Σελίδα 139 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3989129134135136137138139140141142143144149189 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.071 έως 2.085 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μεταγραφολογίας συνέχεια....

Πριν να λήξει ακόμα το πρωτάθλημα λοιπόν , έχουμε συνολικά τα εξής.

1. ΟΣΦΠ.

Κίνηση για Κλέυτον και για παίκτη ικανό να κερδίσει το ανασταλτικό (και οχι μόνο) κέντρο της ομάδος. Ακόμα πάντως επίσημη πρόταση ο ΟΣΦΠ δεν έχει καταθέσει σε κανέναν. Φήμες και για μέσο του ΑΡΗ με γνωστό όνομα.

2. ΑΕΚ.

Πολύ φασαρία αλλά και προτάσεις (!!!!!) λίγο πριν το τέλος , πράγμα που σημαίνει οτι έχει ήδη προπονητή η ΑΕΚ (βλ. Δώνη) παρά τα αντιθέτως ομιλούμενα στον τύπο.
    Κίνηση για Κλέυτον με 1,7 εκ + 3 παίκτες ανταλλάγματα προς ΑΕΛ , συν 500.000euro ανά χρόνο επί 4 χρόνια στον παίκτη.
    Πρόταση 1,1 εκ για Μπλάνκο που όπως και να έχει θα μείνει στην ΑΕΚ.
    Φήμες για .... Μπασινά (εντονότατες), Κατσουράνη, και τελευταία.... Τσιρίλο και Κυριάκο.

3. ΠΑΟ.

Μόνο το όνομα του Φερνάντεζ ακούγεται... κατά τα άλλα , σιωπή με μόνη και μόνιμη ίσως φήμη αυτή με τον Χριστοδουλόπουλο του ΠΑΟΚ. Στο θέμα προπονητής ακόμα τίποτα..

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αυτόν τον Χριστοδουλόπουλο πολύ τονε γουστάρω..Μεγάλες προοπτικές έχει και φοβερό ταλέντο,κατά τη γνώμη μου.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε ξεκολατε το μυαλο σας πια με το ασφαλιστικο και τα αλλα
    αλλο το ενα αλλο το αλλο.
    δηλαδη με την λογικη σας....γιατι οταν παιρνει πρωταθλημα ο γαυρος κατεβαινετε και καιτε το πασαλιμανι;;; με τρελους πανηγυρισμους;;; εκει δικαιολογουνται δηλαδη τετοιου ειδους εκδηλωσεις;;
    αφου ουτε και απο εκει θα κερδισετε τιποτα...ο κοκκαλης θα φαει παλι, οχι εσεις.
    ρε καταλαβετε το...δεν μπορεις να λες...θελω να αλλαξει μια κατασταση , δε μου αρεσει πλεον...αλλα παρολαυτα να μην κανεις τιποτα.
    ειναι σαν να λες...δεν γουσταρω ρε φιλε να πληρωνω στα διοδια παραπανω λεφτα...
    - α ωραια, σωστα...και τι θα κανεις γιαυτο;;;;
    - ε, τιποτα σιγα μην χασω τον χρονο μου
    Ρε Γιώργο,ποιός είμαι γω και ποιός είσαι συ,που θέλουμε ν' αλλάξουνε πρόσωπα και πράγματα στην εταιρεία τής οποίας αγοράζουμε αυτό που πουλάει;
    Άμα είναι έτσι,να κάνουμε και καμμιά πορεία ν' αλλάξει και ο πρόεδρος τής village π.χ. γιατί δε μάς αρέσουν οι καρέκλες στίς αίθουσες και οι φάτσες τών ταξιθετριών.Ξέρω γω;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτόν τον Χριστοδουλόπουλο πολύ τονε γουστάρω..Μεγάλες προοπτικές έχει και φοβερό ταλέντο,κατά τη γνώμη μου.
    οντως...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αλλα εχω μια μεγαλη απορια για τον Βγενοπουλο....Εγω πριν την ιστορια της MIG με τον ΟΤΕ δεν τον ειχα ακουσει....

Ξαφνικα εγινε παμπλουτος και υπερασπιστης του ΠΑΟ???

Ακριβως σαν τον Κοκκαλη...Απο αγνωστος και τιποτα σημαντικο σε ενα βραδυ εγινε πλουσιος και το αμεσως επομενο φανατικος Ολυμπιακος....
    ασχολείσαι καθόλου με τα επιχειρηματικα/τραπεζικά και εν γένει οικονομικά δρώμενα;

το οτι τον ακουσατε χθες επειδή έκανε την ΠΕΚ δε σημαίνει οτι ειναι χθεσινος

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    οντως...

Είσαι μλκς!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ασχολείσαι καθόλου με τα επιχειρηματικα/τραπεζικά και εν γένει οικονομικά δρώμενα;

Όντως! Αν θυμάμαι καλά χωρίς να ξέρω πολλά το 2005 όντας αντιπρόεδρος της marfin έναε φουλ επίθεση και πήρε σεβαστό κομμάτι της Εγνατίας. Και νομίζω πως έχει παρτίδες και με την Κύπρου ή κάτι τέτοιο. Το ότι εμείς δεν ξέρουμε είναι επειδή απλώς εμείς δεν ασχολούμαστε. Δεν είναι πάντως κανά τυχάρπαστος νομίζω.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Είσαι μλκς!!

εγω ειμαι και ειναι γνωστο......εσυ ομως τι εισαι???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εγω ειμαι και ειναι γνωστο......εσυ ομως τι εισαι???
    Ωχ βγήκαμε στη σέντρα... Και νά'σουνα ο μοναδικός που "έστησα"...
    moto perpetuo

hasta luego.

Ρε Γιώργο,ποιός είμαι γω και ποιός είσαι συ,που θέλουμε ν' αλλάξουνε πρόσωπα και πράγματα στην εταιρεία τής οποίας αγοράζουμε αυτό που πουλάει;
    Άμα είναι έτσι,να κάνουμε και καμμιά πορεία ν' αλλάξει και ο πρόεδρος τής village π.χ. γιατί δε μάς αρέσουν οι καρέκλες στίς αίθουσες και οι φάτσες τών ταξιθετριών.Ξέρω γω;
    ρε Βαγγο δεν θα αλλαξει κατι, μπορει και ναι δηλαδη αλλα δεν το ξερεις.
    το θεμα ιεναι οτι δεν μπορουμε να κλαιγομαστε για κατι ρε μαν, και οταν σου δινεται η ευκαιρια να κανεις κατι ( οσο ελαχιστο και αν ειναι αυτο) να λες, σιγα μην τρεχω σε πορειες και τετοια.
    καταλαβες ;

ρε Βαγγο δεν θα αλλαξει κατι, μπορει και ναι δηλαδη αλλα δεν το ξερεις.
    το θεμα ιεναι οτι δεν μπορουμε να κλαιγομαστε για κατι ρε μαν, και οταν σου δινεται η ευκαιρια να κανεις κατι ( οσο ελαχιστο και αν ειναι αυτο) να λες, σιγα μην τρεχω σε πορειες και τετοια.
    καταλαβες ;
    Βεβαίως και κατάλαβα.Αυτό που μού τη δίνει είναι ότι όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες,που έχουν σαν αποκλειστικό σκοπό το χρήμα και τη δόξα,βασίζονται στη δική μου και τη δική σου καψούρα.
    Ποιές φανέλλες τώρα και ποιές ιδέες...αυτά είναι για μάς τούς χαζορομαντικούς.
    moto perpetuo

hasta luego.

Βεβαίως και κατάλαβα.Αυτό που μού τη δίνει είναι ότι όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες,που έχουν σαν αποκλειστικό σκοπό το χρήμα και τη δόξα,βασίζονται στη δική μου και τη δική σου καψούρα.
    Ποιές φανέλλες τώρα και ποιές ιδέες...αυτά είναι για μάς τούς χαζορομαντικούς.
    ετσι ακριβως ειναι...
    αλλα οπως προειπα...με αυτην την λογικη δεν πρεπει να ασχολουμαστε καν με το ποδοσφαιρο...γιατι οπως και να εχει, αλλοι θα φανε , οχι εμεις.

