Σελίδα 14 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 379

Θέμα: Κόλλημα κινητήρα S1000RR

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Εκτός από τα λάδια στα χέρια του διακρίνω και γρέζια ή με απατά η όρασή μου ;

Μπα όχι, καθάρισμα θέλει η οθόνη σου
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Διαβάστε από κάτω προς τα πάνω και τα σχόλια δικά σας:

Αγαπητέ κε ,

Σε απάντηση των e-mail σας προς την BMW Motorrad, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για μία ακόμη φορά πως οι επικοινωνίες των πελατών με τη BMW Motorrad, προωθούνται σε εμάς προς διαχείριση, καθώς υπεύθυνη για την ελληνική αγορά είναι η BMW Hellas.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αντικατασταθεί ο κινητήρας της μοτοσικλέτας σας στο πλαίσιο της εργοστασιακής της εγγύησης και η μοτοσικλέτα σας πληροί τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Μπορείτε να την παραλάβετε από το συνεργείο της .

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών
    BMW Hellas
    -----------------------------------

> Dear Sirs,

I was informed that my motorcycle is ready. Unfortunately, I have to inform you that I will not take delivery of it. Unless I receive documentation on the cause of the seizure and the modifications in the new engine that was installed I consider the motorcycle defective and dangerous.

Without prejudice.

Best regards,

Δηλαδή δεν είναι το σωστό σχήμα της μπιέλας αυτό? Μπιελα τυπου S?

Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas
    Διαβάστε από κάτω προς τα πάνω και τα σχόλια δικά σας...

www.efpolis.gr , γραπτή καταγγελία/παράπονο, όπως θες πές το.... (παραδόξως, κάνουν καλή δουλειά)

Νέο μέλος
    Δύο ερωτήσεις:

1. Άντε και παίρνω απόφαση (που δεν την παίρνω αλλά τροφή για σκέψη) ότι μπορεί μαζί με τον ταρίφα/παππού/θεία/λάδια/κουλαμάρα μου να με θερίσει και το μηχανάκι το ίδιο την κόρη μου την ξανανεβάζω;

2. Τι έχει πιάσει μερικούς με τον reinmeister; Εδώ εγώ που κόντεψα να σκοτωθώ, έχω 20 χιλιάρικα δεσμευμένα, πάω για δικαστήρια και νοιώθω και κορόϊδο αναγνωρίζω και εκτιμώ την τεχνική του αντίληψη και ότι τα είπε ενώ οι περισσότεροι είχαμε ψαρώσει από το μηχανάκι.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Η φωτό που ανέβασε ο stabak είναι από το μηχανάκι του aanas;

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Οχι....
    Ban 'em all

νοιώθω και κορόϊδο αναγνωρίζω και εκτιμώ την τεχνική του αντίληψη και ότι τα είπε ενώ οι περισσότεροι είχαμε ψαρώσει από το μηχανάκι.

Μιλαμε για ενα μηχανακι που βγαζει 20 ιππους παραπανω απο τα τερμα πουσαρισμενα των ιαπωνων, δεν θελει κ πολυ για να φανταστεις οτι θα υπαρξουν προβληματα στο μελλον.

Δύο ερωτήσεις:
    Ασχέτως τούτων, θα πρότεινα να δείξεις την αλληλογραφία σου σε ενα δικηγόρο. Η απάντηση ειναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένη, ωστε να αποφευχθούν παρανοήσεις. Βέβαια, απο τη στιγμή πυο ο κατασκευαστής δεχεται να σου αλλάξει κατι (και ειδικα τον κινητήρα), στα πλαίσια της εγγύησης, αποδέχεται στην ουσία οτι δεν τίθεται θεμα χρήσης ή λαθους του αναβάτη. Όμως το "η μοτοσικλέτα σας πληροί τις εργοστασιακές προδιαγραφές" ειναι πολύ ασαφές σε ότι αφορά τη βλάβη, την αιτία ή και την αντιμετώπιση.

