Σελίδα 14 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 260

Θέμα: θελω zzr 1400 τι να κανω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Παλλικάρι μου καλό και οξύθυμο,
    όταν εκθέτεις τον εαυτό σου βάζοντας μπροστά το υπέρμετρο εγώ σου, αναζητώντας να πάρεις χωρίς ουσιαστικά καμμία εμπειρία (μην πιάσουμε την συζήτηση του πόσο γνώστης και έμπειρος μπορεί να είναι κάποιος, έστω και αν τα ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ με παπί) ένα μηχανάκι, το οποίο είναι ανάμεσα στα 5-10 ταχύτερα και δυνατότερα μηχανάκια παραγωγής, να περιμένεις ότι δεν θα βρείς πολύ σοβαρότητα από τον συζητητή σου.

[σκέψου για παράδειγμα, να έρθει ο 11χρονος ξάδερφός σου και να σου πει πως σκέφτεται να πάρει ένα 600αρι ςς και να είναι σίγουρος ότι θα το έχει -αφού θα το οδηγά με σύνεση- μιας και το BMX το έχει λιώσει].

Το έχω οδηγήσει το 14αρι για κάποια λίγα χιλιόμετρα. Ξέρω για τι ακριβώς μιλάμε. Δεν στο προτείνω και είναι περίεργο που δεν το καταλαβαίνεις κι εσύ.
    Διαφαίνεται πως γίνεσαι διαλλακτικότερος και κοιτάς προς τα 600αρια. Καλά κάνεις!
    Σε αυτή την κατηγορία, εγώ θα σου πρότεινα (προσωπικό και υποκειμενικό) το CBR600F, το οποίο ούτε θα σου "σπάσει την μέση και τους καρπούς", μα είναι σβέλτο και σαφώς πιο χρηστικό από ένα θηρίο.

Αλήθεια, τι να κάνει κάποιος ένα τόσο μεγάλο μηχανάκι στο νησί;

Το τι θα κάνεις εσύ το αποφασίζεις. Αφού δεν [πολυ]δέχεσαι τις απόψεις των υπολοίπων, σταμάτα να μπαίνεις και να ζητάς την άποψή τους.
    Αν όμως την ζητάς, να ξέρεις ότι θα ακούσεις αλήθειες, εκφρασμένες με όλους τους τρόπους. Δεν παύει όμως να σου λένε την αλήθεια.

Επαναλαμβάνω αυτό που σου είπα και στο 1ο μου ποστ.
    Κάνε τον μαλάκα! Άσε αυτή την καύλα να σου περάσει και με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, πάρε αυτό που σου πρέπει, για την εμπειρία σου και τον τόπο που θα κινήσαι.
    καλα οτι θελετε λετε πιος σας ειπε ρε μαγγες οτι μενω κρητη.αθηνα μενω επηδει εγραψα δηλαδη οτι ανεβηκα σε μια ζζρ σε αντιπροσωπια στην κρητη;απο κρητη ειναι η καταγωγη μου και ειχα ανεβει περσυ οταν εκανα διακοπες.αφου το εχεις οδηγησει και λες οτι ειναι τοσο επικυνδυνο θα το σκεφτο.

ο.κ μεγαλε με ταπωσες.ασε τωρα να διαβασω καμμια απαντηση να γελασω

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    giorgo to psakses to cbr1000 poy soy pa einai o orismos tis filikotitas mi pareis 600ss ine psofia de pane bima.......

alla epiteloys agorase na pame kamia bolta me ta ergalia

Νταξξ!!ρε φιλε αφου οδηγαγες παπι να την παρεις!
    Να μου λεγες για κανα σκουτερ 50αρι θα ειχα ενδιασμους!(δεν εχουν και ταχυτητες!)
    Προχωρα φιλε μαζεψε κανα λεφτο και παρτο το εργαλειο
    Αυτα που σου λενε μην τα ακους!Και φυσικα ουτε και να περασεις απο του Ζευκα το γραφειο-δεν χρειαζεται

ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ..ΕΚΠΤΩΣΗ

Αντε στην Υγειά μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    giorgo to psakses to cbr1000 poy soy pa einai o orismos tis filikotitas mi pareis 600ss ine psofia de pane bima.......

alla epiteloys agorase na pame kamia bolta me ta ergalia
    φιλε ακομα δεν μπορω σε 2 μηνες θα μπορω που θα ειμαι 21 αλλα οτι και να παρω ευχαρηστως να συναντηθουμε να παμε.

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
    φιλε ακομα δεν μπορω σε 2 μηνες θα μπορω που θα ειμαι 21 αλλα οτι και να παρω ευχαρηστως να συναντηθουμε να παμε.
    Αν σου πω εγώ τώρα ότι αυτός που στο είπε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να πάει βόλτα μαζί σου θα παρεξηγηθώ πάλι; Θα νομίζεις ότι σε βρίζω και σου μιλάω άσχημα;

Και για πες μου εσύ τώρα τσάκαλε αρχιδάτε μάγκα που μας τη λες όλων στα ίσα και δε χαμπαριάζεις τίποτα, γιατί αποκλείεται οποιοσδήποτε σοβαρός μοτοσικλετιστής να πάει βόλτα μαζί σου;
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

πήγαινε με τον παπ πρώτα.. και μετά κανονίζεις και με τον πάνο
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Γειά σου Γιώργο

Αφού όλο το φόρουμ δήλωσε την παρουσία του, να γράψω δυο πράγματα κι εγώ. Γενικά δεν πολυγράφω πλέον σε κανένα φόρουμ. Ασχολούμαι περισσότερο με το πως θ' αυξήσω το εισόδημα μου που έχει μειωθεί δραματικά και στο βωμό της λιτότητας θυσιάστηκε μια μηχανή την οποία λάτρεψα αλλά δε μπόρεσα να γράψω όσα χιλιόμετρα ήθελα.

Όμως το thread αυτό μου θύμισε τον παλιό καιρό που έμπαινα στο moto.gr και υπήρχαν μπόλικα αντίστοιχα θέματα σχετικά με πρωτόπειρους που θέλουν να πάρουν κάτι εξωτικό. Επομένως με τράβηξε σα μαγνήτης. Θα απαντήσω υποθέτοντας πως όντως είσαι αυτός λες και πράγματι θέλεις να προβείς σε μια τέτοια κίνηση. Παρότι μέσα μου κρατάω μια επιφύλαξη πως είσαι κάποιο απ' τα παλιά μέλη που γράφαμε μαζί παλιότερα καλοκαίρια σε διάφορους οδηγούς του καλοκαιριού με εξωφρενικές ιδέες.
    Μπορείς να απαντήσεις όπως θες σε 'μενα ή και να μην απαντήσεις καθόλου.

Ενδεχομένως αν μου απαντήσεις να τα πάρω λίγο αλλά μετά θα δω στο άλμπουμ μου τις πραγματικές μηχανές τις οποίες σε καλύτερες εποχές είχα κι οι οποίες πρόσφεραν σε 'μενα προσωπικά αλλά σε διαβεβαιώ ούτε καλύτερο άνθρωπο με κάνανε, ούτε με ψηλώσανε δέκα πόντους, ούτε μεγέθυναν το κάτω μόριο μου, ούτε κάνανε τις γκόμενες να πέφτουν σαν ξερές στο πέρασμα μου και ούτε με δέχτηκαν όλες οι παρέες του κόσμου.

Επίσης αυτό που σου είπε ο κάτοχος του ZZR που ρώτησες περί σεβασμού στη μηχανή, δεν υφίσταται. Και παπαγαλίζεις μια φράση που δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει. Δεν υπάρχει σεβασμός στο άψυχο μηχάνημα, υπάρχει σεβασμός στον εαυτό σου, σεβασμός για τους γύρω σου και σεβασμός σε όσα προσφέρει η μηχανή σε 'σενα μέσα σου και όχι όσα φαντάζεσαι ότι θα σου προσφέρει που λείπουν απ' τη ζωή σου και ούτως ή άλλως δε δύναται να σου δώσει ένα αντικείμενο.

Αλλά δε θα κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση, ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να καλύψω τα κενά σου. Εδώ το θέμα είναι απλό, δεν έχεις καμία απολύτως εμπειρία από μοτοσυκλέτα και σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να έχεις ακούσει πέραν κάποιων βασικών που έχουν να κάνουν με την οδική συμπεριφορά και την γενικότερη αίσθηση της μηχανής, τα ημιαυτόματα και τα αυτόματα δεν είναι μηχανές. Άλλη λειτουργία, άλλη οδήγηση, άλλος τρόπος, άλλη συμπεριφορά.

