Σελίδα 14 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 249

Θέμα: Τσίπ Rfid...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Ποια συναισθήματα; Σου λέει ο άλλος ότι όταν αισθάνεσαι ερωτευμένος εκρίνονται οι τάδε ορμόνες από τον οργανισμό σου. Πώς ξέρεις ποιο είναι το αίτιο και ποιο το αποτέλεσμα;
    Πολλοί "επιστήμονες" έχουν μεταφέρει τα συναισθήματα σε χημικές αντιδράσεις του οργανισμού..

Με αυτή τη λογική..

Εκκρίνονται ορμόνες επειδή νοιώθεις ερωτευμένος..
    Εκκρίνονται ορμόνες επειδή χαμογελάς, κλαίς, αγαπάς..

Το ψυχικό δέσιμο που έχει ο καθένας μας με την οικογένεια του (Μητέρα, Πατέρας κ.ο.κ.) δεν βασίζονται σε ορμονικές διαταραχές..

Το ψυχικό δέσιμο με τον κολλητό σου δεν βασίζεται σε ορμονικές διαταραχές..

Η εκδίκηση, η υπερηφάνεια, η απώλεια.. δεν βασίζονται σε προβλήματα ορμονικής ανισορροπίας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Και μην μου πεις ότι είναι τραβηγμένο..
    Καθόλου..

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Εγκυκλοπαιδικά.. τα λές σωστά.

Μόνο που τοποθετείς την Αγία Γραφή ως ιστορικό βιβλίο που περιφέρεις γύρω απο τον όρο "θρησκεία"..

Δεν είναι τυχαίο πως απο τα 3.000+ θρησκεύματα που υπάρχουν, τα περισσότερα αυτήν την στιγμή έχουν πάρει τις ρίζες τους απο την Αγία Γραφή, το Κοράνι, την Γιόγκα (Βουδισμός)...

Η Αγία Γραφή (σε όσους την έχουν διαβάσει/ξεφυλλίσει) αποτελεί ενα βιβλίο Αποκαλύψεων (όχι μόνο του Ιωάννη) πού όσο διαβάζεις/μελετάς, αντιλαμβάνεσαι αλήθειες, που πολλά θρησκεύματα (σχεδόν όλα) επιδέξια δεν σου παρουσιάζουν.

Ανέκαθεν, πολλά θρησκεύματα επιλέγουν εδάφια που στηρίζουν την πίστη τους και άλλα τα προσπερνάνε ως στοιχεία "της τότε εποχής/πολιτισμού/ιδεών".
    Αυτόματα την κατατάσουν σε ιστορικό βιβλίο, αυτό φέρει ως αποτέλεσμα την σύγχυση των θρησκειών καθώς μιλάει για τον "Ζωντανό Θεό", την ανάσταση του Ιησού και συγχρόνως τα κατατάσει σε "άλλες εποχές/άλλες ιδέες/άλλα μυαλά".

Πάνω σε αυτά τα λάθη, δημιουργούνται νεότερες θρησκείες (Νέα εποχή, Σαϊεντολογία κλπ. κλπ.)

"Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, αποδεκατίζετε τον δυόσμο, και τον άνηθο και το κύμινο· αφήσατε, όμως, τα βαρύτερα του νόμου: Την κρίση και το έλεος και την πίστη· αυτά έπρεπε να κάνετε, και εκείνα να μη τα αφήνετε.

Τυφλοί οδηγοί, που στραγγίζετε το κουνούπι, καταπίνετε όμως την καμήλα. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, καθαρίζετε το απέξω μέρος τού ποτηριού και του πιάτου, από μέσα όμως είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια.

Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισε πρώτα το εσωτερικό τού ποτηριού και του πιάτου, για να γίνει και το εξωτερικό τους καθαρό. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, μοιάζετε με ασβεστωμένους τάφους, που απέξω μεν φαίνονται ωραίοι, από μέσα όμως είναι γεμάτοι από νεκρά κόκαλα, και από κάθε ακαθαρσία.

