Σελίδα 139 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 3989129134135136137138139140141142143144149189239 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.071 έως 2.085 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει η παραμικρη ιντριγκα πισω απο τον covid και οποιαδηποτε αλλη λοιμωδη επιδημια.Η ιδια η επιστημη γραφει τα σεναρια επιστημονικης πραγματικοτητας , τα οποια απλως αντιγραφουν σε πιο '' γλαφυρο '' style οι συγραφεις επιστημονικης φαντασιας. Οι τριτοετεις φοιτητες ιατρικης στο μαθημα της υγιεινης και επιδημιολογιας , διδασκονται τα περι '' συστηματων επιδημιολογικης επιτηρησης.Ετσι και η παρουσα κατασταση δυνητικα ειναι προβλεψιμη -καθως και- ανεφαρμοστα αντιμετωπισιμη

http://www.esdy.edu.gr/files/011_Yge...Epitirisis.pdf
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος
    Σαν τους σεισμούς δηλαδή? Ξέρεις ότι θα συμβεί , αλλά όχι το πότε
    Και η ελληνική αντιμετώπιση , με τα νεώτερα στατιστικά φαίνεται αποτυχημένη μετά το ανοιξιάτικο success-story?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kas_Tracer Προβολή μηνύματος
    Και η ελληνική αντιμετώπιση , με τα νεώτερα στατιστικά φαίνεται αποτυχημένη μετά το ανοιξιάτικο success-story?
    To περιώνυμο ανοιξιάτικο success story, ήταν απλά ανοιξιάτικη κωλοφαρδία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    συν λιγο τυχη οτι πρωτα εγινε αλλου της μουρλης οποτε κλειστηκαμε νωρις..αντε τοτε ειμασταν απροετοιμαστοι κλειστηκαμε μεσα..Αλλα απο μαρτη-απριλη μεχρι τωρα?Εκατομυρια ευρω σε καναλια..εκατομυρια ευρω σε οπλικα συστηματα(αεροπλανα ραφαελ..βλεπεις στο παραλιγον επεισοδιο με την τουρκια-χαχαχα!-ηρθαν να μας βοηθησουν οι ''φιλοι'' μας οι γαλλοι...)...Τα νοσοκομεια??Ελα ρε που θα εξοπλισουμε τα νοσοκομεια...δε γαμεις...Αλλα...Ατομικη ευθηνη..Τα χουν κανει πουτ...ανα ολα και λενε για ατομικη ευθηνη..Εχουν κλεισει μαγαζακια που δεν ειχαν καν υπαλληλους,δουλευε μονος του ο μαγαζατορας και εχουν αφησει ανοιχτα τα μαγαζια ''πρωτης αναγκης''...Τα γυραδικα δλδ ειναι πρωτης αναγκης?Με 5-7 ατομα προσωπικο μες τον ιδιο χωρο?Συν 2-3 πελατες μεσα σε αναμονη?Το να φαει ο αλλος σουβλακι ειναι πρωτη αναγκη?Ειναι επιβιωση?Σε γυραδικο εργαζομαι παρεπιπτοντως..Διανομεας..Παω σε 50 σπιτια καθημερινα..Εχω παει σε σπιτια παραγγελια και ο πελατης στο τηλεφωνο με ρωταει αν θα του παμε παραγγελια γιατι ειναι θετικος στον κοβιντ..Και μεις του πηγαινουμε..Ενας μαλακας ο πελατης που ενω εχει κοβιντ θελει να φαει γυρο,ας μαγειρεψει μακαρονια,ενας μαλακας το αφεντικο που λεει να του παμε την παραγγελια και ενας μαλακας εγω που δεχομαι και παω...

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    συν λιγο τυχη οτι πρωτα εγινε αλλου της μουρλης οποτε κλειστηκαμε νωρις..αντε τοτε ειμασταν απροετοιμαστοι κλειστηκαμε μεσα..Αλλα απο μαρτη-απριλη μεχρι τωρα?Εκατομυρια ευρω σε καναλια..εκατομυρια ευρω σε οπλικα συστηματα(αεροπλανα ραφαελ..βλεπεις στο παραλιγον επεισοδιο με την τουρκια-χαχαχα!-ηρθαν να μας βοηθησουν οι ''φιλοι'' μας οι γαλλοι...)...Τα νοσοκομεια??Ελα ρε που θα εξοπλισουμε τα νοσοκομεια...δε γαμεις...Αλλα...Ατομικη ευθηνη..Τα χουν κανει πουτ...ανα ολα και λενε για ατομικη ευθηνη..Εχουν κλεισει μαγαζακια που δεν ειχαν καν υπαλληλους,δουλευε μονος του ο μαγαζατορας και εχουν αφησει ανοιχτα τα μαγαζια ''πρωτης αναγκης''...Τα γυραδικα δλδ ειναι πρωτης αναγκης?Με 5-7 ατομα προσωπικο μες τον ιδιο χωρο?Συν 2-3 πελατες μεσα σε αναμονη?Το να φαει ο αλλος σουβλακι ειναι πρωτη αναγκη?Ειναι επιβιωση?Σε γυραδικο εργαζομαι παρεπιπτοντως..Διανομεας..Παω σε 50 σπιτια καθημερινα..Εχω παει σε σπιτια παραγγελια και ο πελατης στο τηλεφωνο με ρωταει αν θα του παμε παραγγελια γιατι ειναι θετικος στον κοβιντ..Και μεις του πηγαινουμε..Ενας μαλακας ο πελατης που ενω εχει κοβιντ θελει να φαει γυρο,ας μαγειρεψει μακαρονια,ενας μαλακας το αφεντικο που λεει να του παμε την παραγγελια και ενας μαλακας εγω που δεχομαι και παω...
    επρεπε να του πεις ρε φιλε οτι εγω δεν την παω την παραγγελια.τι θα σου εκανε?τπτ δεν θα σου εκανε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kas_Tracer Προβολή μηνύματος
    Σαν τους σεισμούς δηλαδή? Ξέρεις ότι θα συμβεί , αλλά όχι το πότε
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν υπήρχε κανένα success story την περασμένη άνοιξη . Δεν υπήρχαν συστηματικά τεστ . Τα νούμερα λοιπόν ήταν πλασματικά . Μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    επρεπε να του πεις ρε φιλε οτι εγω δεν την παω την παραγγελια.τι θα σου εκανε?τπτ δεν θα σου εκανε
    Ή ζητάς από τον πελάτη να αφήσει τα λεφτα έξω από την πόρτα, αφήνεις πακέτο - παίρνεις λεφτά - φεύγεις.

Πολλές φορές οι λύσεις είναι πιο απλές απ'ότι φανταζόμαστε.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Δεν υπήρχε κανένα success story την περασμένη άνοιξη . Δεν υπήρχαν συστηματικά τεστ . Τα νούμερα λοιπόν ήταν πλασματικά . Μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια
    Δεν είναι απόλυτο, με έξαρση ακόμα και χωρίς επαρκή τεστ δε θα επαρκούσαν οι ΜΕΘ και θα είχαμε περισσότερους θανάτους (γενικά) απ' ό,τι σε άλλες χρονιές. Δεν αντιλέγω ότι σε μεγάλο ποσοστό ήταν θέμα φάρδους, αλλά το πρώτο κύμα πήγε καλά. Τη σούμα θα την κάνουμε στο τέλος, κάποιοι υποστηρίζουν ότι Φεβρουάριο-Μάρτιο θα κλάψουν μανούλες, και αν και το απεύχομαι δε μου φαίνεται τελείως απίθανο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Ή ζητάς από τον πελάτη να αφήσει τα λεφτα έξω από την πόρτα, αφήνεις πακέτο - παίρνεις λεφτά - φεύγεις.

Πολλές φορές οι λύσεις είναι πιο απλές απ'ότι φανταζόμαστε.
    μασκα-γαντια,ναιλον σακουλα,τα λεφτα τα βαζει στην σακουλα,δεσιμο σακουλα,επιστροφη στο μαγαζι,η σακουλα καβατζωνεται γαντια πεταμα αντισιπτικο στα χερια και συνεχιζουμε..πιστευω ειναι αρκετα αυτα,απλα σπαζομαι που ο αλλος ενω ειναι θετικος λεει δε γαμιεται εγω θελω να φαω γυρο κι ας ερθει μαζι μου σε επαφη καποιος που παει σε 50 σπιτια την ημερα..

Πρέπει να προσέχεις συνεχώς φίλε. Αυτός (ή κάποιος άλλος...) θα μπορούσε πολύ εύκολα να μη σου πει τίποτα, να σου βγει μπροστά χωρίς μάσκα από το σπίτι του, να σου πει και κάτι και να γελάσει μπροστά στα μούτρα σου.... Μην αμφιβάλλεις ότι υπάρχουν πολλοί που δε νοιάζονται για τίποτα.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    μασκα-γαντια,ναιλον σακουλα,τα λεφτα τα βαζει στην σακουλα,δεσιμο σακουλα,επιστροφη στο μαγαζι,η σακουλα καβατζωνεται γαντια πεταμα αντισιπτικο στα χερια και συνεχιζουμε..πιστευω ειναι αρκετα αυτα,απλα σπαζομαι που ο αλλος ενω ειναι θετικος λεει δε γαμιεται εγω θελω να φαω γυρο κι ας ερθει μαζι μου σε επαφη καποιος που παει σε 50 σπιτια την ημερα..
    Να μην σπαζεσε...η να μην τα πηγαινες...!

Ειχε το θαρρος και Δηλωσε θετικος..( που θα μπορουσε να μην δηλωσει τιποτα..)

Εφοσον τα πηγες και μετα ....

Πηγες και σε αλλα σπιτια ....

Εισαι το λιγοτερο ++συνυπευθυνος...!

Εκτος εαν ειχες το θαρρος και εσυ να δηλωσεις στα επομενα σπιτια που εξυπηρετησες...

Οτι ειχες εξυπηρετησει θετικο..?? Το ειχες..??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Να μην σπαζεσε...η να μην τα πηγαινες...!

Ειχε το θαρρος και Δηλωσε θετικος..( που θα μπορουσε να μην δηλωσει τιποτα..)

Εφοσον τα πηγες και μετα ....

Πηγες και σε αλλα σπιτια ....

Εισαι το λιγοτερο ++συνυπευθυνος...!

Εκτος εαν ειχες το θαρρος και εσυ να δηλωσεις στα επομενα σπιτια που εξυπηρετησες...

Οτι ειχες εξυπηρετησει θετικο..?? Το ειχες..??
    ναι το ειπα στην αρχη οτι ενας μαλακας ειμαι κ γω που πηγα.Οχι δεν δηλωσα σε αλλους πελατες οτι ηρθα σε επαφη με θετικο,πηρα ομως παρα πολλες προφυλαξεις

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ναι το ειπα στην αρχη οτι ενας μαλακας ειμαι κ γω που πηγα.Οχι δεν δηλωσα σε αλλους πελατες οτι ηρθα σε επαφη με θετικο,πηρα ομως παρα πολλες προφυλαξεις

Καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να μείνεις 1 τουλάχιστον βδομάδα σε καραντίνα. Δεν φταίει κανένας να αρρωστήσει ή στην χειρότερη να πεθάνει αν οι προφυλλάξεις που παίρνεις δεν είναι επαρκείς.

Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε όλοι γιατί τα κρούσματα δεν μειώνονται και μένουμε όλοι μέσα και προσεχώς, κι όσοι δουλεύουμε ακόμα, χωρίς δουλειές.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Κοιταξε δεν εχω καμμια διαθεση αντιπαραθεσης ......

Αλλα απο την στιγμη που ας πουμε το εχω τσιμπησει το κορονοιακι.....

Μενω σε αλλο σπιτι γιατι η οικογενεια μου δεν κολλησε.....

Αλλα δεν ξερω να μαγειρευω ουτε αυγο βραστο.....

Οπως καταλαβαινεις η μονη μου λυση θα ειναι το καταστημα σου ....

Να αρχισω να καταπινω σαν το λελεκι τους γυρους και τα κονοσουβλια μπας και ξεχασω τον πονο μου...

Λυσεις για το πως θα φτανουν στα χερια μου τα φαγητα με ασφαλεια στην παραλαβη και στην πληρωμη υπαρχουν και μαλιστα αρκετες...!!!

Μενει απο εσας να τις εφαρμοσετε κατα γραμμα...!!

Στο τελος μου φαινετε απο εκει που ο covid ηταν μυθος.... Θα μαλωνουμε για το αν θα στελνουμε τους θετικους σε κανα νησι οπως τους λεπρους παλιοτερα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Θα μαλωνουμε για το αν θα στελνουμε τους θετικους σε κανα νησι οπως τους λεπρους παλιοτερα...
    Αναλογα το νησι, Κωστακη,..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