ετσι ακριβως ειναι...
    αλλα οπως προειπα...με αυτην την λογικη δεν πρεπει να ασχολουμαστε καν με το ποδοσφαιρο...γιατι οπως και να εχει, αλλοι θα φανε , οχι εμεις.
    Με το ποδόσφαιρο ασχολούμαστε.Μάς αρέσει,το παρακολουθούμε,παίζουμε κιόλας,έτσι δεν είναι.
    Άλλο πράγμα όμως το ποδόσφαιρο και άλλο το σκηνικό που έχει στηθεί πάνω του.Το παραγοντιλίκι δηλαδή,που τόσο ανθεί στην Ελλάδα,έχει πάρει τη θέση τού πρωταγωνιστή.
    Μπάλα δεν βλέπει κανένας.Μιλούσα πριν μ' έναν φίλο,ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής,και λέγαμε για τη συχαμάρα που νοιώθουμε από την ασχετίλα και την καφρίλα αυτών που βγαίνουνε κάθε τόσο στα κανάλια και προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο(διαιτητές,δημοσιογράφους,παράγοντες τού κώλου)τέλος πάντων...μεγάλη κουβέντα και άτοπη.
    Ας είν' καλά το γηπεδάκι που έχουμε εδώ δίπλα και ξεχαρμανιάζουμε.
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Χθεσινος σιγουρα δεν ειναι....Αλλα γνωστος στο ευρυ κοινο οπως οι Βαρδινογιαννηδες,Κοκκαλης,Γιαννακοπουλοι,Λατσηδες και λοιποι μεγιστανες δεν ειναι ουτε εχει προσωπικη περιουσια αναλογη με αυτους απο οσο ξερω...Τον ανακαλυψαμε με την Μαρφιν και τον ΟΤΕ...

Η Μαρφιν ξερεις πως ανεβηκε και πως συγχωνευθηκε με Λαικη και Εγνατια?Πως στην ουσια εξαγοραστηκαν αυτες οι 2 τραπεζες απο την Μαρφιν?Πως ανεβασε το μετοχικο της κεφαλαιο απο το σχεδον 0 σε δις ευρω?Με τι λεφτα αγορασε το 20% του ΟΤΕ?Ο τυπος σιγουρα ειναι πανεξυπνος,μεσα στα πραγματα και λογικα τρελος κομπιναδορος,ανευ αποδειξεων προς το παρον.

Απο εκει και περα οταν μπαινει μπροστα στο ΠΕΚ ειναι ως αντιπροεδρος της ΜΙG ή ως Βγενοπουλος(προσωπο)?Τις μυνησεις παντως τις εκανε σαν MIG...

Ειναι πολυ πολυπλοκο το ολο θεμα και βρωμαει απο χιλιομετρα....

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Mην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!!

Απο την μια εχεις τον ΚΟΚΚΑΛΗ...

Μεσα σε υποθεσεις κατασκοπιας κατα τις Ελλαδας,Ξεπλυμα χρηματος,προσπαθεια
    μονοπωλιου και μιας καταστασης στο Ελληνικο ποδοσφαιρο που ομοια του δεν την εχουμε ξαναζησει...(μονο το Αιγαλεω και ο γαβρος να νικανε...)

Απο την αλλη ειχες ενα ΚΑΙ ΚΑΛΑ αντιπαλο δεος που το μονο που ειχε να αντιπαραταξει
    ειναι πολεμο εναντια στον ιδιο του τον κοσμο και παλαιμαχους ΚΑΘΩΣ και δεν ηθελε να μπει στον κοπο και στα εξοδα να κανει μεγαλη ομαδα και να την διατηρησει(1996).

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ λεμε... πιο υπουλοι και οι πλεον επικινδυνοι καθως αυτοι εδιναν τα αλλοθι στον πρακτορα της σταζη ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να μιλαει...

η ΑΕΚ αν εξαιρεσεις τους προεδρους-κομπιναδωρους ανθρωπους της Νυκτας ειχε την τυχη
    πιστευω να περασει στα χερια ενος ανθρωπου που απ οτι βλεπω την ποναει πραγματικα
    και ας μην εχει το μεγαλο οικονομικο background των αλλων δυο...

Α...και κατι ακομα ...

.
    .
    .

.
    .
    .

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38