Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 224

Θέμα: Άλκης Συνιώρης ...

ο που πάει Το avatar του/της ariona
    Αρχικά δημιουργήθηκε από astaroth2
    Η ευκολια με την οποια γινονται τετοιες παραβασεις ειναι πια τραγικη κ αξια της κοινωνιας που ζουμε.. Εμεις την καναμε ετσι.

Και η ατιμωρησια υπαρχει, εχετε δικιο.

Ο ανθρωπος πεθανε, η οικογενεια εμεινε πισω..
    +1
    ariona

Στεναχωρημένο μέλος Το avatar του/της olaeinai_dromos
    Δυστυχως ειμαστε δυσδιακριτοι,ταχυτατοι και μεθυσμενοι απο τα 200 αλογα στον πισω τροχο.
    Ο καταλογος δεν θα τελειωσει ποτε!!!
    Στις ΗΠΑ με τον πιο αυστηρο κοκ παγκοσμιως, οι αναβατες μοτο πεθαινουν σαν τις μυγες.
    Καλο ταξιδι Αλκη.........

Τουλαχιστον εζησες εντονα,οπως επιθυμουσες.
    Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από olaeinai_dromos
    .......

αυτο δεν το ειπαμε

William Blake ... η υπογραφη!
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Έχεις λάθος αδελφέ......η λογική λέει ότι η τιμωρία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και για τους άλλους.
    Εαν ίσχυε αυτό, απο τον καιρώ που εφαρμόστηκε η θανατική ποινή θα είχαν εξαφανιστεί οι παρανομίες,
    Αλλά αντιθέτως, αυξήθηκαν οι θανατοποινίτες.
    Δυστυχώς εαν δεν πάψουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας ανώτερο απο τον νόμο δεν θα σταματήσουμε να τον "καταπατούμε"

Αρχικά δημιουργήθηκε από olaeinai_dromos
    Δυστυχως ειμαστε δυσδιακριτοι,ταχυτατοι και μεθυσμενοι απο τα 200 αλογα στον πισω τροχο.
    Ο καταλογος δεν θα τελειωσει ποτε!!!
    Στις ΗΠΑ με τον πιο αυστηρο κοκ παγκοσμιως, οι αναβατες μοτο πεθαινουν σαν τις μυγες.
    Καλο ταξιδι Αλκη.........
    +1000000000

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Εαν ίσχυε αυτό, απο τον καιρώ που εφαρμόστηκε η θανατική ποινή θα είχαν εξαφανιστεί οι παρανομίες,
    Αλλά αντιθέτως, αυξήθηκαν οι θανατοποινίτες.
    Δυστυχώς εαν δεν πάψουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας ανώτερο απο τον νόμο δεν θα σταματήσουμε να τον "καταπατούμε"

το πρόβλημα δεν είναι τόσο η αποτρεπτική ισχύ της ποινής,

το πρόβλημα είναι ο ΜΗ σωφρονισμός των κρατουμένων ...

Παλαιό μέλος
    Εαν ίσχυε αυτό, απο τον καιρώ που εφαρμόστηκε η θανατική ποινή θα είχαν εξαφανιστεί οι παρανομίες, Αλλά αντιθέτως, αυξήθηκαν οι θανατοποινίτες. Δυστυχώς εαν δεν πάψουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας ανώτερο απο τον νόμο δεν θα σταματήσουμε να τον "καταπατούμε"

Δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.
    Γενικοτερα οσο πιο αυστηρο ειναι ενα συστημα τοσο μικροτερη εγκληματικοτητα-παραβατηκοτητα υπαρχει.
    Ο ΚΟΚ αλλα και ο νομος απλως δεν εφαρμοζεται στην Ελλαδα. Εκτος αυτου εχει μεινει και πολυ πισω σε πολλες περιπτωσεις.
    Γενικοτερα υπολειτουργουν ολα....
    Παραδειγμα σε χωρες της Ευρωπης που εχουν συστημα δε διανοεισαι να περασεις κοκκινο, κι αν περασεις μονο σε ωρες αργα το βραδυ και σε μη κεντρικα σημεια.
    Δε συζηταω για να οδηγεις και να εχεις πιει....

Στη διασταύρωση των ΤΕΙ στο Μεσολόγγι με το φανάρι επί της Εθνικής οδού (τρομάρα μας) σήμερα το μεσημέρι κατά τις 4.Φορτηγάκι-κλούβα ΜΕΒ 2... περιμένει πράσινο να ανάψει και εγώ κινούμαι με την μηχανή επάνω στην εθνική και έχω πράσινο.Κοιτάει μιά δεξιά μιά αριστερά και βγαίνει !!!!! ενώ με έχει δεί σίγουρα με αγνοεί !!!!!! είμαι με περίπου 80-90 χλμ στο κοντέρ και επιβραδύνω...πάω δίπλα του...

"ρε φίλε τι κάνεις ;;;;;;;"
    "σύρε γαμήσ' ρε τραβα του δρόμου σ' "

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιλογές : 1η τον κλείνω και τον κάνω τούμπανο στο ξύλο και τον παρατάω να τον φάνε τα σκυλιά.
    2η τον αγνοώ και συνεχίζω.

Προτίμησα το δεύτερο για να μη χαλάσουν οι διακοπές μου.Απειρα τέτοια ζούμε κάθε μέρα είμαι σίγουρος.Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η αμυντική οδήγηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Καλό ταξίδι Αλκη

@DimChios αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να απαλύνουμε λίγο τον πόνο της κουμπάρας σου και να δώσουμε λίγο χαμόγελο στα δίδυμα ρίξε μου ένα pm.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider

@DimChios αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να απαλύνουμε λίγο τον πόνο της κουμπάρας σου και να δώσουμε λίγο χαμόγελο στα δίδυμα ρίξε μου ένα pm.

Να σαι καλα φιλε μου! Θα το μεταφερω... αν και τοτε, ειχε γραφτει το συμβαν και πραγματι απο τα φορουμ ειχαν μαζευτει πραγματα απο διαφορα παιδια και δεν αναφερομαι μονο σε χρηματα! Ηταν πραγματι συγκινητικο!

Να σαι καλα!

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.
    Γενικοτερα οσο πιο αυστηρο ειναι ενα συστημα τοσο μικροτερη εγκληματικοτητα-παραβατηκοτητα υπαρχει.
    Αυτό ισχύει μόνο στην εκ προθέσεως "εγκληματικότητα". Δυστυχώς, όμως, αυτός που παραβιάζει ένα κόκκινο φανάρι (ή stop, ή διάβαση πεζών, ή... κλπ.) δεν είναι πάντα εκ προθέσεως εγκληματίας, ούτε πάντα τύφλα στο μεθύσι. Υπάρχουν ΠΑΝΤΑ και οι περιπτώσεις στιγμιαίας απώλειας της προσοχής, λάθους (πόσοι από εσάς δεν έχετε παρασυρθεί ΠΟΤΕ από κάποιον που σας κόρναρε από πίσω στο φανάρι και ξεκινήσατε με κόκκινο πιστεύοντας πως έγινε πράσινο - μη έχοντας καλή ορατότητα κλπ. κλπ.). Στη δουλειά μου λέμε "μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις" και δεν είναι εύκολο να καταδικάσεις κάποιον σε εγκλεισμό στη φυλακή ή οικονομική καταστροφή δική του και της οικογένειάς του για κάτι που μπορεί να ήταν, στην πραγματικότητα, δυσανάλογα "εγκληματικό". Ούτε ο πατέρας σας ο οποίος είναι 70 χρονών και οδηγεί μπορεί να χαρακτηριστεί ως "στυγνός εγκληματίας" εάν δε σας δει αλλάζοντας λωρίδα. Σίγουρα υπάρχει ευθύνη (υπάρχουν και οι ασφαλιστικές εταιρείες) αλλά η τιμωρία θα είναι ανάλογη του βαθμού της υπαιτιότητας και ΟΧΙ ανάλογη, μόνο, του αποτελέσματος.
    Όλα αυτά δεν τα λέω για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, απλά για να τονίσω το ρίσκο που παίρνει κανείς όταν τρέχει με 200 (ή ό,τι άλλο δυσανάλογο) σε δημόσιο δρόμο, με φανάρια, διαβάσεις πεζών κλπ. Το ΛΑΘΟΣ (και όχι μόνο το "έγκλημα") του άλλου είναι (ή πρέπει να είναι) δεδομένο ανά πάσα στιγμή.
    Βάλτε μέσα λοιπόν τα κουμπούρια, και να έχουμε ΠΑΝΤΑ όλοι στο μυαλό σας ότι Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ είναι η πιο συχνή αιτία θανάτου μετά την καρδιά και τον καρκίνο. Εγώ αυτό κρατάω από το εξαιρετικά δυσάρεστο και θλιβερό ατύχημα.
    (Να το κάνω πενηνταράκια?? Και όταν έχουμε πράσινο, ελέγχουμε. Πάντα).
    Dura lex, sed lex.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Αυτό ισχύει μόνο στην εκ προθέσεως "εγκληματικότητα".
    .
    .
    .
    Το θέμα είναι πως θα γίνει ο Ελληνας οδηγός να σταματήσει να περνάει με κόκκινο, κι όλα αυτα που έγραψες δεν λένε τίποτα επι του θέματος.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Το θέμα είναι πως θα γίνει ο Ελληνας οδηγός να σταματήσει να περνάει με κόκκινο, κι όλα αυτα που έγραψες δεν λένε τίποτα επι του θέματος.
    Δε θα σταματήσει. Ούτε ο Έλληνας ούτε ο Άγγλος ούτε ο Αμερικανός ούτε κανένας. Το λάθος είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση (να μην πω τα σχετικά ρητά εδώ) και πάντα θα γίνεται, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Το θέμα είναι πώς θα προφυλαχτούμε από αυτό και επί αυτού του θέματος μιλάω.
    Dura lex, sed lex.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δε θα σταματήσει. Ούτε ο Έλληνας ούτε ο Άγγλος ούτε ο Αμερικανός ούτε κανένας. Το λάθος είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση (να μην πω τα σχετικά ρητά εδώ) και πάντα θα γίνεται, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Το θέμα είναι πώς θα προφυλαχτούμε από αυτό και επί αυτού του θέματος μιλάω.
    ERRIKA εχεις οδηγήσει στην Αγγλία?
    Άλλο το λάθος κι αλλο η μ@λ@κία που δέρνει τον Ελληνα.
    Παλια πέρναγα κι εγω με κόκκινο όπως σχεδόν όλοι, μεχρι το 1990 που πήγα για σπουδές στην Αγγλία και τότε κατάλαβα... από τότε δεν εχω περάσει ποτέ ξανά με κόκκινο.
    Ούτε κατα λάθος, ούτε στις 2 το πρωι σε ερημο επαρχιακό δρόμο.

Σίγουρα θα περάσει κάποιος χαζεμένος κατα λάθος και στην Αγγλία, είναι όμως μια στο εκατομμύρο να συμβεί αυτό, ενω αν κάτσεις 10 λεπτά πχ Κηφησίας και Αλεξάνδρας θα μετρήσεις τουλάχιστον 50 να περνάνε με κόκκινο, μαζί και λεωφορεία, τρόλλευ κλπ.

Οπως καταλαβαίνεις είναι αλλο το θέμα, μην το κουκουλώνουμε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αυτό ισχύει μόνο στην εκ προθέσεως "εγκληματικότητα". Δυστυχώς, όμως, αυτός που παραβιάζει ένα κόκκινο φανάρι (ή stop, ή διάβαση πεζών, ή... κλπ.) δεν είναι πάντα εκ προθέσεως εγκληματίας, ούτε πάντα τύφλα στο μεθύσι. Υπάρχουν ΠΑΝΤΑ και οι περιπτώσεις στιγμιαίας απώλειας της προσοχής, λάθους (πόσοι από εσάς δεν έχετε παρασυρθεί ΠΟΤΕ από κάποιον που σας κόρναρε από πίσω στο φανάρι και ξεκινήσατε με κόκκινο πιστεύοντας πως έγινε πράσινο - μη έχοντας καλή ορατότητα κλπ. κλπ.). Στη δουλειά μου λέμε "μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις" και δεν είναι εύκολο να καταδικάσεις κάποιον σε εγκλεισμό στη φυλακή ή οικονομική καταστροφή δική του και της οικογένειάς του για κάτι που μπορεί να ήταν, στην πραγματικότητα, δυσανάλογα "εγκληματικό". Ούτε ο πατέρας σας ο οποίος είναι 70 χρονών και οδηγεί μπορεί να χαρακτηριστεί ως "στυγνός εγκληματίας" εάν δε σας δει αλλάζοντας λωρίδα. Σίγουρα υπάρχει ευθύνη (υπάρχουν και οι ασφαλιστικές εταιρείες) αλλά η τιμωρία θα είναι ανάλογη του βαθμού της υπαιτιότητας και ΟΧΙ ανάλογη, μόνο, του αποτελέσματος.
    Όλα αυτά δεν τα λέω για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, απλά για να τονίσω το ρίσκο που παίρνει κανείς όταν τρέχει με 200 (ή ό,τι άλλο δυσανάλογο) σε δημόσιο δρόμο, με φανάρια, διαβάσεις πεζών κλπ. Το ΛΑΘΟΣ (και όχι μόνο το "έγκλημα") του άλλου είναι (ή πρέπει να είναι) δεδομένο ανά πάσα στιγμή.
    Βάλτε μέσα λοιπόν τα κουμπούρια, και να έχουμε ΠΑΝΤΑ όλοι στο μυαλό σας ότι Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ είναι η πιο συχνή αιτία θανάτου μετά την καρδιά και τον καρκίνο. Εγώ αυτό κρατάω από το εξαιρετικά δυσάρεστο και θλιβερό ατύχημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    ERRIKA εχεις οδηγήσει στην Αγγλία?
    Άλλο το λάθος κι αλλο η μ@λ@κία που δέρνει τον Ελληνα.
    Παλια πέρναγα κι εγω με κόκκινο όπως σχεδόν όλοι, μεχρι το 1990 που πήγα για σπουδές στην Αγγλία και τότε κατάλαβα... από τότε δεν εχω περάσει ποτέ ξανά με κόκκινο.
    Ούτε κατα λάθος, ούτε στις 2 το πρωι σε ερημο επαρχιακό δρόμο.

Σίγουρα θα περάσει κάποιος χαζεμένος κατα λάθος και στην Αγγλία, είναι όμως μια στο εκατομμύρο να συμβεί αυτό, ενω αν κάτσεις 10 λεπτά πχ Κηφησίας και Αλεξάνδρας θα μετρήσεις τουλάχιστον 50 να περνάνε με κόκκινο, μαζί και λεωφορεία, τρόλλευ κλπ.

Οπως καταλαβαίνεις είναι αλλο το θέμα, μην το κουκουλώνουμε.
    Δεν έχω οδηγήσει στην Αγγλία, έχω οδηγήσει όμως στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία. Και έχω δει στην Αγγλία μεθυσμένα κ@λόπαιδα να περνάνε με κόκκινο. Όπως μεθυσμένους Άγγλους έχω δει να οδηγούν στη Μύκονο και να συγκρούονται μετωπικά με σκουτεράκι. Δεν είμαστε εμείς οι διάβολοι και όλοι οι άλλοι οι άγγελοι. Σίγουρα έχουμε (από λίγο έως πολύ) μεγαλύτερη παραβατικότητα σε σχέση με άλλους λαούς.
    Το θέμα μου όμως ΔΕΝ ΗΤΑΝ αυτό ούτε θέλω να κουκουλώσω τίποτα (οι Έλληνες "οδηγάρες" μου προκαλούν αποστροφή). Το θέμα μου είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ευθύνη σε σχέση με τον τραυματισμό ή και το θάνατό μας. Και τι μπορούμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε για να τον αποφύγουμε.
    Θα το ξαναπώ: Δεν επαναπαυόμαστε ΠΟΤΕ στην προτεραιότητα. Στη δουλειά μου, το να τρέχεις με 200 σε δημόσιο δρόμο, κρίνεται ως ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του ατυχήματος. Αυτά
    Dura lex, sed lex.

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Σάκης Συνιώρης σε αγώνα WSS!
    από tomy στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2013, 20:03
  2. K11- Αλκης Συνιωρης
    από AKIS BUSA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2010, 08:41
  3. Μπουστας, Συνιωρης...