Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε θα μου απαντησης τελικα....
Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???![]()
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ 500 ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε θα μου απαντησης τελικα....
Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???![]()
οκ τοτε βαζελΑΚΟΥΛΗ....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
![]()
![]()
![]()
Πάνο δεν διαφωνώ σε όσα λές... το λουζόμαστε πάει σε εμάς διότι οι "απέναντι" οπαδοί δεν διαχωρίζουν ΚΑΕ-ΠΑΕ-Ερασιτεχνική (και σωστά πράττουν).
Απλά τα όσα είπες, τα είπα πιο "ήπια"... αλλά στην ουσία συμφωνούμε.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ai mwri loulouΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οκ τοτε βαζελΑΚΟΥΛΗ....![]()
![]()
![]()
![]()
ρε σεις να ρωτησω κατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πάνο δεν διαφωνώ σε όσα λές... το λουζόμαστε πάει σε εμάς διότι οι "απέναντι" οπαδοί δεν διαχωρίζουν ΚΑΕ-ΠΑΕ-Ερασιτεχνική (και σωστά πράττουν).
τι παει να πει....δεν θελω να αποβληθει ο ηλυσιακος?
ΑΝ ηταν ακυρη η συμμετοχη του συμφωνα με τους ΝΟΜΟΥΣ τοτε ΚΑΚΩΣ επαιζε και ΣΩΣΤΑ αποβαλλεται....διαφωνουμε σε αυτο???
τωρα το αν επρεπε να γινει νωριτερα ή γιατι δεν μιλησε κανεις ή κλπ κλπ κλπ.....ειναι για καταναλωση
μαγε...οσο και να σου φανει περιεργο και να μην το πιστευεις...δεν ειμαι οπαδος...ειμαι φιλαθλος....:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Δεν παυει να ερχεται σε συγκριση στα με του γαυρου το 08.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε σεις να ρωτησω κατι?
ΑΝ ηταν ακυρη η συμμετοχη του συμφωνα με τους ΝΟΜΟΥΣ τοτε ΚΑΚΩΣ επαιζε και ΣΩΣΤΑ αποβαλλεται....διαφωνουμε σε αυτο???
τωρα το αν επρεπε να γινει νωριτερα ή γιατι δεν μιλησε κανεις ή κλπ κλπ κλπ.....ειναι για καταναλωση
Οτι και να εχει γινει , οσο δικαιο και να ειναι δεν παυει....
Να ειναι ενα παιχνιδι κερδισμενο στα χαρτια....!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν παυει να ερχεται σε συγκριση στα με του γαυρου το 08.....
Οτι και να εχει γινει , οσο δικαιο και να ειναι δεν παυει....
Να ειναι ενα παιχνιδι κερδισμενο στα χαρτια....!!!
![]()
κωστα δεν διαφωνησα σε αυτο.....εγω αναφερομαι μονο στο θεμα του αν πρεπει να τηρηθουν οι νομοι ή οχι ΜΕΤΑ απο ενα χρονικο διαστημα..
@kalgeorge...
Να τιμωρηθεί... σαφώς... αλλά ο μέτοχος-ιδιοκτήτης , αίντε και ενα βαρύ πρόστιμο στην ομάδα οικονομικό κτλ κτλ... Όμως εδώ μιλάει για ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ομάδος σε αυτό με την ΑΕΚ... τουλάχιστον αυτό είναι το σκεπτικό του Αθλ. Εισαγγελέα ( αν το έλεγε μηδενισμό σε όλα τα παιχνίδια, θα είχε λόγική ίσως , επειδή αδικούνται όλοι απο αυτό).
Εν πάση περιπτώσει.. όπως είπα και πριν. Αν η ΑΕΚ έπαιζε όπως πρέπει και δεν έχανε στο 60% των παιχνιδιών στην Α1, το ερώτημα είναι αν θα είχε κάνει αυτή την ένσταση/καταγγελία;... ακριβώς η ίδια ερώτηση που είχα κάνει τότε με την υπόθεση Βάλνερ. Αν ο ΟΣΦΠ έπαιρνε άνετα ή δεν έπαιρνε όπως και να είχε , κούπα, θα είχε κάνει ένσταση;
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
κοιτα...ειναι αμφιδρομη ερωτησ αυτο...οπως εχει και αμφιδρομη απαντηση...οι νομοι ειναι για να τηρουνται...αρκει να ειναι σαφεις...και απο το αποτελεσμα οντως εκανε πουστια ο Ηλυσιακος...το θεμα ειναι ποτε κανεις τις κινησεις σου...οταν το μαθαινεις και εισαι σωστος και κυριος...η οταν ειναι η τελευταια λυση σου....πχ ο Πανιωνιος και ο Ηρακλης (απο τα δεδομενα) πεφτουν κατηγορια λογω χρεων η κατι τετοιο...εχει απολυτο δικιο ο Πυλαδακης που φωναζει και λεει οτι...''και εγω θα μπορουσα να βαλω φεσια....να παρω 3-4 παιχταραδες....να σωθω...και στα παπαρια μου''Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε σεις να ρωτησω κατι?
