Σελίδα 14 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Διάβασα την τελευταία σελίδα 4 φορές κι έδωσα έμφαση στα λεγόμενα του DrBIG. Τελικά αυτό που ήπια χθες πρέπει να ήταν δυναμίτης ακόμα μεθυσμένος είμαι.......

Πραγματικά έχουμε ξεφύγει αν βάζουμε στην ίδια μοίρα την κλοπή μιας μοτο με το πισθάγκωνο δέσιμο και τον βιασμό ενός βρέφους.

Δεν θα κάτσω να ψάξω πιά κυβερνητική πρόθεση βρίσκεται πίσω από την δημοσιοποίηση των ονομάτων.Πραγματικά δεν μ' ενδιαφέρει και φυσικά τέτοια υποκείμενα που τη βρίσκουν με βρέφη πρέπει να τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης, μα πολύ ειδικής μεταχείρισης. Δεν τους ταιριάζει ο χαρακτηρισμός "άρρωστος".

Σταματάω εδώ επειδή τώρα θέλω πολύ να βρίσω κι επειδή γ@μήθηκε η μέρα μου πρωί πρωί.

Κλείνω με μια ευχή. Τους εύχομαι να τους φερθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο φέρεται το "κύκλωμα" στα βρέφη. Γιατί φίλοι μου, αν δεν υπήρχε από αυτούς τους αχρείους "που απλά βλέπουν" το χρήμα να τροφοδοτήσει τη μηχανή, πολύ απλά δεν θα υπήρχε η μηχανή, δεν θα γυρίζονταν ταινίες προς τέρψιν κλπ. Και ναι τελικά για μένα είναι ακριβώς το ίδιο βαρύ το "βλέπειν" με το "πράττειν". Οποιαδήποτε συμμετοχή στο ειδεχθές αυτό κύκλωμα για μένα είναι εγκληματική και μου προκαλεί εμετό.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    1. Καταργηστε τα δικαστηρια, δεν χρειαζονται πλεον, αρκει η αστυνομια.
    Αφου απο-φασισ-ε οτι ειναι ενοχοι ολοι τους, να καουν στο "πυρ το εξωτερον"

2. Ειπε κανεις οτι εφ οσον θα δικαστουν κ θα φανε φυλακη ισοβια επι 10 εκ του νομου, ο περαιτερω διασυρμος ειναι... επιπλεον ποινη ? (ΚΑΙ για τους γυρω τους) Το λεω εγω.

Εξακολουθουν να ειναι ανθρωποι κ ισως εχουν οικογενεια, ισως να εχουν παιδια που να θελουν να συνεχισουν την ζωη τους, γυναικα, πατερα κ λοιπα.

Το φορουμ ειναι ολα τα λεφτα, 3 αστυνομικαριοι κ 2 χρυσαυγητες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Latrevo ti logiki tou...xaraktirismou...
    San..epixirima Gia na miosoume ton Alo ke tis apopsis tou ...
    Afta ta lene I...evrei ,I...koumounistes,tora I....fasistes...
    Gnosti....dimokratiki taktiki vathia proodeftiki Ana tous eones

Ps asxeta an simfono se vasikes grames m afta pou les

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Διαβάζω ενα κάρο "θεωρήματα" και ενα σωρό άλλες αναλύσεις του κώλου εδώ μέσα... Ο ένας λέει οτι είναι έγκλημα κοινωνικών συνθηκών... ο άλλος οτι η κοινωνία πρέπει να είναι πολιτισμένη.

Θα γίνω σαν τον "ego_o_idios" (γεία σου ρε Λεωνίδα) και θα απαντήσω ωμά και κοφτά.

Είστε ερευνητής/αστυνομικός/απλός ευρισκόμενος στο σημέιο. Διαπιστώνεται έγκλημα επι παιδοφιλίας , είτε στην πράξη, είτε ως διακίνηση, είτε ώς εκμετάλλευση... Θεωρείται πραγματικά οτι έχει διαφορά;... γιατί έχω αρχίσει και τα χάνω με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα.

