η κλειδαρια εμπαινε ακριβως στην τρυπα.
η τρυπες για τις βιδες απεχουν ακριβως οσο επρεπε απο το κεντρο αλλα ειχαν μια πολυ μικρη διαφορα στην μεταξυ τους αποσταση οποτε και ανοιξα μια τρυπα διπλα στην αλλη.
ειναι απιστευτο το ποσο πολυ με βολεψε το γραναζι.
δεν χρειαστηκε να κανω ουτε την εγκοπη που ειναι στην μεση για να μην βρισκει στον λαιμο του πλαισιου.πω...τα εχω παιξει με αυτην την μηχανη...ολα στραβα μου πανε...![]()
![]()
![]()
ε....ηθελε να την βαλω και στην φρεζα να κατεβασω τις βασεις που βιδωνει στην τιμονοπλακα 6mm να βαθυνω τις τρυπες μεσα και να κανω καινουρια πασα για να βιδωσει....αλλα αυτα ειναι ψηλα...:rotflmao:
![]()
Και γαμω ρε Γιαννη.Ωραια πατεντα.Αν το κανεις ετσι με το φτιαχτο πλαισιο να φαινεται.....απλα μουν@ρ@@@@...
μεταφέρεσαι στις ανακατασκευές
η ουρά στη φωτό απο πίσω, που φαίνεται και η πινακίδα, γ@μάει, αν μπορέσεις να το κάνεις έτσι θα είναι σούπερ
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εκεινη η φωτο με το γκρι ψυγειο,πολυ αγριο το μηχανημα.
το περνας και για μονστερ ανετα..
παντως ψησου να το κανεις με το σπρευ και να παει να γα.
Ο nemes74 έβαψε τις δικές του με απλή λαδομπογιά, απλά πολύ αραιωμένη και έκανε και αρκετά περάσματα.
Αφού πέτυχε σε αυτόν, θα πετύχει και σε εσένα!
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Προσωπικά, μου αρέσει ακριβώς όπως είναι...
Περί ορέξεως....![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Α, γεια σου ρε αδερφέ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Προσωπικά, μου αρέσει ακριβώς όπως είναι...
[...]
Το έχουν πάρει και το έχουν μακελεύσει το μηχανάκι...![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
oyst re!!![]()
oxi spam edw!!![]()
μην σας το χαλασω....
τα παντα ειναι θεμα γουστου..(πχ του Γιωργου απο πανω του αρεσουν οι μαμα ζαντες!!![]()
ποιο γκει ζαντα δεν γινεται να ειχε αυτο το μηχανακι....)
εμενα προσωπικα την μηχανη αυτην απο την πρωτη μερα που την ειδα(κυριολεκτικα) ειπα..
"τι αθλια ουρα!!!??"![]()
τωρα με τον καιρο οσο την βλεπω την συμπαθησα...
αλλα και παλι μου αρεσει η ουρα του monster περισοτερο.
ειναι πιο μινιμαλ και δεν μοιαζει να σερνεται πανω απο την ροδα δινωντας ετσι και την αισθηση(σε συνδιασμο με το μακρυ και λεπτο ντεποζιτο) οτι η μηχανη εχει πολυ μακρυ μεταξονιο...![]()
να ζαντουλα...
![]()