Σελίδα 14 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    βρε Terens... έλεος δλδ. Και εγώ ΑΕΚτζής είμαι αλλά αδικία δεν είδα.

1. Το goal μπαίνει στο 90+ (υπάρχει βίντεο.. δέστο). Αλλά ακόμα και αν δεχτώ οτι μπήκε στο 90- όπως λες, οι πανυγηρισμοί τελειώνουν στο 91.45 όπως είπα. Άρα και πάλι εκτός χρόνου.

2. Για το πέναλτυ... είδες το βίντεο;.. ξεχειλώνει την φανέλα ή οχι ο Λεονάρντο; Ο παίκτης είναι τελευταίος;.. είδες εκείνο το παιχνίδι ή κανά άλλο;

3. Για τα offside δεν είμαι σίγουρος... είδα τα 2 του ΟΣΦΠ και μου έκαναν εντύπωση γιατί ειδικά του Ρόμενταλ ο παίκτης είναι 1 μέτρο πίσω απο τον τελευταίο αμυντικό και οχι στην γραμμή.

4. Ο Γκέντζογλου κάτσε και δες τα στιγμιότυπα σήμερα.. αρχίζει και πέφτει πριν καν τον ακουμπήσουν. Στην Ελλάδα δικαιούσαι να φωνάζεις καθώς δίνονται πολλά τέτοια (π.χ. του Πάντελιτς όπως λες)... στην Ευρώπη... ακόμα θα γελούσαν!

5. Η ΑΕΚ δεν έγινε ομαδάρα... ακόμα οι ίδιοι παίκτες με χιλιάδες προβλήματα είναι απλά ο γαύρος χθες δεν βλεπόταν. Τώρα το τι θα γίνει απο εδώ και εμπρός είναι άλλο θέμα

Κρατώ το πάθος που έδειξαν οι παίκτες (επιτέλους!!! )... κρατώ τον Χιμένεθ (μαλάκα μου.. .λαχείο έβγαλε ο Αδαμίδης).. κρατώ το οτι για πρώτη φορά το ΟΑΚΑ ήταν έδρα και λυπήθηκα που δεν μπορούσα να πάω (ΣΚ δουλειά μετά απο πολύ καιρό).

Κρατώ επίσης το οτι ο γαύρος είναι μαύρο χάλι (και παίρνω πίσω την δήλωση μου περί πρωταθλήματος)... κρατώ οτι ο Βαλβέρδε έχει εμμονή με τους λατίνους και βάζει τον Φετφατζίδη στο 86+ ενώ ο παίκτης αυτός μπορεί να σου κάνει τρελή ζημιά αν ήταν έστω και 10 λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο. Σε μια φάση πέρασε 3-4 σαν σταματημένους.. μετά δεν είχε που να δώσει!!

Κρατώ επίσης το οτι η ΑΕΚ των χίλιων-δύο προβλημάτων , των υπέργηρων , των μέτριων , της μιζέριας, των βεντέτων με ενα νέο προπονητή ... Έκανε τους άλλους δύο του ΠΟΚ να φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι. Αν έπεφτε λίγο χρήμα και σωστές μεταγραφές... θα είχαμε τρελό γέλιο σήμερα με τους άλλους δύο των δεκάδων μυρίων ευρώ που τρώνε καρπαζές στο ΟΑΚΑ.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    καλο θα ηταν να μην πιστευεις οτι διαβαζεις στις εφημεριδες
    Sosta k ton Melberg itan texnasma Gia na parete ton gigada Biersomething!
    Ok ego na min pistevo KAMIA efimerida k site pou OLA ine ...adipanathinaika!esi POS xeris ta...sosta???lol

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    επειδή δεν είδα το 2ο ημίχρονο με βάση τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι δεν αδικήθηκε η άεκ
    γιατί τότε όλες οι εφημερίδες σήμερα γράφουν ότι η αεκ νίκησε και τον διαιτητή παραπλανώντας όποιον δεν έχει δει το ματς;
    Γιατί απευθύνονται σε μαλάκες

Λεωφορειολωριδάκιας
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    [B]α και κατι για τον Τερενς και τις ...καθυστερησεις του ...κακου Σιδηροπουλου που κατεβηκε με...εντεταλμενη υπηρεσια να σφαξει την...προσφυγια και προφανως προγονος του ανοιξε την κερκοπορτα κ επεσε η...Πολη

Καί πέρναγε και ο ντούσαν απ΄΄εξω...:rotflmao: :rotflmao:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

1. Το goal μπαίνει στο 90+ (υπάρχει βίντεο.. δέστο). Αλλά ακόμα και αν δεχτώ οτι μπήκε στο 90- όπως λες, οι πανυγηρισμοί τελειώνουν στο 91.45 όπως είπα. Άρα και πάλι εκτός χρόνου.

2. Για το πέναλτυ... είδες το βίντεο;.. ξεχειλώνει την φανέλα ή οχι ο Λεονάρντο; Ο παίκτης είναι τελευταίος;.. είδες εκείνο το παιχνίδι ή κανά άλλο;

3. Για τα offside δεν είμαι σίγουρος... είδα τα 2 του ΟΣΦΠ και μου έκαναν εντύπωση γιατί ειδικά του Ρόμενταλ ο παίκτης είναι 1 μέτρο πίσω απο τον τελευταίο αμυντικό και οχι στην γραμμή.

4. Ο Γκέντζογλου κάτσε και δες τα στιγμιότυπα σήμερα.. αρχίζει και πέφτει πριν καν τον ακουμπήσουν. Στην Ελλάδα δικαιούσαι να φωνάζεις καθώς δίνονται πολλά τέτοια (π.χ. του Πάντελιτς όπως λες)... στην Ευρώπη... ακόμα θα γελούσαν!

5. Η ΑΕΚ δεν έγινε ομαδάρα... ακόμα οι ίδιοι παίκτες με χιλιάδες προβλήματα είναι απλά ο γαύρος χθες δεν βλεπόταν. Τώρα το τι θα γίνει απο εδώ και εμπρός είναι άλλο θέμα

Κρατώ το πάθος που έδειξαν οι παίκτες (επιτέλους!!! )... κρατώ τον Χιμένεθ (μαλάκα μου.. .λαχείο έβγαλε ο Αδαμίδης).. κρατώ το οτι για πρώτη φορά το ΟΑΚΑ ήταν έδρα και λυπήθηκα που δεν μπορούσα να πάω (ΣΚ δουλειά μετά απο πολύ καιρό).

Κρατώ επίσης το οτι ο γαύρος είναι μαύρο χάλι (και παίρνω πίσω την δήλωση μου περί πρωταθλήματος)... κρατώ οτι ο Βαλβέρδε έχει εμμονή με τους λατίνους και βάζει τον Φετφατζίδη στο 86+ ενώ ο παίκτης αυτός μπορεί να σου κάνει τρελή ζημιά αν ήταν έστω και 10 λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο. Σε μια φάση πέρασε 3-4 σαν σταματημένους.. μετά δεν είχε που να δώσει!!

Κρατώ επίσης το οτι η ΑΕΚ των χίλιων-δύο προβλημάτων , των υπέργηρων , των μέτριων , της μιζέριας, των βεντέτων με ενα νέο προπονητή ... Έκανε τους άλλους δύο του ΠΟΚ να φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι. Αν έπεφτε λίγο χρήμα και σωστές μεταγραφές... θα είχαμε τρελό γέλιο σήμερα με τους άλλους δύο των δεκάδων μυρίων ευρώ που τρώνε καρπαζές στο ΟΑΚΑ.

Μαγε μη....παρασυρεσαι!το οτι πηρες δυο ντερμπι εντος στην ....τσιλια δεν ειναι το....παν!ειδικα το δευτερο με...ειδικες συνθηκες .κακος για τα στανταρ του ο αντιπαλος -αλλα εκανε κανα δυο ευκαιριες κλασικες εσυ οχι-,εχασε πεναλτυ κ εβαλες το γκολ σε μια...αναμπουμπουλα στις καθυστερησεις!να παρεις παιζοντας ψυχωμενα ενα τετοιο ντερμπι και να εκμεταλευτεις αυτες τις καταστασεις του παιχνιδιου δεν ειναι ...σπανιο !στο κατω κατω ΑΕΚ εισαι οχι τα...Σουρμενα!
    το ποδοσφαιρο δεν ειναι...μαθηματικα...δηλαδη ο Ηρακλης που στο κατω κατω μας ειχε κλεισει στην περιοχη στο τελευταιο εικοσαλεπτο τι θα πρεπε να πει?αν καναμε κανα 2 μεταγραφες κ ειχαμε λεφτα θα περναμε το...τσουλου??????
    αυτο που κερδισε η ΑΕΚ ειναι χρονο για το Χιμενεθ φτανει να μη γινει και....αμεση προσδοκια για αποτελεσμα και "φορτωσει "την ομαδα..

επισης μη βιαζεσαι και για τον Ολυμπιακο...και δε μιλαω για απουσιες βεβαια...
    δες απο την εντεκαδα .οι περισσοτεροι -σχεδον ΟΛΟΙ-ηταν νεοφερμενοι παικτες απο το καλοκαιρι ...δεν ειναι τυχαιο οτι ο Αβραμης ηταν ισως ο καλυτερος παικτης και ο ...μονος που ειχε ...συναισθηση του ντερμπι-για αυτο ισως ηταν μεγαλη απουσια του Τορο-.Για αυτο μιλαω για..."παιδικες ασθενειες" σε μια "νεα"ομαδα...
    η καλη εμφανιση στο παιχνιδι δε μου λεει τιποτα...στο κατω κατω τη...δικαιουται μια ομαδα!-που και παλι στα χαλια της ...εκανε πιο-οχι καλο αλλα δημιουργικο -παιχνιδι...ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ δεν εχει φτιαξει ,ακομα,κ ισως αυτα τα παιχνιδια της βγουν σε ...καλο-πως θα τα αξιοποιησει ο Βασκος-.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    Sosta k ton Melberg itan texnasma Gia na parete ton gigada Biersomething!
    l
    και παλι εισαι φαουλ
    ειπα εγω οτι δεν προσπαθησαμε για μελμπεργκ?
    εκτος και αν εδω μιλας μια με εμας μια κοντρα στις εφημεριδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

1.το γκολ δεν θυμαμαι πουρ ακριβως μπηκε αλλα ακριβως με τους πανυγηρισμους του Blanco σηκωνει τα 4 λεπτα ο τεταρτος...μεσα στην ροη του παιχνιδιου ειναι...δεν ειναι διακοπη λογω τρταυματισμου...
    2. εγινε ακριβως στην ευθεια μου...και ακριβως μπροστα στην original...κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ...εγω ο ιδιος πριν καν σφυριξει το κορακι λεω πεναλντυ γιατι ειδα το κρατημα απο την φανελα...ειναι κιτρινη γιατι κραταει φανελα...η μπαλλα ειναι ψηλα και εχει μια πορεια που δεν μπορει να θεωρηθει ο παιχτης σε προφανη θεση για γκολ (αρα και κοκκινη)...
    3. τα offside ηταν παλι ακριβως στην ευθεια μου...offside καθαρα νομιζω....λογω αντιθετης φορας του σωματος με τον αμυντικο...μπορει να πατανε στην γραμμη...αλλα τα σωματα κανουν σαν V...
    4. o Γκεντζογλου δεν ξερω αν ειχε σκοπο να πεσει απο πριν η οχι...το θεμα ειναι οτι τρωει την κλωτσια πεντακαθαρα...και ειναι πανω στην γραμμη...ο κανονισμος λεει πεναλντυ...(απο το βιντεο)
    5.αυτο ειναι γνωστοτατο και το ξερουμε και οι ιδιοι...σε καποια ματς η ομαδα δεν βλεπετε...πρεπει να βρουν καποιο ρυθμο...αλλα αυτο δεν γινετε γιατι με το που βλεπεις να φορτσαρουν λιγο πεφτουν κατω με κραμπες...γαμημενε βατραχε με τις γαμημεμες προετοιμασιες σου...

απο την εικονα του γηπεδου ειναι οτι ο ολυμπιακος επαιζε με ενα πλανο...ειχε καποια τακτικη...ανεβαιναν και βοηθαγαν τα πλαγια...ειναι πολυ προπονημενοι και τρεχουν...ως το 60 βεβαια...η Αεκ εδιχνε πιο πολυ να ψαχνει τις προσωπικες ενεργιες...
    ο Καραμπελας ειναι επικινδυνος...ο Γιαχιτς παει με της μερες του...ο Λεοναρντο το ιδιο...ο Μπερνς εκτος αγωνα...ο Μακος με εντυπωσιασε...τα τρεξιματα ηξερα οτι τα ειχε....αλλα χτες εφτιαχνε και παιχνιδι...ειδωμεν...ο Σκοκο φανηκε να ειχε προβλημα απο τον τραυματισμο του αλλα ειδα κατι πουτ ειχα να δω απο την πρωτη χρονια που ηρθε...μαρκαρε και δεν φαινοταν αδιαφορος...ελπιζω να μην ηταν μονο λογω του ντερμπυ και του νεου συμβολαιου...τελος ελπιζω να ξυπνησουν στην διοικηση και να κρατησουν τον Blanco...το παιδι ετρεχε παλι ασταματητα...ασταματητα λεμε...μαρκαρε...βοηθαγε...καλυπτε πισω...και βεβαια εχει αποδηξει οτι ειναι παντα εκει που πρεπει να ειναι...

υ.γ. ο Φετφ εδειξε χτες αυτο που ελεγα και ειχα και κοντρα με καποιους...ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ 3-4 παιχτες χτες...εκανε μια κουρσα στην μεγαλη περιοχη απο την μια γωνια στην αλλη χωρις να μπορεσει να κανει τιποτα...ο λογος???τον καλυπτανε μονο στο αριστερο ποδι...ουτε σουτ μπορεσε κανει (εψαχνε χωρο απο οτι φανηκε) ουτε πασα καταφερε....

και ξαναλεω...η εντυπωση απο το γηπεδο ειναι οτι το κορακι ειχε σκοπο να παιξει 50-50...ιδιος μιας και ο ολυμπιακος επαιζε καλυτερα...μετα το χαμενο πεναλντυ φανηκε να θελει να κρατησει το παιχνιδι στο Χ...

για την φαση του καπνογονου ειναι οντως μαλακια...αλλα εκτος απο οτι επεσε στο καπακι απο τον μη καταλογισμο πεναλντυ στον Γκεντζογλου δεν πρεπει να πολυκαταλαβε τι εγινε ο κορακας...μαλλον θα προτιμησε να αφησει το παιχνιδι να παιζετε σε πανζουρλισμο απο το να το διακοψει και να γινει της πουτανας...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    γαυρακια τι εγινε?

τωρα δεν μας κοροιδευετε πλεον που χασαμε απο το αεκακι?

ερωτηση
    προς γαυρους....δηλαδη φετος αν παρετε πρωταθλημα...θα λετε...δνε πειραζει που δεν πηραμε ντερμπυ...το πρωταθλημα μετραει? γατι οταν το ειχε πει αυτο καποιος παναθηναικος, κραζατε

ερωτηση
    προς γαυρους....αυτοι οι....ιμπαγασα, ριερα..ρομενταλ...που ειναι ρε? εχουν ερθει στο γαυρο ? μιλαμε για ενα σκασμο μύρια ετσι?

ερωτηση...
    γενικα....αυτος ο μιραλας τελικα ειναι παικταρας?...γιατι βλεπω δεν σκοραρει στα ντερμπυ...
    δευτερη για μιραλας ερωτηση....εκει που βγήκε μονος του τετατετ...επρεπε.....να ....πασαρει σε αυτον που ακολουθούσε?????(οπως ειπε και καποιος εδω μεσα ονοματα_δενλεμε_)

ερωτηση
    προς ολους....τα καραγκιοζιλικια που κανετε με την διαιτησια και το κλαψομουνιασμα που σας διακατεχει..το εχετε καταλαβει? ή μονο λετε για τους αλλους

Βιαστικες ερωτησεις μαστορα......... :smilea:

Εχει και αλλο....!!

διαβάζω με πολύ προσοχή τις απόψεις σας .......

λοιπόν 1 τύχη 2 το δακρυγόνο 3 το καπνογόνο 4 η βροχή 5 .............

θα θέλατε μήπως να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να δούμε όλα τα αποτελέσματα

(πρωτάθλημα/κύπελο) στους μεταξύ μας αγώνες ?????????????????

τι σας κάνει να πιστεύετε (τους περισσότερους) ότι το αποτέλεσμα εχτές είναι η εξαίρεση?

γιατί εγώ σαν ΑΕΚ ντρέπομαι πάρα πολύ να έχω 14 πρωταθλήματα διαφορά από την Ξάνθη

και να έχω 3-4 παραπάνω νίκες

αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    doctorX, ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά... γιατί μόνο εξαίρεση δεν ήταν η χθεσινή νίκη. Να υπενθυμισω για μία φορά ακόμα.

Η ΑΕΚ των υπέργηρων ποδοσφαιρικά, των νεών, των μετρίων, του ανύπαρκτου budget, της κρυφής διοίκησης, της μιζέριας.. κτλ .. κτλ.. κτλ.. λέξεις που λέγονται τόσο καιρό εδώ μέσα....

Ξέρω οτι πέρσι και φέτος σας έχει κάνει μία απο σαλάτα. Η ΑΕΚ αυτή λοιπόν ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ απο εσάς αλλά απο τον κακό της τον εαυτό. Όσο και αν τραγουδάτε λοιπόν τώρα , φέτος το ταμπλό γράφει 2-0 στα ντέρμπυ με το ΠΟΚ. Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα θα δούμε... αλλά μην μου λέτε διάφορα για δικαιολογίες. Απλά τον ήπιατε και τελείωσε....
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

ερωτηση...
    γενικα....αυτος ο μιραλας τελικα ειναι παικταρας?...γιατι βλεπω δεν σκοραρει στα ντερμπυ...
    δευτερη για μιραλας ερωτηση....εκει που βγήκε μονος του τετατετ...επρεπε.....να ....πασαρει σε αυτον που ακολουθούσε?????(οπως ειπε και καποιος εδω μεσα ονοματα_δενλεμε_)
    Εεε....συγγνώμη,σε μένα μιλάς μον αμούρ;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εεε....συγγνώμη,σε μένα μιλάς μον αμούρ;

οχι ρε φιλε...πως σου ρθε αυτο?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    οχι ρε φιλε...πως σου ρθε αυτο?
    Α νόμιζα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Α νόμιζα!
    ναι ρε μυρωδια εσενα ελεγα..

για ριξε και μια απαντηση τωρα

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22