Να επαναλάβω οτι δεν έχει νοημα να ζητάτε "βάλτε με στο [...] γκρουπ"
Ο διαχωρισμος θα γινει κατα κυριο λογο με το ειδος των μηχανών (είδος και όχι μαρκα/μοντέλο), ωστε να έχουμε ομοιογενη γκρουπ
![]()
![]()
![]()
Ο διαχωρισμος θα γινει κατα κυριο λογο με το ειδος των μηχανών (είδος και όχι μαρκα/μοντέλο), ωστε να έχουμε ομοιογενη γκρουπ
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι αλλα θα μπορουσε καποιος ας πουμε με μεγαλη μηχανη, να ζητησει να μπει στους αρχαριους η στα μικρα επειδη δεν το κατεχει ακομα καλα το αθλημα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Nα μην έπαιρνε μεγαλη μηχανη τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ναι αλλα θα μπορουσε καποιος ας πουμε με μεγαλη μηχανη, να ζητησει να μπει στους αρχαριους η στα μικρα επειδη δεν το κατεχει ακομα καλα το αθλημα!![]()
Διοτι τα εκ μεταξοσκώληκος υφαινόμενα εσώρουχα, εις επιδέξια οπίσθια δέον όπως ενδυονται![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
επισης να προτεινω να φτιαχτει γκρουπ με γυναικες αναβατισες συν εναν σερνικο (εμενα δλδ!!)
(του πουστη μια απ'ολες δεν θα μου κατσει??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Ελληνικά θα μιλάνε;Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
επισης να προτεινω να φτιαχτει γκρουπ με γυναικες αναβατισες συν εναν σερνικο (εμενα δλδ!!)![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν με ενδαιφερει η γλωσσα καπτεν.. εγω μιλαω τη γλωσσα του σωματος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ελληνικά θα μιλάνε;![]()
![]()
![]()
![]()
εμενα δηλ. που ειμαι "φυλακισμενος" στο υποβρυχιο, που θα με χωσεις? Με τιποτα στρωματα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Nα μην έπαιρνε μεγαλη μηχανη τότε![]()
Διοτι τα εκ μεταξοσκώληκος υφαινόμενα εσώρουχα, εις επιδέξια οπίσθια δέον όπως ενδυονται![]()
![]()
εκτος κι αν κατοχοι στρωματος ειναι σαν τον Τιτανα aka k0panos![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Believe it or not που λένε και στο Ροδαυγη Αρτας, έχουμε μονο ενα βστρωμ συμμετοχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
εμενα δηλ. που ειμαι "φυλακισμενος" στο υποβρυχιο, που θα με χωσεις? Με τιποτα στρωματα?![]()
εκτος κι αν κατοχοι στρωματος ειναι σαν τον Τιτανα aka k0panos![]()
![]()
Εσυ θα χωθείς εκει που σε καλει το καθηκον![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καπ10 πολυ συντηρητικος εισαι..
εσυ και αυτες οι περιφημες νορμες σου....λες και θα κανουμε παρελαση!![]()
ασε τα παιδια να διαλεξουν γκρουπ και μετα το συντονιζεις..![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο ενα???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Believe it or not που λένε και στο Ροδαυγη Αρτας, έχουμε μονο ενα βστρωμ συμμετοχη.![]()
Εσυ θα χωθείς εκει που σε καλει το καθηκον![]()
δηλ αυτο δεν ειναι βεστρομ???Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
granazi
kawasaki klv1000
μονος
υ.γ γκρουπακι οτι να΄ναι.![]()
Ακουστε παίδες, περα απ' την πλακα.
Δε θα κατσουμε να επανεφεύρουμε τώρα τις ετήσιες του μοτο. Τοσα χρονια τα γκρουπ ετσι φτιαχονται και όλα κυλανε ομαλα.
Επίσης δεν έχω ουτε την όρεξη αλλα, κυριως, ουτε το χρονο να κατσω να μελετήσω την επιθυμία του καθενός και να προσπαθησω να τα ταιριαξω όλα.
Λάβετε υπόψη οτι τα γκρουπ πρέπει να μην ειναι και πολυμελή ωστε να μην χανόμαστε, το καθενα θελει λιντερ και σκουπα και θα δείτε οτι ακομα και στην κατηγιοριοποίηση ανα τυπο, παλι δεν ειναι εύκολα.
Στο κατω-κατω μιλάμε για μια βόλτα που την τρέχουμε στην ουσία 2 άτομα (roadspirit κι εγω) συν όσους έκαναν τις δοκιμαστικές, όσους τις ξανακάνουν (έξτρα εξοδα πληρωμενα απο την τσέπη μας) και όσους εκεινη τη μερα αντι να χαρουν τη διαδρομη θα "προσεχουν" το γκρουπ, χωρις να χουν/με καμια σχετική υποχρέωση.
Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που οργανώνουμε ετήσια, υπάρχει μια σχετική εμπειρία, ξέρουμε 5 πράγματα και παντα μενουν σχεδον όλοι ευχαριστημένοι. Να είστε σίγουροι οτι όλα λαμβάνονται υπόψη (όπως και η εμπειρία/δυνατότητες του καθενός)
Στην τελική, όποιος δε συμφωνεί με τον διαχωρισμο που θα γίνει, μπορει να ακολουθήσει αυτονομα
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ενταξει ρε μαν, δικιο εχεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακουστε παίδες, περα απ' την πλακα.
Δε θα κατσουμε να επανεφεύρουμε τώρα τις ετήσιες του μοτο. Τοσα χρονια τα γκρουπ ετσι φτιαχονται και όλα κυλανε ομαλα.
Επίσης δεν έχω ουτε την όρεξη αλλα, κυριως, ουτε το χρονο να κατσω να μελετήσω την επιθυμία του καθενός και να προσπαθησω να τα ταιριαξω όλα.
Λάβετε υπόψη οτι τα γκρουπ πρέπει να μην ειναι και πολυμελή ωστε να μην χανόμαστε, το καθενα θελει λιντερ και σκουπα και θα δείτε οτι ακομα και στην κατηγιοριοποίηση ανα τυπο, παλι δεν ειναι εύκολα.
Στο κατω-κατω μιλάμε για μια βόλτα που την τρέχουμε στην ουσία 2 άτομα (roadspirit κι εγω) συν όσους έκαναν τις δοκιμαστικές, όσους τις ξανακάνουν (έξτρα εξοδα πληρωμενα απο την τσέπη μας) και όσους εκεινη τη μερα αντι να χαρουν τη διαδρομη θα "προσεχουν" το γκρουπ, χωρις να χουν/με καμια σχετική υποχρέωση.
Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που οργανώνουμε ετήσια, υπάρχει μια σχετική εμπειρία, ξέρουμε 5 πράγματα και παντα μενουν σχεδον όλοι ευχαριστημένοι. Να είστε σίγουροι οτι όλα λαμβάνονται υπόψη (όπως και η εμπειρία/δυνατότητες του καθενός)
Στην τελική, όποιος δε συμφωνεί με τον διαχωρισμο που θα γίνει, μπορει να ακολουθήσει αυτονομα
![]()
![]()
![]()
...αλλα να... ξερεις... εμενα βολεψε με καπου καλα, με το αζημειωτο βεβαια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ενταξει ρε μαν, δικιο εχεις...
...αλλα να... ξερεις... εμενα βολεψε με καπου καλα, με το αζημειωτο βεβαια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()