Παντρεύεται;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
:a24: κουτό!
![]()
Παντρεύεται;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
:a24: κουτό!
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Φωτη ισως απο Πατρα να ερθουν ακομα 1-2 μηχανες(ντουντουκατια...) Αυτο δεν σας επηρεαζει σε κατι και φυσικα θα τους ξεκαθαρισω ολα οσα ηδη εχεις πει και εσυ για να ειμαστε οκ...![]()
![]()
ΥΓ:Το Αρτεμισιο που θες να βρεθουμε που ειναι?!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
.....
Στην Πελοπόννησο
![]()
Το έναΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στην Πελοπόννησο
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Να πεταχτώ εγώ σαν την πορδή
στο δρόμο για τρίπολη πριν την τρίπολη ακριβως βγαίνοντας από το πρώτο(το παλιό ) τούνελ στο δεξί χερι
όπως έρχεσαι περνάς το την έξοδο για ναυπλιο και πας ακόμη παραπέρα
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
Μονοήμερη είπανΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το ένα![]()
![]()
αδερφέ, οι παντρινοί είναι άλλο κομμάτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Φωτη ισως απο Πατρα να ερθουν ακομα 1-2 μηχανες(ντουντουκατια...) Αυτο δεν σας επηρεαζει σε κατι και φυσικα θα τους ξεκαθαρισω ολα οσα ηδη εχεις πει και εσυ για να ειμαστε οκ...![]()
![]()
Τους αναλαμβάνεις εσύ.![]()
Τώρα, σοβαρα΄δεν ξερεις που ειναι η σηραγγα του Αρτεμισίου?![]()
Εκει ειναι το Αρτεμισιο?!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Να πεταχτώ εγώ σαν την πορδή
στο δρόμο για τρίπολη πριν την τρίπολη ακριβως βγαίνοντας από το πρώτο(το παλιό ) τούνελ στο δεξί χερι
όπως έρχεσαι περνάς το την έξοδο για ναυπλιο και πας ακόμη παραπέρα![]()
Φωτη,γτ να μην βρεθουμε αρκετα πιο νωρις ρε και να κατεβουμε ολοι μαζι?! Μετα την Κορινθο ας πουμε εκει που αρχιζει το κομματι της εθνικης εχει ενα μεγαλο γωνιακο μπλε βενζιναδικο. Που ειχαμε δωσει και ραντεβου οταν ειχαμε παει Βυτινα. Η ακομα καλυτερα μετα τα διοδια Σπαθοβουνιου ας πουμε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εκει ειναι το Αρτεμισιο?!![]()
Φωτη,γτ να μην βρεθουμε αρκετα πιο νωρις ρε και να κατεβουμε ολοι μαζι?! Μετα την Κορινθο ας πουμε εκει που αρχιζει το κομματι της εθνικης εχει ενα μεγαλο γωνιακο μπλε βενζιναδικο. Που ειχαμε δωσει και ραντεβου οταν ειχαμε παει Βυτινα. Η ακομα καλυτερα μετα τα διοδια Σπαθοβουνιου ας πουμε...![]()
Αρτεμίσιο μαν, είναι πιο ευκολο για όλους μας. Ειπαμε, λιγες ανασυγκροτησεις.
Οχι ρε...Μια φορα εχω κανει την διαδρομη τοτε που πηγαμε Βυτινα...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Τώρα, σοβαρα΄δεν ξερεις που ειναι η σηραγγα του Αρτεμισίου?![]()
ΕΙμαι λιγο αγεωγραφητος,για αυτο σου λεω να πουμε μετα τα διοδια Σπαθοβουνιου εκει που βγαινει η παρακαμψη... Δεν τα θυμαμαι και ακριβως τα μερη γαμωτο![]()
Οπως επιθημειτε κυριος. Να μας πειτε τι ωρα θα ειστε εκει ομως για να υπολογισουμε και εμεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Αρτεμίσιο μαν, είναι πιο ευκολο για όλους μας. Ειπαμε, λιγες ανασυγκροτησεις.Εγω ειπα για πιο νωρις συναντηση ωστε να μπορουμε να υπολογισουμε και πιο ευκολα ποσο θα κανουμε... Τωρα μεχρι το Αρτεμισιο δεν εχω ιδεα ποσο θα κανουμε,θα ρωτησω τον vaska που εχει κανει περισσοτερες φορες την διαδρομη...
Εγώ είμαι στο 100άρικο (100άρα βενζίνη) περίπου για τη συγκεκριμμένη διαδρομή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Και επίσης, συγνώμη κιόλας που το υπενθυμίζω,
αλλά να έχετε χρήματα μαζί σας. Ούτε εγώ καν ξέρω πόσα χρήματα θα δώσω σε βενζίνη.
Συγνώμη και πάλι.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Από πατρα ειναι 200 χλμ - 2ωρο υπολογισεΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οπως επιθημειτε κυριος. Να μας πειτε τι ωρα θα ειστε εκει ομως για να υπολογισουμε και εμεις...Εγω ειπα για πιο νωρις συναντηση ωστε να μπορουμε να υπολογισουμε και πιο ευκολα ποσο θα κανουμε... Τωρα μεχρι το Αρτεμισιο δεν εχω ιδεα ποσο θα κανουμε,θα ρωτησω τον vaska που εχει κανει περισσοτερες φορες την διαδρομη...
Για εμενα εχω υπολογισει για 700χλμ με καταναλωση 5,5λιτρα/100 και τιμη βενζινης στο 1,6 θα χρειαστω 40 λιτρα καυσιμο = 65Ε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Εγώ είμαι στο 100άρικο (100άρα βενζίνη) περίπου για τη συγκεκριμμένη διαδρομή.
Κοιτα που φτασαμε γαμω το κερατο μου,να υπολογιζουμε για μια βολτα ποσα θα δωσουμε...![]()
![]()
![]()
Και για τους Αθηναιους ποσο ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Από πατρα ειναι 200 χλμ - 2ωρο υπολογισε