Εμπρηστής![]()
Εμπρηστής![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αγαθό τέκνον για να μπορέσεις να παραμείνεις στην άτυπη ΟΒΑ υποχρεωτικώς θα διαβάσεις άπαντα Λένιν (Βλαντιμιρ Ίλιτς Ουλιάνοφ για τους φίλους), άπαντα Μαο και Τρότσκι και αφού εξεταστείς επιτυχώς σε αυτά, θα λάβεις τον τίτλο του τακτικού μέλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
@alres,
![]()
Θέλω να κάνω και άλλο χαβαλέ, αλλά δε βγαίνει που να πάρει...
Μη μπζαρώνεις γενικά
[<ακάρι να υπήρχαν καθοδηγητές. Γιατί τώρα αντί γι αυτούς παίζει Πρετεντέρης, Τρέμη, Καψής, Κουικ... Είναι ανωμαλία το ξέρω, αλλά αυτοί είναι χειρότεροι, εγώ φταίω;;;]
Όλοι καθοδηγητές είναι και όλοι έχουν το ίδιο χαρακτηριστικό:
Μεταφέρουν έτοιμες αποψεις σα θεσφατα και προσπαθούν να τις επιβάλουν σαν τη μονη αληθεια.
Είτε σε ΚΟΒ/Αχτιδα είτε στο Λαμπράκη, την ίδια δουλεια κανουν![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ που ανήκω στη Φράξια?????
Παίρνω τπτ η μπα!!
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Οι ρεβιζιονιστές θελουν κρέμασμα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
,Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Γίνε πιο σαφής
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Γιατί; Τι αντιτάσσετε/αι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Φυρερ, στα γερμανικα σημαινει ,οδηγητής.Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Αγαθό τέκνον για να μπορέσεις να παραμείνεις στην άτυπη ΟΒΑ υποχρεωτικώς θα διαβάσεις άπαντα Λένιν (Βλαντιμιρ Ίλιτς Ουλιάνοφ για τους φίλους), άπαντα Μαο και Τρότσκι και αφού εξεταστείς επιτυχώς σε αυτά, θα λάβεις τον τίτλο του τακτικού μέλους.
Θέλω να κάνω και άλλο χαβαλέ, αλλά δε βγαίνει που να πάρει...
Μη μπζαρώνεις γενικά
[<ακάρι να υπήρχαν καθοδηγητές. Γιατί τώρα αντί γι αυτούς παίζει Πρετεντέρης, Τρέμη, Καψής, Κουικ... Είναι ανωμαλία το ξέρω, αλλά αυτοί είναι χειρότεροι, εγώ φταίω;;;]
Κατοπιν για να ανεβεις στην δευτερη βαθμιδα θα πρεπει να αποκυριξεις τον Α για λογαριασμου του Β του σωστου και κατοπιν να αποκυριξεις τον Β για λογαριασμου του Γ του πιο σωστου, κατόπιν θα πρεπει να καταδοσεις καμια δεκαρια αντιπαλους της προοδου κ της επαναστασεως κατα προτιμηση φιλους συγγενεις ,κι αγαπημενα προσωπα διοτι μονο τοτε θα αποδειξεις οτι πραγματικα πιστευεις στην επανάσταση και στους αγνους σκοπους της, γιατι δεν υπάρχουν ούτε φίλοι ούτε συγγενείς παρά μόνο συντροφοι σε έναν κοινό σκοπό για μια μελουμενη κοινωνία ιδανική που μονο ο Δ γνωρίσει τοσο καλα.
(τελικα ο Γ αποδειχτηκε εχθρος της επαναστασεως ).
Ακριβως για αυτη τη μελούμενη κοινωνία δε θα ζησουμε σήμερα ουτε θα αγαπήσουμε ούτε θα απολαυσουμε ,ούτε θα επιθυμίσουμε ουτε και θα φοβηθούμε γιατι αναστελουμε την ανθρωπινη ιδιότητα μας επ αοριστο. Την ανθρωπινη ευαισθησία μας χρησιμοποιει το Μεγαλο κεφάλαιο για να μας ελενχει. Γι αυτο και θα αποβάλουμε την ανθρωπινη ιδιότητα μας σαν κοπρο .Ο αγώνας θέλει υπολογιστές ,όχι ανθρωπους.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
ρε εχετε πιει τπτ μεσημεριατικο?
τι καθοδηγητες κ μαλακιες λετε?
![]()
![]()