Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ευαίσθητη ψυχη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και στο δια ταύτα:
Εγώ βλέπω ότι ισχύει το διαίρει και βασίλευε.
Σε κάποιους θίχτηκαν τα δημοκρατικά τους αισθήματα επειδή χτυπήσαν τον κύριο τάδε. Για όλους αυτούς που χτυπάνε τα ΜΑΤ στις πορείες κάθε εβδομάδα δεν είδα κανένα να στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα. Ούτε καμία ΕΔΕ έγινε. Ούτε κανένα κόμμα να καταδίκασε κάτι. Ακόμα και ΚΚΕ και Σύριζα μόνο όταν χτυπάει κανένας γραμματέας της νεολαίας θυμούνται να βγάλουν ανακοίνωση. Για τους μούλους χεστήκαμε...
Μάλλον χρειαζόμαστε ένα hard reset, να μηδενίσουν οι αρχικές τιμές και να σκεφτόμαστε λογικά το κάθε τι. Ρίξανε δυο ψιλές σε έναν κλέφτη (απλή σωματική βλάβη είναι κι ας τη βάφτισαν επικίνδυνη). Θα μου πείτε έχεις στοιχεία ότι έκλεψε. Όχι. Στοιχεία επίσης δεν έχω για το ότι όλοι εδώ κάνετε διήθιση ανάμεσα από τα αυτοκίνητα. Αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάνετε.
Μη δουλευόμαστε, μπορώ να πω ότι και για να βγάλεις δίπλωμα μπορείς να λαδώσεις, και στο στρατό παίζουν βύσματα κλπ. Στοιχεία δεν έχω, αλλά είναι η αλήθεια.
Δημοκρατία δεν έχουμε; Δημοκρατία δεν είναι μόνο να ψηφίσουμε μια Κυριακή κάθε τέσσερα χρόνια.
Κάνουμε αυτό που θέλουν οι πολλοί. Και οι πολλοί θέλουν να τους φάνε τα συκώτια.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Και επειδή πολύ ασχοληθήκαμε με το καραφλό αγόρι και τα χαιδέματα....
Ας δούμε και λίγο τη πραγματικότητα...http://financialcrimesnews.blogspot....post_6003.html
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
H νδ λεει οτι τον χτυπησαν Πασοκοι κ μνημονιακοι
ο Παπουτσης λεει οτι τον χτυπησαν οι Συριζαιοι
και εγω λεω απλα καλη συνεχεια![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αναρχικοι αλητες τον χτυπησαν, οι ιδιοι που εκαψαν κ την τραπεζα, μη τα λεμε παλι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Αυτό είναι το νέο μοντέλο Φωτόσπαθου my dear???
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Και στο δια ταύτα:
Εγώ βλέπω ότι ισχύει το διαίρει και βασίλευε.
Σε κάποιους θίχτηκαν τα δημοκρατικά τους αισθήματα επειδή χτυπήσαν τον κύριο τάδε. Για όλους αυτούς που χτυπάνε τα ΜΑΤ στις πορείες κάθε εβδομάδα δεν είδα κανένα να στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα. Ούτε καμία ΕΔΕ έγινε. Ούτε κανένα κόμμα να καταδίκασε κάτι. Ακόμα και ΚΚΕ και Σύριζα μόνο όταν χτυπάει κανένας γραμματέας της νεολαίας θυμούνται να βγάλουν ανακοίνωση. Για τους μούλους χεστήκαμε...
Μάλλον χρειαζόμαστε ένα hard reset, να μηδενίσουν οι αρχικές τιμές και να σκεφτόμαστε λογικά το κάθε τι. Ρίξανε δυο ψιλές σε έναν κλέφτη (απλή σωματική βλάβη είναι κι ας τη βάφτισαν επικίνδυνη). Θα μου πείτε έχεις στοιχεία ότι έκλεψε. Όχι. Στοιχεία επίσης δεν έχω για το ότι όλοι εδώ κάνετε διήθιση ανάμεσα από τα αυτοκίνητα. Αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάνετε.
Μη δουλευόμαστε, μπορώ να πω ότι και για να βγάλεις δίπλωμα μπορείς να λαδώσεις, και στο στρατό παίζουν βύσματα κλπ. Στοιχεία δεν έχω, αλλά είναι η αλήθεια.
Δημοκρατία δεν έχουμε; Δημοκρατία δεν είναι μόνο να ψηφίσουμε μια Κυριακή κάθε τέσσερα χρόνια.
Κάνουμε αυτό που θέλουν οι πολλοί. Και οι πολλοί θέλουν να τους φάνε τα συκώτια.
+++όσα θες!!!
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8TGeP...eature=related
Εγώ λέω από όλα να κρατήσω αυτό:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ελπιζω τα χθεσινα να μην δουλεψουν σαν "αποσιμπιεση"
κατα τα αλλα καλη αρχη ελπιζω και σε καλυτερα.
οσο για τους μπατσους (διας, ζητα, δ, λιτες κλπ) εχει ερθει η ωρα να αποφασισουν εαν ειναι τα σκυλια των αφεντικων ή "προστατες" του λαου
να διαλυονται και οι αυταπατες σιγα σιγα
και για να μην με πρηξετε, εχω φιλους μπατσους. αλλα σε ασφαλιτη και ματα εχω κοψει την καλημερα εδω και χρονια.
και κατι για να τελειωνουμε. η μονη δημοκρατια ειναι η αμεση-αδιαμεσολαβητη δημοκρατια.
αποφασιστε. καταθλιψη και φτωχεια ή δραση και αλληλεγγυη.
.-
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τιμωρία!
Αύριο μεσημέρι στις 4 στην Καίτη με το τσικουδοπότηρό σου
![]()
ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ε όχι.......μερικοί δεν παίζεστε καθόλου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
ΘΕΟΣ!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν απο το να ήσουν άνεργος,προτιμούσες να κάνεις την δουλειά του για 1000 ευρώ(που στην Αθήνα δε ζεις με τόσα), θα σου άρεσε η ομπρέλα στο κεφάλι???????????????????
"Δ"Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης
![]()
Αλλος ειναι αυτος ρεεεεε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
για τη τσικουδιά το λέει ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
"Δ"
Eμ, δε διάβασες όλο το Thread...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
"Δ"
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
δε λέω για την ομπρέλα στον Βουλευτη,αναφέρομαι στη φωτό που επισύναψε κάποιος.Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
ε όχι.......μερικοί δεν παίζεστε καθόλου!!
Αν απο το να ήσουν άνεργος,προτιμούσες να κάνεις την δουλειά του για 1000 ευρώ(που στην Αθήνα δε ζεις με τόσα), θα σου άρεσε η ομπρέλα στο κεφάλι???????????????????