Ποιά είναι η διαφορά ακριβώς απο αυτόν που θέλει να κάνει κάτι με αυτόν που το έχει κάνει; Γιατί να διαφέρει η ποινή του; (η όποια ποινή του! )

Ο ένας κατάφερε και το έκανε και ο άλλος είναι μελλοντικός πράττων. Και ναι... στην περίπτωση αυτή η προληπτική τιμωρία είναι οτι καλύτερο. Γιατί δηλαδή πρέπει να καταστραφεί η ζωή ενός ή πολλών παιδιών επειδή κάποιος που θέλει ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, αλλά έχει απλά υλικό σχετικό;

Για σοβαρευτείτε λίγο, γιατί ιδέα δεν έχετε πόσο άσχημες είναι αυτές οι εικόνες. Και σας μιλάω εκ πείρας απο σχετική υπόθεση που είχα πέσει... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

Όσον αφορά το θέμα της ποινής... είπα και πριν. Σε μια σοβαρή χώρα , ισόβια άνευ αναστολής, άνευ αδείας (Ελληνικό φαινόμενο αυτό! ), άνευ έφεσης... μετά την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης (Εφετείο , αίντε και Άρειος Πάγος) που θα τον ορίσει ώς ένοχο.

Όσον αφορά την οικογένεια του και τον στιγματισμό της. Σας πληροφορώ οτι στην σχετική υπόθεση που αναφέρομαι , συγγενείς έδωσαν πληροφορίες... δεν τους ενδιέφερε ο στιγματισμός.. τους ενδιέφερε όμως ενας διεστραμμένος να σταματήσει το έργο του.

το ξαναλέω... βγάλτε τον αντίχειρα απο τον.... και σταματήστε να κάνετε αναλύσεις χωρίς καν να έχετε πέσει σε τέτοιες περιπτώσεις (υπ- )ανθρώπων.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    δεν μπορεις να καταδικασεις καποιον που εχει πορνογραφικο υλικο επειδη ΙΣΩΣ καποτε το κανει και ο ιδιος αυτο που βλεπει.μην λεμε ο,τι θελουμε,οι περισσοτεροι δε το κανουν ποτε.μπορεις να τον εχεις σε περιορισμο,να παρακολουθεις τον υπολογιστη του η ο,τι αλλο κανουν αλλα δεν στεκει αυτο για να καταδικαστει καποιος.αν δεν ξερουμε κατι να μην μιλαμε.το θεμα ειναι λεπτο και οι εικονες σκληρες αλλα θελει παρακολουθηση ψυχιατρικη πριν απο οποιαδηποτε αποφαση.
    εντελως φιλικα
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Διαβάζω ενα κάρο "θεωρήματα" και ενα σωρό άλλες αναλύσεις του κώλου εδώ μέσα... Ο ένας λέει οτι είναι έγκλημα κοινωνικών συνθηκών... ο άλλος οτι η κοινωνία πρέπει να είναι πολιτισμένη.

Θα γίνω σαν τον "ego_o_idios" (γεία σου ρε Λεωνίδα) και θα απαντήσω ωμά και κοφτά.

Είστε ερευνητής/αστυνομικός/απλός ευρισκόμενος στο σημέιο. Διαπιστώνεται έγκλημα επι παιδοφιλίας , είτε στην πράξη, είτε ως διακίνηση, είτε ώς εκμετάλλευση... Θεωρείται πραγματικά οτι έχει διαφορά;... γιατί έχω αρχίσει και τα χάνω με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα.

