Σελίδα 14 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Επειδή έχει ξεφύγει αρκετά το θέμα με τις απεργίες.....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην απεργία.... αλλά κι ο καθένας έχει το δικαίωμα στη ΜΗ απεργία!!!!!

Αυτό το νταβατζηλίδικο, κλείνω δρόμους και ελέγχω μάλιστα και τα υπόλοιπα φορτηγά που κινούνται αν είναι "νόμιμα" λες και είστε αστυνόμοι, είναι κατάντια!!!! Το ίδιο ισχύει και για τους αγρότες, λιμενεργάτες κλπ. Λες και το δίκιο σας είναι πάνω απ' όλους και όλα!!!

Όσο θα φέρεστε σαν νταβατζήδες θα σας αντιμετωπίζουμε σαν νταβατζήδες...... και μη προσπαθείτε να βγείτε κι από πάνω....
    +1

Ο ενας εκβιαζει τον αλλον στην πλατη των υπολοιπων.
    Αν εχουν @@ ας πανε να μπλοκαρουν την βουλη ή το σπιτι του υπουργου
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δεν μας φταιει κανεις αλλος ,δεν ενδιαφερετε κανεις μασ για τον διπλανο του.

οι περισσοτεροι μου θυμιζετε το ανεκδοτο με την κατσικα του γειτονα.

μονο ο ελληνας ευχηθηκε να ψοφησει...
    Φιλε μου μην το παιρνεις προσωπικα. Δε θελει κανενας να ψοφησεις!
    Το μονο που λεει ο κοσμος ειναι να σταματησετε ( οχι εσεις αλλα οι φορτηγατζηδες) τις εκβιαστικου τυπου απεργιες και τους τραμπουκισμους ( κλεισιμο λωριδων Εθνικης κλπ).

Δικιο ,κατα τη γνωμη μου, δεν εχετε και με δυο κουβεντες(αν τα καταφερω και βγουν σε δυο κουβεντες) θα στο πω με ενα παραδειγμα.

Το 2005 καποιος εδωσε 150000 ευρω 'αερα' για να ανοιξει ενα μαγαζι σε καλη πιατσα ,στην Ερμου ας πουμε. Να σημειωσουμε σ αυτο το σημειο οτι δεν εχει προνομιακη φορολογικη μεταχειρηση τεκμαρτου τυπου αλλα φορολογειται βασει των βιβλιων του. Εκτος απο τον αερα που εδωσε πληρωνει βεβαια καθε μηνα νοικι, κοινοχρηστα, μισθο κλπ

Σημερα, το 2010, υπαρχει καμμια πιθανοτητα να αφησει το μαγαζι του και να παρει τα 150000 πισω?
    Ουτε μια στο εκατομμυριο.

Εσεις γιατι επιμενετε να θεωρειτε τις αδειες σας περιουσιακο σας στοιχειο? Αφου 'αερα' πληρωσατε για να μπειτε στη καλη πιατσα τωρα πως θελετε πισω τα λεφτα σας?
    Αυτο που ζητατε ειναι εναντια στο νομο της αγορας.

Το παρτυ δυστυχως τελειωσε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ακαρπη η συναντηση υπουργου και ιδιοκτητων φορτηγών και βυτιοφόρων.
    Οποτε μάλλον παμε για επιστράτευση και επίταξη των οχημάτων τους με εισαγγελική εντολή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
    .

Οσον αφορα το καθεστος του φπα που πολλα σκουπιδια απο εδω μεσα μας τον ειχαν πρηξει για να μπει λες και αυτοι στα μαγαζια τους κοβουν αποδειξεις ειναι χιλιες φορες καλυτερα γιατι τωρα παω να παρω ενα καινουριο αμαξι και το 23% το παιρνω πισω παω να κανω σερβις στο ιχ μου και κοβω τιμολογιο στο ταξι παιρνω λαδια για την μηχανη και κοβω τιμολογιο στο ταξι,βαζω βενζινη στο ιχ παλι τα χρεωνω στο ταξι,οι φιλοι μου περιμεναν αυτο το μετρο και τωρα χρεωνουν τα ανταλακτικα (ιδιως με τα λαστιχα 23%μειον στην τιμη)πανω μου και τους δινω το φπα και εγω κερδιζω το υπολοιπο σαν εξοδα απο το ταξι εχω φιλο λαμαρινα και εαν θελω του λεω σου πληρωνω το φπα,πουτο παιρνω πισω,κοψε ενα τιμολογιο 2000 ευρω,ετσι οσα και να βγαζεις σε μια δουλεια παλι μπορεις να κοροιδευεις το συστημα το οποιο αυτο μας ΠΗΔΑΕΙ ολους,τα λεφτα δεν τα φαγαμε εμεις αλλο το κρατος οποτε δεν πρεπει να μαλωνουμε μεταξυ μας αλλα ολοι εναντια στο κρατος
    γαμω !!

