τουλαχιστον 1500-2000.Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
είναι 100? είναι 150?![]()
τουλαχιστον 1500-2000.Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
είναι 100? είναι 150?![]()
+ όσα γουστάρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Καλά, κρατήστε και μια πισινή για το πώς έγινε -αν έγινε- το τραγικό συμβάν γιατί υπάρχουν κάποιοι (οι μόνοι δηλαδή) που είπαν σίγουρα από μέσα τους "δόξα τω θεώ" όταν το άκουσαν, ενώ κρατούσαν ενός λεπτού σιγή...
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Το θέμα δεν είναι νομίζω ο ακριβής αριθμός τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
είναι διπλάσιοι? τριπλάσιοι? είναι πολλοί παραπάνω.. μία ομάδα 100 ατόμων δεν καταφέρνει να κάνει τέτοιο μπουρδΕλο..
το θέμα είναι ότι ΔΕΝ είναι οι διαδηλωτές και κατ'επέκτασιν "οι έλληνες"
που τόσο εύκολα και ισοπεδωτικά λέγεται συνέχειακαι γράφτηκε και παραπάνω...
το θέμα είναι ότι όσοι/όταν πάμε σε διαδηλώσεις δεν το κάνουμε για να σπάσουμε βιτρίνες.
Ξέρω από βέσπα!
μην τα βαζεις ποτε με ενα βλακα.
πρωτα θα σε ριξει στο επιπεδο του και μετα θα σε νικησει λογω εμπειριας.
στα ακρα υπαρχει παντα φασισμος ειτε το λεμε ακροδεξια ειτα ακροαριστερα ειτε αναρχισμος.
σιωπη και σεβασμος για τους συνανθρωπους μας που δεν θα πανε σπιτι τους ξανα.![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Εγω ειδα σε αλλο φορουμ <<ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΟΥΝΙΟ?>>
λοιπον μην αυταπατασε οτι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ελληνων θελουν να πανε σε πορειες και δεν πανε γιατι φοβουντε μη τους πιασουν.
Ειναι οπως οι καταληψεις στο σχολειο. Στην αρχη ειναι ολοι εκει μετα πανε για καφε και στο τελος μεσα στο σχολειο μενουν 2-3 παιδια με τους ''εξωσχολικους'' που καινε κλπ....
τελος παντων. Κουραγιο στις οικογενεις που εχουν πενθος αυτη τη στιγμη.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
το ξέρω.. δεν είπα ότι μαζεύτηκαν 100000 άτομα να σπάσουν βιτρίνες..Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
το θέμα είναι ότι όσοι/όταν πάμε σε διαδηλώσεις δεν το κάνουμε για να σπάσουμε βιτρίνες.
αλλα η μ@λακία έχει φύγει εκτός ορίων.
φυσικά το πρόβλημα δεν είναι η πορεία, όλα αυτά έγιναν αφού τελείωσε η πορεία.. το πρόβλημα είναι η ΗΛΙΘΙΑ αστυνόμευση, η ΑΧΡΗΣΤΙΑ μερικών "ανώτερων" και φυσικά τα ΖΩΑ που καίνε και νομίζουν οτι κάνουν επανάσταση..
ας είναι 50, ας είναι 2000, ας είναι και 5
η κατάληξη δυστηχώς είναι 4 νεκροί..
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ, Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ:
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
Λοιπόν κυρίες και κύριοι... έπρεπε να φύγω να πάω να ρωτήσω κάτι απο κοντά
Πληροφοριακά λέω πως καλό είναι να έχετε όλοι ταυτότητα μαζί σας σήμερα και γενικά να μην κρατάτε τσάντες αθλητικού τύπου κτλλ... γενικά να μην δίνετε εικόνα συμμετέχοντα σε διαδήλωση.
Η οδηγία είναι μέχρι και αύριο το μεσημέρι έντονες περιπολίες απο ΔΙ.ΑΣ και ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ σε όποιον φανεί ύποπτος σε περιοχές του κέντρου αλλά και κοντά σε σημεία που θεωρούνται "στόχοι υψηλής σημασίας".
Απλή λογική είναι απλά το επισημαίνω και πάλι... και ειδικά το ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ. Δεν θα υπάρχει επιτόπου έλεγχος αν φανείτε ύποπτοι στα μάτια τους... θα πάτε άμεσα στο τμήμα.
