Σας είδα λιγο κοντα στην Καβάλα στην εγνατία. Πολλές μα πολλές Vespa. Καποιες φορτωμένες σε trailer σε αυτοκίνητα. Δεν πηγαιναν ολοι μαζί. Προφανώς απο καποιο event
Αυτό που όλο και πιο συχνά βλέπεις μοτοσυκλέτες να μεταφέρονται φορτωμένες.... σημεία των καιρών. Πάρε το αυτοκίνητο και πήγαινε στο event με το λογότυπο της μηχανής σου στο μπρελόκ, τι την ταλαιπωρείς με τα φορτώματα/ξεφορτώματα.
Μα δεν ταλαιπωρείται από το φορτωμα/ξεφόρτωμα, το αντίθετο.
Λογικά το κάνουν για λόγους άνεσης.
Ειδικά για τις vespa που οι παλιές είναι 50αρες είναι πολύ λογικό.
Αλλά γενικά αν εξαιρέσουμε τα χωμάτινα που δεν έχουν πινακίδες εγώ δεν βλέπω μηχανές φορτωμένες συχνά.
Σας είδα στην παραλία της Καλαμάτας προχθές το πρωί,τρεις γιαγιάδες πίνατε καφεδάκι.
Η μία είχε το κινητό και οι άλλες δύο είχαν πέσει απάνω:
-Γράψε είμαστε στο Πανελλήνιο για καφέ.
- Μην πεις Βάνα,γράψε Βανούλα!
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑ!! μλκ μου ακόμα γελάω !!![]()
Και οι άντρες τους στο διπλανό καφενείο.
-Γράψε να πάρει κινέζικο.
-Όχι πάλι ρε συ, θα στα χώσει ο gavros![]()
Σε είδα αλλά δυστυχώς σε λόκαρα κιόλας γιατί δεν πίστευα τι έβλεπαΤα vision skills από τόση πίστα όντας χαλαρός και όχι αλέρτ πήγανε περίπτατο. Όλοι καλά παραδόξως και ο μαν όχι μεθυσμένος (μουσουλμάνος γαρ), βγήκε στο αντίθετο και τσουγκρίσαμε μετωπική. Πρώτο τροχαίο με αυτό το μηχανάκι, όλα καλά από υγεία (με το ποδήλατο μεθυσμένος πριν κάτι μήνες είχα πάθει πολύ χειρότερα
είχε τσίπουρο ο δρόμος και γλύστραγε). Και αν και έχει πολυαναφερθεί επειδή βλέπω όλους τους γρήγορους (στις ευθείες τουλάχιστον) ακόμη και 2022 να ναι με γυαλί και πένα μαλλί, αν δεν είχα κράνος και μποτάκια θα χα φάει δάχτυλο μεγάλο ποδιόυ, σπασμένη μύτη και κούτελο στη καλύτερη. Ανεξήγητα δεν έβαλα το τζιν με τα προστατευτικά και έβαλα άλλο οπότε πάγο στο γόνατο. Προφανώς και εγώ με τις ζέστες για να μη κουνάω δάχτυλο με βερμούδες και t-shirt μπορεί να βγω αλλά αν ήμουν χτες έτσι θα κλαιγα ακόμα. Πάει το trackday του Σεπτεμβρίου μάλλον
Υγείες
![]()
ουπςςς.....σκατά!!!!
αλλά αφού είσαι καλά εσύ όλα τα άλλα γίνονται.
καλά έτσι στεγνά βγήκε ο άλλος στο ρεύμα σου?
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Ναι έτσι ακριβώς και πήγαινε και σιγά εξού και η ξενέρα που δεν τον απέφυγα. Δεν ήταν στα καλά του και η αλήθεια είναι τον λυπήθηκα πιο πολύ από μας. Κάτι του χαν πει στο τηλ και ήταν χάλια, από ότι είδα το αμάξι του, είχε πάρει σβάρνα τις μπάρες αριστερά όπως ήμουν εγώ, στη κατεύθυνσή του και μάλλον έκανε τιμονιά. Μετά δεν μίλαγε και έκλαιγε... Το αστείο είναι ότι είπα στη συνεπιβάτη (φιλοξενούμενη) "πάμε να βγάλουμε φώτο την πόλη από ψηλά που χει γαμώ τις θέες" (στο Tibidabo) και τελικά έβγαζε φωτό το ατύχημα![]()
Περαστικά! πολύ χάρηκα που δεν έπαθες κάτι σημαντικό.
Οι εκδορές στο carbon είναι εύκολο να επιδιορθωθούν. Αν σε πιάσει να ασχοληθείς και χρειάζεσαι οδηγίες στείλε ενα pm
δεν θέλει κάποια εμπειρία, ούτε θα σου κοστίσει σε χρόνο.
Καλή ανάρρωση και συγχαρητήρια για την ανθρωπιά και την κατανόηση που αντιμετώπισες τον άλλο οδηγό... ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό για κανέναν σας![]()