Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 305

Θέμα: Αγορά από ιδιώτη με παρακράτηση - έκπληξη (!)

Παλαιό μέλος
    πηγενε στο τμημα σου να κτυπησουν πλαισιο κλπ στο κομπιουτερ να δεις σε ποιο ονομα το βγαζει....
    τελικα εχεις εξουσιοδοτηση που λεει οτι ο κατωθι ιδιοκτητης δικυκλου πουλω το ταδε μοτο στον ενανατι του ποσου ταδε και τον εξουσιοδοτω οπως αντι εμου μεταβιβασει την αδεια στο ονομα του ?
    επρεπε να σου πει απο την αρχη οτι υπαρχει παρακρατηση κυριοτητας το πουλαω 2000 ευρω ,δεινω τα 100 που χρωσταω στο μαγαζι να φυγει η παρακρατηση και να το κανεις στο ονομα του!

τωρα εσυ γιατι να εχεις το αγχος αν πληρωσε τις δοσεις του?αν δεν τις πληρωσει του περνουν το μηχανακι,σου περνουν το μηχανακι.
    η ασφαλεια βγαινει με την αδεια κυκλοφοριας και ειναι στο ονομα του ιδικτητη του οχηματος.
    ασφαλεια εχεις στο μηχανακι?σε ενα ατυχημα εμπλεκετε και ο ιδιοκτητης του οχηματος...αν στο κτυπησουν το μηχανακι την αποημιωσει και την διαδικασι πρεπει να την κανει ο ιδιοκτητης και αποζημιωνετε ο ιδιος....
    πολλα προβληματα αδερφε! εσυ εδωσες τα λεφτακια σου και αν ερθω εγω να σου αγορασω το μηχανακι εσυ δεν μπορεις να το πουλησεις!γιατι?
    οπως τα εχεις κανει πηγαινετον λαου λαου μπας και ξεμπλεξεις γιατι αν τον τσαντησεις μπορει και να μινεις και χωρις μηχανακι!!!!
    καλαματιανος

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αμα σε σταματήσουν σε μπλόκο κανονικά πρεπει να στο παρουν το μηχανάκι και ίσως και να είναι καλύτερα για όλους.
    Θα σε πάνε και αυτόφωρο, επιπλεόν...
    Dura lex, sed lex.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Mην εισαι και τοσο σιγουρος οτι υπαρχουν ολα αυτα (παρακρατησεις γραμμάτια κλπ) και προσεχε μην τυχόν και καποιος κλαίει γι' αυτο το μηχανακι
    To είχα δει το έργο απο την σελιδα 4 του αστυνομικού αυτου μυθιστορήματος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    ...

Αμα σε σταματήσουν σε μπλόκο κανονικά πρεπει να στο παρουν το μηχανάκι και ίσως και να είναι καλύτερα για όλους.

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε, να'σαι καλά
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    πηγενε στο τμημα σου να κτυπησουν πλαισιο κλπ στο κομπιουτερ να δεις σε ποιο ονομα το βγαζει....
    τελικα εχεις εξουσιοδοτηση που λεει οτι ο κατωθι ιδιοκτητης δικυκλου πουλω το ταδε μοτο στον ενανατι του ποσου ταδε και τον εξουσιοδοτω οπως αντι εμου μεταβιβασει την αδεια στο ονομα του ?
    επρεπε να σου πει απο την αρχη οτι υπαρχει παρακρατηση κυριοτητας το πουλαω 2000 ευρω ,δεινω τα 100 που χρωσταω στο μαγαζι να φυγει η παρακρατηση και να το κανεις στο ονομα του!

τωρα εσυ γιατι να εχεις το αγχος αν πληρωσε τις δοσεις του?αν δεν τις πληρωσει του περνουν το μηχανακι,σου περνουν το μηχανακι.
    η ασφαλεια βγαινει με την αδεια κυκλοφοριας και ειναι στο ονομα του ιδικτητη του οχηματος.
    ασφαλεια εχεις στο μηχανακι?σε ενα ατυχημα εμπλεκετε και ο ιδιοκτητης του οχηματος...αν στο κτυπησουν το μηχανακι την αποημιωσει και την διαδικασι πρεπει να την κανει ο ιδιοκτητης και αποζημιωνετε ο ιδιος....
    πολλα προβληματα αδερφε! εσυ εδωσες τα λεφτακια σου και αν ερθω εγω να σου αγορασω το μηχανακι εσυ δεν μπορεις να το πουλησεις!γιατι?
    οπως τα εχεις κανει πηγαινετον λαου λαου μπας και ξεμπλεξεις γιατι αν τον τσαντησεις μπορει και να μινεις και χωρις μηχανακι!!!!
    σ'ευχαριστώ !