Άρα έχεις θεματάκια,
    1ον πρέπει να μάθεις να κάνεις αλλαγές, επομένως πρέπει να πάρεις μια μηχανή με την οποία θα μάθεις το συμπλέκτη και τις αλλαγές ταχυτήτων.
    2ον με την ίδια μηχανή θα μάθεις πως λειτουργούν τα φρένα στις μοτοσυκλέτες και τι δόση χρησιμοποιούμε στο μπροστινό και τι στο πίσω.
    3ον με την ίδια μηχανή θα μάθεις τη σωστή γραμμή που πρέπει ν' ακολουθείς στις στροφές και πως πριν από μεγάλη στροφή που δεν μπορούμε να την πάρουμε με όσα πηγαίναμε στην ευθεία, φρενάρουμε τον κινητήρα αλλάζοντας σχέση και ποιά η συμπεριφορά της μηχανής.
    4ον αυτή η μηχανή δεν μπορεί να είναι το ZZR1400. Διότι:
    θέλεις μια μηχανή που για πρώτη να μπορείς ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, σε οποιαδήποτε κλίση, σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, με την οποιαδήποτε ταχύτητα να ελέγξεις το βάρος της ανάμεσα στα πόδια σου. Και δεν είναι όλοι οι δρόμοι τρεχάλες. Άρα θα βρεθείς και σε φανάρι, ή θα βρεθείς σε κίνηση και τότε θα πρέπει να μάθεις να κάνεις ελεγχόμενες σφήνες. Και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες τύπου σταμάτα ξεκίνα που πρέπει να κατευθύνεις τη μηχανή με όλο σου το σώμα φαίνεται το πλήρες βάρος της μηχανής. Άρα αυτό που επείγει είναι πάνω σε μια μηχανή να μάθεις να ελέγχεις το δικό σου σώμα. Δεν μπορεί δυστυχώς αυτό να στο προσφέρει μια μοτοσυκλέτα που σου δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες όπως το δικό της βάρος, ή οι δικές της επιταχύνσεις.

Και πάμε στις επιταχύνσεις. Το ZZR είναι τουριστική μηχανή. Που σημαίνει πως δεν είναι και η γρηγορότερη μηχανή του κόσμου, αλλά σε κάποιον που δεν έχει οδηγήσει τίποτε άλλο στη ζωή του (και όχι δε μετράει η εμπειρία σου ως συνεπιβάτης σε 600άρι ss) θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει ποιά είναι η σωστή ποσότητα γκαζιού που πρέπει να δώσει.

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από κάτι μικρότερο, ελαφρύτερο, με άνετες και μαλακές ταχύτητες ώστε να μάθεις κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την οδική συμπεριφορά μοτοσυκλέτας και δευτερευόντως με την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας σε οποιοδήποτε δρόμο.

Προτείνω να ψάξεις να βρεις ένα μεταχειρισμένο CBF 600s που μπορείς να κάνεις τα πάντα μ' αυτό και που στις πτώσεις (πτώσεις θα σου συμβούν όπως έχουν συμβεί σε όλους μας και συμβαίνουν ακόμα) δε θα σου κοστίζουν και πολύ τα ανταλλακτικά και οι επισκευές. Υπάρχουν και πολλά ακόμα μηχανάκια, αλλά εγώ θεωρώ αυτό το καλύτερο σχολείο για να μάθεις άνετα και ξεκούραστα. Όταν το μάθεις και σου έχει δώσει όλα αυτά που μπορεί, τα οποία δυστυχώς θα είναι γύρω στο 10% των συνολικών δυνατοτήτων του, αποφασίζεις πως θα κινηθείς μετά.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Re: θελω zzr 1400 τι να κανω;

Γεια σας παιδια,απο εμπιρια σε μηχανες εχω μονο απο παπακι 100αρι οδηγαω 2 χρονια καθημερα και εχω οδηγησει και μια cbf250.Να πω επησης οτι εχω ανεβει σε 600αρα ss αλλα σαν συνοδηγος.Αφτο που μου εχει κολησει ξερω οτι εινε ακρεω μερικοι θα με πειτε και τρελο εινε να αγορασω μια zzr 1400 εινε ονειρο ζωης για μενα, τα μαζεβω τα λεφτα απο τα 18 μου και ειμαι 20.Θελω να μου δωσετε μερικες συμβουλες για αυτην την μηχανη και αν τυχει και την εχει καπιος να μου πει περιπου πως εινε αν εινε φιλικη προς τον αναβατη π.χ και γενικως οτι πληροφοριες μπορει να μου δοσει. Επησης αν υπαρχει καπιος που να ανεβηκε καπως αποτομα σε κιβικα,και η πρωτη του επαφη με την μοτο θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Επησεις ακουσα οτι μπορις να τις βαλης εναν περιοριστη στους 33 ιπους, εγω την σιγγεκριμενει μοτο την θελω για βολτες και ταξιδια αλλα σε νορμαλ ταχητητες οχι τρελα πραγματα γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου.θα ηθελα τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας χωρις ειρωνιες για ολα αυτα που σας εγραψα παραπανω,ευχαριστω ολους οσους απαντησουν στο θεμα μου
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Γειά σου Γιώργο