Ποιά είναι η διαφορά ακριβώς απο αυτόν που θέλει να κάνει κάτι με αυτόν που το έχει κάνει; Γιατί να διαφέρει η ποινή του; (η όποια ποινή του! )

Ο ένας κατάφερε και το έκανε και ο άλλος είναι μελλοντικός πράττων. Και ναι... στην περίπτωση αυτή η προληπτική τιμωρία είναι οτι καλύτερο. Γιατί δηλαδή πρέπει να καταστραφεί η ζωή ενός ή πολλών παιδιών επειδή κάποιος που θέλει ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, αλλά έχει απλά υλικό σχετικό;

Για σοβαρευτείτε λίγο, γιατί ιδέα δεν έχετε πόσο άσχημες είναι αυτές οι εικόνες. Και σας μιλάω εκ πείρας απο σχετική υπόθεση που είχα πέσει... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

Apla ligo prosoxi giati den diskolo na vrethi kapios me ...iliko
    Kapios ston ipologisti tou xoris na xi idea...

Όσον αφορά το θέμα της ποινής... είπα και πριν. Σε μια σοβαρή χώρα , ισόβια άνευ αναστολής, άνευ αδείας (Ελληνικό φαινόμενο αυτό! ), άνευ έφεσης... μετά την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης (Εφετείο , αίντε και Άρειος Πάγος) που θα τον ορίσει ώς ένοχο.

Όσον αφορά την οικογένεια του και τον στιγματισμό της. Σας πληροφορώ οτι στην σχετική υπόθεση που αναφέρομαι , συγγενείς έδωσαν πληροφορίες... δεν τους ενδιέφερε ο στιγματισμός.. τους ενδιέφερε όμως ενας διεστραμμένος να σταματήσει το έργο του.

το ξαναλέω... βγάλτε τον αντίχειρα απο τον.... και σταματήστε να κάνετε αναλύσεις χωρίς καν να έχετε πέσει σε τέτοιες περιπτώσεις (υπ- )ανθρώπων.

Gandalf

Sorry Mage to...g@misa...Ama grafis apo to iPhone....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    Apla ligo prosoxi giati den diskolo na vrethi kapios me ...iliko
    Kapios ston ipologisti tou xoris na xi idea...
    mazi sou.

Oloi oi prezemporoi pou tous pianoyn me kila, ap' ta synnefa peftoyn :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

doctor x...

όπως είπα και πριν.. το επάγγελμα/εξιδείκευση μου είναι Digital Forensics... ο ερευνητής δηλαδή που κοιτάει αυτά τα ευρήματα. Ο μόνος τρόπος όπως είπα και στην αρχή να έχεις τέτοια στοιχεία στον Η/Υ είναι να μπεί κάποιος απο δικό σου ή κοινό λογαριασμό χρήστη και να κάνει οτι κάνει , αφήνοντας ηλεκτρονικό ίχνος καθώς και άλλα στοιχεία.

Ο μόνος τρόπος να το διαχωρίσεις αυτό είναι να κάνεις συνδυασμό των ευρημάτων με ανακριτικά ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. Δουλειά οχι εύκολη σίγουρα αλλά 100% αποτελεσματική.

Ακόμα και μετά όμως, μπορεί κάποιος να αποδείξει αν μπορεί το οτι δεν το έκανε αυτός σε αίθουσα δικαστηρίου. Εξού και όταν είπα για τις ποινές πιο πάνω, αναφέρω πως πάντα πρέπει να υπάρχει το παράθυρο της έφεσης μέχρι και τον Άρειο ... μιας και μιλάμε για ειδεχθές κακούργημα.

Περισσότερα δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω μέσα απο δημόσιο χώρο, απλά να σου πω οτι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που είναι "μπλεγμένοι" σε τέτοιου είδους ιστορίες, έχουν υλικό με βάθος χρόνου στον Η/Υ και οχι 1-2 φορές/αρχεία/πρόσβαση σε αντίστοιχα ηλεκτρονικά στοιχέια. Κάτι που σημαίνει οτι το κάνουν καιρό και σίγουρα δεν μπορεί να ισχυριστεί οτι μπήκε κάποιος 1 φορά και έκανε αυτό και εκείνο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Αν μου επιτρέπεις τι εννοείς "έχω "μεγαλώσει" αρκετά παιδιά, με ένα τσουβάλι προβλήματα το καθένα"?
    Δίχως να θέλω να επεκταθώ, επί χρόνια "απασχολούσα" παιδιά (όχι απλά φύλαγα) και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και το καλοκαίρι στις διακοπές, έχοντας παράλληλα αναλάβει και περιπτώσεις με σοβαρά προβλήματα ας πούμε ψυχικής υγείας. Πολλά από αυτά τα είδα να μεγαλώνουν δίπλα μου. Εύκολο δεν το λες, αλλά θαύμα είναι.

Αισθήματα έχουν όλοι. Και αυτός που επιθυμεί τη χειρότερη τιμωρία για το δράστη τέτοιων πράξεων δεν κουβαλάει ντε και καλά μεγαλύτερη ευαισθησία ή αγάπη για το παιδί του ή το γειτονάκι του.

Δηλαδή όσοι προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι, λογικοί και σε διαρκή αναρώτηση για το θέμα, είμαστε "πολιτισμένοι" με αυτή την αισχρή κ ανήθικη χροιά που έδωσαν αρκετοί από δω; Σοβαρά ρε μάγκες; Δηλαδή εσείς έχετε καρδιά και μεις όχι ε;

Έχω τη διεστραμμένη υποψία ότι όσο πιο κάφρικη αντίδραση θέλει να έχει κάποιος, τόσο δεν κινείται από διάθεση να είναι μέρος της "λύσης" αλλά για να πάρει αυτό το ατομικό κομματάκι εκδίκησης, που το "επιβάλλει" η κοινωνία. Γιατί αν δεν "εκδικηθείς" για ένα τέτοιο πράγμα, το σόι άντρας είσαι συ, έτσι;

Επίσης έχω άλλη μια διεστραμμένη υποψία ότι τα αγαπητά όργανα της εξουσίας δεν κινούνται από αγάπη ή διάθεση προστασίας για τα παιδιά, αλλά από μακροχρόνιο σχεδιασμό, που ένας των σκοπών του είναι η επέκταση (γενικά) της εξουσίας τους με πρόσχημα την καταπολέμηση της παιδοφιλίας. Δεν είμαι απλά καχύποπτος, έχω τη βεβαιότητα. Τα λαμπρά κατασκοπικά μυαλά πίσω από τις υπηρεσίες πληροφοριών υποψιάζομαι πόσο διεστραμμένοι είναι μόνο και μόνο με το φτωχό μυαλό μου και την τσαπατσούλικη γνώση του 20ου αιώνα.

Τέτοιες ποινές γιατί δεν εύχεστε για τους κατασκευαστές πυρηνικών όπλων, τους πιλότους που φέρουν τέτοιες βόμβες, τους σχεδιαστές και τους στρατιωτικους; Γιατί δεν τις εύχεστε για τα ντόπια παληκαράκια που βίασαν εδώ στη γειτονιά των Βαλκανίων χιλιάδες μουσουλμάνες και μουσουλμάνους; Γι αυτούς που κάνουν κατά συρροή και εξ επαγγέλματος τέτοιες πράξεις; Αυτοί δεν είναι ανώμαλοι; Δεν είναι διεστραμμένοι; Ή μήπως είναι, με μια ένοια, "δικοί μας", ε μάγκες;

[...]όπως είπα και πριν.. το επάγγελμα/εξιδείκευση μου είναι Digital Forensics... [...]Gandalf
    ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	csi3.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	34,4 KB 
ID:	214742
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    [...]Επίσης έχω άλλη μια διεστραμμένη υποψία ότι τα αγαπητά όργανα της εξουσίας δεν κινούνται από αγάπη ή διάθεση προστασίας για τα παιδιά, αλλά από μακροχρόνιο σχεδιασμό, που ένας των σκοπών του είναι η επέκταση (γενικά) της εξουσίας τους με πρόσχημα την καταπολέμηση της παιδοφιλίας.[...]
    ελεος

