Σελίδα 136 από 145 ΠρώτοΠρώτο ... 3686126131132133134135136137138139140141 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.026 έως 2.040 από 2170

Θέμα: Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    λοιπον παιδακια...επειδη ειναι πολυ φλου το πραγμα μεχρι στιγμης και αμα παραμεινει ετσι δε θα γινει και τιποτα...

εγω με το jimmis5 θα ειμαστε αυριο 3:30 στο ab fab, να πιουμε την καφεδια μας...
    για οσους δε ξερουν, ειναι Αμερικής 1...στην ουσια απεναντι απο το λαγιο...

οσοι πιστοι προσελθετε να τα πουμε απο κοντα

Που το είδες το φλού?????

Είπαμε να μαζευτούμε το μεσημέρι στο μαγαζί μου που το ξέρουν όλοι και μετά ν' αποφασίσουμε που θα πάμε. Τώρα αν εσείς θέλετε να είστε ab fab....οκ.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    βασκα την τελευταια στιγμη μας την κανεις συνηθως...γι αυτο και το φλου που λεω...αμα ειναι να ερθουμε στο μαγαζι και να ψαχνουμε 3 ωρες που θα παμε θα νυχτωσει...

επισης δε μπορουμε να ερθουμε ολοι στο μαγαζι σου γιατι δεν εχουμε που να παρκαρουμε...δεν εχουμε ολοι μεταφορικο μεσο και δε βολευει να χωνομαστε τοσο κεντρο...στο μαγαζι που λεω εχει και παρκιν χωρο εχει απ'ολα...

αλλα και να ερχομουν δε θα ανεβαινα σε καμια περιπτωση δικαβαλος και ξεκρανωτος...οποτε θα το εκοβα ποδαρατος μεχρι την καφετερεια...

τεσπα αμα θετε να πατε αλλου μπορειτε να πατε κακιες δε κραταμε...εμεις εκει θα μαστε και θα σας περιμενουμε...

βασκα την τελευταια στιγμη μας την κανεις συνηθως...γι αυτο και το φλου που λεω...αμα ειναι να ερθουμε στο μαγαζι και να ψαχνουμε 3 ωρες που θα παμε θα νυχτωσει...

επισης δε μπορουμε να ερθουμε ολοι στο μαγαζι σου γιατι δεν εχουμε που να παρκαρουμε...δεν εχουμε ολοι μεταφορικο μεσο και δε βολευει να χωνομαστε τοσο κεντρο...στο μαγαζι που λεω εχει και παρκιν χωρο εχει απ'ολα...

αλλα και να ερχομουν δε θα ανεβαινα σε καμια περιπτωση δικαβαλος και ξεκρανωτος...οποτε θα το εκοβα ποδαρατος μεχρι την καφετερεια...

τεσπα αμα θετε να πατε αλλου μπορειτε να πατε κακιες δε κραταμε...εμεις εκει θα μαστε και θα σας περιμενουμε...
    Ρε αφιλότιμε, ο καιρός μας κάνει τη χάρη για βολτίτσα στα Σελλά, θα δούμε και τη γέφυρα από ψηλά .... θα έχει και τζάκι, θα είναι και η πισωκούνα, τι να πω.

Άλλωστε αυτό είπαμε από χθες βράδυ και ο DAZ δεν έχει internet.

ρε μπιλ μεσα για την πισωκουνα αλλα αμα παμε σελλα στις 4+ θα ειναι ηδη βραδυ...ειναι και επικινδυνο δηλαδη να τρεχουμε στο βουνο βραδιατικα και να το κατεβαινουμε χωρια το ψωλοκρυο...να κανονιζαμε τον καφε τωρα το πρωι να σου λεγα μεσα με τα μπουνια...

ΥΓ:αμα θελετε πισωκουνες εχω μερικες και πατρα κεντρο να σας γνωρισω δεν ειναι αναγκη να ξενιτευτουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τες πα θα σου πω τι θα κάνουμε, με πήρε και Νιο και περιμένει τηλ να του πω, θα περιμένω και τσι άλλοι και θα δούμε. Άντε ρε πστ μου έναν καφέ τον κάνουμε σίριαλ.

Τελικα;;;
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Μέχρι νεοτέρας στο μαγαζί μου Χάρη και αποφασίζουμε

Ok

σι γιου λειτερ αλιγκειτερ
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    και 10 λεπτά αφου έφτασα σταμάτησε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    vstromer-o χωματινος ,ο εχω ΚΤΜ αλλα το nick παραμενει στο vstrom ,γτ ως γνωστο αυτο ειναι το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μηχανακι του πλανητη

loylas-o φρεσκος ,ο εχω transalp και δεν ξερω τι λαδια να του βαλω μηπως κανω λαθος και χαλασει

daz-ο ανθρωπος μυστηριο,ο καβαλω οτι μου βρισκεται(τι teneKes τι gsxr το ιδιο ειναι) και γραφω 800χλμ για να πιω εναν καφε και στα καπακια γυριζω κιολας αμα λαχει

p@nos-o εχω γαματο ducati αλλα μονο 3 μηνες τον χρονο,γτ τους υπολοιπους το αφηνω να ξεχειμωνιασει αλλου(για τον παραλιγον κατεβασμα της τζαμαριας δε λεω κατι...)

jimmis5-o εχω μηχανακι γεννητρια και πουλαω ρευμα και στην ΔΕΗ αμα λαχει(ελα να κανουμε παρεα εμεις ρε...)

alcapone-ο εχω εξαφανιστει αλλα σκαω μυτη χωρις προειδοποιηση να σας αφησω αφωνους και για να σας εντυπωσιασω ξαναφευγω χωρις προειδοποιηση

emiliano-ο ανθρωπος με μπλουζα ducati-rossi,ερχομαι με αυτοκινητο στην συναντηση και καβαλω vstrom

nio198485254245 και κατι ψιλα-ο εχω vstrom και μην φοβαστε την βροχη,γτ θα μπω μπροστα και θα ανοιγω μονοπατι στον χωροχρονο να περνατε στεγνοι,που επισης δεν τρωει ποτεεεε τσοκαρο και μιλαει και τοσο απτεστα αγγλικα ...

vaska-ο φτιαχνω τσιγαρο σαν το μπουρι που εχει για εξατμιση fiat pundo με μπλε led στα πιτσηλιστηρια και μου αρεσει να μου γλυφει το αφτι ο απο πανου...

Ο camen(o εχω ducati αλλα κουβαλαμε και μια πενσα στην κωλοτσεπη ,γτ καμια φορα μουλαρωνει και δεν παιρνει,ο εχω αλλαξει 23523465 ρελε και προκοπη δεν βλεπω κλπ κλπ) σας ευχαριστει για την ωραια παρεα που καταφεραμε να μαζεψουμε μετα απο τοοοοσο καιρο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

p@nos-o εχω γαματο ducati αλλα μονο 3 μηνες τον χρονο,γτ τους υπολοιπους το αφηνω να ξεχειμωνιασει αλλου(για τον παραλιγον κατεβασμα της τζαμαριας δε λεω κατι...)

δεκεμβρη εφυγε φεβρουαρη θα ξαναρθει...

φεβρουαρη θα ξαναρθει...

Kαταλαβα,τωρα που το ειπες μεχρι τελη Μαι θα ριχνει καρεκλες...

θα του βαλω πλωτηρες ας βρεχει οσο θελει

Λεβεντες..........

Γνωστες οι περισσοτεροι με αφησατε αφωνο σε πολλες περιπτωσεις.

6 Volt, H7, H4, I4, α2+β2=γ2,σωληνωτα πλαισια, μπουζι, ρελεδες, αναποδα τιμονια, κτλ κτλ κτλ

Χαρηκα που τα ειπαμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
    Λεβεντες..........
    Eμαθες αρκετους σημερα,δεν μπορεις να πεις...:wacko:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1000
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2025, 17:24
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 13:18
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 09:11
  4. Πάτρα