+997Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι thread και @@ μάντολες.....
Τη σέχτα να ιδρύσει ο DrBig να δούμε το φως το αληθινό.![]()
+997Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι thread και @@ μάντολες.....
Τη σέχτα να ιδρύσει ο DrBig να δούμε το φως το αληθινό.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ας το αφήσουμε να πεθάνει ήσυχο.....
Λειτουργούμε και με προσωπικό ασφαλείας σήμερα....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρβανιτης ήταν, όπως και ο Μιαούλης, όπως ο Μπότσαρης. Οπως επισης ο Ναυαρχος Κουντουριώτης που στο πληρωμά του στον Αβερωφ (ως επι το πλείστον Υδραίοι) μιλαγε αρβανιτικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εσύ Captain δεν έχεις να προσθέσεις κάτι στο σχόλιο ότι ο Captain Κωνσταντίνος Κανάρης ήταν αρβανίτης και δεν μίλαγε ελληνικά?![]()
Αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασία.
Αγγλος ήταν ο Καρολος Αστιγξ με το "Καρτερία", αλλα όταν του είπε ενας αυστριακος καπετάνιος εξω απο την Πατρα να άρει τον αποκλεισμο γιατι οι χώρες του δεν ήταν σε πολεμο απαντησε "ομιλείτε κυριε σε ελληνα αξιωματικο"
Νομιζω ήμουν σαφης![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
captain οχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά άλλο πράγμα η γλώσσα και άλλο πράγμα η (εθνική) καταγωγή (που δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς). Για τους Σουλιώτες, Μπότσαρη κλπ είναι γνωστό, όπως και για τον Μιαούλη (ψάξε βρες άκρη μιας και η καταγωγή της οικογένειας ήταν απ΄την Εύβοια), Κριεζιώτη κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αρβανιτης ήταν, όπως και ο Μιαούλης, όπως ο Μπότσαρης. Οπως επισης ο Ναυαρχος Κουντουριώτης που στο πληρωμά του στον Αβερωφ (ως επι το πλείστον Υδραίοι) μιλαγε αρβανιτικα.
Για Ψαριανούς αρβανίτες ομολογώ οτι δεν το έχω διαβάσει ποτέ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν θ' αγιάσω και σήμερα....
![]()
Τελικα δεν ήμουν αρκετά σαφης....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
captain οχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά άλλο πράγμα η γλώσσα και άλλο πράγμα η (εθνική) καταγωγή (που δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς). Για τους Σουλιώτες, Μπότσαρη κλπ είναι γνωστό, όπως και για τον Μιαούλη (ψάξε βρες άκρη μιας και η καταγωγή της οικογένειας ήταν απ΄την Εύβοια), Κριεζιώτη κλπ.
![]()
Απορω γιατι απαντάς σε μένα αφου επι της ουσίας δε διαφωνουμε... τεσπα
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όλοι οι οπλαρχηγοί της Ελληνικής Επανάστασης ήταν Αρβανίτες και μιλούσαν Αρβανίτικα. Απλά όταν αποφάσισαν να φτίάξουν κράτος, από λάθος, έφτιαξαν Ελληνικό κράτος και όχι Αρβανίτικο.
Αμα βιάζεσαι είδες τι παθαίνεις. :rotflmao: :rotflmao:
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Το να λες παπαριες περι ελληνικης φυλής και αλλα ναζιστικα(ή δεν εχεις ακουσει την ναζιστικη θεωρεια περι ''καθαρου αιματος''? ) αρκουν για να τρως ban αν απλα λογω της συγχησης σου εχει μπερδεψει μερικα πραγματα ειναι ο μονο λογος που δικαιολογεισαι καπως.............Με νεοναζι δεν μιλαω...αλλα τους κανω
Δεν απαντησες ομως αν τα πιστευεις και αν οι Βλαχοι,Πομακοι,Αρβανιτες κτλ ειναι ελληνες συμφωνα με τη θεωρια σου.......Ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ?![]()
καταρχας δεν ειμαι υποχρεομενος να σου απαντησω σε ερωτηματα που εχεις θεσει η αποψεις που εχεις!!!!!!!!!!!