Θα τα ακούσετε και σύντομα στα δελτία.
Απο εκεί και πέρα για το συμβάν το είπα και πριν. ΕΔΩΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ για πολλά.
Για πολύ αυστηρότερη καταστολή --- για πολύ αυστηρότερο έλεγχο ---- και ακόμα περισσότερη βάση στα ΜΜΕ ... ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
Επαναλαμβάνω και το λέω με όλη την καλή θέληση. Αν δεν έχετε δουλειά στο κέντρο μην πάτε και φροντίστε να έχετε ταυτότητα μαζί σας καθώς οι έλεγχοι θα είναι πυκνοί και αυστηροί με ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ.
Αυτά.... και ηρεμία τώρα παιδιά... Κρίμα στους νεκρούς. Θέλουν τιμωρία οι δολοφόνοι τους, ηθικοί και φυσικοί.
Μην ξεχνάμε όμως γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μην πέσουμε στην παγίδα πάλι και ξεχάσουμε γιατί γίνονται όλα σήμερα. Γιατί τα ΜΜΕ το ρίξαν πάλι στο αίμα και στο δάκρυ... και οχι στο οτι αυτή την στιγμή περνάει το νομοσχέδιο όπου στον βωμό του σκοτώθηκαν 3 απο υπάνθρωπους δολοφόνους.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
και μόλις το είπαν και στον ALTER...
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
πέθαναν 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ
κρίμα και άδικο!
θα'θελα να δω αυτούς που γράφουν ελαφρά τι καρδία τι θα έγραφαν, εαν η μια νεκρή ήταν η μάνα τους και η άλλη η αδελφή τους
κάπου το είδα....Με την χρεοκοπία ξεμπερδεύεις κάποια στιγμή - με την ηλιθιότητα ποτέ
ενα ακόμα που σκέφτομαι ειναι........το πόσο, αλλά και το πόσοι, θα εκμεταλλευτούν το θλιβερό αυτο γεγονός
και για τον ΑΜΌΡΦΩΤΟ, δήθεν παπαροεπαναστατη της καρπαζιάς, που θέλει να είναι κάτι, επειδή είναι ενα ΜΕΓΑΛΟ τίποτα,
η αναρχία αξίζει σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ "ΑΡΧΕΣ" μαλάκα
και εσυ, δεν είσαι απ'αυτούς
''Ειμαστε ολοι υποπτοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Λοιπόν κυρίες και κύριοι... έπρεπε να φύγω να πάω να ρωτήσω κάτι απο κοντά
Πληροφοριακά λέω πως καλό είναι να έχετε όλοι ταυτότητα μαζί σας σήμερα και γενικά να μην κρατάτε τσάντες αθλητικού τύπου κτλλ... γενικά να μην δίνετε εικόνα συμμετέχοντα σε διαδήλωση.
Η οδηγία είναι μέχρι και αύριο το μεσημέρι έντονες περιπολίες απο ΔΙ.ΑΣ και ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ σε όποιον φανεί ύποπτος σε περιοχές του κέντρου αλλά και κοντά σε σημεία που θεωρούνται "στόχοι υψηλής σημασίας".
Απλή λογική είναι απλά το επισημαίνω και πάλι... και ειδικά το ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ. Δεν θα υπάρχει επιτόπου έλεγχος αν φανείτε ύποπτοι στα μάτια τους... θα πάτε άμεσα στο τμήμα.
Θα τα ακούσετε και σύντομα στα δελτία.
Απο εκεί και πέρα για το συμβάν το είπα και πριν. ΕΔΩΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ για πολλά.
Για πολύ αυστηρότερη καταστολή --- για πολύ αυστηρότερο έλεγχο ---- και ακόμα περισσότερη βάση στα ΜΜΕ ... ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
Επαναλαμβάνω και το λέω με όλη την καλή θέληση. Αν δεν έχετε δουλειά στο κέντρο μην πάτε και φροντίστε να έχετε ταυτότητα μαζί σας καθώς οι έλεγχοι θα είναι πυκνοί και αυστηροί με ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ.