Αφού όλο το φόρουμ δήλωσε την παρουσία του, να γράψω δυο πράγματα κι εγώ. Γενικά δεν πολυγράφω πλέον σε κανένα φόρουμ. Ασχολούμαι περισσότερο με το πως θ' αυξήσω το εισόδημα μου που έχει μειωθεί δραματικά και στο βωμό της λιτότητας θυσιάστηκε μια μηχανή την οποία λάτρεψα αλλά δε μπόρεσα να γράψω όσα χιλιόμετρα ήθελα.

Όμως το thread αυτό μου θύμισε τον παλιό καιρό που έμπαινα στο moto.gr και υπήρχαν μπόλικα αντίστοιχα θέματα σχετικά με πρωτόπειρους που θέλουν να πάρουν κάτι εξωτικό. Επομένως με τράβηξε σα μαγνήτης. Θα απαντήσω υποθέτοντας πως όντως είσαι αυτός λες και πράγματι θέλεις να προβείς σε μια τέτοια κίνηση. Παρότι μέσα μου κρατάω μια επιφύλαξη πως είσαι κάποιο απ' τα παλιά μέλη που γράφαμε μαζί παλιότερα καλοκαίρια σε διάφορους οδηγούς του καλοκαιριού με εξωφρενικές ιδέες.
    Μπορείς να απαντήσεις όπως θες σε 'μενα ή και να μην απαντήσεις καθόλου.

Ενδεχομένως αν μου απαντήσεις να τα πάρω λίγο αλλά μετά θα δω στο άλμπουμ μου τις πραγματικές μηχανές τις οποίες σε καλύτερες εποχές είχα κι οι οποίες πρόσφεραν σε 'μενα προσωπικά αλλά σε διαβεβαιώ ούτε καλύτερο άνθρωπο με κάνανε, ούτε με ψηλώσανε δέκα πόντους, ούτε μεγέθυναν το κάτω μόριο μου, ούτε κάνανε τις γκόμενες να πέφτουν σαν ξερές στο πέρασμα μου και ούτε με δέχτηκαν όλες οι παρέες του κόσμου.

Επίσης αυτό που σου είπε ο κάτοχος του ZZR που ρώτησες περί σεβασμού στη μηχανή, δεν υφίσταται. Και παπαγαλίζεις μια φράση που δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει. Δεν υπάρχει σεβασμός στο άψυχο μηχάνημα, υπάρχει σεβασμός στον εαυτό σου, σεβασμός για τους γύρω σου και σεβασμός σε όσα προσφέρει η μηχανή σε 'σενα μέσα σου και όχι όσα φαντάζεσαι ότι θα σου προσφέρει που λείπουν απ' τη ζωή σου και ούτως ή άλλως δε δύναται να σου δώσει ένα αντικείμενο.

Αλλά δε θα κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση, ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να καλύψω τα κενά σου. Εδώ το θέμα είναι απλό, δεν έχεις καμία απολύτως εμπειρία από μοτοσυκλέτα και σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να έχεις ακούσει πέραν κάποιων βασικών που έχουν να κάνουν με την οδική συμπεριφορά και την γενικότερη αίσθηση της μηχανής, τα ημιαυτόματα και τα αυτόματα δεν είναι μηχανές. Άλλη λειτουργία, άλλη οδήγηση, άλλος τρόπος, άλλη συμπεριφορά.