Δες το με δικηγόρο και, αφου η bmw motorrad σε παραπέμπει στην εδώ αντιπροσωπεία, στείλε τους κι εσύ το email στα ελληνικά με τις επιφυλάξεις σου, κοινοποιώντας το στο efpolis και στο συνήγορο καταναλωτη, βαζοντας και ένα "επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος". Μπορείς και να αναφέρεις/επισυνάψεις αντίστοιχες αναφορές απο ξένα φόρα, ωστε να φανεί οτι δεν ειναι μεμονωμένο πρόβλημα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Ψαξτο οσο μπορεις το θεμα.Ειναι κριμα να μην μπορεις να χαρεις το μηχανακι σου.

Μεταξύ μας τώρα, δε ξέρω τι μπορεί να περιμένει ο φίλος. Αν η μπεμβε διεθνώς κρατάει το στόμα της κλειστό για το θέμα, μόνο αναφορά δυστυχήματος και νομική οδός κατόπιν αυτού (class action κυρίως σε Αμερικές κλπ) μπορεί να του αναγκάσει να ανοίξουν το στομα τους. Τύποις την εγγύηση την έχουν καλύψει. Τα δικαιολογημένα ψυχολογικά του φίλου μόνο με πούλημα νομίζω πως θα φύγουν δυστυχώς.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Οχι....
    Είναι από την Ελλάδα;

Πως έγινε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Τώρα το πρόσεξα...πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα
    Αν δεν αισθάνεσαι πλέον καλά με το μηχανάκι και δε θες να το πουλήσεις ο ίδιος σε ιδιώτη κάνεις το εξής:
    Δώστο ανταλλαγή στη BMW(σίγουρα θα το δεχτούν και σε καλή τιμή) και παίρνεις το K1200S(ή κάτι σπορ BMW).
    Από κει και πέρα αν δε σου αρέσει το μηχανάκι της ανταλλαγής,πούλα το,πάρε ένα τζαπάν και καλές βόλτες

Τώρα όσοι κολλάτε στα περί πιστοποιημένων μηχανικών,πολλές φορές ένας ψείρας διαβασμένος ερασιτέχνης είναι κλάσεις ανώτερος από μερικούς 'φτασμένους-καταξιωμένους' του χώρου

Δύο ερωτήσεις:

1. Άντε και παίρνω απόφαση (που δεν την παίρνω αλλά τροφή για σκέψη) ότι μπορεί μαζί με τον ταρίφα/παππού/θεία/λάδια/κουλαμάρα μου να με θερίσει και το μηχανάκι το ίδιο την κόρη μου την ξανανεβάζω;

2. Τι έχει πιάσει μερικούς με τον reinmeister; Εδώ εγώ που κόντεψα να σκοτωθώ, έχω 20 χιλιάρικα δεσμευμένα, πάω για δικαστήρια και νοιώθω και κορόϊδο αναγνωρίζω και εκτιμώ την τεχνική του αντίληψη και ότι τα είπε ενώ οι περισσότεροι είχαμε ψαρώσει από το μηχανάκι.

Αν ειναι αυτο το προβλημα, δεν παιρνεις καλυτερα κατι πιο light για την κορη? το 200 ιππων τι το θελει? Φιλικα το λεω και γω μπαμπας ειμαι
    Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
    Σωκράτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Μιλαμε για ενα μηχανακι που βγαζει 20 ιππους παραπανω απο τα τερμα πουσαρισμενα των ιαπωνων, δεν θελει κ πολυ για να φανταστεις οτι θα υπαρξουν προβληματα στο μελλον.
    Εδώ δεν συμφωνώ.
    Και οι Ιάπωνες και η BMW ξέρουν να βγάζουν πολλά περισσότερα άλογα οπότε το μόνο που που θα φανταζόμουνα είναι μιά επιπλέον επιβάρυνση στο κόστος.

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km
    από gidimitropoulos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 304
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2018, 00:42
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 21:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας