Σελίδα 137 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 3787127132133134135136137138139140141142147187237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.041 έως 2.055 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ώσπου να εναρμονιστούν με τη δική σου σωστή άποψη.Ίδωμεν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτο που προσπαθω να σου πω αλλα εσυ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ειναι οτι

δεν υπαρχει σωστη αποψη

απλα αποψη..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις το θεμα με τους κανονισμους ειναι το εξης...

στα @@ δια μου....

ΤΣΟ & ΛΟ για να μην ξεχνιομαστε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    θα θελες πολυ ενα καραγκουνη στο ροστερ σου αλλα δεν..
    Δεν συνεχίζω το θέμα τις ριζούπολης γιατί βαριέμαι να ακούω άλλες δικαιολογίες για μένα απλά αφού μπηκαν οι παίχτες το γήπεδο και έπαιξαν σαν κοτόπουλα και τους δικαιολογείτε κιολας για την εμφάνιση λέει πολλά, εγώ την δικιά μου ομάδα θα την έκραζα αν έπαιζε έτσι, εσείς δικαιολογίστε την δική σας, προβλημα σας και κακώς προσπάθησα να σου αλλάξω άποψη Βάζελοι είστε είναι η νοοτροπία σας τέτοια της δικαιολογίας.

αλλά πες μου πότε τελιώνει το συμβόλαιο του καραγκούνη γιατί καιγόμαστε να αποκτήσουμε παίκτη σαν και αυτόν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε cirus αυτό με τη Ριζούπολη μη το συνεχίζεις γιατί βγαίνεις φάουλ.

Το ότι ήσουν στο γήπεδο σημαίνει ότι δεν έβλεπες τί έδειχνε live η τηλεόραση... και έδειχνε πολλά!

Άστο που σε λέω!

είδα και τι έγινε στην τηλεόραση, τους κάφρους τους σιχαίνομαι ό,τι προέλευσης οπαδοί και να ναι δεν έχουν θέση στο γήπεδο αλλά στη φυλακή οι περισσότεροι αλλά αφού μπήκαν στο γήπεδο οι παίχτες φίλε μου τελιωσε το παραμύθι, κανένας δεν τους εμπόδισε να παίξουν. Έχω δει πολύ χειρότερα και νομίζω ότι έχεις δει και συ.

φάουλ δεν είμαι καθόλου αλλά το αφήνω γιατί δεν βγάζει πουθενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ΑΝ θυμαστε καλα, τοτε στην παιανια την ειχαν πεσει ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ..του σπασαν κατι τζαμια στο αμαξι κλπ κλπ..δεν θυμαμαι σιγουρα και δεν θελω να πιστευω(αλλα νομιζω) οτι του ριξαν και καμια ψιλη..

απο κει καταλαβαινεις νοημοσυνη ανθρωπων..
    εδώ συμφωνούμε, υπάρχουν Ζώα που δεν σέβονται τίποτα και τα κάνουν όλα σμπαράλια, έχουν θέση στη φυλακή και όχι έξω ελεύθεροι

δεν λέω προφανώς μόνο για της δικής σου ομάδα τα ζώα, δόξα το θεό έχουμε όλοι τέτοιους Μ@λ@κ@Σ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Εχετε θρασος........ ετσι μια και γραφουμε για χαβαλε.....
    Θράσος να λέω τη γνώμη μου έχω ναι και μάλιστα πολύ, σε όποιον αρέσει τη διαβάζει σε όποιον δεν αρέσει δεν την διαβάζει

Νομίζω τέλιωσα με τις απαντήσεις σε αυτά που έχασα χθες ουφ

Εγώ ένα έχω να πω.Όσοι γαύροι δεν αισθάνεστε ντροπή γι' αυτά που έκαναν στη Ριζούπολη οι Τσουκαλάδες και το Κοκκαλέϊκο,είστε τουλάχιστον αξιοθρήνητοι.

Αλλά είπαμε...τούς πηδήξατε τούς βάζελους στο χορτάρι,συγχαρητήρια.
    Ντροπή για τους Τσουκαλάδες αισθανόμαστε ούτως ή άλλος και γιαυτα που έγιναν σε ριζούπολη και σε πολλά ακόμη

στο χορτάρι ναι ρε συ Βαγγέλη αυτό ακριβώς κάναμε

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Εγώ ένα έχω να πω.Όσοι γαύροι δεν αισθάνεστε ντροπή γι' αυτά που έκαναν στη Ριζούπολη οι Τσουκαλάδες και το Κοκκαλέϊκο,είστε τουλάχιστον αξιοθρήνητοι.

