Η διατροφη ειναι το παν, trust me.
ΟΚ, έστω ότι η διατροφή είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας.
Αυτή τι (δεν) πρέπει να περιλαμβάνει;
Επίσης στο παραπάνω post ξέχασα και τα "παράγωγα" των φυτών, π.χ. ελαιόλαδο...
Βελανιδια φιλε μου τρωγε βελανιδια και σε λιγο καιρο θα κατεβαζεις και γαλα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
+1000 δεν είναι αίσθηση, πραγματικότητα είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Επίσης, έχω την αίσθηση ότι ο μέσος όρος ζωής των ατόμων μιας περιοχής επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες και απλά ένας από αυτούς είναι η διατροφή...
Όσο για το άλλο είναι τεράστιο θέμα. Δεν γίνεται έτσι απλά να πούμε κάτι από εδώ μέσα. Είναι ανεύθυνο.
Tip: Η δίαιτα του γκρειπ φρουρ είναι must. Τρως τα πάντα εκτός από γρέιπ φρουτ...(μπλιαχ)...![]()
:rotflmao:
Στο χωριό μου τα βελανίδια είναι κυρίως για τα γουρούνια... Τα οποία αναφέρθηκαν εκτενώς σε προηγούμενα posts... Τυχαίο;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Βελανιδια φιλε μου τρωγε βελανιδια και σε λιγο καιρο θα κατεβαζεις και γαλα![]()
![]()
ναι ξερω.. γι'αυτο η λεοπαρδαλη τρωει μια φορα και αντεχει για καμια εβδομαδα, ενω το γκνου βοσκει επι 10 ωρες καθε μεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
:hypnotize
Το κρέας μόνο για ενέργεια δεν χρησιμεύει πάντως...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
http://video.google.com/videoplay?do...1031895551470#
Ευχαριστω.![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ωραίο θέμα ανοίξατε πάντως.![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ναι ξερω.. γι'αυτο η λεοπαρδαλη τρωει μια φορα και αντεχει για καμια εβδομαδα, ενω το γκνου βοσκει επι 10 ωρες καθε μερα![]()
Είναι αυτό που λένε, βρήκε ο γύφτος την γενιά του και αγαλίασε η καρδιά του.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Εγώ που καμία φορά τρώω Βίσονα, τι παίζει να πάθω;
(Τώρα αγαπητοί φίλοι ΚΑΙ διατροφικές συμβουλές στο μοτό.γρ. Θα ακολουθήσει και συνέντευξη της Βέφας η οποία θα αποκτήσει μόνιμη στήλη στο αναζητήσεις-σκέψεις-προβληματισμοί)
:wacko:
San Francisco Bay Area member......
Μαγειρική tips 'n tricks...Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Εγώ που καμία φορά τρώω Βίσονα, τι παίζει να πάθω;
(Τώρα αγαπητοί φίλοι ΚΑΙ διατροφικές συμβουλές στο μοτό.γρ. Θα ακολουθήσει και συνέντευξη της Βέφας η οποία θα αποκτήσει μόνιμη στήλη στο αναζητήσεις-σκέψεις-προβληματισμοί)
:wacko:
Εδώ έχουμε ακούσει οδηγίες ένδυσης και πως να επιλέξουμε γραβάτα, οδηγώ πολεμικών τεχνών, μουσική, κινηματογράφο, video games.Ήταν το μόνο που έλειπε...
Και για να είμαστε μέσα στο θέμα θες να αναλύσω και την δίαιτα του Pedrosa? 3 κιλά μυική μάζα έβαλε...
Εγω ακουστα το ειχα αλλα μετα απο αυτο το θεμα , εχω ψηθει....αμα το πετυχω πουθενα θα το δοκιμασω....αφου ολοι λενε οτι ειναι θεσπεσιο...
Keep on rocking in a free world !!!
Αμα είναι να μιλάμε για διατροφή την κάτσαμε τη βάρκα με αυτά που τρώμε και με το ΠΩΣ τα τρώμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
ΟΚ, έστω ότι η διατροφή είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας.
Αυτή τι (δεν) πρέπει να περιλαμβάνει;
Επίσης στο παραπάνω post ξέχασα και τα "παράγωγα" των φυτών, π.χ. ελαιόλαδο...
Ειδικά όσοι μένουμε σε μεγάλες πόλεις.
Είναι γάλα πχ αυτό που πίνουμε? (ΦΑΓΕ κτλ)
Πήγα επίσκεψη στο χωρίο της κοπελιάς. Πρωινό μου φέρνει η Θεά η γιαγιά πρόσφορο, κατσικίσιο γάλα, φέτα και αυγά από το κοτέτσι. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι... μέχρι και τη γιαγιά ήθελα να πηδήσωΜην μιλήσω για το αγριογούρουνο μετά με το κυδώνι το μεσημέρι. Άσε
Ραντεβού στα Goodies![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Αμα είναι να μιλάμε για διατροφή την κάτσαμε τη βάρκα με αυτά που τρώμε και με το ΠΩΣ τα τρώμε.
Ειδικά όσοι μένουμε σε μεγάλες πόλεις.
Είναι γάλα πχ αυτό που πίνουμε? (ΦΑΓΕ κτλ)
Πήγα επίσκεψη στο χωρίο της κοπελιάς. Πρωινό μου φέρνει η Θεά η γιαγιά πρόσφορο, κατσικίσιο γάλα, φέτα και αυγά από το κοτέτσι. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι... μέχρι και τη γιαγιά ήθελα να πηδήσωΜην μιλήσω για το αγριογούρουνο μετά με το κυδώνι το μεσημέρι. Άσε
Ραντεβού στα Goodies![]()
![]()
υπάρχει και στο super market κατσικίσιο γάλα (2+?/ λίτρο)
και ψωμί μπορείς να ζυμώσεις σπίτι σου (όσοι το ξεκίνησαν δεν ξαναπήραν από φούρνο απ' ότι ξέρω)
αυγά πιο δύσκολα αλλά βρίσκεις ελευθέρας βοσκής αλλά και αυτά θα τα πληρώσεις
γενικά όλα βρίσκονται αρκεί να τα πληρώσεις![]()
(ή παντρεύεσαι την κοπελιά και στα στέλνει η γιαγιά τσάμπα :rotflmao: )