κατα δευτερον δεν με ξερεις προσωπικα ωστε να αφηνεις υπονοουμενα περι ναζισμου για το ατομο μου!
τωρα αν σε ενοχλουν οι ορισμοι περι ελληνικου εθνους,ελληνικης φυλης ,ελληνικου πνευματος,και οτι τι το ελληνικο ειναι προβλημα σου και δεν εχεις το δικαιωμα να προσβαλεις οχι μονο εμενα αλλα κανενα απο εδω μεσα!!!!
ισως να εισαι αλβανος μισελληνας κ και εγω δεν ξερω τι αλλα ασχολησου σε παρακαλω με κατι αλλο εκτος απο μενα γιατι διαβαζοντας ολοι το τι σου γραφω εγω και το τι μου απαντας εσυ καταλαβαινουν το ποσο λαθος εισαι!!!!!βλεπεις οτι σου απαντω ευγενικα και αυτο δειχνει την προσωπικοτητα του καθενος μας !
αλλα δεν φταις εσυ ,αλλοι φταινε που σου δεινουν το δικαιωμα να γραφεις και να προσβαλεις συμφουριτες σου!
καλαματιανος
Ελα μωρέ που αρπάχτηκες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τελικα δεν ήμουν αρκετά σαφης....![]()
Απορω γιατι απαντάς σε μένα αφου επι της ουσίας δε διαφωνουμε... τεσπα
Τεσπα, ας το αφήσουμε να πεθάνει που είπε και ο admin.
Ψαρά και αρβανιτες δεν κολλάνε πάντως. Διαφορετικά αν δώσουμε βάση σε φήμες και θρύλους, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι ο Κανάρης ήταν Πρωσσικής καταγωγής που ξέμεινε στα Ψαρά κατά την διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Όλοι οι οπλαρχηγοί της Ελληνικής Επανάστασης ήταν Αρβανίτες και μιλούσαν Αρβανίτικα. Απλά όταν αποφάσισαν να φτίάξουν κράτος, από λάθος, έφτιαξαν Ελληνικό κράτος και όχι Αρβανίτικο.
Αμα βιάζεσαι είδες τι παθαίνεις. :rotflmao: :rotflmao:
αχ πουσαι βρε θοδωρη κολοκοτρωνη ναδεις τι τους μαθαινουν στο σχολειο!!!!!!!!
βρε μπας και εχεις βγαλει το σχολειο της αλβανιας?γιατι καποτε ο χοτζας τους ελεγε ...το βλεπετε αυτο το καραβι που ειναι γεματο καλαμποκι ,θα παει στους ελληνες να φανε μπομποτα!και σου ελεγαν οι μαυροι οι αλβανοι ,εμεις τρωμε και αυταρι σκεψου στην ελλαδα θα πεινανε!!!
και οταν ανοιξανε τα συνορα και μπηκαν οι αλβανοι ηταν σαν τα γαλλια!!!!χαζεψαν δεν ηξεραν κατα που να πανε....ειδαν αυτοκινητα δρομους ανθρωπους ...ηταν λες ειχαν βγει απο τις σπηλιες!!!!
καλαματιανος
Τώρα, ή εσύ δεν αντιλμβάνεσαι τον σαρκασμό ή εγώ. χου νοουζ.Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
βρε μπας και εχεις βγαλει το σχολειο της αλβανιας?γιατι καποτε ο χοτζας τους ελεγε ...το βλεπετε αυτο το καραβι που ειναι γεματο καλαμποκι ,θα παει στους ελληνες να φανε μπομποτα!και σου ελεγαν οι μαυροι οι αλβανοι ,εμεις τρωμε και αυταρι σκεψου στην ελλαδα θα πεινανε!!!
και οταν ανοιξανε τα συνορα και μπηκαν οι αλβανοι ηταν σαν τα γαλλια!!!!χαζεψαν δεν ηξεραν κατα που να πανε....ειδαν αυτοκινητα δρομους ανθρωπους ...ηταν λες ειχαν βγει απο τις σπηλιες!!!!
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
E, αφού κι εσύ που ανοιξες το ποστ του γυρίζεις ρότα.....![]()