τεσπα...μεγαλη κουβεντα που δεν εχει παντα σωστη λυση και απαντηση...στην Ελλαδα εννοουμε...γιατι σε οποιοδηποτε αλλη φυσιολογικη και νομοταγης χωρα τετοια θεματα δεν θα υπηρχαν καν...
![]()
υ.γ. τρελλη αποφαση της ΣουπερΛιγδας για τον Μαρινακη και την δυσφυμηση του ποδοσφαιρου...dont u agree???:wacko:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
@kalgeorge...
Να τιμωρηθεί... σαφώς... αλλά ο μέτοχος-ιδιοκτήτης , αίντε και ενα βαρύ πρόστιμο στην ομάδα οικονομικό κτλ κτλ... Όμως εδώ μιλάει για ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ομάδος σε αυτό με την ΑΕΚ... τουλάχιστον αυτό είναι το σκεπτικό του Αθλ. Εισαγγελέα ( αν το έλεγε μηδενισμό σε όλα τα παιχνίδια, θα είχε λόγική ίσως , επειδή αδικούνται όλοι απο αυτό).
Εν πάση περιπτώσει.. όπως είπα και πριν. Αν η ΑΕΚ έπαιζε όπως πρέπει και δεν έχανε στο 60% των παιχνιδιών στην Α1, το ερώτημα είναι αν θα είχε κάνει αυτή την ένσταση/καταγγελία;... ακριβώς η ίδια ερώτηση που είχα κάνει τότε με την υπόθεση Βάλνερ. Αν ο ΟΣΦΠ έπαιρνε άνετα ή δεν έπαιρνε όπως και να είχε , κούπα, θα είχε κάνει ένσταση;
ωπα σορρυ φιλε δεν ειχα διαβασει.....μιλαω για μηδενισμο ΣΕ ΟΛΑ... δεν νομιζω οτι παιζει να μηδενιστει μονο με την αεκ...που ακουστηκε αυτο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΑΠΟΨΗ.............
.........
Άν τό κάνεις σάν ΚΟΚΚΟΡΑΚΙ είναι σίγουρο πώς θά είσπράξεις είρωνία
καί άντίδραση.
{αποψεις επι προσωπικού ελογοκρίθησαν}![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
του πηλαδ. πεσ του να παει να γα@@@....γιατι νομιζε οτι θα ειχε την αβαντα του γιουβαρλακη εκει που επρεπε και δεν μιλησε ΟΤΑΝ επρεπε....μετα άρχισε να λαλαει που πηρε τον πουλοΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
.εχει απολυτο δικιο ο Πυλαδακης που φωναζει και λεει οτι...''και εγω θα μπορουσα να βαλω φεσια....να παρω 3-4 παιχταραδες....να σωθω...και στα παπαρια μου''
:
φιλαρακι εγω αυτο δεν το ξερω για Πηλαδακη και Γιουβαρλακη...το θεμα ειναι οτι εχει δικιο???αλλα ειπαμε...στην Ελλαδα ειμαστε...χτες εβλεπα Porto-Villiareal...ξερεις φανταζομαι πως καταφερε να παιξει η δευτερη στην ευρωπη ε???τι να λεμε τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
του πηλαδ. πεσ του να παει να γα@@@....γιατι νομιζε οτι θα ειχε την αβαντα του γιουβαρλακη εκει που επρεπε και δεν μιλησε ΟΤΑΝ επρεπε....μετα άρχισε να λαλαει που πηρε τον πουλο![]()
ρε συ αυτο που γραφεις αντικρουει το προηγουμενο......Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
φιλαρακι εγω αυτο δεν το ξερω για Πηλαδακη και Γιουβαρλακη...το θεμα ειναι οτι εχει δικιο???αλλα ειπαμε...στην Ελλαδα ειμαστε...χτες εβλεπα Porto-Villiareal...ξερεις φανταζομαι πως καταφερε να παιξει η δευτερη στην ευρωπη ε???τι να λεμε τωρα...![]()
ο πηλαδακης αυτα που ανεφερε τα ξερει εδω και πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες αγωνιστικες.....
γιατι δεν τα είπε τοτε?????εε????
το ιδιο πραγμα ειναι![]()