διπλό νόημα το να τους ισοπεδώσουν πρώτους. Το θέμα είναι γιατί δεν το σκέφτηκε ο Tyrion.
Περιμένουμε σημαντικά πράγματα από Bran και Theon.
Life begins at 45°.
Ε δε μπορεί να τον κρατάνε ζωντανό τόσες σεζόν απλά για να το βάζει στα πόδια.
Ναι, ανιψιός είναι, αφού ο RhaegAr ήταν αδερφός της.
Life begins at 45°.
βλεπω το ποστ σου,,
παω στο τορεντ..
κατεβαζω..
μου εφτιαξες την βραδια...στα καπακια που σταματησε και ο στιβος
Ο Πάπι είχε και στο χωριό του Full HD.
Who cares. Δευτέρα θα το ξαναδώ. Υπέροχο ήταν κι έτσι. Και τώρα μπορώ να σου πω και ποιος πέθανε ΧΟΧΟΧΟ!
Life begins at 45°.