Έτσι, έτσι!
Να μην μας ξεχνάς, γιατί θα πάθουμε κανένα σύνδρομο στέρησης μετά, και δεν λέει!
Δεν μας λυπάσαι?
Αφού μας έχεις πάρει υπό την επιμέλεια σου, τελικά!![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Όταν είχα παει στη σχολή οδηγών για το αυτοκίνητο, κάναμε πολλά ωραία πράγματα. θεωρητικά,πρακτικά , μπινελικωμα φυσικά κλπ. Τώρα στη μοτοσυκλέτα δεν έχω κάνει ούτε ένα θεωρητικό!!! ΤΙΠΟΤΑ!!! Εδώ φαντάσου έμαθα ότι πρέπει να σηκώσουμε τη μηχανή στο διπλό σταντ την ημέρα που εξεταζόμουν. Έλα όμως που δε το είχα κάνει ποτέ. Τρεχάτε ποδαράκια μου. Βούτηξα τη μηχανή 5 λεπτά πριν δώσω, κρύφτηκα σε μια γωνία και άρχισα την προπόνηση. Δε λές καλά που δεν την έφερα κάτω; θα με κόβανε με το καλημέρα. Μπάχαλο μιλάμε, μπάχαλο. Και το κορυφαίο!! Μου λέει: Με ποιά μηχανή κάνουμε συνήθως; Τη μαύρη του απαντάω. Ωραία, θα δώσεις με την μπλέ που είναι πιο καινούρια!! Φρίκαρα. Την έκανα μια βόλτα, μου έσβησε 3 φορές(ενώ η άλλη δε μου έχει σβήσει ποτέ), την παρατάω και ξαναπαίρνω τη μαύρη. Ούτε στο κόλπο να ήταν ο δάσκαλος!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Τι εννοεις ;
Δεν εισαι σε σχολειο ;;;
Ο δασκαλος ρε συ σε σχολειο δειχνει τα παντα ! Απο θεωρια εως πρακτικη και μετα κανει και ανακεφαλαιωση με το γνωστο μπινελικωμα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΑΧΑΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!![]()
Εμενα μου την είχαν βάλει κατηφόρα και επειδή δεν μου το χε δείξει κανένας απο την σχολή αυτό και θέλει κόλπο και όχι δύναμη προσπαθούσα μάταια , και με κόψαν την πρώτη φορά χωρίς να ανεβω στην μηχανη, επειδή δεν την έβαλα στο διπλό σταντ...![]()
![]()
![]()
Ναι ξέρω , γελάτε , αλλά αμα δεν στο χουν δείξει στις μεγάλες μηχανες...
![]()
![]()
![]()
Αυτα τα λες τωρα γιατι θες κουπονια για το μωρο !Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εμενα μου την είχαν βάλει κατηφόρα και επειδή δεν μου το χε δείξει κανένας απο την σχολή αυτό και θέλει κόλπο και όχι δύναμη προσπαθούσα μάταια , και με κόψαν την πρώτη φορά χωρίς να ανεβω στην μηχανη, επειδή δεν την έβαλα στο διπλό σταντ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε τα σαπια !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
κααααααλα, κααααααλα! και μετα θα θελεις και εσυ το μωρο να το παρεις βολτα οταν δεν μπορεις να βαλεις την μηχανη στο διπλο stand?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
![]()
μηπως θα πρεπει να σου μαθουμε και τι πρεπει να κανεις οταν θα εχεις διπλα σου το μωρο-πιπινι?![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
κααααααλα, κααααααλα! και μετα θα θελεις και εσυ το μωρο να το παρεις βολτα οταν δεν μπορεις να βαλεις την μηχανη στο διπλο stand?
μηπως θα πρεπει να σου μαθουμε και τι πρεπει να κανεις οταν θα εχεις διπλα σου το μωρο-πιπινι?![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
Δεν έχω διπλό σταντ καρδιά μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
κααααααλα, κααααααλα! και μετα θα θελεις και εσυ το μωρο να το παρεις βολτα οταν δεν μπορεις να βαλεις την μηχανη στο διπλο stand?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά είναι για τους "παπούδες"
...ρε εσας θα σας είναι εγγόνα...
αφήστε το εδω το κορίτσι που εχουμε και ενσημα στα μικρούλια μιας και μικροδείχνουμε....![]()
Αμάν ρε κοράκια. Πάτε να φάτε το παιδί...Έχει δίκιο. Δε διδάσκουν τίποτα στις σχολές. Αλλά αφού δε τα κατάφερε να τη βάλει στο στάντ, δε δικαιούται κουπόνια. Όλα σε εμένα λοιπόν, που είμαι νέος, ωραίος κλπ.![]()
![]()
![]()
![]()
Όλο μπλα-μπλα κι από κοκό τίποτα μου φαίνεται!
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Όλο μπλα-μπλα κι από κοκό τίποτα μου φαίνεται!
![]()
![]()
![]()
![]()
τελευταια νεα απο το γερμανικο μετωπο !
Για να μην εχουμε κοψιματα απο φλεβες, μεθυσια, ξυλοδαρμους, σπασιματα, μπινελικωματα, υπογειες διαβουλευσεις για κουπονια,
γυναικες που θελουν εξτρα προσοχη λογω εξωτερικων παρεμβασεων, λαικα ασματα του στυλ "ωχ μανα μου τι με κανεις",
βαρεια μπλουζ "γιου λεφτ μι ελοουν γουιθ α μπροκεν χαρτ ιν δε ταξι", χωρισμους και κλαμματα "μα εγω σε αγαπησα τι με παρατας για το τσουλι", για να μη παραπονιουνται οι εξ ανατολης προερχομενες προσωρινες απολαυσεις ειμαι ετοιμος να σας πω οτι ...................................................
το μωρο......................................................................................
αναχωρησε απο γερμανια με κατευθυνση τη Καζαμπλανκα !!!
Επιστρεφει Νοεμβριο αλλα ποιος ξερει τι ζορια θαχει τραβηξει !
Αλλα μωρα ειναι διαθεσιμα βεβαια αλλα δεν εχουν σκοπο να ταξιδεψουν με δικα τους εξοδα !
Ταπεινη μου γνωμη ειναι, να πανε κι' αυτα στη Καζαμπλανκα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα γιατί τέτοιος πανικός. είναι πολύ απλό. Πάμε κι εμείς Καζαμπλανκα ! Τόσο δύσκολο είναι???Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Πιάστε τα μωρά!
Τα στέλνουν μακρυάαααα!
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()