Έτσι κι εσείς: Απέξω μεν φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, από μέσα όμως είστε γεμάτοι από υποκρισία και ανομία. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, κτίζετε τους τάφους των προφητών, και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων· και λέτε: Αν ήμασταν στις ημέρες των πατέρων μας, δεν θα είχαμε συμμετοχή μαζί τους στο αίμα των προφητών.
    Ώστε, μαρτυρείτε για τον εαυτό σας ότι είστε γιοι εκείνων που φόνευσαν τους προφήτες. Συμπληρώσατε κι εσείς το μέτρο των πατέρων σας. Φίδια, γεννήματα από οχιές, πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη τής γέεννας;"
    Ματθαίος 23:23-33

Είναι άσκοπο να μιλάμε και να εξηγούμε ενα βιβλίο μέσα απο ντοκυμαντέρ και απόψεις δημοσιογράφων, καθώς ο καθένας παρουσιάζει προσωπικές απόψεις βασισμένες σε στοιχεία του υλικού κόσμου.

Πουθενά ο Θεός στην Αγία Γραφή δεν έβαλε κάποια θρησκεία να αναλάβει την σωτηρία της ψυχής σου, είναι μια απόφαση προσωπική. Με τόσους όμως "Μεσσίες" που γεμίσαμε, είναι φυσικό να υπάρχει και σύγχυση..

"Αγαπητοί, μη πιστεύετε σε κάθε πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα αν είναι από τον Θεό· επειδή, πολλοί ψευδοπροφήτες έχουν βγει στον κόσμο. Από τούτο γνωρίζεται το Πνεύμα τού Θεού· κάθε πνεύμα που ομολογεί τον Ιησού Χριστό ότι έχει έρθει με σάρκα προέρχεται από τον Θεό· και κάθε πνεύμα που δεν ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε με σάρκα, δεν προέρχεται από τον Θεό · κι αυτό είναι το πνεύμα τού αντιχρίστου, που ακούσατε ότι έρχεται, και τώρα βρίσκεται κιόλας μέσα στον κόσμο."
    Α'Ιωάννης 4:1-3

Για να σχολιάσεις μια μηχανή, πρέπει πρώτα να την καβαλήσεις.
    Για να σχολιάσεις ένα βιβλίο, πρέπει πρώτα να το διαβάσεις.

Πίστεψέ με έχω διαβάσει πολύ περισσότερο απ'όσο φαντάζεσαι, και κάποια απ'αυτά τα έχω διαβάσει και στις 'μητρικες' τους γλώσσες, και με τις ανάλογες επεξηγήσεις(χωρίς interpretation σε αυτά τα βιβλία όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις, είναι σάν να 'πέρασες και να μήν ακούμπησες')......

Eγώ δέ μίλησα για άσχετα θρησκεύματα, αλλά για τα τρία βασικά, που έχουν κάνει τον πλανήτη άνω κάτω(κάποια περισσότερα απο κάποια άλλα).

Μου κάνει εντύπωση(ή όχι και τόσο) που συνεχώς παραθέτεις Χριστιανικά εδάφια, και αφήνεις απ'έξω αυτά που δέν πιστεύουν στην 'τριαδικότητα'(Ιερό Κοράνι, Τορά), πράγμα που υποδηλώνει μία κάποια προκατάληψη. Με άλλα λόγια θεωρείς το Χριστιανισμό ώς το de facto authority το οποίο δέν είναι χαρακτηριστικό ανοικτού μυαλού. Ξεχνάς όμως ό,τι ο Χριστιανισμός(όπως καί το Ιερό Κοράνι) βασίζεται και προέρχεται απευθείας απο τον Ιουδαϊσμό.

