Άχου του, μωλέ, το ανυπερασπιστούλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Δηλαδή έσπασες στο ξύλο έναν ανυπεράσπιστο σαδιστή
Γούτου-γούτου του μωλέ.
Το δε τετράποδο, προφανώς, είχε όλα τα μέσα να αντεπεξέλθει στην κλωτσοπατινάδα.
![]()
Άχου του, μωλέ, το ανυπερασπιστούλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Δηλαδή έσπασες στο ξύλο έναν ανυπεράσπιστο σαδιστή
Γούτου-γούτου του μωλέ.
Το δε τετράποδο, προφανώς, είχε όλα τα μέσα να αντεπεξέλθει στην κλωτσοπατινάδα.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τέτοια ώρα μονάχα καμιά κούπα τσικουδιά και αυτή αν!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
δεν 'επιασες τιποτε απ'οσα ειπα'
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μάλλον κανείς δεν έπιασε τίποτα απ'όσα είπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
δεν 'επιασες τιποτε απ'οσα ειπα'
![]()
![]()
Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μάλλον κανείς δεν έπιασε τίποτα απ'όσα είπες![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ντουντ διάβαζε ολόκληρα τα ποστΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Άχου του, μωλέ, το ανυπερασπιστούλι...
Γούτου-γούτου του μωλέ.
![]()
Ο νόμος του internet λέει ότι ο σαρκασμός χάνεται από την 2η σειρά και μετά. Εσύ τον έχασες από την πρώτη
![]()
Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.
DrBig... το χόντρυνες... οχι.... δεν νιώθω κάτι για κάποιους που η τιμωρία τους κατά την ταπεινή μου γνώμη που θα λάμβαναν απο το δικό μας σύστημα , θα ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που προκαλούν. Είτε αυτό είναι για ενα αδύναμο σκυλί, είτε για ενα παιδί.. είτε για βιασμό. Γενικά για ζωές που δεν μπορούν να αμυνθούν και βρίσκονται απέναντι σε υπάνθρωπους , η τιμωρία που πρέπει να τους τυγχάνει κατά την δική μου γνώμη πρέπει να ειναι σκληρή και ισοδύναμη. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ.
Ναι.. νιώθω τυχερός γιατί απλά συγκρατήθηκα στο τέλος και δεν είχαμε χειρότερα. Περισσότερο γιατί θα τραβιόμουν ποινικά, για κάποιον που δεν το αξίζει ώς άτομο και οχι για αυτό που του έκανα. Αλλοδαπός ή Έλληνας το ίδιο κάνει για να σε προλάβω. Απο την στιγμή που θεωρεί πως μπορεί να είναι ανώτερος καταστάσεων.. μερικές φορές καλό ειναι να δοκιμάζει απο το ίδιο "φάρμακο".
Οι φιλοσοφίες αυτές είναι καλές προς συζήτηση, αλλά επειδή το είπαμε δέκα φορές εδώ... στην πραγματικότητα, είναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τα πράγματα.
Για την ιστορία πάλι.. θα το σκεφτώ δις πριν ξανακάνω κάτι τέτοιο για λόγους όμως που δεν έχουν να κάνουν με το κάθε καθίκι που νομίζει οτι μπορεί να κάνει τέτοιες πράξεις... δεν το μετανιώνω για αυτό που έγινε. Και όποιος νομίζει οτι είμαι δεν ξέρω τι κτλ... δικό τους θέμα.
Αυτά για να το κλείσω απο δικής μου μεριάς...
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
dude chillΑρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Ντουντ διάβαζε ολόκληρα τα ποστΟ νόμος του internet λέει ότι ο σαρκασμός χάνεται από την 2η σειρά και μετά. Εσύ τον έχασες από την πρώτη
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
DrBig... το χόντρυνες... οχι.... δεν νιώθω κάτι για κάποιους που η τιμωρία τους κατά την ταπεινή μου γνώμη που θα λάμβαναν απο το δικό μας σύστημα , θα ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που προκαλούν. Είτε αυτό είναι για ενα αδύναμο σκυλί, είτε για ενα παιδί.. είτε για βιασμό. Γενικά για ζωές που δεν μπορούν να αμυνθούν και βρίσκονται απέναντι σε υπάνθρωπους , η τιμωρία που πρέπει να τους τυγχάνει κατά την δική μου γνώμη πρέπει να ειναι σκληρή και ισοδύναμη. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ.
Ναι.. νιώθω τυχερός γιατί απλά συγκρατήθηκα στο τέλος και δεν είχαμε χειρότερα. Περισσότερο γιατί θα τραβιόμουν ποινικά, για κάποιον που δεν το αξίζει ώς άτομο και οχι για αυτό που του έκανα. Αλλοδαπός ή Έλληνας το ίδιο κάνει για να σε προλάβω. Απο την στιγμή που θεωρεί πως μπορεί να είναι ανώτερος καταστάσεων.. μερικές φορές καλό ειναι να δοκιμάζει απο το ίδιο "φάρμακο".
Οι φιλοσοφίες αυτές είναι καλές προς συζήτηση, αλλά επειδή το είπαμε δέκα φορές εδώ... στην πραγματικότητα, είναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τα πράγματα.
Για την ιστορία πάλι.. θα το σκεφτώ δις πριν ξανακάνω κάτι τέτοιο για λόγους όμως που δεν έχουν να κάνουν με το κάθε καθίκι που νομίζει οτι μπορεί να κάνει τέτοιες πράξεις... δεν το μετανιώνω για αυτό που έγινε. Και όποιος νομίζει οτι είμαι δεν ξέρω τι κτλ... δικό τους θέμα.
+600
Rock hard ride free
Ρε μαγε εχεις ορεξη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
1.Του δινεις μια λοιπον και τον αφηνεις στον τοπο.Ποια ειναι η θεση σου σε σχεση με τον "υπανθρωπο" ?
2.Ποιος σου ειπε οτι εισαι νομοθετης η θεος?Σου αρεσει η οχι ο νομος πρεπει να εφαρμοζεται.Αν τοσο πολυ κοβεσαι για κατι ΑΛΛΑΞΕ το.
3.Αυτο το "οφθαλμος αντι οφθαλμου" για μενα ειναι καταπτυστο και απαρχαιωμενο.Μπορει στην εποχη του να δουλευε αλλα ο κοσμος παει μπροστα κι οχι πισω.
4.Το οτι δεν μετανιωνεις για οτι εκανες δειχνει πως δεν εχεις καταλαβει ακομα.
5.Το ποιος εισαι θαπρεπε να το ξερεις πρωτα εσυ.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Επιτρεψτε μου.
Για το ζητημα ο ανθρωπος πανω απο το ζωο: Δεν μιλαμε για ανθρωπο.
Για το ζητημα αν ηταν σε θεση να σε κυνηγησει νομικα: Να του εριχνες μερικες ακομα μπροστα στους αστυφυλακες.
Για το ζητημα οχι στη βια: ισχυει μονο απεναντι σε νοημονα οντα.
Τυχερος ηταν ο τυπος που συναντησε εσενα και του φερθηκες με το γαντι.
επρεπε να τον βαρατε ολοι μαζι που ησασταν εκει, και οι αστυνομικοι που ηρθαν να τον εκτελουσαν και να αφηναν το πτωμα να το φαει ο σκυλος.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
το χοντρυνε ο Μπιγκ και οχι ο γκανταλφ που σηκωσε χερι σε ανθρωπο
κατα την λογικη του σε χτυπαω για να μην ξανακανεις κατι
εχουμε περιεργη αντιληψη για πολλα θεματα ως φορουμ
anyway συμφωνω σε αρκετα απο το ποστ του Μπιγκ
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
O κάθε ένας έχει γνώμη και δικαίωμα διαφωνίας... την γνώμη μου την είπα και δεν αλλάζει κάτι. Ελπίζω κάποιος απο τους διαφωνούντες να φερθεί καλύτερα απο μένα (όπως το θεωρούν οι ίδιοι) σε αντίστοιχη περίπτωση. Τίποτα περισσότερο , τίποτα λιγότερο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
3.Αυτο το "οφθαλμος αντι οφθαλμου" για μενα ειναι καταπτυστο και απαρχαιωμενο.Μπορει στην εποχη του να δουλευε αλλα ο κοσμος παει μπροστα κι οχι πισω.
Τα 10Χ Ισόβια είναι πρακτικά 8 χρόνια με καλή διαγωγή και εργασία.
Οι έμποροι ναρκωτικών σε 3-5 χρόνια είναι όλοι έξω.
Όσο πιο "ψηλά" το προσαγώμενο πρόσωπο τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να τη σκαπουλάρει.
Οι παιδεραστές επιτυγχάνουν την συνταγματική κατοχύρωση κόμματος/κίνησης!
H άμυνα ακόμα και μέσα στην οικία σου είναι παράνομη!
κτλ κτλ κτλ
Είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος πάει εμπρός;
Αυτές τις μέρες πολλά ποστ περιστρέφονται γύρω από την αυτοδικία ή μΕ φαίνεται ?
Μάγε , σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι (δικαίως) και έπραξες εν θερμω…
Όταν πράττουμε εν θερμω θα πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν και αρνητικές συνέπιες και να τις αποδεχόμαστε … απλά
εσενα δηλαδη σε βολευει καλυτερα ,στο σημαδι, οταν κινειται?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Γιατί να τον αποσυντονίσεις;
Σκάκι θα παίξετε;
![]()
![]()
@ζευκας...τρελλά...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...