γι΄αυτο λοιπον ΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ να παω να ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ να κανω και εγω τετοιου ειδους "λαμογιες" !!

αυτο δεν λεμε .......γιατι να παω να δωσω τωρα στον καθε εναν €100.000-€150.000 για να παρω μια αδεια ταξι....
    θα περιμενω να απελευθερωθουνε τα κλειστα επαγγελματα και θα γινω και εγω λοιπον ενας απο εσας τους προνομιουχους !!!!!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

δεν μας φταιει κανεις αλλος ,δεν ενδιαφερετε κανεις μασ για τον διπλανο του.

οι περισσοτεροι μου θυμιζετε το ανεκδοτο με την κατσικα του γειτονα.

μονο ο ελληνας ευχηθηκε να ψοφησει...

Είσαι άδικος και δεν είσαι αντικειμενικός.

Αναιρείται ενα καθεστώς που είχε καλομάθει κάποιους.Δεν χαιρόμαστε γιατί δεν ζούμε κι εμείς σ αυτό το καθεστώς.Χαιρόμαστε γιατί δεν έπρεπε να υπάρχει για κανέναν η έπρεπε να υπάρχει για όλους.Ισότητα.Αφου δεν συμβαίνει το δεύτερο,πολύ καλά συμβαίνει το πρώτο.

Εκτός αν εσυ ανήκεις στον Έλληνα,που θέλει να είναι προνομιούχος και στ @#$ του οι υπόλοιποι.Γιατί αν και οι ταξιτζήδες και οι οδηγοι βυτιοφόρων κατέβαιναν στους δρόμους,για να έχουν και οι άλλοι επαγγελματίες τα ίδια προνόμια με αυτούς να είσαι σίγουρος οτι ολη οι κοινωνία μαζί τους θα ήταν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24

θα περιμενω να απελευθερωθουνε τα κλειστα επαγγελματα και θα γινω και εγω λοιπον ενας απο εσας τους προνομιουχους !!!!!

Θα παψουν να ειναι προνομιουχοι κ θα πρεπει να δουλεψουν σκληρα για να βγαλουν το ψωμι τους... πλεον

Γιαυτο χτυπανε τον κωλο τους κατω.

και ποιος σας ειπε οτι με την απελευθερωση θα σημαινει οτι ο καθε ενας θα παιρνει μια αδεια αρε βαθια νυχτωμενοι που ειστε εταιριες θα γινουν με αυτους που ειδη εχουν μια αδεια οπως καλη ωρα ο οασθ στην θεσσαλονικη,κρατηστε την ορεξη σας λιγουρια αντε να ερθετε στην καλυτερη περιπτωση υπαλληλοι
    atc 350

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Φιλε μου μην το παιρνεις προσωπικα. Δε θελει κανενας να ψοφησεις!
    Το μονο που λεει ο κοσμος ειναι να σταματησετε ( οχι εσεις αλλα οι φορτηγατζηδες) τις εκβιαστικου τυπου απεργιες και τους τραμπουκισμους ( κλεισιμο λωριδων Εθνικης κλπ).

Δικιο ,κατα τη γνωμη μου, δεν εχετε και με δυο κουβεντες(αν τα καταφερω και βγουν σε δυο κουβεντες) θα στο πω με ενα παραδειγμα.

Το 2005 καποιος εδωσε 150000 ευρω 'αερα' για να ανοιξει ενα μαγαζι σε καλη πιατσα ,στην Ερμου ας πουμε. Να σημειωσουμε σ αυτο το σημειο οτι δεν εχει προνομιακη φορολογικη μεταχειρηση τεκμαρτου τυπου αλλα φορολογειται βασει των βιβλιων του. Εκτος απο τον αερα που εδωσε πληρωνει βεβαια καθε μηνα νοικι, κοινοχρηστα, μισθο κλπ

Σημερα, το 2010, υπαρχει καμμια πιθανοτητα να αφησει το μαγαζι του και να παρει τα 150000 πισω?
    Ουτε μια στο εκατομμυριο.

Εσεις γιατι επιμενετε να θεωρειτε τις αδειες σας περιουσιακο σας στοιχειο? Αφου 'αερα' πληρωσατε για να μπειτε στη καλη πιατσα τωρα πως θελετε πισω τα λεφτα σας?
    Αυτο που ζητατε ειναι εναντια στο νομο της αγορας.

