Σελίδα 14 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 326

Θέμα: Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?

Παλαιό μέλος
    Α μαλιστα.Και μετα περιμενουμε απο τους κουτακηδες να μας προσεχουν. Αν πηγαινα με 60-80 και επεφτα παλι, θα ημουν βλακας?
    Οχι ρε φιλαρακι ποσο ποιο λιανα να το κανω αν πηγαινε με 60 η 80 σιγουρα θα προλαβαινε
    αν πηγαινε με 200 θα περναγε μεσα απο το φορτηγο τωρα που πηγαινε με 140 το απεφυγε αλλα εφυγε εξω...
    Τοσο δυσκολο ειναι να βρουμε τα αυτονοητα?????
    Στο δρομο υπαρχουν θειοι, θειες, γυναικες, νεαροι και χιλιοι δυο αλλου που ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενοι να ξερουν τις ταχυτητες που μπορει να αναπτυξεις εσυ και να τις υπολογισουν....
    Δεν ειναι λογικο αυτο????
    Τα ορια βγαινουν με βαση το μεσο οδηγο.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ.

Παλαιό μέλος
    ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ το βλακας παει στον οδηγο του βιντεο...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Η στατιστικη της τροχαιας??Καλο ανεκδοτο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Κοιτα δουλευω 10 χρονια σε ασφαλιστικη και σου λεω και εγω πως ετσι πιστευω οχι γιατι το λέει η τροχαία(αλλα και καθε ερευνα που εχει γίνει απο οποιαδηποτε ανεξαρτητη με το κρατος πηγη) και σου λεω πως ειμαι πεπεισμενος πλεον πως αυτος ειναι ο λογος που εχουμε τοσα θανατηφόρα + τη κακη ποιοτητα του οδικου δ.

εσυ τι λες οτι φταίει?
    γιατι καλα γελαμε με τα ανεκδοτα μου αλλα δε λες τιποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Αν πήγαινε με 50 θα ΖΟΥΣΕ. Αυτό αν καταλάβεις δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Και επειδή είτε εγώ είμαι τρομερά ηλίθιος είτε εσύ, παραιτούμαι από την συζήτηση για μην σε προσβάλλω.

δεν ξερεις αν θα ζουσε. ειναι θεωρητικη η κουβεντα. υπαρχουν ανθρωποι που εχουν χασει την ζωη τους με 50 και αλλοι που εχουν σωθει με 250.
    αυτο εννοω τυχη.

τελος και απο μενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δεν ξερεις αν θα ζουσε. ειναι θεωρητικη η κουβεντα. υπαρχουν ανθρωποι που εχουν χασει την ζωη τους με 50 και αλλοι που εχουν σωθει με 250.
    αυτο εννοω τυχη.

τελος και απο μενα...
    Θέλεις να κάνουμε ένα πείραμα για να δεις ότι δεν μιλάω μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά???
    Έχω ένα φίλο με δίπλωμα φορτηγού.

Θα ξεκινήσουμε σε μια ευθεία και θα υπολογίσουμε να περνάμε από το ίδιο σημείο ταυτόχρονα αλλά εγώ με 50 και εσύ με 150. Και τότε θα πάρει μέρος και το φιλαράκι μου στο πείραμα....Καταλαβαίνεις... Είσαι μέσα?

Όσο για αυτό
    1) μην αναφερεις οτι ο Συνιωρης ξεπερασε το οριο δρομου γιατι ο αλλος βγηκε απο κοκκινο. αυτο ειναι το χειροτερο δυνατο σεναριο που μπορει να τυχει στον καθενα μας και ακομα και με 50 να πηγαινεις, θα φας ασχημα τα μουτρα σου.
    Δεν έχει νόημα αυτό που λες, τι πάει να πει χειρότερο?? Εκτός αν ενοοείς ότι μεταξύ παραβίασης ορίου ταχύτητας και παραβίασης ερυθρού σηματοδότη το ένα κοστίζει πιο πολύ άρα είναι πιο σοβαρό.
    Έτσι πάσο, φταίει αυτός που έκανε την πιο ακριβή παρανομία...:a31:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Με 50 οταν πας δε γινεται ξαφνικα να βγει ενα φορτιγο μπροστα σου και να μη καταλαβεις τιποτα.
    Μη λεμε και χαζομαρες δηλαδη για να δικαιολογηθουμε.
    Ενταξει ολοι τρεχουμε λιγο πολυ, το θεμα ειναι να αναγνωριζουμε οτι δεν ειναι και το πιο ασφαλες....

τι λες ρε φιλε??
    αν σου βγει το φορτηγο στα 5 μετρα εσυ μπορεις να αντιδρασεις εστω και με 50??

το θεμα ειναι ΚΑΙ η αποσταση που εχεις πριν το κοκκινο.

και εγω αν πηγαινω με 250 και δω το κοκκινο στα 500 μετρα ή στο χιλιομετρο θα μπορω να αντιδρασω.

σου θυμιζω αυτο

ειπαμε ειναι θεμα τυχης. πρεπει να συνδυαστει η αποσταση που εχεις, με την ταχυτητα σου και την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που θα κανει την μ@λακια ο φορτηγατζης.

στο οτι δεν ειναι και το πιο ασφαλες να 200αριζεις σε δημοσιο δρομο και δη σε επαρχιακο, συμφωνουμε

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Κοιτα δουλευω 10 χρονια σε ασφαλιστικη και σου λεω και εγω πως ετσι πιστευω οχι γιατι το λέει η τροχαία(αλλα και καθε ερευνα που εχει γίνει απο οποιαδηποτε ανεξαρτητη με το κρατος πηγη) και σου λεω πως ειμαι πεπεισμενος πλεον πως αυτος ειναι ο λογος που εχουμε τοσα θανατηφόρα + τη κακη ποιοτητα του οδικου δ.

εσυ τι λες οτι φταίει?
    γιατι καλα γελαμε με τα ανεκδοτα μου αλλα δε λες τιποτα.

1.Ελλειψη οδηγικης παιδειας
    2.Κακο οδικο δικτυο
    3.Μη προσηλωση στην οδηγηση
    4.
    5.
    6.

Και αλλα πολλα.Μεσα σε αυτα και η υπερβολικη ταχυτητα.Οχι ομως η κυρια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    1.Ελλειψη οδηγικης παιδειας
    2.Κακο οδικο δικτυο
    3.Μη προσηλωση στην οδηγηση
    4.
    5.
    6.

Και αλλα πολλα.Μεσα σε αυτα και η υπερβολικη ταχυτητα.Οχι ομως η κυρια.
    ε?
    ελειψη οδιγικής παιδειας...δηλαδη παραβιαση των οριων ταχυτητας...?

κοιτα επειδη εχω δει νομιζω 4-5 ερευνες για αυτο που μιλαμε..

να σου πω οτι αυτα που γραφεις απλα δεν υπαρχουν.

τεσπα
    ο κυριος λογος ξαναλεω των θανατηφόρων ειναι η παραβίαση των οριων ταχυτητας.

αν δε θες..δε μπορεις να το καταλαβεις δε μπορω να κανω κατι.

Παλαιό μέλος
    τι λες ρε φιλε?? αν σου βγει το φορτηγο στα 5 μετρα εσυ μπορεις να αντιδρασεις εστω και με 50?? το θεμα ειναι ΚΑΙ η αποσταση που εχεις πριν το κοκκινο. και εγω αν πηγαινω με 250 και δω το κοκκινο στα 500 μετρα ή στο χιλιομετρο θα μπορω να αντιδρασω. σου θυμιζω αυτο ειπαμε ειναι θεμα τυχης. πρεπει να συνδυαστει η αποσταση που εχεις, με την ταχυτητα σου και την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που θα κανει την μ@λακια ο φορτηγατζης. στο οτι δεν ειναι και το πιο ασφαλες να 200αριζεις σε δημοσιο δρομο και δη σε επαρχιακο, συμφωνουμε
    Και τι ειναι το φορτηγο να σου βγει στα πεντε μετρα και να μη το δεις ρε devil's κουνελι ειναι να πεις οτι πεταχτηκε???
    Στο βιντεο που εβαλες αν γινοταν ποιος νομιζεις οτι θα ειχε μεγαλυτερη υπαιτιοτητα???
    Οσο καλος και να εισαι αν σου κατσει η στραβη με 150 χιλιομετρα δυσκολα...
    Οσο κουλος και να εισαι αν σου κατσει με 50 χιλιομετρα κατι γινετε...

Και τι ειναι το φορτηγο να σου βγει στα πεντε μετρα και να μη το δεις ρε devil's κουνελι ειναι να πεις οτι πεταχτηκε???
    Στο βιντεο που εβαλες αν γινοταν ποιος νομιζεις οτι θα ειχε μεγαλυτερη υπαιτιοτητα???
    ναι ρε συ αλλα με τα 50 χιλ θα ζησεις και θα πονας απο τα χτυπηματα σπασιματα κτλ..

με 150 θα γινει καθαρη η δουλεια χωρις πολλά πολλα..που το βαζεις αυτο??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Θέλεις να κάνουμε ένα πείραμα για να δεις ότι δεν μιλάω μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά???
    Έχω ένα φίλο με δίπλωμα φορτηγού.

Θα ξεκινήσουμε σε μια ευθεία και θα υπολογίσουμε να περνάμε από το ίδιο σημείο ταυτόχρονα αλλά εγώ με 50 και εσύ με 150. Και τότε θα πάρει μέρος και το φιλαράκι μου στο πείραμα....Καταλαβαίνεις... Είσαι μέσα?

Όσο για αυτό

Δεν έχει νόημα αυτό που λες, τι πάει να πει χειρότερο?? Εκτός αν ενοοείς ότι μεταξύ παραβίασης ορίου ταχύτητας και παραβίασης ερυθρού σηματοδότη το ένα κοστίζει πιο πολύ άρα είναι πιο σοβαρό.
    Έτσι πάσο, φταίει αυτός που έκανε την πιο ακριβή παρανομία...:a31:

επαναλαμβανω, αν ο φιλος με το φορτηγο βγει 5 μετρα πριν απο σενα, εστω οτι πηγαινεις και με 50, θα πεσεις...και μπορεις να χτυπησεις και ασχημα ή ΚΑΙ να σκοτωθεις.

το ιδιο μπορει να συμβει και με εμενα μονο που σ'εμενα πρεπει να βγει σε ενα περιθωριο 5-65 μετρα. αυξανεται το περιθωριο, αυξανονται και οι πιθανοτητες για στουκο,ναι. αλλα οχι οτι και εσυ δεν θα πεσεις.

ειπαμε, θεωρητικα ολα.

με το χειροτερο σεναριο εννοω για την ψυχολογια του μοτοσυκλετιστη που παει εκεινη την ωρα στον δρομο. ειναι σαν να σου πεφτει ενα πιανο απο τον ουρανο.
    αυτο και το γεγονος να ερθει ο αλλος να σε χτυπησει ενω εισαι σταματημενος στο φαναρ, θεωρω (ισως) τα χειροτερα σεναρια για μας.

δλδ αυτα που δεν μπορουμε ευκολα να "μαντεψουμε" για να τα αποφυγουμε.

τι σχεση εχουν οι ποινες με το κοκκινο και την παραβιαση ερυθρου??

τι διαολο ρπμ, κινεζικα μιλαω??

τι λες ρε φιλε??
    αν σου βγει το φορτηγο στα 5 μετρα εσυ μπορεις να αντιδρασεις εστω και με 50??

το θεμα ειναι ΚΑΙ η αποσταση που εχεις πριν το κοκκινο.

και εγω αν πηγαινω με 250 και δω το κοκκινο στα 500 μετρα ή στο χιλιομετρο θα μπορω να αντιδρασω.

σου θυμιζω αυτο

ειπαμε ειναι θεμα τυχης. πρεπει να συνδυαστει η αποσταση που εχεις, με την ταχυτητα σου και την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που θα κανει την μ@λακια ο φορτηγατζης.

στο οτι δεν ειναι και το πιο ασφαλες να 200αριζεις σε δημοσιο δρομο και δη σε επαρχιακο, συμφωνουμε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Μ'αρέσει που του κορνάρει κιόλας στο τέλος. Δεν του φτάνει που σώθηκε αλλά έχει ΚΑΙ δίκιο...
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    Στο συγκεκριμενο βιντεο ο τυπος στο Μπραλο εχει στο κοντερ 240 χιλιομετρα οταν αρχιζει να κοβει και προλαβαινει οριακα.
    Και κορναρει κιολας Ο ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι και καλα το αμαξι βγηκε....
    Ειμαστε καλα????
    Εκτος αν ειμαι εγω εκτος πραγματικοτητας και βλεπω μονο δικο του φταιξιμο....

τι σχεση εχουν οι ποινες με το κοκκινο και την παραβιαση ερυθρου??

τι διαολο ρπμ, κινεζικα μιλαω??
    Έχουν σχέση με αυτό που είπες παραπάνω. Το ότι μιλάς ελληνικά δεν σημαίνει ότι τα καταλαβαίνεις κιόλας. Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω ξαναδιάβασε τα λόγια σου.

γιατι ποσα αυτοκινητα ή φορτηγα βγαινουν απο stop και κοκκινα και μετα ακους τους ατυχους μοτοσυκλετιστες να λενε:
    "δεν ετρεχα, απλα το ειδα ξαφνικα μπροστα μου και δεν προλαβα να αντιδρασω."

συνεχεια γινονται τετοια, δεν μπορει να μην τα εχεις ακουσει και κανεις και την δουλεια που κανεις....

και οσο για το αλλο, παιζεις με τις πιθανοτητες,οκ. αλλα μπορει να χτυπησεις και με τα 2, οπως μπορεις και να σκοτωθεις. αλλο καπελο αν με τα 50 εχεις λιγοτερες πιθανοτητες σε σχεση με τα 150.

Σελίδα 14 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  2. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑNΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:07
  4. Για ΡιΧτε Ενα Βλεφαρο Εδω!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:15
  5. ποιος πιγκουίνος εδώ να δεις