και εγω τενερε εχω...
προσοπικη μου αποψη επειδη εχω οδηγησει πολλα v strom ειναι πιο ανετο απο το τενερε ..2 ταξιδια που εκανα μαρτυρησε ο πισινοσ μου ..και της κοπελιας!!!! ...το τενερε δεν ειναι v strom ..μαλλον θα σου κακοφανει
και εγω τενερε εχω...
προσοπικη μου αποψη επειδη εχω οδηγησει πολλα v strom ειναι πιο ανετο απο το τενερε ..2 ταξιδια που εκανα μαρτυρησε ο πισινοσ μου ..και της κοπελιας!!!! ...το τενερε δεν ειναι v strom ..μαλλον θα σου κακοφανει
Παίδες το τενερε v strom δεν είναι. Εγώ πάντως ταξιδάκια των 500 και 600 τα κάνω συνέχεια. Και Ιταλία πήγα με συνεπιβάτη και πράγματα για 3. Από πίσω παράπονα δεν άκουσα ούτε για τον αέρα, ούτε για την σέλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Ψήνομαι για νεο μηχανακι και γλυκοκοιταζω το Τενερε.
Με δεδομενο οτι μεχρι περυσι ειχα το Vstrom αλλα ενεκα οικονομικων και αλλων συγκυριών τελικα το εδωσα, ποσο θα μου κακοφανει η μειωση ιππων και απο ανεση για 2 τι λεει?
Η χρήση που το θελω ειναι αυτη που ειχα και το στρομ, λιγη πόλη, εκδρομουλες και 1-2 ταξιδακια το χρονο μεχρι 500-600 χλμ. Κυρίως σκεφτομαι για την ανεση εκτος πολης, φορτωμενο με 2 και για 2! Μην ακουω δηλ. γκρινια απο συμβια που καλομαθε στο στρομ!
Μη μου πειτε να ξαναπαρω στρομ, δε μου παει η καρδια, και σκεφτομαι οτι το Τενερε θα ειναι κ πιο οικονομικο, ατιμη κριση!
Καμια αλλη συμβουλη?
Η σέλα του 08 είναι λίγο πιο μαλακή από του 09 με αποτέλεσμα να κουράζει λίγο παραπάνω τον οδηγό γιατί δεν επιτρέπει μικροδιορθώσεις. Διορθώνεται. (εγώ δεν την έχω πειράξει)
Η ζελατίνα μια χαρά κάνει τη δουλειά της για το μέγεθος που έχει αλλά αν θέλετε να μειωθεί ο θόρυβος στο κράνος και γενικά να έχετε καλύτερη κάλυψη θα χρειαστεί αναβάθμιση. (ούτε αυτή έχω πειράξει παρ’ όλο που είμαι 1.90)
Ταχύτητες ταξιδιού της τάξης των 180 που πάει το vstrom δεν μπορεί να πάει το τενερε αφού κάπου εκεί είναι και η τελική τουη. Max 150.
Κουνήματα και λοιπά λόγο ύψους δεν υπάρχουν.
Αν το σκίσεις στην εθνική θα σου κάψει όσο και το v strom αλλά θα σε πάει πιο μακριά λόγο 23 λίτρων ρεζερβουάρ.
Sent from me using a computer.
Κατ' αρχήν μια ερώτηση. Επειδή είχα VSTROM 2,5 χρόνια, και τώρα έχω Tenere, τι ακριβώς σου φάνηκε ακριβό στο STROM??? Ίσως ελάχιστα πιο ακριβά ta service? σιγά. Κατανάλωση? Γενική συντήρηση? Σήματα, ασφάλειες. Όλα λίγο πολύ στα ίδια είναι, άντε να γλυτώσεις 100-200 στο χρόνο. Αν μιλάς για οικονομία με 100-200E λιγότερα το χρόνο, δεν νομίζω ότι σώθηκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Ψήνομαι για νεο μηχανακι και γλυκοκοιταζω το Τενερε.
Με δεδομενο οτι μεχρι περυσι ειχα το Vstrom αλλα ενεκα οικονομικων και αλλων συγκυριών τελικα το εδωσα, ποσο θα μου κακοφανει η μειωση ιππων και απο ανεση για 2 τι λεει?
Η χρήση που το θελω ειναι αυτη που ειχα και το στρομ, λιγη πόλη, εκδρομουλες και 1-2 ταξιδακια το χρονο μεχρι 500-600 χλμ. Κυρίως σκεφτομαι για την ανεση εκτος πολης, φορτωμενο με 2 και για 2! Μην ακουω δηλ. γκρινια απο συμβια που καλομαθε στο στρομ!
Μη μου πειτε να ξαναπαρω στρομ, δε μου παει η καρδια, και σκεφτομαι οτι το Τενερε θα ειναι κ πιο οικονομικο, ατιμη κριση!
Καμια αλλη συμβουλη?
Δεύτερον για τη χρήση που λές το Strom και το Tenere δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές. Να μου λεγες για ταξίδια 2-3000χλμ να σου έλεγα. Τώρα για ταξίδι 500-600 χλμ ήμαρτον και με DT το κάνεις.
Τώρα τι έχει το Tenere που δεν θα έχει ποτέ το strom, είναι η πολύ καλύτερη δυνατότητα κίνησης στο χώμα και την κίνηση της πόλης.
Τι έχει το Strom? Πολύ καλύτερο παρατεταμένο μέσο όρο σε άσφάλτινο ταξίδι πολλών χιλιομέτρων.
Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις τι χρήση θες να κάνεις στη μηχανή...
Προσωπική γνώμη τώρα. Μεταξύ των δύο: το Strom το αγάπησα, το Tenere με ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ.
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Εμένα πάντως η γυναίκα στο πρώτο μεγάλο ταξίδι με το τενερέ μου παραπονέθηκε και αναπόλησε την Άφρικα.
Άρα άλλο ένα συν για το τενερέ, θα πηγαίνω ταξίδια μόνος μου!
![]()
---Dum spiro, spero---
Σε όλα βρισκω πιο οικονομικο ενα μονοκυλινδρο με 50 αλογα παρα ενα 2κυλ με 70.
Οι διαφορες βεβαια μπορει να ειναι αυτες που ειπες φιλε τζαροτ, κι εγω θελω να πεισω τον εαυτο μου για πιο λογο κολλησα με το Τενερε >το βρισκω πανεμορφο-μη βαρατε!
Βασικα ολοι μου ειπατε αυτο που φοβαμαι να ακουσω...
Και συγνωμη, αλλα για εμενα(-μας) 500 (+500 ελα, ετσι?) χλμ. αποσταση δεν ειναι λιγα, δεν ειμαστε χαρντκοριλες![]()
Ελπιζω να βρω να το οδηγησω κ ο ιδιος και βλεπουμε.
Θενξ γκαηζ
Ωρέ που είσαστε ??ξεκινήσατε διακοπές????
Που πήγανε τα Tenere>????
Εγώ για την ώρα ψάχνω για ξεδοντιάρες και αλανιάρες στις θάλασσες της Πελοποννήσου.
Γειά!
Μού έσπασε (δε ξέρω πώς, υποθέτω μου το έσπασαν οταν ήταν παρκαρισμένο) το πίσω δεξί φλάς. Έχει σπάσει απτη βάση που είναι ένα με το.. λασπωτήρα και θέλει αλλαγή και αυτός ή αλλιως πατέντα.. καμιά ιδέα για τιμές ή για άλλη λύση;
¨ΗΔΗ το κόλλησα μια φορά αλλα μετα απο λίγες μέρες το βρήκα λίγο με το πόδι και εφυγε πάλι!
Εγώ θα τις ψάξω το άλλο σκ στο Πήλιο, αχ... στον ύπνο μου τις βλέπω...!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εγώ για την ώρα ψάχνω για ξεδοντιάρες και αλανιάρες στις θάλασσες της Πελοποννήσου.
Έκανες τίποτα?
Σκατά στη βέργα σου εύχομαι...![]()
γκουχ...γκουχ...εεεεε... λέμε και κανένα ανεκδοτάκι να περνάει η ώρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ταχύτητες ταξιδιού της τάξης των 180 που πάει το vstrom δεν μπορεί να πάει το τενερε αφού κάπου εκεί είναι και η τελική του.![]()
Δυο σαργούς εγώ μια ξεδοντιάρα το ζευγάρι μου. Τρεις φορές ανεβήκαμε στη βάρκα και αλλάξαμε ψαρότοπο, απ΄το κακό στο χειρότερο πήγαμε. Μα που πήγαν τα ψάρια οεο?Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Εγώ θα τις ψάξω το άλλο σκ στο Πήλιο, αχ... στον ύπνο μου τις βλέπω...!
Έκανες τίποτα?
Σκατά στη βέργα σου εύχομαι...![]()
Καλές αναδύσεις φίλος.
Τι δε πάει με 180 το vstrom?Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
γκουχ...γκουχ...εεεεε... λέμε και κανένα ανεκδοτάκι να περνάει η ώρα....![]()
![]()
![]()
Το μαμά έχει 40 γιούργια. Άλλαξα το ένα μέσα στην εγγύηση γιατί έπιανε υγρασία. Αν ψάξεις after ίσως βρεις καλύτερα και φθηνότερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Γειά!
Μού έσπασε (δε ξέρω πώς, υποθέτω μου το έσπασαν οταν ήταν παρκαρισμένο) το πίσω δεξί φλάς. Έχει σπάσει απτη βάση που είναι ένα με το.. λασπωτήρα και θέλει αλλαγή και αυτός ή αλλιως πατέντα.. καμιά ιδέα για τιμές ή για άλλη λύση;
¨ΗΔΗ το κόλλησα μια φορά αλλα μετα απο λίγες μέρες το βρήκα λίγο με το πόδι και εφυγε πάλι!
Μην προσπαθειτε αδικα,Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μα που πήγαν τα ψάρια οεο?
εχουν ραντεβου μαζι μου φετος!!!![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!