Το τί 'αλήθειες' λέει το κάθε βιβλίο έχει να κάνει με το πόσο εσύ υποσυνείδητα προσπαθείς να συνδέσεις τα γραφόμενα του με το περιβάλλον γύρω σου. Κάτι σάν το καθημερινό ωροσκόπιο.

Τώρα για το θέμα της ιστορίας των θρησκευτικών βιβλίων και των κοινωνιών εκείνων, άν αμφιβάλλεις για το ρόλο που έπαιξε στο συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο, μάλλον δέν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε την κουβέντα. Ένα απλό παράδειγμα είναι το πώς οι 'Χριστιανοί' στα αραβικά λέγονται 'νασρανίουν', και στα εβραϊκά(που είναι και η πρώτη γραπτή αναφορά στους Χριστιανούς που έγινε ποτέ) 'νοτσαρίμ'. Δηλαδή βλέπουν όλους τους Χριστιανούς ώς 'από την Νατσέρετ', δηλαδή τη Ναζαρέτ. Για να το πώ κάπως 'χοντρά', τί σχέση έχει ο βλαχοαμερικάνος απο το Αϊντάχο με τη Ναζαρέτ που δέ θα ξέρει να τη βρεί ούτε στο google earth, είναι 'άλλου παπά ευαγγέλιο'(pun intended).

Προφανώς και είσαι 'κολλημένος' και δογματικός με το Χριστιανισμό, και γούστο σου και καπέλο σου, αλλά επαναλαμβάνω πως η άποψή μου είναι ότι έχεις δημιουργήσει(όχι μόνο εσύ) μία 'κοσμοθεωρία' στο μυαλό σου, βασιζόμενη σε ένα τρόπο σκέψης που δέν γράφτηκε έχοντας υπόψιν οτιδήποτε βρίσκεται βορειότερα απο τις ακτές της Εγγύς Ανατολής. Και δέν υπάρχει πρόβλημα, γιατί καθεμία απο τις τρείς θρησκείες έχει αρκετές καλές 'αρχές', αλλά όταν προσπαθείς να εξηγήσεις μέσω αυτών τα 'τσιπάκια' και 'τη νέα τάξη πραγμάτων', χάνονται τ'αυγά μαζί με τα πασχάλια....

ΥΓ
    Δέν είναι καθόλου τυχαίο πως ο Χριστιανισμός με την Τριαδικότητά του, τον Χριστό ώς υιός Θεού με πρόσωπο και μορφή, και ο σταυρός σά σύμβολο, 'επιασαν' στις 'δυτικές' κοινωνίες που ήταν σχεδόν όλες ειδωλολατρικές ή πολυθεϊστικές(π.χ στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα όλοι φιλάνε τις εικόνες, και πολλοί τα σκηνώματα, τα οστά, τα βιβλία(αναστενάρηδες) κλπ) .
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ειπαν οι περηφανοι και αραξαν σιγουροι οτι αποδειξαν οτι αυτα που ξερουν ειναι πανω απ'ολα και ολους.

Αυτο που παμε να εξηγησουμε δεν οριζεται απο λεξεις και την μικροτητα του εγκεφαλου μας.Αλλα τι λεω τωρα ,εσεις κατι παραπανω (παντα)ξερετε.

Προσοχη ομως,οταν θα πεφτει μα τον τουτατης ο ουρανος πανω στο κεφαλι σας ,μην απορειτε........ανατρεξτε στα γραφομενα σας και θα βρειτε την απαντηση.

Φιλουμπες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αυτο που παμε να εξηγησουμε δεν οριζεται απο λεξεις και την μικροτητα του εγκεφαλου μας

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER

Γενικά απέχω από τέτοια θέματα γιατί οι περισσότεροι θρήσκοι - και κυρίως οι χριστιανοί - ΔΕΝ είναι για συζήτηση. Μπορείς να αναφέρεις ένα εκατομμύριο επιχειρήματα ή έστω να προσπαθήσεις να κάνεις μια εποικοδομητική κουβέντα κι εκείνοι θα συνεχίσουν να λένε τα δικά τους, σαν να μην υπάρχεις.
    Νομίζω ο BliTZer με κάλυψε απόλυτα.

