Και ποιος θα ξαναπαρει XTR????Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αντε γεια........τώρα το πείρες χαμπάρι......κοίτα άνθρωπο που βάλαμε να διαχειρίζεται τα οικονοκιμά μας ρπστ
![]()
![]()
![]()
Εγω ειχα μεινει στο 7.300,00
Και ποιος θα ξαναπαρει XTR????Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αντε γεια........τώρα το πείρες χαμπάρι......κοίτα άνθρωπο που βάλαμε να διαχειρίζεται τα οικονοκιμά μας ρπστ
![]()
![]()
![]()
Εγω ειχα μεινει στο 7.300,00
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Υποννοείς κάτι?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και ποιος θα ξαναπαρει XTR????![]()
![]()
Εγω ειχα μεινει στο 7.300,00![]()
Επίσης έμαθα από τον Αρχιερέα της Γιαμάπα ότι οι πωλήσεις της ΜΤ-03 αυξήθηκαν κατακόρυφα. Λογικό είναι για τέτοια μηχανή με 5380 αρχική τιμή, βάλε και καμιά εκπτωσούλα, κανά δωράκι...
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δεν το λεω με κακια ρε κουμπαρε, αλλα αν εχουν τα ιδια λεφτα εσυ ποιο θα διαλεγες αν αγοραζες σημερα??Βγαλε εξω το ΜΤ 03 γιατι ειναι αλλη κατηγορια.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Υποννοείς κάτι?![]()
Επίσης έμαθα από τον Αρχιερέα της Γιαμάπα ότι οι πωλήσεις της ΜΤ-03 αυξήθηκαν κατακόρυφα. Λογικό είναι για τέτοια μηχανή με 5380 αρχική τιμή, βάλε και καμιά εκπτωσούλα, κανά δωράκι...
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σίγουρα το 7990 δεν ήταν για το 08 μοντέλο?
Sent from me using a computer.
Πλάκα κάνω ρε Στρατούλη, αυτό είναι και στο γούστο του καθενός.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δεν το λεω με κακια ρε κουμπαρε, αλλα αν εχουν τα ιδια λεφτα εσυ ποιο θα διαλεγες αν αγοραζες σημερα??Βγαλε εξω το ΜΤ 03 γιατι ειναι αλλη κατηγορια.
Εδώ μου'παν την Τρενερέ κουμούτσα και την Τρανσαλπ700 λεπτή και στυλάτη...:hypnotize
Χωρίς να θέλω να θίξω τους Χοντάκηδες της παρέας...![]()
Εδώ μέχρι και τη στρωματέξ λένε όμορφη...![]()
![]()
Άσε με μένα, είμαι ειδική περίπτωση...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Και ετσι να ειναι παλι λιγα μου φαινοντε.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εκτος απο τα χρωματα τι αλλη σοβαρη διαφορα εχει το 08 με το 09 και το 10??
6990 συνάδελφε...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μην βάζεις και την προμήθεια του ταμία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Το κακό είναι ότι πέφτει και η μεταπώληση αφεντικό.....για μας ειδικά...γιατί τα R πουλάνε σαν ζεστά κουλούρια......Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δεν το λεω με κακια ρε κουμπαρε, αλλα αν εχουν τα ιδια λεφτα εσυ ποιο θα διαλεγες αν αγοραζες σημερα??Βγαλε εξω το ΜΤ 03 γιατι ειναι αλλη κατηγορια.![]()
Προχθές ο άλλος μου λέει ....5k ...
του λέω ....ρε βλάκα χοντρέ ή μηχανή έχει επάνω 2500 σε έξτρα , και τα μισά απ΄ αυτά είναι μαμά.....άσε που δεν θα δεις κωδικό 030 στον εγκέφαλο.....![]()
μου λέει ....να ξέρεις....είναι δύσκολο το χρώμα , και άμα θες άστην βιτρίνα σε μένα, και δωράκι οι βαλίτσες γιατί το second edition δεν θάχει........
και του λέω ....καλά ....την κρατάω μέχρι να καταφέρω κάποια στιγμή να την κάνω να ανάψει το βεντιλατέρ , και πάω απέναντι να δω τι πάιζει.......παπάρες εεε παπάρες ....που σε τέτοιες εποχές, ακόμα δεν έχεται μάθει πως να μας κάνετε να βγάλουμε το παστάλι απ' την τσέπη.....:a31:
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ουπς, γράψε λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
6990 συνάδελφε...
Μην βάζεις και την προμήθεια του ταμία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Καλα τωρα σοβαρολογεις οτι πας για τον δεινοσαυρο??Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Το κακό είναι ότι πέφτει και η μεταπώληση αφεντικό.....για μας ειδικά...γιατί τα R πουλάνε σαν ζεστά κουλούρια......![]()
Προχθές ο άλλος μου λέει ....5k ...
του λέω ....ρε βλάκα χοντρέ ή μηχανή έχει επάνω 2500 σε έξτρα , και τα μισά απ΄ αυτά είναι μαμά.....άσε που δεν θα δεις κωδικό 030 στον εγκέφαλο.....![]()
μου λέει ....να ξέρεις....είναι δύσκολο το χρώμα , και άμα θες άστην βιτρίνα σε μένα, και δωράκι οι βαλίτσες γιατί το second edition δεν θάχει........
και του λέω ....καλά ....την κρατάω μέχρι να καταφέρω κάποια στιγμή να την κάνω να ανάψει το βεντιλατέρ , και πάω απέναντι να δω τι πάιζει.......παπάρες εεε παπάρες ....που σε τέτοιες εποχές, ακόμα δεν έχεται μάθει πως να μας κάνετε να βγάλουμε το παστάλι απ' την τσέπη.....:a31:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι είναι αυτό ρε πρόεδρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
...άσε που δεν θα δεις κωδικό 030 στον εγκέφαλο.....![]()
Όχι ρε....έρευνα αγοράς έκανα......διάβασε καλύτερα ....απέναντι λέω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Καλα τωρα σοβαρολογεις οτι πας για τον δεινοσαυρο??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τι είναι αυτό ρε πρόεδρε?
Fault Code: 30
Diagnostic Code: 08
Symptom: The motorcycle has overturned.
Probable cause of malfunction:
Overturned.
Malfunction in ECU.
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ.........?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Fault Code: 30
Diagnostic Code: 08
Symptom: The motorcycle has overturned.
Probable cause of malfunction:
Overturned.
Malfunction in ECU.
Z.K.A.P
Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ.........?
Δυσλειτουργία στην ECU.