Αφισοκόλληση Ηράκλειο... Κάπου στη μέση.
Υπάρχει κανείς να έρθει για παρέα γιατί μόνος μου βαρέθηκα;;;
Αφισοκόλληση Ηράκλειο... Κάπου στη μέση.
Υπάρχει κανείς να έρθει για παρέα γιατί μόνος μου βαρέθηκα;;;
κ για αθηνα αν κανεις αυριο εχει χρονο για λιγη βοηθεια... θα ητο καταπληκτικο..
...ολοι εχετε φυγει διακοπες ρε? ερημια αυτες τις μερες...![]()
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Τι εννοεις; Αν χρειαζεσαι βοηθεια σε κατι ή οτιδηποτε αλλο, στειλε πμ στον kompimen.Θα χαρει να σε εξυπηρετησει αν μπορει.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
καποιο νεο υπαρχει
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Μας κόβω όλους να ερχόμαστε με τα ΚΤΕΛ εαν δεν λήξη η απεργία των οδηγών...
![]()
για όσους θέλουν να τυπώσουν μπλουζάκι έχει ανέβει στο blog το αρχείο .![]()
εντός ολίγου θα αναρτηθεί λίστα με τα καταλύμματα της περιοχής!
![]()
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
Σπυρο τι αλλο θες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
καποιο νεο υπαρχει
Παρε το HONDA και κατεβα κατω !!!
Θα ειμαι και εγω εκει με το CB (αν βρω βενζινη)![]()
Ελα ευκαιρια να βρεθουμε!!!!!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Μας βλέπω να μαζευόμαστε και να εχει ο καθένας το μπετονακι του!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
(αν βρω βενζινη)![]()
![]()
Mόλις τελείωσα τη δουλειά και πέρασα από ένα βενζυνάδικο (αν και έχω) να ρωτήσω μιας και τον ξέρω
. Μου είπε ότι σε όλο τον Άγιο δεν υπάρχει βενζίνη και ότι από ώρα σε ώρα δεν θα έχει κανένας στο νησί .
Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο αληθεύει ,αλλά εάν ναι , τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα .
Θέλω να πιστεύω ότι σε 2-3 μέρες θα τελειώσει η απεργία ,αλλιώς την κάτσαμε τη βάρκα .
Αληθευει, νομος Ρεθυμνου τελος. Μεσα στην πολη δεν εβρισκες απο χθες το απογευμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο αληθεύει ,αλλά εάν ναι , τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα .
Από Τετάρτη λένε ότι ξεκινάνε και οι βενζινοπώλες..Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Mόλις τελείωσα τη δουλειά και πέρασα από ένα βενζυνάδικο (αν και έχω) να ρωτήσω μιας και τον ξέρω
. Μου είπε ότι σε όλο τον Άγιο δεν υπάρχει βενζύνη και ότι από ώρα σε ώρα δεν θα έχει κανένας στο νησί .
Θέλω να πιστεύω ότι σε 2-3 μέρες θα τελειώσει η απεργία ,αλλιώς την κάτσαμε τη βάρκα .
Το ΣιΜπι θα το παρεις ακομα και αν χρειαστει να το σπρωχνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Θα ειμαι και εγω εκει με το CB (αν βρω βενζινη)![]()
Ελα ευκαιρια να βρεθουμε!!!!!![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ακυρο απο μενα καλα να περασετε , Χρηστο εδω και 10 μερες το παλευω αλλα δεν με θελει
καλα να περασετε
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
έχεις 3 μέρες ακόμα .... δεν ξέρεις.
![]()