Αφού θέλετε να το ρίξουμε στο Άρλεκιν, ΟΚ. Εγώ είπα πέντε πράγματα, όπως και αρκετοί σε προηγούμενα πόστς και περίμενα/με(λανθασμένα ίσως, για το λόγο που ανέφερε ο BliTzer) ένα σοβαρό αντίλογο/σχόλιο. Πετάτε έννοιες αρκετές απο τις οποίες απο τα γραφόμενά σας φαίνεται ότι δέν ξέρετε για τί μιλάτε, και στο δια ταύτα απαντάτε με εμότικονς και αερολογίες. Συνεχίστε να βυθίζεστε και να βυθίζετε την Ελλάδα στο σκότος, και να κατηγορείτε τη νέα τάξη πραγμάτων και τους 'μασονιστές' γι'αυτό......
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος
    ΣΗΜΑ ΔΕ ΠΑΣΙ ΒΡΟΤΟΙΣΙ ΤΟΤΕ, ΣΦΡΑΓΙΣ ΕΠΙΣΙΜΟΣ
    Απο τους Σιβυλικους χρησμους. Ο συγκεκριμενος ειναι της Ερυθραιας και εχει δοθει χιλλιετιριδες πριν τη γεννηση του Χρηστου.
    Απο <ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ> (κοκκινο) σελ. 323 του Π. Τουλατου
    Στο κεφ. 13 της Αποκαλυψης αναφερεται <το μεγα θηριον>
    Λεξαριθμικα εχουμε: το μεγα θηριον= 370+49+247=666
    τυχαιο; δε νομιζω!
    ελθε το θηριον=49+370+247=666
    τυχαιο; δε νομιζω!!
    ο αριθμος 666 συνανταται στο στιχο 18 δλδ 6+6+6=18
    τυχαιο; δε νομιζω!!!
    Απο <ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ> σελ.150-151 του Ελευθεριου Αργυροπουλου.
    www.lexarithmos.com
    www.arithmosofia.com
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Έλα που το λυπάμαι το ρημάδι
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    Μιας και το ζαλισαμε το θεμα δειτε στο you tube τη συνεντευξη του Aaron Russo.
    Και μετα καντε και μια αναβαθμηση για να σωθηται
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στο Τεξας εχει δημιουργιθει ενα αντιστοιχο συστημα λεξαριθμησης απο το οποιο προκηπτει:
    computer=18+90+78+96+126+120+30+108=666
    Oποτε..... μαλλον θελει σπασιμο:smilea:
    Τα παραπανω ειναι απο το βιβλιο που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ σελ/151
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Τι διαβάζουμε Αυγουστιάτικα... και δεν ξέρω ποιος την παλεύει λιγότερο, αυτοί που τα γράφουν ή εγώ που τα διαβάζω.

Διακοπές, αλλά επειγόντως λέμε..... smiley με πετσέτα θαλάσσης δε βρήκα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Αφού θέλετε να το ρίξουμε στο Άρλεκιν, ΟΚ. Εγώ είπα πέντε πράγματα, όπως και αρκετοί σε προηγούμενα πόστς και περίμενα/με(λανθασμένα ίσως, για το λόγο που ανέφερε ο BliTzer) ένα σοβαρό αντίλογο/σχόλιο. Πετάτε έννοιες αρκετές απο τις οποίες απο τα γραφόμενά σας φαίνεται ότι δέν ξέρετε για τί μιλάτε, και στο δια ταύτα απαντάτε με εμότικονς και αερολογίες. Συνεχίστε να βυθίζεστε και να βυθίζετε την Ελλάδα στο σκότος, και να κατηγορείτε τη νέα τάξη πραγμάτων και τους 'μασονιστές' γι'αυτό......
    Δεν πρόσβαλα την νοημοσύνη σου, μην προσβάλεις την δική μου.
    Περιμένεις να σου δώσω απαντήσεις σε θέματα που στο τέλος μόνο οι δυό μας θα καταλαβαίνουμε, καθώς είναι "βαθειά νερά" για πολλούς.

