καλα οτι θελετε λετε πιος σας ειπε ρε μαγγες οτι μενω κρητη.αθηνα μενω επηδει εγραψα δηλαδη οτι ανεβηκα σε μια ζζρ σε αντιπροσωπια στην κρητη;απο κρητη ειναι η καταγωγη μου και ειχα ανεβει περσυ οταν εκανα διακοπες.αφου το εχεις οδηγησει και λες οτι ειναι τοσο επικυνδυνο θα το σκεφτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Παλλικάρι μου καλό και οξύθυμο,
όταν εκθέτεις τον εαυτό σου βάζοντας μπροστά το υπέρμετρο εγώ σου, αναζητώντας να πάρεις χωρίς ουσιαστικά καμμία εμπειρία (μην πιάσουμε την συζήτηση του πόσο γνώστης και έμπειρος μπορεί να είναι κάποιος, έστω και αν τα ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ με παπί) ένα μηχανάκι, το οποίο είναι ανάμεσα στα 5-10 ταχύτερα και δυνατότερα μηχανάκια παραγωγής, να περιμένεις ότι δεν θα βρείς πολύ σοβαρότητα από τον συζητητή σου.
[σκέψου για παράδειγμα, να έρθει ο 11χρονος ξάδερφός σου και να σου πει πως σκέφτεται να πάρει ένα 600αρι ςς και να είναι σίγουρος ότι θα το έχει -αφού θα το οδηγά με σύνεση- μιας και το BMX το έχει λιώσει].
Το έχω οδηγήσει το 14αρι για κάποια λίγα χιλιόμετρα. Ξέρω για τι ακριβώς μιλάμε. Δεν στο προτείνω και είναι περίεργο που δεν το καταλαβαίνεις κι εσύ.
Διαφαίνεται πως γίνεσαι διαλλακτικότερος και κοιτάς προς τα 600αρια. Καλά κάνεις!
Σε αυτή την κατηγορία, εγώ θα σου πρότεινα (προσωπικό και υποκειμενικό) το CBR600F, το οποίο ούτε θα σου "σπάσει την μέση και τους καρπούς", μα είναι σβέλτο και σαφώς πιο χρηστικό από ένα θηρίο.
Αλήθεια, τι να κάνει κάποιος ένα τόσο μεγάλο μηχανάκι στο νησί;
Το τι θα κάνεις εσύ το αποφασίζεις. Αφού δεν [πολυ]δέχεσαι τις απόψεις των υπολοίπων, σταμάτα να μπαίνεις και να ζητάς την άποψή τους.
Αν όμως την ζητάς, να ξέρεις ότι θα ακούσεις αλήθειες, εκφρασμένες με όλους τους τρόπους. Δεν παύει όμως να σου λένε την αλήθεια.
Επαναλαμβάνω αυτό που σου είπα και στο 1ο μου ποστ.
Κάνε τον μαλάκα! Άσε αυτή την καύλα να σου περάσει και με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, πάρε αυτό που σου πρέπει, για την εμπειρία σου και τον τόπο που θα κινήσαι.