Σελίδα 14 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    μη με κανετε να ανεβασω τις φωτο που εχω

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    μου εβγαλες τα ματια παλι
    ενα ενα....λοιπον....η γενικοτερη απαξιωση ειναι κατι το σχετικο για τον καθενα..
    το ποσο καλος παικτης ειναι καποιος, ο καθενας το βλεπει διαφορετικα....ενιγουει....

για τον διαμαντιδη δεν νομιζω οτι μπορει να μιλησει καποιος....μια φορα εχει ξεπερασει τα ορια (οταν εφτυσε τον πεοντοσιτς) και αυτο γιατι το πουστρακι τον χτυπησε υπουλα στην κοιλια. εχω και το βιντεακι αν δεν θυμασαι

αυτο για τον μακ ινταιρ δεν το καταλαβα....
    ουτε το τελευταιο με τις βολες...
    Είχες γράψει ότι ο καλύτερος κόμπο γκαρ στην Ευρώπη είναι ο Μακινταιρ(έχω μνήμη ελέφαντα)και ο Τσαρτσαρης δήλωσε μετα τον προηγούμενο αγώνα στο ΣΕΦ ότι ο Ολυμπιακος είχε εκτελέσει περισσότερες βολές ενώ αν δεις τα στατιστικά ο ΠΑΟ είχε έξι περισσότερες ...για τον αγώνα θα σου γράψω αργότερα (ήμουν μέσα )Τώρα ...νυσταζω εφημερία γαρ...

Όντως μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    Είχες γράψει ότι ο καλύτερος κόμπο γκαρ στην Ευρώπη είναι ο Μακινταιρ(έχω μνήμη ελέφαντα)και ο Τσαρτσαρης δήλωσε μετα τον προηγούμενο αγώνα στο ΣΕΦ ότι ο Ολυμπιακος είχε εκτελέσει περισσότερες βολές ενώ αν δεις τα στατιστικά ο ΠΑΟ είχε έξι περισσότερες ...για τον αγώνα θα σου γράψω αργότερα (ήμουν μέσα )Τώρα ...νυσταζω εφημερία γαρ...

Όντως μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης ...

ναι ετσι πιστευα, και μαγκια του διαμαντιδη που με διεψευσε.....
    οσο για την δηλωση του τσαρτσαρη (δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω) άλλο να κανεις λαθος σε στατιστικο και αλλο να λες οτι μα@@@ σου κατεβει στο κεφαλι.
    τις δηλωσεις του σπανουλη ακομα δεν τις σχολιασε κανεις σας

όντως μεγαλος ο σπανουλης...μακαρι να τον κρατησετε για παντα

ναι ετσι πιστευα, και μαγκια του διαμαντιδη που με διεψευσε.....
    οσο για την δηλωση του τσαρτσαρη (δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω) άλλο να κανεις λαθος σε στατιστικο και αλλο να λες οτι μα@@@ σου κατεβει στο κεφαλι.
    τις δηλωσεις του σπανουλη ακομα δεν τις σχολιασε κανεις σας

οσο ο Διαμαντιδης ειναι κομπο γκαρ η Ελλαδα ειναι πυρηνικη δυναμη...

εκτος αν ειναι σεντερ ,παουερφοργουορντ και...φροντιστης μαζι λολ

αυτο-για τον μακινταιρ- το ειχες πει το καλοκαιρι με αφορμη τη μεταγραφη Σπανουλη...

οσο ο Διαμαντιδης ειναι κομπο γκαρ η Ελλαδα ειναι πυρηνικη δυναμη...

εκτος αν ειναι σεντερ ,παουερφοργουορντ και...φροντιστης μαζι λολ

αυτο-για τον μακινταιρ- το ειχες πει το καλοκαιρι με αφορμη τη μεταγραφη Σπανουλη...
    re man ektos kai an kanw lathos, combo ennooume auton pou paizei kai stis theseis 1,2 swsta??
    an oxi ok to pira alliws.

gia ton mac to thymamai nai, me aformi to an tha upegrafe o spanoulis i oxi to legame
    kai sizitousame gia mac, sato kai enan allon apo tin real tote pou epaize na erthei

διαβασ εόλες τις δηλώσεις του Σπανούλη και θα καταλάβεις.... έιπε ότι με δυνατή άμυνα.....

κατα τ'αλλα χτες ήταν καλύτερος ο βαζελος.... αλλά το σκορ μεχρι τώρα είναι ανάποδα...

με 3 σωστες διαιτησίες θα πηγαινες τώρα στο ΟΑΚΑ να ισοφαρίσεις την σειρά.... βλέπεις με πέτσινο 2-0 γίνεσαι εύκολα τζαμπα μάγκας....

γυρνα τούμπα το σκορ... και μετα θα μπορέις να μιλήσεις για διαιτησία.... μέχρι τότε .....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

λεγε λεγε εσυ και καποια στιγμη θα ξυπνησουν...θα καταλαβουν...και θα τον παρουν...και μετα θα κλαις...

http://www.youtube.com/watch?v=Zfi3P...mbedded#at=159

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    γυρνα τούμπα το σκορ... και μετα θα μπορέις να μιλήσεις για διαιτησία.... μέχρι τότε .....
    Εννοείς αυτο που εκανε ο παο με τη μπαρτσελόνα, σωστα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

re man ektos kai an kanw lathos, combo ennooume auton pou paizei kai stis theseis 1,2 swsta??
    an oxi ok to pira alliws.

gia ton mac to thymamai nai, me aformi to an tha upegrafe o spanoulis i oxi to legame
    kai sizitousame gia mac, sato kai enan allon apo tin real tote pou epaize na erthei
    o Μητσος ειναι καθαρος ασσος μην κοιτας που στον ΠΑΟ πλενει και τα...πιατα -λολ- κομπο ειναι κατι σαν ..εναμιση κατι μεταξυ Ναβαρο,Σπανουλη,ΜΑκ κλπ

μπαι δε γουει απο το Σατο μια που το ανεφερες εισαι ικανοποιημενος για 1,8μυρια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    λεγε λεγε εσυ και καποια στιγμη θα ξυπνησουν...θα καταλαβουν...και θα τον παρουν...και μετα θα κλαις...

http://www.youtube.com/watch?v=Zfi3P...mbedded#at=159

κατσε να τον πιανουν κ αυτον με...κεφαλοκλειδωμα οπως παιζονται τα παιχνιδια στην Ελλαδα και θα δεις-αν και με την...κοιλιτσα μπορει να εχει ...συγκριτικο πλεονεκτημα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?v=zkHce...layer_embedded

o Μητσος ειναι καθαρος ασσος μην κοιτας που στον ΠΑΟ πλενει και τα...πιατα -λολ- κομπο ειναι κατι σαν ..εναμιση κατι μεταξυ Ναβαρο,Σπανουλη,ΜΑκ κλπ

μπαι δε γουει απο το Σατο μια που το ανεφερες εισαι ικανοποιημενος για 1,8μυρια?
    oxi me tipota,
    alla epidi ton pisteuw, elpizw na meinei tou xronou kai na deixei (se antithesi me tepic)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πρώτα απ όλα: * * * * * * (έξι)

Κατά δεύτερον, έχω μερικές -εύλογες θέλω να πιστεύω- απορίες...

Αφού η διαιτησία πάει καρότσι τον μπασκετικό ΠΑΟ, τότε πως στο διάολο κάνατε δύο νίκες στην κανονική περίοδο και πήρατε και το κύπελλο;

Βγάζω OFF το 95% των εγκεφαλικών μου κυττάρων και απαντάω σαν γαύρος: Μα με υπέρβαση, νικήσαμε και εσάς και τη διαιτησία...

Επαναφέρω όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα σε ON κατάσταση...

Τι λε ρε παιδί μου, με τη Σιένα που σκατά ήταν η "υπέρβαση" σας;

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα