μη με κανετε να ανεβασω τις φωτο που εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από toyar
![]()
![]()
![]()
μη με κανετε να ανεβασω τις φωτο που εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από toyar
![]()
![]()
![]()
Είχες γράψει ότι ο καλύτερος κόμπο γκαρ στην Ευρώπη είναι ο Μακινταιρ(έχω μνήμη ελέφαντα)και ο Τσαρτσαρης δήλωσε μετα τον προηγούμενο αγώνα στο ΣΕΦ ότι ο Ολυμπιακος είχε εκτελέσει περισσότερες βολές ενώ αν δεις τα στατιστικά ο ΠΑΟ είχε έξι περισσότερες ...για τον αγώνα θα σου γράψω αργότερα (ήμουν μέσα )Τώρα ...νυσταζω εφημερία γαρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μου εβγαλες τα ματια παλι![]()
ενα ενα....λοιπον....η γενικοτερη απαξιωση ειναι κατι το σχετικο για τον καθενα..
το ποσο καλος παικτης ειναι καποιος, ο καθενας το βλεπει διαφορετικα....ενιγουει....
για τον διαμαντιδη δεν νομιζω οτι μπορει να μιλησει καποιος....μια φορα εχει ξεπερασει τα ορια (οταν εφτυσε τον πεοντοσιτς) και αυτο γιατι το πουστρακι τον χτυπησε υπουλα στην κοιλια. εχω και το βιντεακι αν δεν θυμασαι![]()
αυτο για τον μακ ινταιρ δεν το καταλαβα....
ουτε το τελευταιο με τις βολες...
![]()
Όντως μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Είχες γράψει ότι ο καλύτερος κόμπο γκαρ στην Ευρώπη είναι ο Μακινταιρ(έχω μνήμη ελέφαντα)και ο Τσαρτσαρης δήλωσε μετα τον προηγούμενο αγώνα στο ΣΕΦ ότι ο Ολυμπιακος είχε εκτελέσει περισσότερες βολές ενώ αν δεις τα στατιστικά ο ΠΑΟ είχε έξι περισσότερες ...για τον αγώνα θα σου γράψω αργότερα (ήμουν μέσα )Τώρα ...νυσταζω εφημερία γαρ...
Όντως μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης ...
ναι ετσι πιστευα, και μαγκια του διαμαντιδη που με διεψευσε.....
οσο για την δηλωση του τσαρτσαρη (δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω) άλλο να κανεις λαθος σε στατιστικο και αλλο να λες οτι μα@@@ σου κατεβει στο κεφαλι.
τις δηλωσεις του σπανουλη ακομα δεν τις σχολιασε κανεις σας![]()
όντως μεγαλος ο σπανουλης...μακαρι να τον κρατησετε για παντα![]()
![]()
οσο ο Διαμαντιδης ειναι κομπο γκαρ η Ελλαδα ειναι πυρηνικη δυναμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ναι ετσι πιστευα, και μαγκια του διαμαντιδη που με διεψευσε.....
οσο για την δηλωση του τσαρτσαρη (δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω) άλλο να κανεις λαθος σε στατιστικο και αλλο να λες οτι μα@@@ σου κατεβει στο κεφαλι.
τις δηλωσεις του σπανουλη ακομα δεν τις σχολιασε κανεις σας![]()
όντως μεγαλος ο σπανουλης...μακαρι να τον κρατησετε για παντα![]()
![]()
εκτος αν ειναι σεντερ ,παουερφοργουορντ και...φροντιστης μαζι λολ
αυτο-για τον μακινταιρ- το ειχες πει το καλοκαιρι με αφορμη τη μεταγραφη Σπανουλη...
re man ektos kai an kanw lathos, combo ennooume auton pou paizei kai stis theseis 1,2 swsta??Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
οσο ο Διαμαντιδης ειναι κομπο γκαρ η Ελλαδα ειναι πυρηνικη δυναμη...
εκτος αν ειναι σεντερ ,παουερφοργουορντ και...φροντιστης μαζι λολ
αυτο-για τον μακινταιρ- το ειχες πει το καλοκαιρι με αφορμη τη μεταγραφη Σπανουλη...
an oxi ok to pira alliws.
gia ton mac to thymamai nai, me aformi to an tha upegrafe o spanoulis i oxi to legame
kai sizitousame gia mac, sato kai enan allon apo tin real tote pou epaize na erthei
διαβασ εόλες τις δηλώσεις του Σπανούλη και θα καταλάβεις.... έιπε ότι με δυνατή άμυνα.....![]()
κατα τ'αλλα χτες ήταν καλύτερος ο βαζελος.... αλλά το σκορ μεχρι τώρα είναι ανάποδα...
με 3 σωστες διαιτησίες θα πηγαινες τώρα στο ΟΑΚΑ να ισοφαρίσεις την σειρά.... βλέπεις με πέτσινο 2-0 γίνεσαι εύκολα τζαμπα μάγκας....
γυρνα τούμπα το σκορ... και μετα θα μπορέις να μιλήσεις για διαιτησία.... μέχρι τότε .....![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
λεγε λεγε εσυ και καποια στιγμη θα ξυπνησουν...θα καταλαβουν...και θα τον παρουν...και μετα θα κλαις...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
όντως μεγαλος ο σπανουλης...μακαρι να τον κρατησετε για παντα
http://www.youtube.com/watch?v=Zfi3P...mbedded#at=159
![]()
Εννοείς αυτο που εκανε ο παο με τη μπαρτσελόνα, σωστα;Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
γυρνα τούμπα το σκορ... και μετα θα μπορέις να μιλήσεις για διαιτησία.... μέχρι τότε .....![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
o Μητσος ειναι καθαρος ασσος μην κοιτας που στον ΠΑΟ πλενει και τα...πιατα -λολ- κομπο ειναι κατι σαν ..εναμιση κατι μεταξυ Ναβαρο,Σπανουλη,ΜΑκ κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re man ektos kai an kanw lathos, combo ennooume auton pou paizei kai stis theseis 1,2 swsta??
an oxi ok to pira alliws.
gia ton mac to thymamai nai, me aformi to an tha upegrafe o spanoulis i oxi to legame
kai sizitousame gia mac, sato kai enan allon apo tin real tote pou epaize na erthei
μπαι δε γουει απο το Σατο μια που το ανεφερες εισαι ικανοποιημενος για 1,8μυρια?![]()
κατσε να τον πιανουν κ αυτον με...κεφαλοκλειδωμα οπως παιζονται τα παιχνιδια στην Ελλαδα και θα δεις-αν και με την...κοιλιτσα μπορει να εχει ...συγκριτικο πλεονεκτημαΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
λεγε λεγε εσυ και καποια στιγμη θα ξυπνησουν...θα καταλαβουν...και θα τον παρουν...και μετα θα κλαις...
http://www.youtube.com/watch?v=Zfi3P...mbedded#at=159
![]()
![]()
oxi me tipota,Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
o Μητσος ειναι καθαρος ασσος μην κοιτας που στον ΠΑΟ πλενει και τα...πιατα -λολ- κομπο ειναι κατι σαν ..εναμιση κατι μεταξυ Ναβαρο,Σπανουλη,ΜΑκ κλπ
μπαι δε γουει απο το Σατο μια που το ανεφερες εισαι ικανοποιημενος για 1,8μυρια?![]()
alla epidi ton pisteuw, elpizw na meinei tou xronou kai na deixei (se antithesi me tepic)
Πρώτα απ όλα: * * * * * * (έξι)
Κατά δεύτερον, έχω μερικές -εύλογες θέλω να πιστεύω- απορίες...
Αφού η διαιτησία πάει καρότσι τον μπασκετικό ΠΑΟ, τότε πως στο διάολο κάνατε δύο νίκες στην κανονική περίοδο και πήρατε και το κύπελλο;
Βγάζω OFF το 95% των εγκεφαλικών μου κυττάρων και απαντάω σαν γαύρος: Μα με υπέρβαση, νικήσαμε και εσάς και τη διαιτησία...
Επαναφέρω όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα σε ON κατάσταση...
Τι λε ρε παιδί μου, με τη Σιένα που σκατά ήταν η "υπέρβαση" σας;![]()
![]()
![]()