Αλλά είπαμε...τούς πηδήξατε τούς βάζελους στο χορτάρι,συγχαρητήρια.
    \

Να πω και εγω αλλο ενα....

Οσοι συγκεκριμενοποιουν ( αφηνοντας στο απυροβλητο τα δικα τους ) σε μια ομαδα τις καφριλες ....

Αν μη τι αλλο.... Πρεπει να αισθανονται περισσοτερο ντροπη......

Γιατι υπηρχαν.... Και ασπρομαληδες γυμναστες με καμμια 10 αρια φουσκοτους στην φυσουνα που εκαναν μαυρους στο ξυλο παιχτες και προπονητες στην φυσουνα.....

Γιατι υπηρχαν επισημα με μαρμαρα που στο τελος καθε αγωνα εμεναν γιαπι....

Γιατι ετυχε παιχνιδι ( σε ολα τα γηπεδα ) που δεν μπορεσε να χτυπηθει εναν κορνερ...

Γιατι προεδροι και προπονητες τρελαναν στην φαπα διαιτητες στο κεντρο του γηπεδου....

Γιατι τουαλετες μενανε χωρις καζανακια και ρουμπινεδες και βρισκοντουσαν πεταμενα στο γηπεδο....

Γιατι καποιο παλικαρι ονοματι Μπλιωνας ( αν θυμαμαι καλα) πηγε ενα μεσημερι στο γηπεδο και δεν ξαναβγηκε....)

Γιατι....

Γιατι...

Γιατι.... Στην τελικη... Πρεπει να αισθανομαστε ολοι ντροπη...!!!

Περαστικα μας Κυριοι.... Σε ολους μας.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    μλκ........ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ......

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ..............

και εγω μαζι σου οτι απο την στιγμη που βγηκαν στο γηπεδο επρεπε να παιξουν...και μαλιστα τοτε ειχα παραθεσει και το παραδειγμα σε αγωνα Γ εθνικης, οπου μπηκαν στα αποδυτηρια, εδειραν τους παιχτες και αυτοι βγηκαν στο γηπεδο και τους γα@@@......
    δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα μη την συνεχιζουμε αλλο....

ΑΛΛΑ αυτα που εγιναν σε οοοολη την διαρκεια μεχρι να αρχισει ο αγωνας...ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ οσο και να προσπαθεις (ή άν προσπαθεις)

υγ...μαθε μπαλα καραγκιοζη γιατι αν ξαναπαιξεις ετσι οπως εχτες θα σου σπασω τα ποδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    μλκ........ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ......

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ..............

και εγω μαζι σου οτι απο την στιγμη που βγηκαν στο γηπεδο επρεπε να παιξουν...και μαλιστα τοτε ειχα παραθεσει και το παραδειγμα σε αγωνα Γ εθνικης, οπου μπηκαν στα αποδυτηρια, εδειραν τους παιχτες και αυτοι βγηκαν στο γηπεδο και τους γα@@@......
    δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα μη την συνεχιζουμε αλλο....

ΑΛΛΑ αυτα που εγιναν σε οοοολη την διαρκεια μεχρι να αρχισει ο αγωνας...ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ οσο και να προσπαθεις (ή άν προσπαθεις)

υγ...μαθε μπαλα καραγκιοζη γιατι αν ξαναπαιξεις ετσι οπως εχτες θα σου σπασω τα ποδια
    Τι δεν καταλαβαίνεις ρε Γιώργο τα ίδια ακριβώς λέω που λες από πάνω δεν δικαιολογώ αυτά που έγιναν πριν, για το μετά λέω ότι δεν δικαιολογούνται οι παίχτες να παίξουν σαν κοτόπουλα δεν είπα ότι δεν έγινε και τίποτα ή ότι έγινε δεν είναι καταδικαστέο από κάθε υγιή φίλαθλο!!!!!

Υ.Γ. και οι ΜΕΓΑΛΟΙ παίχτες είναι ντεφορμέ κάποιες φορες :o , δεν με πληρώνεις και τα εκατομμύρια που αξίζω και καταλαβαίνεις αυτό επιδράει στην ψυχολογία κάθε παίχτη

είδες προς το τέλος βελτιώθηκα

Υ.Γ. και οι ΜΕΓΑΛΟΙ παίχτες είναι ντεφορμέ κάποιες φορες :o , δεν με πληρώνεις και τα εκατομμύρια που αξίζω και καταλαβαίνεις αυτό επιδράει στην ψυχολογία κάθε παίχτη

