καλα ρε ζαβλακωμενα...
για λυστε μου μια απορια...
ΤΟΣΟ πολυ καμενος απο το Αφρικα ειναι ο Τζουλ?
![]()
![]()
![]()
να απαντησει πρωτος ο Σπαϊρους![]()
καλα ρε ζαβλακωμενα...
![]()
![]()
![]()
Στηριγμένο με μανταλάκι ξύλινο... τι μου θύμησες...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μπορει να βάλει και χαρτακι στη πισω ζαντα ρε να κανει μανουρα οταν κανει ορθοπεταλιά..![]()
:rotflmao:
![]()
Μάκη, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Η γνώμη μου είναι να το πάρεις... στο κάτω-κάτω Ηονδα είναι, τι θα πάθει.
Με την χρήση και την συντήρηση που θα του κάνεις, θα βγεις ασπροπρόσωπος από την επιλογή σου.
Μεταξύ δε, Vstrom ή AT, καλύτερα ΑΤ.
![]()
![]()
οτι και να του πεις του ανθρωπου για το αφρικα ...που περισσότερο το εσπρωξε παρα το οδηγησε..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
καλα ρε ζαβλακωμενα...
![]()
![]()
![]()
θα του φανει αστειο..
Τo dakar πρεπει να ειναι δικυλινδρο που απ'εξω μοιαζει με μονοκυλινδρο, δεν εξηγειται αλλιως!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν θέλω μονοκύλινδρο Νικόλα, μονοκύλινδρο θα έπαιρνα μόνο για δεύτερο ώστε να μη χρειάζεται να ταλαιπωρείται ούτε αυτό αλλά ούτε κι εγώ κάθε που θέλω να πηγαίνω φορτωμένος στην άλλη μεριά της Κρήτης, μπορεί να μιλάμε για 6-7 φορές τον χρόνο αλλά δεν παύουν να είναι μια 600άρα χιλιόμετρα το λιγότερο μέσα σε ένα ΠΣΚ. Όχι πως δεν γίνονται αλλά καταλαβαίνεις.. απ'την άλλη κανείς δεν απέκλεισε την περίπτωση να ταξιδέψω και εκτός νησιού, ακόμα και εκτός χώρας κάποια στιγμή, το ότι δεν το έκανα μέχρι τώρα μεσολαβούσαν άλλοι παράγοντες που δεν είναι της παρούσης..
Δικύλινδρο και μόνο θέλω κι αυτό σε διάταξη V (μιας και γλυτώσαμε την αναφορά στο ΤιΝΤιέΜ)![]()
![]()
Αυτο και το βουλωνω![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ανάφερες BMW, τώρα θα πρέπει να σε σκοτώσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τo dakar πρεπει να ειναι δικυλινδρο που απ'εξω μοιαζει με μονοκυλινδρο, δεν εξηγειται αλλιως!
Αυτο και το βουλωνω![]()
![]()
Παιδιά δεν απαντάω σε όλους (ήδη τό'χω παρακάνει..) αλλά κάθε άποψη διαβάζεται προσεκτικά!
![]()
![]()
εσενα εχω να σου δωσω 2 συμβουλες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οχι φιλε απο το κτμ δε μπορεις να περιμενεις τετοια πράμματα χα ΑΧ
ΧΑ
ΧΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑΧΑ να σε αφησει δηλαδη..30 φορες που σαφησε το ρημαδι..
αλλα οκ τι αλλο να ζητήσει κανεις περα απο αυτα που προσφερει μια αφρικα χα
χα
χα
χα
χα
χαχαχαχα
χα
χα
χαχαχα
αχαχχαχα
:rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
αλλαξε αβαταρ γιατι καθε φορα που το βλεπω σκιαζομαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και.....φχαριστησου το μηχανακι σου 3-4 μερες γιατι η τριτη πλησιαζει![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
γαματα και εγω γιαπωνεζο εχω φιλε με καταλαβαίνεις ετσι?πονεμένος κ εσυ ..Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
εσενα εχω να σου δωσω 2 συμβουλες.....
αλλαξε αβαταρ γιατι καθε φορα που το βλεπω σκιαζομαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και.....φχαριστησου το μηχανακι σου 3-4 μερες γιατι η τριτη πλησιαζει![]()
![]()
![]()
![]()
Κωστή όσο κάτι μου αρέσει και μ'εξυπηρετεί δεν σκέφτομαι τόσο το οικονομικό, πόσο μάλλον όταν με παίρνει να τ'αποκτήσω την αμέσως επόμενη στιγμή. Κάποιο άλλο Africa που δεν γνωρίζω προσωπικά μάλλον δεν θα μού'λεγε τίποτα αυτή τη στιγμή αν το συναντούσα μπροστά μου ακόμα και στα μισά λεφτά.. άλλα είναι αυτά που με φρενάρουν όμως όπως η παλαιότητα, το βάρος, η σέλα (μ'αυτή τη Μπάτζιο δεν μπορώ να το βλέπω καν..Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
είναι πολλά τα λεφτά Μάκη ....![]()
![]()
) κλπ κλπ, πάντα σε σύγκριση με ένα πιο φρέσκο Τρανσάλπ 700 ή V-μπλαμπλά 650 ξαναλέω..
Το ότι έκανα ολόκληρο θέμα το συγκεκριμένο Africa σημαίνει ότι γενικά μου αρέσει αυτό που είδα και ξέρω προσωπικά, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να ξεπεράσω κάποιες από αυτές τις λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν πριν προχωρήσω στο βήμα απόκτησής του, ας γλυτώσω τουλάχιστον τους περισσότερους συμβιβασμούς που ίσως χρειαστεί να κάνω μελλοντικά..![]()
ειπα οτι εμεινα πριν απο 4 χρονια μερικες φορες....4 χρονακια ομως τωρα το μοτορι φτσαει....κιχ δεν εχει κανει.....και δεν κανει και τουριστηκη χρηση....μονο να δεις που δουλεθω θα καταλαβεις....οσο για το ποδηλατο το παραβλεπωΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Entaksi man ean auto pou zitas einai na meneis kai OTAN leitourgeis na kaneis thorivo......... enalaktika mporeis na kykloforeis me podilato (pou den meneis) kai kasetofono (pou exei kai epiloges "thorivou")
mou fenete tha toy to xalasoume to tread toy pediou :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
δεν το πιστευω οτι μιλατε σοβαρα για αγορα μηχανης με 20 χρονια περασμενης τεχνολογιας και ποσο μαλλον οταν αυτη η μηχανη θελει περιπου 5000? για να βγει στον δρομο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τα κιλα της αφρικα παραειναι για το νησι.
Κοπελια η Κρητη δεν ειναι Αντιπαρος...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Όλοι έχουμε πάθη..Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν το πιστευω οτι μιλατε σοβαρα για αγορα μηχανης με 20 χρονια περασμενης τεχνολογιας και ποσο μαλλον οταν αυτη η μηχανη θελει περιπου 5000? για να βγει στον δρομο.![]()
![]()
![]()
ωραιο και καλο το αφρικα
αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να παρεις το 800 της bmw και με καποια λεφτα μικρες ανωδυνες δοσεις αν ζοριζεσαι, ή ποιο μεγαλες και γρηγορα τελος αν την παλευεις?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Κι άλλος για το απόσπασμαααααα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να παρεις το 800 της bmw![]()
![]()
![]()