βρε Terens... έλεος δλδ. Και εγώ ΑΕΚτζής είμαι αλλά αδικία δεν είδα.
1. Το goal μπαίνει στο 90+ (υπάρχει βίντεο.. δέστο). Αλλά ακόμα και αν δεχτώ οτι μπήκε στο 90- όπως λες, οι πανυγηρισμοί τελειώνουν στο 91.45 όπως είπα. Άρα και πάλι εκτός χρόνου.
2. Για το πέναλτυ... είδες το βίντεο;.. ξεχειλώνει την φανέλα ή οχι ο Λεονάρντο; Ο παίκτης είναι τελευταίος;.. είδες εκείνο το παιχνίδι ή κανά άλλο;
3. Για τα offside δεν είμαι σίγουρος... είδα τα 2 του ΟΣΦΠ και μου έκαναν εντύπωση γιατί ειδικά του Ρόμενταλ ο παίκτης είναι 1 μέτρο πίσω απο τον τελευταίο αμυντικό και οχι στην γραμμή.
4. Ο Γκέντζογλου κάτσε και δες τα στιγμιότυπα σήμερα.. αρχίζει και πέφτει πριν καν τον ακουμπήσουν. Στην Ελλάδα δικαιούσαι να φωνάζεις καθώς δίνονται πολλά τέτοια (π.χ. του Πάντελιτς όπως λες)... στην Ευρώπη... ακόμα θα γελούσαν!
5. Η ΑΕΚ δεν έγινε ομαδάρα... ακόμα οι ίδιοι παίκτες με χιλιάδες προβλήματα είναι απλά ο γαύρος χθες δεν βλεπόταν. Τώρα το τι θα γίνει απο εδώ και εμπρός είναι άλλο θέμα
Κρατώ το πάθος που έδειξαν οι παίκτες (επιτέλους!!! )... κρατώ τον Χιμένεθ (μαλάκα μου.. .λαχείο έβγαλε ο Αδαμίδης).. κρατώ το οτι για πρώτη φορά το ΟΑΚΑ ήταν έδρα και λυπήθηκα που δεν μπορούσα να πάω (ΣΚ δουλειά μετά απο πολύ καιρό).
Κρατώ επίσης το οτι ο γαύρος είναι μαύρο χάλι (και παίρνω πίσω την δήλωση μου περί πρωταθλήματος)... κρατώ οτι ο Βαλβέρδε έχει εμμονή με τους λατίνους και βάζει τον Φετφατζίδη στο 86+ ενώ ο παίκτης αυτός μπορεί να σου κάνει τρελή ζημιά αν ήταν έστω και 10 λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο. Σε μια φάση πέρασε 3-4 σαν σταματημένους.. μετά δεν είχε που να δώσει!!
Κρατώ επίσης το οτι η ΑΕΚ των χίλιων-δύο προβλημάτων , των υπέργηρων , των μέτριων , της μιζέριας, των βεντέτων με ενα νέο προπονητή ... Έκανε τους άλλους δύο του ΠΟΚ να φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι. Αν έπεφτε λίγο χρήμα και σωστές μεταγραφές... θα είχαμε τρελό γέλιο σήμερα με τους άλλους δύο των δεκάδων μυρίων ευρώ που τρώνε καρπαζές στο ΟΑΚΑ.