Αυτά.... και ηρεμία τώρα παιδιά... Κρίμα στους νεκρούς. Θέλουν τιμωρία οι δολοφόνοι τους, ηθικοί και φυσικοί.
Μην ξεχνάμε όμως γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μην πέσουμε στην παγίδα πάλι και ξεχάσουμε γιατί γίνονται όλα σήμερα. Γιατί τα ΜΜΕ το ρίξαν πάλι στο αίμα και στο δάκρυ... και οχι στο οτι αυτή την στιγμή περνάει το νομοσχέδιο όπου στον βωμό του σκοτώθηκαν 3 απο υπάνθρωπους δολοφόνους.
Gandalf
κι εγω κι εσυ κι η γατα μου μαζι
don't worry
be happy..."
α και τον νου σας
απασα συναθροισις ανω των δυο ατομων θεωρειται συγκεντρωσις!
ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.ΟΣ στην εξουσια![]()
Ρε Αγαμοι Θυται(μαζι κι ο Νταλαρας):rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Δεν ήταν αυτό το πνεύμα μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό στην αντίδραση σου.
Η γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι ανοιχτό το κατάστημα. Ασχετα με το τι θα απαντήσεις περί δικαιωμάτων στην εργασία, σε τέτοιες συγκεντρώσεις οι τράπεζες είναι κόκκινο πανί.
Απλά θέματα πρόληψης του κόσμου σου είναι. Δουλεύω σε τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας 17 χρόνια. Πάντα μα πάντα μας έδιωχναν όταν υπηρχε διαδήλωση, πορεία της 17ης Νοέμβρη κλπ
Για χοντρομαλακία μου φαίνεται πάντως...
Η διαφορά ειναι οτι εαν εχει γίνει μαλακία με τις εσωτερικές διαδικασίες, έχει ονοματεπώνυμο και ταυτοποίηση. Σε αντίθεση με αυτόν που πέταξε τη μολοτοφ και ειναι κρυμενος πίσω απο την κουκουλα...
τεσπα
(κι εμας μας διωχνουν...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κριμα για τους ανθρωπους που χαθηκαν. Εγκληματικη ενεργεια που μονο απεχθεια πρεπει να προκαλει σε καθε πολιτη.
Τετοιες ωρες μονο ντροπη αισθανομαι που υπαρχει εστω και ενας που μπορει ακομη και να μειδιαζει (ποσο μαλλον να γελα) με ενα τετοιο συμβαν.
και ναι ανεξαρτητα απο το ποση οργη μου προκαλει το να "κλεβουν" 100 τους κοπους και τα ονειρα των πολλων επι χρονια, δεν παυει να με εξοργιζει περισσοτερο η αδιαφορια αλλων τοσων για το διακαιωμα του καθενα στην ζωη, που του αφερουν τοσο ευκολα!!
Υπανθρωποι ειτε με στολες ειτε με κουκουλες ειτε με κουστουμια και βουλευτικη ασυλια...
+1 καπταιν σε οσα λες.
+ 1 rein και στα δικα σου.
Αναρχικε του κ@λου Ξυπνα. ευχομαι να μην σου τυχει να πονεσεις πραγματικα οπως καποιοι ανθρωποι ΑΠΟ σημερα και για το τελος της ζωης τους.
Quod me nutrit... me destruit.....
Αν δεν ειχε γινει ο φονος των τριων "παραπλευρων" απωλειων σημερα ολοι θα μιλαγαμε για τον παλμο των 100~150.000 χιλιαδων που πηγαν να μπουν στο μπουρδελο της βουλης.
Αυριο θα κατεβαιναν ακομη περισσοτεροι. Και θα κατεβουν και τοτε θα σας παρει και θα σας σηκωσει και σενα μαζι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ "αναρχικε"!
Οπου βλεπετε "κουκουλοφορο" γδυστε τον..., εγκαθετος προβοκατορας ειναι!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Τη λυπη μου και τα συλλυπητηρια μου για τα 4 θυματα, γιατι εγω ως πατερας δεν ξεχνω ουτε το αγεννητο μωρακι... και ουτε προκειται να το ξεχασω αν σε πετυχω (και δε θα ειμαι μονος) "κουκουλοφορε" προβοκατορα!
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
+100000000000000000000000000ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.