μιλαμε για μεγαλες εμμονες

(στα υπολοιπα συμφωνω παρεπιπτόντως)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τέτοιες ποινές γιατί δεν εύχεστε για τους κατασκευαστές πυρηνικών όπλων, τους πιλότους που φέρουν τέτοιες βόμβες, τους σχεδιαστές και τους στρατιωτικους; Γιατί δεν τις εύχεστε για τα ντόπια παληκαράκια που βίασαν εδώ στη γειτονιά των Βαλκανίων χιλιάδες μουσουλμάνες και μουσουλμάνους; Γι αυτούς που κάνουν κατά συρροή και εξ επαγγέλματος τέτοιες πράξεις; Αυτοί δεν είναι ανώμαλοι; Δεν είναι διεστραμμένοι; Ή μήπως είναι, με μια ένοια, "δικοί μας", ε μάγκες;
    Έχεις δίκιο, απλά θα στο πω ωμά και ειλικρινά με το δικό μου μυαλό και γνώμη πάντα , έτσι;

Το θέαμα ενός κακοποιημένου παιδιού μέσα στην τοπική κοινωνία μας , είναι πολύ πιο άμεσο και πολύ πιο σοκαριστικό. Τα άλλα δεν είναι στην γειτονιά μας. Δυστυχώς έτσι σκεφτόμαστε όλοι.

Πρόσθετα βάλε οτι τα παραπάνω που περιγράφεις γίνονται εν καιρώ πολέμου που ΟΛΟΙ γινόμαστε κτήνη. Δεν είναι δικαιολογία βέβαια... απλά τονίζω το διαφορετικό στοιχείο.

Το έγκλημα είναι το ίδιο αποκρουστικό και στις δύο περιπτώσεις... απλά αυτό που αναφέρεις φίλε alres... είναι πως είναι κοινώς .. μακριά απο εμάς και την τοπική κοινωνία.

Gandalf

Cpt... εγώ είμαι μελαχροινός και λίγο πιο "ογκώδης" ρε φίλε με κοντό μαλλί... χαχαχαχα... χώρια που αυτό που έβαλες ρε αλητήριε είναι Ιατρικό-Βιολογικό Lab και οχι ψηφιακό.

αγγλο-τόμαρο...

Παλαιό μέλος
    Έχεις δίκιο, απλά θα στο πω ωμά και ειλικρινά με το δικό μου μυαλό και γνώμη πάντα , έτσι;

Το θέαμα ενός κακοποιημένου παιδιού μέσα στην τοπική κοινωνία μας , είναι πολύ πιο άμεσο και πολύ πιο σοκαριστικό. Τα άλλα δεν είναι στην γειτονιά μας. Δυστυχώς έτσι σκεφτόμαστε όλοι.

.[[[αυτό όμως δεν είναι ηθική αλλά επιλεκτικός κανιβαλισμός με πρόσχημα την "ηθική" ]]]

Πρόσθετα βάλε οτι τα παραπάνω που περιγράφεις γίνονται εν καιρώ πολέμου που ΟΛΟΙ γινόμαστε κτήνη. Δεν είναι δικαιολογία βέβαια... απλά τονίζω το διαφορετικό στοιχείο.

Το έγκλημα είναι το ίδιο αποκρουστικό και στις δύο περιπτώσεις... απλά αυτό που αναφέρεις φίλε alres... είναι πως είναι κοινώς .. μακριά απο εμάς και την τοπική κοινωνία.

[[[οι ομαδικοί βιασμοί έγιναν σε απόσταση 5-6 ωρών από τα βόρεια σύνορα της χώρας. Εσύ το λες μακριά, εγώ το λέω "σπίτι" μου ]]]

Gandalf

Εγώ έχω εμμονές και το λέω. Μονο που πολλά στοιχεία συνηγορούν ότι δεν είμαι καθόλου φαντασιόπληκτος. Εκτός θέματος

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Έλεος γκάνταλφ. Διάβασε λίγο τι λες!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF