βρε άι σιχτίρ ζηλιάρηΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οχι τιποτα αλλο ρε,,,να πιασουν τοπο και τα......ποσα ειπαμε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
βρε άι σιχτίρ ζηλιάρηΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οχι τιποτα αλλο ρε,,,να πιασουν τοπο και τα......ποσα ειπαμε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ο Κοσμος εδωσε το μηνυμα του........
Τα χθεσινα γιουχα δεν εχουν ακουστει ουτε σε ηττες με 3αρες - 4σαρες περιοπης....
( Σε αντιθεση με καποιους αλλους οπου ανεξαρτητως εμφανισης αλλα μονο απο το απτελεσμα τα...... ΟΛΕ πανε συννεφο....)
Βαζελακια....!!!!![]()
Δεν εισαι καλα πληροφορημενος..... στο ΟΑΚΑ πολυ προσφατα με την αθλετικο χειροκροτησαν απαντες τα καμαρια μας και αντιπαλους....![]()
Όχι ρε...πανάθα ήθελε να πει αλλά τού ξέφυγε.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
β) αεκαρα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σού πω....Η μπάλα βρέθηκε μετά από εκείνο το σουτ τού Σισέ ή την ψάχνουν ακόμα;Ξέρεις,αυτό με τη Σπάρτα λέω:rotflmao:
Και μια που είπα για το Σισέ.Το κολάρο το φόρεσε;![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
μλκ εισαι πολυ χωρατατζης :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όχι ρε...πανάθα ήθελε να πει αλλά τού ξέφυγε.![]()
:
Να σού πω....Η μπάλα βρέθηκε μετά από εκείνο το σουτ τού Σισέ ή την ψάχνουν ακόμα;Ξέρεις,αυτό με τη Σπάρτα λέω:rotflmao:
Και μια που είπα για το Σισέ.Το κολάρο το φόρεσε;![]()
![]()
![]()
![]()
ειδες που ειχες προβλημα αυπνιας????
σου ειπα , δες αεκ και θα με θυμηθεις .
![]()
![]()
κατσικι
:rotflmao: :rotflmao:![]()
που τον θυμηθηκες αυτον ρεεεεεεεεεε???τον Καραγιαννη εννοω....δεν σε βλεπω καλα φετος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εχω δει πολυυυυυυ χειροτερα για να σταθω σε αυτο το τακλιν.
ο βαιος καραγιαννης δεν ειδα να σε χαλαει....
ουτε ο καλιντζακης νομιζω....
και δεν ηταν ΤΟΣΟ τραγικο τακλιν....δες το παλι.
αν δεν εδινε κοκκινη αλλα κιτρινη, δεν θα το συζηταγε κανεις τωρα![]()
αν διαβαζες καλυτερα τι εγραψα θα καταλαβαινες...το τακλιν δεν ηταν τοσο τραγικο γιατι δεν τον πετυχε καλα...κατσε να το εκανε και ελα πες μου μετα....
![]()
υ.γ. ρε Βασιλακη γαμα το γηπεδο φετος και ελα να πηγαινουμε για ταβλι....και πιο φτηνα θα σου ερχετε και θα νιωθεις συγκινησεις....(απλα να πλενεσε καλα παντου)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακόμα δεν έχω δει τίποτα εκτός από το β' ημίχρονο με την Ατλέτικο στην Αθήνα και τον γαύρο χθες.Παραλήρημα!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ειδες που ειχες προβλημα αυπνιας????
σου ειπα , δες αεκ και θα με θυμηθεις .
![]()
Για την ΑΕΚ απόψε δεν ξέρω,μάλλον θα υποστώ κανα καφενείο(όχι την ομάδα ρε! )![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Μπα πουλάκι μου,εδώ είσαι και σύ;Πες μου ότι το αβαταρ που βλέπω είναι τατουάζ στον άτριχο πωπό σου και τέλος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
ε με τα ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ δεν κανουμε τιποτα..το θεμα ειναι τι εκανε.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ηταν τοσο τραγικο γιατι δεν τον πετυχε καλα...κατσε να το εκανε και ελα πες μου μετα....
![]()
υ.γ. ρε Βασιλακη γαμα το γηπεδο φετος και ελα να πηγαινουμε για ταβλι....και πιο φτηνα θα σου ερχετε και θα νιωθεις συγκινησεις....(απλα να πλενεσε καλα παντου)
rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε βασιληη.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τον μλκ :rotflmao:
Καλλιθεα η Θησειο???Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ακόμα δεν έχω δει τίποτα εκτός από το β' ημίχρονο με την Ατλέτικο στην Αθήνα και τον γαύρο χθες.Παραλήρημα!![]()
Για την ΑΕΚ απόψε δεν ξέρω,μάλλον θα υποστώ κανα καφενείο(όχι την ομάδα ρε! )![]()
![]()
και σε αυτο αχρηστος δηλαδη???και που να μαθει και το athens by night δηλαδη τι εχει να γινει....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ε με τα ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ δεν κανουμε τιποτα..το θεμα ειναι τι εκανε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στο ιδρυμα παραπληγικων Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Καλλιθεα η Θησειο???![]()
καλα εκει να δεις γελιο.....και δεν νομιζω να αργησει και πολυΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και σε αυτο αχρηστος δηλαδη???και που να μαθει και το athens by night δηλαδη τι εχει να γινει....
Ψιτ!Άσε το είδα κι εγώ αυτό.Το ξέρεις καλά ότι η πρόθεση μετράει ρε κατσίκι,τι μάς λες τώρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ε με τα ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ δεν κανουμε τιποτα..το θεμα ειναι τι εκανε.
Άμα η παιχτούρα τού αεροδρομίου δεν ηρεμήσει(χάσιμο γκολ που δεν χάνονται ή τάκλιν σαν το χθεσινό)τον βλέπω στα αγιοβασιλιάτικα τίς γιορτές.:rotflmao:
moto perpetuo
hasta luego.
ποιο ειναι ρε γιδι αυτο που δεν χανεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ψιτ!Άσε το είδα κι εγώ αυτό.Το ξέρεις καλά ότι η πρόθεση μετράει ρε κατσίκι,τι μάς λες τώρα;
Άμα η παιχτούρα τού αεροδρομίου δεν ηρεμήσει(χάσιμο γκολ που δεν χάνονται ή τάκλιν σαν το χθεσινό)τον βλέπω στα αγιοβασιλιάτικα τίς γιορτές.:rotflmao:
εχεις κολησει στη μια κεφαλια στο οακα.
ρε μηπως να παρουμε μεταγραφη τον Μπερνς (οχι εσυ) να δουμε ασπρη μερα??
αληθεια γιατι τον δινετε αυτον ρε??δεν παιζει καλα???....στα οικογενειακα διπλα![]()
Όχι μόνο η κεφαλιά!Στον ίδιο αγώνα σάς έχασε και μια μπάλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ποιο ειναι ρε γιδι αυτο που δεν χανεται?
εχεις κολησει στη μια κεφαλια στο οακα.
![]()
Μλκ σοβαρά τώρα,αυτές είναι αντιδράσεις ερασιτέχνη,που τού κόβουν απ' την αξία του.
moto perpetuo
hasta luego.