Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
1ον... Η διαιτησία με τον ΠΑΟκ είχε αρκετά λάθη... όπως την κίτρινη (τουλάχιστον) στον Μπασινά που κάνει τάκλιν απο πίσω με δύο πόδια. Όπως το φάουλ του Μπακαγιόκο στον Σάχα αφού δεν πάει για μπάλα, αλλά με το σώμα πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα.
Γενικά ήταν σκληρό παιχνίδι και σίγουρα του ξέφυγαν φάσεις.... αλλά δεν είδα δόλο. Ούτε και στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ με την Ξάνθη που ήταν και αυτό 50-50. Μοιρασμένη διαιτησία λοιπόν αλλά λάθη υπήρχαν.
Απο εκεί και πέρα, το είχα πεί για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ που φαινόταν και λογικό αποτέλεσμα.
Για την Ξάνθη... αν ήταν σοβαροί ο Κόκκινος δεν πέρναγε απο εκεί.
Τώρα αρχίζουν τα όργανα της Ευρώπης...όποτε πάω να πιάσω μια θέση στον κίτρινο καναπέ (μέχρι στιγμής) και να έχω γνώμη για το τι θα δώ.
Gandalf
Εσενα Οκ ηταν 50-50 η διατησια αν και περιμενατε και καλα σφαξιμο μετα το ανυπαρκτο πεναλτι την 1η αγωνιστικη..... εμενα παλι που ουτε με τον Πανθρακικο δε μου εδωσαν τουλαχιστο το ενα απο τα δυο πεντακαθαρα πεναλτι.
Το τοπιο δεν εχει ξεβρωμισει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο-διαιτησια..... πρακτικες και μεθοδοι που βλεπουμε εδω και μια 10ετια για να ευννοειται η ακατονομαστη ΠΑΕ θα πρεπει επιτελους να σταματησουν
Και μη μου πει κανενας οτι το πετσινο πεναλτι της 1ης αγωνιστικης δοθηκε για να ευννοηθει η Αεκ....![]()