Άρα έχεις θεματάκια,
    1ον πρέπει να μάθεις να κάνεις αλλαγές, επομένως πρέπει να πάρεις μια μηχανή με την οποία θα μάθεις το συμπλέκτη και τις αλλαγές ταχυτήτων.
    2ον με την ίδια μηχανή θα μάθεις πως λειτουργούν τα φρένα στις μοτοσυκλέτες και τι δόση χρησιμοποιούμε στο μπροστινό και τι στο πίσω.
    3ον με την ίδια μηχανή θα μάθεις τη σωστή γραμμή που πρέπει ν' ακολουθείς στις στροφές και πως πριν από μεγάλη στροφή που δεν μπορούμε να την πάρουμε με όσα πηγαίναμε στην ευθεία, φρενάρουμε τον κινητήρα αλλάζοντας σχέση και ποιά η συμπεριφορά της μηχανής.
    4ον αυτή η μηχανή δεν μπορεί να είναι το ZZR1400. Διότι:
    θέλεις μια μηχανή που για πρώτη να μπορείς ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, σε οποιαδήποτε κλίση, σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, με την οποιαδήποτε ταχύτητα να ελέγξεις το βάρος της ανάμεσα στα πόδια σου. Και δεν είναι όλοι οι δρόμοι τρεχάλες. Άρα θα βρεθείς και σε φανάρι, ή θα βρεθείς σε κίνηση και τότε θα πρέπει να μάθεις να κάνεις ελεγχόμενες σφήνες. Και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες τύπου σταμάτα ξεκίνα που πρέπει να κατευθύνεις τη μηχανή με όλο σου το σώμα φαίνεται το πλήρες βάρος της μηχανής. Άρα αυτό που επείγει είναι πάνω σε μια μηχανή να μάθεις να ελέγχεις το δικό σου σώμα. Δεν μπορεί δυστυχώς αυτό να στο προσφέρει μια μοτοσυκλέτα που σου δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες όπως το δικό της βάρος, ή οι δικές της επιταχύνσεις.

Και πάμε στις επιταχύνσεις. Το ZZR είναι τουριστική μηχανή. Που σημαίνει πως δεν είναι και η γρηγορότερη μηχανή του κόσμου, αλλά σε κάποιον που δεν έχει οδηγήσει τίποτε άλλο στη ζωή του (και όχι δε μετράει η εμπειρία σου ως συνεπιβάτης σε 600άρι ss) θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει ποιά είναι η σωστή ποσότητα γκαζιού που πρέπει να δώσει.

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από κάτι μικρότερο, ελαφρύτερο, με άνετες και μαλακές ταχύτητες ώστε να μάθεις κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την οδική συμπεριφορά μοτοσυκλέτας και δευτερευόντως με την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας σε οποιοδήποτε δρόμο.

Προτείνω να ψάξεις να βρεις ένα μεταχειρισμένο CBF 600s που μπορείς να κάνεις τα πάντα μ' αυτό και που στις πτώσεις (πτώσεις θα σου συμβούν όπως έχουν συμβεί σε όλους μας και συμβαίνουν ακόμα) δε θα σου κοστίζουν και πολύ τα ανταλλακτικά και οι επισκευές. Υπάρχουν και πολλά ακόμα μηχανάκια, αλλά εγώ θεωρώ αυτό το καλύτερο σχολείο για να μάθεις άνετα και ξεκούραστα. Όταν το μάθεις και σου έχει δώσει όλα αυτά που μπορεί, τα οποία δυστυχώς θα είναι γύρω στο 10% των συνολικών δυνατοτήτων του, αποφασίζεις πως θα κινηθείς μετά.
    φιλε να σε καλα και σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο για να γραψεις ολα αυτα που εγραψες.αν με αμφισβιτεις παρολα αυτα και νομιζεις οτι κανω πλακα αν θες αν μενεις κοντα εγω μενω αθηνα και συγγεκριμενα μενιδι συναντιομαστε και απο κοντα να τα σιζιτισουμε.επησης ο συμπλεκτης πυστεβω γιατι εχω οδηγησει μηχανη με συμπλεκτη μια cbf250 μου φανηκε πολυ ευκολος και μου εδηνε μια αισθηση ασφαλειας οτι μπορις να ελενχεις καλιτερα το γκαζι.