Μεταξύ άλλων αναφέρει το ιδιωτικό συμφωνητικό:

"Ο ανωτερω πωλητης δηλωνω οτι
    α] εχω στην πληρη κυριοτητα νομη κατοχη και χρηση μου, ελευθερη απο καθε βαρος η χρεος και ανευ φορολογικων, νομικων η αλλων παντος τυπου εκρεμμοτητων, την χωρίς αριθμο κυκλοφοριας μοτοσυκλετα μαρκας ................ τυπου ............με αριθμο πλαισιου .............................και αριθμο κινητηρα ______________________ την οποια πουλω στον ανωτερω ΑΓΟΡΑΣΤΗ εναντι του συνολικου ποσου των ........ευρω [................], από τα οποία έχω ήδη παρλάβει προκαταβολή 200? [διακόσια ευρώ] (με υπέυθυνη δήλωση μεταξύ πωλητή/αγοραστή της 20/12/2010).
    "
    georgE

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    [...]"Ο ανωτερω πωλητης δηλωνω οτι
    α] εχω στην πληρη κυριοτητα νομη κατοχη και χρηση μου, ελευθερη απο καθε βαρος η χρεος και ανευ φορολογικων, νομικων η αλλων παντος τυπου εκρεμμοτητων[...]"
    Ακριβώς έτσι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    σ'ευχαριστώ !

Μεταξύ άλλων αναφέρει το ιδιωτικό συμφωνητικό:

"Ο ανωτερω πωλητης δηλωνω οτι
    α] εχω στην πληρη κυριοτητα νομη κατοχη και χρηση μου, ελευθερη απο καθε βαρος η χρεος και ανευ φορολογικων, νομικων η αλλων παντος τυπου εκρεμμοτητων, την χωρίς αριθμο κυκλοφοριας μοτοσυκλετα μαρκας ................ τυπου ............με αριθμο πλαισιου .............................και αριθμο κινητηρα ______________________ την οποια πουλω στον ανωτερω ΑΓΟΡΑΣΤΗ εναντι του συνολικου ποσου των ........ευρω [................], από τα οποία έχω ήδη παρλάβει προκαταβολή 200? [διακόσια ευρώ] (με υπέυθυνη δήλωση μεταξύ πωλητή/αγοραστή της 20/12/2010).
    "
    Αρα 200Ε του έδωσες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αρα 200Ε του έδωσες.
    ..... για αρχή. Ε?
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    ..... για αρχή. Ε?
    Για να μας βγάλει την πίστη 2 μέρες τώρα.

Αρα 200Ε του έδωσες.
    πρίν από αυτό που κοκκίνησες τι γράφει;

(απλά στα νούμερα και ονόματα κλπ έχω βάλει .............., το ίδιο και στο ποσό. Την προκ/βολή την άφησα, δε σοκάρει )
    georgE

Μέλος Το avatar του/της fotis3
    δεν παιζει να υπαρχουν τετοια ατομα

Για να μας βγάλει την πίστη 2 μέρες τώρα.
    Δεν είναι υποχρεωτικό να μου απαντάει κάποιος, ειδικά αν δεν έχει διαβάσει τί γράφω καλύτερα να μήν απαντάει .....
    georgE

Thumbs down

Ρε παιδιά όποιος δε γουστάρει ας μή γράφει στο θρέντ, απλό;
    georgE

πρίν από αυτό που κοκκίνησες τι γράφει;

(απλά στα νούμερα και ονόματα κλπ έχω βάλει .............., το ίδιο και στο ποσό. Την προκ/βολή την άφησα, δε σοκάρει )
    ή δεν ξέρεις Ελληνικά ή μας περνάς για χαζούς ή είσαι εσύ.

Αυτό που εβαλες εδώ λέει ότι το ποσο είναι 2.000 κι αυτός παρέλαβε (δλδ εσύ πλήρωσες) μονο προκαταβολή 200.....

ή δεν ξέρεις Ελληνικά ή μας περνάς για χαζούς ή είσαι εσύ.

Αυτό που εβαλες εδώ λέει ότι το ποσο είναι 2.000 κι αυτός παρέλαβε (δλδ εσύ πλήρωσες) μονο προκαταβολή 200.....
    ναι, και εξηγώ, εκτός του ποσού της προκαταβολής, στα άλλα στοιχεία και νούμερα και λοιπά έχω βάλει τελίτσες (...................) , δεν το εξηγώ σωστά;
    georgE

Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πρόβλημα με αγορά από ebay
    από gkr στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2008, 07:27
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    από PAO13 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2008, 12:43