Χαίρομαι όταν βρίσκω ανθρώπους που αντιλαμβάνονται 5 πράγματα γύρω απο την πίστη, την θρησκεία, τις ανατολικές επιδράσεις, αλλά πραγματικά με κουράζει όταν πρέπει να απαντάω σε ερωτήσεις που θα φέρουν σύγχυση σε όσους διαβάζουν τις απαντήσεις.

Σε πολλά σε βρίσκω σωστό (στο ξανάπα).. επίσης θεωρώ σωστό η συζήτηση αυτή να κρατάει εναν πολιτισμένο χαρακτήρα όσο και αν μερικοί τρίζουν τα δόντια τους και ανυπομονούν να δούν ποιά ιδέα θα επικρατήσει(δεν εννοώ εσένα).

Ο σκοπός μου δεν είναι να διαφημίσω την Αγία Γραφή υποβαθμίζοντας άλλες θρησκείες/λατρείες/βιβλία..
    Αναφέρω στοιχεία που γράφονται μέσα, γύρω απο την ψευδοπροφητεία, το χξς και τον Αντίχριστο που πλέον ο ίδιος ο κόσμος αρχίζει να αναρωτιέται κατα πόσο ισχύουν.

Εσύ το ονομάζεις "βύθισμα στο σκότος", εγώ το ονομάζω "αναζήτηση της αλήθειας".
    Όπως και να έχει, είμαστε παρατηρητές και συνάμα πρωταγωνιστές σε γεγονότα, προσπαθώντας με την φτωχή μας γνώση/αντίληψη να καταλάβουμε τι συμβαίνει στον κόσμο και γιατί.

Αφού είσαι του "χώρου" καταλαβαίνεις πως μια συζήτηση που ξεκινάει γύρω απο το χάραγμα, το μικροτσίπ, το 666 κλπ. κλπ. σίγουρα δεν μπορεί να παραμείνει εκεί, επειδή υπάρχουν αλυσίδες θεμάτων γύρω απο αυτό. Αλλοίμονο μέσα σε γραμμές ενός μοτοσυκλετικού φόρουμ να αναπτύξεις θέματα που για τους περισσότερους είναι άγνωστα και πολύπλοκα.

Αν πιστεύεις πως η συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων δεν απαντάει τα βαθύτερα ερωτήματα σου, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό.
    Έχεις τις απόψεις σου γύρω απο τα βιώματα σου, όπως έχω και εγώ τις δικές μου γύρω απο τα δικά μου.

Δεν θα μπώ στο τρυπάκι της Τριαδικότητας, Μονοθεϊσμού, αριθμολογίας, ειδωλολατρείας κλπ. γιατί ξέρεις πολύ καλά πως δεν θα μας φτάσουν 200 σελίδες.

Πάντα (μα πάντα) φιλικά.

:a44:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Περιμένεις να σου δώσω απαντήσεις σε θέματα που στο τέλος μόνο οι δυό μας θα καταλαβαίνουμε,
    Oι υπόλοιποι είμαστε Μογγόλοι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Oι υπόλοιποι είμαστε Μογγόλοι;
    Μην το παίρνεις στραβά φίλε μου... απλά προσπαθώ να κρατήσω την συζήτηση σε ποιό "elementary" επίπεδο για να μπορούν να παίρνουν μέρος και άλλα μέλη... κάπου ξέφυγε λίγο η συζήτηση και απο "elementary", πηδήξαμε σε εξετάσεις για Διδακτορικό...

Παρόμοια θέματα

1. νεα διπλωματα με RFID chip απο 2009
    από SpineshankD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