ελα να φας κουνελι μελος
    φιλε μου ειχα σκοπο να σου πω να παρεις οτι γουσταρεις στο κατω κατω εσυ πληρωνεις οτι θελεις κανεις.ποσα κ ποσα μηχανακια μεγαλου κυβισμου αγοραζονται κ υπαρχουν μονο για να υπαρχουν σε καποιο γκαραζ αντε μεχρι την καφετερια.ποσα ss εχω δει με λιωμενα τα λαστιχα τους στο κεντρο και ολοκαινουργια στο πλαι.μετα ομως απο αυτα που γραφεις για το συμπλεκτη κ οχι μονο συμφωνω με τους προαναφερθεντες να μην την παρεις γιατι δεν εχεις την εμπειρια να την ευχαριστηθεις.στην καλυτερη θα την χαλασεις εξωτερικα κ εσωτερικα κ στην χειροτερη θα παθεις κατι εσυ.
    απο πανω ρε

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Road67 μπράβο για το κουράγιο σου να γράψεις όλο αυτό το σεντόνι για κάποιον, που είτε κάνει την πλάκα του είτε πιστεύει αυτά που λέει, δεν άξιζε ούτε μια σειρά από τα γραφόμενά σου. Εύχομαι η ζωή να τα φέρει τούμπα και να ολοκληρώσεις αυτό που κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις αφήσει ημιτελές.

giorgos.ken πέρα από την πλάκα και την καζούρα (δικαιολογημένη κατά τη γνώμη μου μιας και συνεχίζεις τον δικό σου μονόλογο χωρίς να αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου) έχω να σου πω ένα πράγμα. ΔΕΝ έχεις μάθει να σέβεσαι τον εαυτό σου και κατ' επέκταση δεν μπορείς να σεβαστείς τον συνομιλητή σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ένα αγαθό που δεν αγοράζεται ούτε με 14.000 ευρώ.
    Αν δεν σου είναι τόσο δύσκολο τελικά, δες ΟΛΕΣ τις απαντήσεις που κάποιοι συμφορουμίτες σου δώσανε, επεξεργάσου τες και αποφάσισε.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Μια καλή συμβουλή

και κατι απο εναν αρχαριο δεν τρεχουμε στον δρομο οπως τρεχουμε σε πιστα για κανεναν λογο

Υ.Γ.
    ...και χωρίς να φοράμε κράνος...ΠΑΝΤΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    επησης ο συμπλεκτης πυστεβω γιατι εχω οδηγησει μηχανη με συμπλεκτη μια cbf250 μου φανηκε πολυ ευκολος και μου εδηνε μια αισθηση ασφαλειας οτι μπορις να ελενχεις καλιτερα το γκαζι.
    Δηλαδη με ποιο τροπο θα ελεγχεις καλυτερα το γκαζι με τον συμπλεκτη;
    Επισης ποιος σου ειπε οτι τα χειριστηρια ειναι το προβλημα (η η λυση) σε μια μοτοσυκλετα;
    Ρε συ φιλε ειλικρινα ΔΕΝ εχεις την παραμικρη ιδεα που πας να μπλεξεις...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Road67 μπράβο για το κουράγιο σου να γράψεις όλο αυτό το σεντόνι για κάποιον, που είτε κάνει την πλάκα του είτε πιστεύει αυτά που λέει, δεν άξιζε ούτε μια σειρά από τα γραφόμενά σου. Εύχομαι η ζωή να τα φέρει τούμπα και να ολοκληρώσεις αυτό που κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις αφήσει ημιτελές.
    Σ' ευχαριστώ, εκτιμώ την απάντηση σου.

giorgos.ken,
    δεν έχεις ν' αποδείξεις τίποτα σε 'μενα. Αν υπάρχεις όντως κι αυτά που γράφεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορώ μόνο να σου πω ότι ο ρόλος του συμπλέκτη δεν είναι αυτός του κόφτη. Δεν έχεις καταλάβει τη νοοτροπία της μοτοσυκλέτας.
    Η δική μου γνώμη για τελευταία φορά είναι να μην ξεκινήσεις με αυτό το μηχανάκι.
    Αν πάλι το θέλεις επειδή πιστεύω ότι δε θα πας να βγάλεις νέο δίπλωμα απλά θα πας να αναβαθμίσεις το υπάρχον δίπλωμα που έχεις των 125 κυβικών, πλήρωσε σε μια σχολή να σου κάνουν μαθήματα σε μια συμπλεκτάτη μηχανή και άμα με το καλό πάρεις τη μηχανή που θες να πας οπωσδήποτε για css πριν βγεις στο δρόμο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. ΘΕΛΩ.. ε αφου θελω τι να κανω τωρα?
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2010, 17:01
  3. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  4. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;