Φίλη σου δεν είχε το πρόβλημα;
Φίλη σου δεν είχε το πρόβλημα;
περνάει οπτική ινα μπροστά ακριβώς αλλα εχει τεράστια δυσκολία λόγω τοποθεσίας ,
το σπίτι ειναι υπεριψωμένο απο τον δρόμο 3 μέτρα κ πρέπει να τρυπήσουν μάνδρες -τσιμέντα-μωσαικό στη βεράντα κλπ ,μιλάμε για μεγάλη ιστορία κ δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η επιδότηση οπως μου ειπαν κ τι ορους περιλαμβάνει κλπ ,μια χαρα ειναι τωρα η 80άρα περίπου ,η κοπέλα δουλεύει απο το σπίτι ανετα κ χωρίς διακοπές η αλλα προβλήματα και εχει κ σχετικά μέτριο προς σχετικά γρήγορο υπολογιστή ,η λύση μου ειπε τεχνικός του οτε που ηταν σε καφάο κ μαστόρευε εκει με ανοιχτη την πορτούλα ,ειναι να βαλει ο οτε καινούργια καλώδια μέχρι το κουτακι του σπιτιού ...φέξε μου κ γλύστρησα δηλαδή ...στο συμβόλαιο βλέπω οτι η ελάχιστη τιμή ειναι 67.69mbs download και 10.34 mbs upload ...
η κοπέλα μένει στο σπίτι που της νοικιάζω κ ηθελε μια σχετικά γρηγορη κ συνεχή χωρίς διακοπές ταχύτητα γιατί εργάζεται απο το σπίτι ,
αν κ με την 50αρα ηταν ανετα θα ελεγα ,απλα της εκαναν δελεαστική προταση για νεο συμβολαιο για 100αρα ,της εκανα κ εγω νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 3 χρόνια για το σπίτι ,οπότε ολα καλά
Η οπτική πάντως για να περάσει δεν θέλει γκρεμίσματα. Με τροχό μπορούν να φτιάξουν το <1εκ αυλάκι και να μπεί μέσα και με μακρύ τρυπάνι μέσα απο τοιχεία/φράχτες.
Μετά δεν έχει πτώσεις ταχύτητας και για κάμποσα χρόνια θα είσαι καλυμμένος.
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/
Θα ανέβει η αξία του ενοικιαζόμενου σπιτιού σου με την υποδομή οπτικής ίνας. Προτείνω να την κάνεις.
Είναι πιο σταθερή από τις χάλκινες γραμμές και υποστηρίζει ταχύτητες 1000 Mbps (θεωρητικά 2,5 Gbps downstream και 1,25 Gbps upstream).
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Συνηθως βρισκουν την γραμμη/εισοδο της υπαρχουσας γραμμης κ περναει απο εκει η οπτικη.
Μονο αν δεν εχει περασμα προσπαθουν να κανουν περασμα απο αλλου.
Ride(s) the wind of change...
Η δωρεάν εγκατάσταση οπτικών ινών στο κτίριο, προϋποθέτει να κάνεις διετές συμβόλαιο. Τώρα έχεις ενοικιάστρια που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για μεγάλη ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο και είναι διατεθειμένη να κάνει διετή σύνδεση με τον πάροχό της. Είναι καλή ευκαιρία, διότι η εγκατάσταση παίρνει περί τους δύο μήνες. Αν τελικά φύγει, θα μπορείς να διαφημίζεις στις παροχές του σπιτιού, την υφιστάμενη εγκατάσταση οπτικών ινών. Σου δίνεται η ευκαιρία για δωρεάν βελτίωση τηλεπικοινωνιακής υποδομής κτιρίου.
Αν σου φύγει η ενοικιάστρια, δεν θα σε συμφέρει να βάλεις μόνος σου, αφού θα πρέπει να πληρώσεις πάγια, ενώ ο νέος ενοικιαστής θα πρέπει να περιμένει μήνες για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
Καλησπέρα. Δεν βρήκα κάποιο θέμα άλλου οπότε θα ρωτήσω εδώ. Ψάχνω κάποιο app για navigation ώστε να το βάλω στην ταμπλέτα του αυτοκινήτου. Μέχρι τώρα δούλευα με το google maps αλλά μου ζήτησε να κάνω update και από εκεί κ πέρα παπαλα. Κάθε φορά που το ανοίγω κρασαρει. Δοκίμασα να κάνω format αλλά το πρόβλημα παραμένει. Οπότε θέλω να βάλω κάποιο άλλο. Δεν με πειράζει αν χρειάζεται internet για να δουλέψει (ιδανικά θα ήθελα να δουλεύει χωρίς internet) ούτε με πειράζει να πληρώσω για τους χάρτες κλπ. Βρήκα επιλογές απλά με ενδιαφέρει να είναι τόσο φιλικό και λειτουργικό όπως το google maps. Γνωρίζει κάποιος κτ ? Το android της ταμπλέτας είναι 8.1oreo
Πάτα το 0
Η Google αναφέρει ότι το Google Maps υποστηρίζεται από Android 6.1 και άνω. Στη θέση σου θα έκανα μερικές προσπάθειες ακόμα μήπως μου δουλέψει, είτε άμεσα μέσω της εφαρμογής, είτε μέσω browser (Chrome -> https://maps.google.com).
Μετά από τι update σταμάτησε να δουλεύει; Του λειτουργικού συστήματος, του Google Maps ή άλλου λογισμικού;
Update του google maps είναι. Και τώρα μετά το φορμάτ (πρέπει να έχω κάνει πάνω από 10 φορές την διαδικασία) ζητάει απ' ευθείας την ενημέρωση με το που μπαίνω στην εφαρμογή και με το που την κάνει κολλάει (και κρασαρει όλο το σύστημα, δλδ πρέπει να ξαναγίνει φορμάτ για να συνέλθει). Με το chrome μπορώ να μπω αλλά δεν δουλεύει το σήμα του gps οπότε δεν αλλάζει η θέση μου όσο κινούμαι.
Πάτα το 0