Το παρτυ δυστυχως τελειωσε!
    τι προσωπικα ρε φιλε πλακα μας κανεις?

αυτο καταλαβες εσυ?

εγω μιλαω για το γεγονος οτι η μια κοινωνικη και επαγγελματικη ομαδα στρεφεται κατα μιας αλλης γιατι η δευτερη επαγγελματικη ομαδα εχει εξασφαλισμενη δουλεια ,ενω η πρωτη ,επειδη ειναι υπαλληλοι ενος αφεντικου που τους κανει οτι θελει και τους απολυει οποτε γουσταρει(οποτε δεν εχουν εξασφαλισμενη δουλεια και μελλον) ζηλευει και θελει να ερθουν και αλλοι στο ιδιο επιπεδο με αυτην...

ασε με εμενα .ολα αυτα που εγραψα δεν τα εγραψα για μενα.τα εγραψα για τον κλαδο γενικοτερα και για την κατασταση γενικοτερα.δοξα το θεο νεος ειμαι και θα στρωσω τον πωπουδακο μου κατω να δουλεψω για να τα δωσω στην καριολα την τραπεζα και στο πουστικο κρατος,που στο κατω κατω τη δουλεια τους κανουν και αυτοι.

η οποια δουλεια τους ειναι να μας εχουν ολους με μισθους τις πεινας.σε ενα επιπεδο...

"γιατι ο επαγγελματιας να δουλευει οσο θελει και να κονομαει...θα του δειξω εγω,θα του κατσικωθω σαν αφεντικο ή θα του βαλω με το ζορι εταιρειες να τον κανουν οτι γουσταρω για να τα κανω και γω πλακακια με τους μεγαλομετοχους να εχουμε την αγορα στο χερι" λεει το κρατος...

γιάυτο καλα τα λενε μερικοι εδω μεσα...ξυπνηστε...δεν κονομαω εγω εις βαρος σας δεν ειμαι κανας ξυπνιος.και αν κονομαω εις βαρος σας φταιτε και σεις που ανεχεστε τον καθε επαγγελματια να σας κοροιδευει...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    και ποιος σας ειπε οτι με την απελευθερωση θα σημαινει οτι ο καθε ενας θα παιρνει μια αδεια αρε βαθια νυχτωμενοι που ειστε εταιριες θα γινουν με αυτους που ειδη εχουν μια αδεια οπως καλη ωρα ο οασθ στην θεσσαλονικη,κρατηστε την ορεξη σας λιγουρια αντε να ερθετε στην καλυτερη περιπτωση υπαλληλοι
    ναι ενω τωρα ρε πονηρε αδεια ταξι περνεις απο το κρατος? :rotflmao:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ναι ενω τωρα ρε πονηρε αδεια ταξι περνεις απο το κρατος? :rotflmao:
    και βεβαια φιλε μου περνεις απο το κρατος..τι νομιζεις οτι αν μια περιοχη δεν χρειαζεται 1-2 απαραπανω ταξι γιατι αυξηθηκε ο πλυθυσμος δεν θα βγει ο δημαρχος να προκυρηξει οτι υπαρχουν διαθεσιμες αδειες ταξι και οποιος τις ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ να τις παρει?

επειδη ομως εδω και μερικα χρονια τα ταξι ειναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ δεν βγαζει το κρατος αλλες αδειες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...κρατηστε την ορεξη σας λιγουρια αντε να ερθετε στην καλυτερη περιπτωση υπαλληλοι
    Βγαζεις πολυ προς τα ¨εξω¨ το ποσο συντεχνιακα λειτουργειτε...
    Σας πηραν χαμπαρι και συνειδητοποιεις πως σε λιγο θα διαλεγει ο πελατης εσας κι οχι εσεις τον πελατη ε???

...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Βγαζεις πολυ προς τα ¨εξω¨ το ποσο συντεχνιακα λειτουργειτε...
    Σας πηραν χαμπαρι και συνειδητοποιεις πως σε λιγο θα διαλεγει ο πελατης εσας κι οχι εσεις τον πελατη ε???

+1000 αυτοί που αντιδρούν στο όλο θέμα ειναι οι κλασσικοι "ταριφες" που έχουν δημιουργήσει ολο αυτό το κακό όνομα οσον αφορά το επάγγελμα του taxi ...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

τι προσωπικα ρε φιλε πλακα μας κανεις?

αυτο καταλαβες εσυ?

εγω μιλαω για το γεγονος οτι η μια κοινωνικη και επαγγελματικη ομαδα στρεφεται κατα μιας αλλης γιατι η δευτερη επαγγελματικη ομαδα εχει εξασφαλισμενη δουλεια ,ενω η πρωτη ,επειδη ειναι υπαλληλοι ενος αφεντικου που τους κανει οτι θελει και τους απολυει οποτε γουσταρει(οποτε δεν εχουν εξασφαλισμενη δουλεια και μελλον) ζηλευει και θελει να ερθουν και αλλοι στο ιδιο επιπεδο με αυτην...

ασε με εμενα .ολα αυτα που εγραψα δεν τα εγραψα για μενα.τα εγραψα για τον κλαδο γενικοτερα και για την κατασταση γενικοτερα.δοξα το θεο νεος ειμαι και θα στρωσω τον πωπουδακο μου κατω να δουλεψω για να τα δωσω στην καριολα την τραπεζα και στο πουστικο κρατος,που στο κατω κατω τη δουλεια τους κανουν και αυτοι.

η οποια δουλεια τους ειναι να μας εχουν ολους με μισθους τις πεινας.σε ενα επιπεδο...

"γιατι ο επαγγελματιας να δουλευει οσο θελει και να κονομαει...θα του δειξω εγω,θα του κατσικωθω σαν αφεντικο ή θα του βαλω με το ζορι εταιρειες να τον κανουν οτι γουσταρω για να τα κανω και γω πλακακια με τους μεγαλομετοχους να εχουμε την αγορα στο χερι" λεει το κρατος...

γιάυτο καλα τα λενε μερικοι εδω μεσα...ξυπνηστε...δεν κονομαω εγω εις βαρος σας δεν ειμαι κανας ξυπνιος.και αν κονομαω εις βαρος σας φταιτε και σεις που ανεχεστε τον καθε επαγγελματια να σας κοροιδευει...
    Αγαπητε μου συμφωνουμε ! Και χαιρομαι που το παραδεχεσαι, απλως αυτο που βλεπω εγω ειναι αυτο που δε θες να βλεπεις εσυ. Συμφωνουμε οτι με το νεο καθεστως καταργουνται προνομια που στρεβλωνουν τον ανταγωνισμο.Προνομια που ως τωρα εξασφαλιζαν δουλεια καλο εισοδημα και κανεναν πανω απ το κεφαλι σας.

Σε ποια ελευθερη οικονομια η δουλεια του επιχειρηματια (ειτε αυτος λεγεται Ταξιτζης, ειτε Φορτηγατζης, ειτε Μαγαζατορας) ειναι εξασφαλισμενη?

Συνοψιζοντας και παντα βασιζομενος στα λεγομενα σου , οι Αυτοκινητιστες θελουν να ειναι α)αφεντικα β)με προνομιακη φορολογικη μεταχειρηση γ)φιξαρισμενες τιμες και δ)με εξασφαλισμενη εργασια επ αοριστον! (αυτο θελει πολλα θαυμαστικα)
    ΟΚ. τωρα πες μου, σε ενα τεταιο καθεστως πως ακριβως λειτουργει ο νομος προσφορας/ζητησης?

Κατα τα αλλα σας πειραξανε τα καρτελ του γαλακτος.....

Παντως θα σου πω οτι με τους ταξιτζηδες δεν εχω τιποτα, αλλα το καθεστως με τους φορτηγατζηδες ειναι σκανδαλωδες και επηρεαζει τις τσεπες ολων μας.

Ασε που οταν οταν κανετε απεργια τα ταξι, ολοι οι αλλοι κανουμε παρτυ!

ΥΓ Σε τελευταια αναλυση ολη η υπολοιπη αγορα ειναι ελευθερη, αν το 'μαγαζι' σας δεν αποδιδει πια κλειστε το και ανοιξτε αλλο πιο επικερδες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ασε επιτελους να γίνουν και εδω εταιρείες ταξι οπως ειναι και στην Αμερικη , οπου όλοι ειναι υπάλληλοι , και παιρνουν εναν μισθο , χωρις να ξυνίζουν την μουρη τους αν θες να πας απο Γλυφάδα - Καματερο , κιαπο Ελευσίνα , Χαλάνδρι.

Ολα τα επαγγελματα προσφερουν στην κοινωνια και ολοι εχουν αναγκη, απλα ειπα ξεκαθαρα αυτο που ξερουν ολοι. Προσφορα και ζητηση, ισχυει σε ολα τα πολιτευματα. Εκτος του Ελληνικου παραδοξου που μας λενε μερικοι.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21