είδες προς το τέλος βελτιώθηκα

το θεμα ειναι οτι εσυ εισαι ντεφορμε εδω και 3 χρονια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οντως στο τελος βελτιωθηκες......στο σουτ που εκανες δεν χασαμε την μπαλα.....οπως αυτη στην προθερμανση που χαθηκε στο χωραφι διπλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    το θεμα ειναι οτι εσυ εισαι ντεφορμε εδω και 3 χρονια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οντως στο τελος βελτιωθηκες......στο σουτ που εκανες δεν χασαμε την μπαλα.....οπως αυτη στην προθερμανση που χαθηκε στο χωραφι διπλα
    κοίταξε το να με ζηλεύεις το αντέχω αλλά μην υπερβάλεις κιόλας προσπαθώντας να απαξιώσεις το αναξιοποίητο ταλέντο μου

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ντροπή για τους Τσουκαλάδες αισθανόμαστε ούτως ή άλλος και γιαυτα που έγιναν σε ριζούπολη και σε πολλά ακόμη

στο χορτάρι ναι ρε συ Βαγγέλη αυτό ακριβώς κάναμε
    Δηλαδή ρε Μπιλάκο μού λες ότι τούς πήρατε στα ίσα;
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    \

Να πω και εγω αλλο ενα....

Οσοι συγκεκριμενοποιουν ( αφηνοντας στο απυροβλητο τα δικα τους ) σε μια ομαδα τις καφριλες ....

Αν μη τι αλλο.... Πρεπει να αισθανονται περισσοτερο ντροπη......

Γιατι υπηρχαν.... Και ασπρομαληδες γυμναστες με καμμια 10 αρια φουσκοτους στην φυσουνα που εκαναν μαυρους στο ξυλο παιχτες και προπονητες στην φυσουνα.....

Γιατι υπηρχαν επισημα με μαρμαρα που στο τελος καθε αγωνα εμεναν γιαπι....

Γιατι ετυχε παιχνιδι ( σε ολα τα γηπεδα ) που δεν μπορεσε να χτυπηθει εναν κορνερ...

Γιατι προεδροι και προπονητες τρελαναν στην φαπα διαιτητες στο κεντρο του γηπεδου....

Γιατι τουαλετες μενανε χωρις καζανακια και ρουμπινεδες και βρισκοντουσαν πεταμενα στο γηπεδο....

Γιατι καποιο παλικαρι ονοματι Μπλιωνας ( αν θυμαμαι καλα) πηγε ενα μεσημερι στο γηπεδο και δεν ξαναβγηκε....)

Γιατι....

Γιατι...

Γιατι.... Στην τελικη... Πρεπει να αισθανομαστε ολοι ντροπη...!!!

Περαστικα μας Κυριοι.... Σε ολους μας.....
    Κι αυτό σωστό.Όμως για τα γεγονότα αυτά οι οπαδοί τών συγκεκριμένων ομάδαων κάνανε μόκολα και βάλαν την ουρά κάτω απ' τα σκέλια.(δεν μιλάω για τούς κάφρους.)
    Δεν πανηγυρίζανε ρε Κώστα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

το τελευταίο που το είδες???

ότι θελετε γραφετε μιλάμε

σε όλα αυτα που λεει ο stoybi ο Θρύλος μπήκε στο γήπεδο και έδωσε απαντησεις (πολλά πήγαν και Χ)

αλλα δεν το γυρίσαμε στην κερκίδα....

όταν καταλαβετε τι λεμε...τα λεμε....
    μεσα στο γήπεδο...ασάλιωτα...τα περι επεισοδίων είναι δικαιολογίες για την ήττα...
    δεν δικαιολογούμε τα επεισόδια...λεμε δεν φταίγαν αυτα που χασαν

υ.γ εξαλλου τα λεει και η ιστορία..στα δύσκολα ο Θρύλος έριξε 4αρες...θες μεσα στην λεωφόρο θες καραισκάκη
    αν κανει κατι αυτη η ομάδα είναι όταν φαινεται να τα εχει χάσει όλα να αποδίδει εκπληκτικα...
    σε αγωνες χωρίς αυριο μιλάει πάντα ο Θρύλος...σε όλους τους άλλους έχουν και οι αντίπαλοι ελπίδα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    μακακες το ξερετε οτι τοσες σελιδες μιλατε για καφριλες των γαυρων και οι αλλοι απαντατε με τις αντιστοιχες των βαζελων....σοβαρευτειτε λιγο

χαλαρωστε να δουμε τι θα γινει την κυριακη και μετα ερχομαστε εδω και σχολιαζουμε.....αν επεσαν μπουνιες και κλωτσιες!

τι ειχε γινει πριν μερικα χρονια ολοι το ξερουμε το τωρα τι θα γινει.....να δουμε!!!!
    εγινα suzukakios

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις