Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 301

Θέμα: Γιατι δεν ειναι στη φυλακη οι ταριφες;

μα τωρα τα ταξι ειναι μονοπώλιο.
    δλδ τι νομιζετε πως με το που θα ανοιξει ο κλαδος θα τρεξουν οι μεγαλες εταιρειες και θα βαλουν και αλλα ταξι ακομα στην αγορα? για τόσο χαζους τους εχετε? Εσεις οι ιδιοι διαμαρτύρεστε πως δεν υπαρχει δουλεια και υπαρχουν πολλα ταξι κτλ κτλ πως θα ερθει ενας ξενος επενδυτης να επενδυσει σε έναν κλαδο που δεν εχει μελλον (θεωρητικα μιλαμε).

Και αν στην τελικη ερθει και ριξει τοσο τις τιμες ωστε ενα ιδιοκτητης ταξι δεν θα μπορει να ανταγωνιστει, ας μαζευτειτε 10 ιδιοκτητες και ας κανετε εναν συνετερισμο να χτυπισετε τον ανταγωνισμο.

οτιδηποτε περα της ελευθερης αγορας εξυπηρετει σκοπιμοτητες και συμφεροντα.
    Οταν η αγορα ειναι ελευθερη τοτε κανενας δεν θα προτιμα τον λιγδιαρι, αυτον που "δεν τον βολευει" η κουσρα, οποτε αυτος ο λιγδιαρης θα πρεπει να βγει απο την βολη του και να σκεφτει επιχειρηματικα εαν θελει να επιζισει επαγγελματικα.

και αυτο ισχυει για ολα τα κλειστα επαγγελματα. τα ελευθερα επαγγελματα θελουν μυαλο και γενικα οποιαδηποτε μορφη επιχειρηματικοτητας χρειαζεται ατομα δραστηρια που να βλεπουν μπροστα απο την εποζη τους ωστε να μπορουν να βγαζουν ζρημα οι ιδιοι και να προσφερουν αξιοπρεπες υπηρεσιες. Ισως τελικα αυτο να φοβουντε ολοι οσοι αντιδρουν στο ανοιγμα των κληστων επαγγελματων? ισως τελικα να φταιει αυτη η τεμπελικη νοοτροπια που θελουμε ολοι μας να καθομαστε και να πληρωνομαστε χωρις ουσιαστηκα να προσφερουμε?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Απο τους ιδιωκτητες ταξι ποσοι ειναι αραγε αυτοι οι ιδιοι που τα δουλευουν και δεν τα εχουν δωσει σε μαντρες?-εταιριες-
    Αυτο που τους καιει ειναι ΜΟΝΟ τα 200/300χιλιαρα που πληρωσαν για να αγορασουν αδειες ΜΑΥΡΑ και τωρα θα παρουν τ'@@ μου.
    Η ανυπαρξια του κρατους για ακομα μια φορα σε ολο της το μεγαλειο.Η υποθεση θα τελειωσει οταν βαρεθουν οι ταριφες...οπως και γινεται καθε φορα.

Ο Μπεος τι το δινει τελικο? :rotflmao:
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    το ειπα και παλι και το λεω για τελευταια φορα...

στον πλανητη Αθηνα που ζειτε ετσι ειναι τα ταξι...

εδω επαρχια ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ αλλιως τα πραγματα...

σε ολους τους τομεις του ταξι...

και επαναλαμβανω ...

το ταξι επρεπε να ειχα ανοιξει εδω και εικοσι χρονια να λειτουργουσε ηδη ο νομος της αγορας και ο ανταγωνισμος...

με τις παρουσες συνθηκες δεν μπορει να ανοιξει ανεξελεγκτα ,οπως ειχε πει στην αρχη του μηνα ο Ραγκουσης...

θα πρεπει να ανοιξει με συγκεκριμενα κριτηρια που θα βοηθησει εμας και πανω απο ολα εσας,τους πελατες του ταξι...

Και τότε θα σταματήσουν τα ταξι να εκτελούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τακτική συγκοινωνια προς Αθηνα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και τότε θα σταματήσουν τα ταξι να εκτελούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τακτική συγκοινωνια προς Αθηνα;
    γινε λιγο ποιο συγκεκριμενος?

για το "εισητηριο" λες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    γινε λιγο ποιο συγκεκριμενος?

για το "εισητηριο" λες?

Καλαμάτα-Αθηνα
    Βόλος-Αθηνα
    Λαμία-Αθήνα

κλπ κλπ

Σε τακτική βαση και με fix τιμή, κατι που απαγορεύεται
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κατσε ρε ηλια γιατι μου φαινεται οτι λες οτι να'ναι...

καταρχην τετοιους "συναδελφους" δεν τους θελουμε ουτε εμεις...

κατα δευτερον ,ποιος σου ειπε οτι δεν μπορει να τους πηγαινει οπου θελει με οτι τιμη θελει ,αρκει να κοβει χειρογραφη αποδειξη με το ποσο που τους χρεωσε και να επισυναψει την αποδειξη του ταξιμετρου με το ροζ για την εφορια?

τριτον ,το μεμπτο στην υπ[οθεση δεν ειναι η τιμη φιλε μου...ειναι το οτι μαζευει 4 ατομα ΑΓΝΩΣΤΑ μεταξυ τους και τους περνει μια τιμη "εισητηριου" κατα κεφαλη και τους παει...παρανομο οσο δεν παει...

κατσε ρε ηλια γιατι μου φαινεται οτι λες οτι να'ναι...
    Δε νομιζω

καταρχην τετοιους "συναδελφους" δεν τους θελουμε ουτε εμεις...
    Χαίρομαι

κατα δευτερον ,ποιος σου ειπε οτι δεν μπορει να τους πηγαινει οπου θελει με οτι τιμη θελει ,αρκει να κοβει χειρογραφη αποδειξη με το ποσο που τους χρεωσε και να επισυναψει την αποδειξη του ταξιμετρου με το ροζ για την εφορια?
    Συμφωνώ αλλα:

τριτον ,το μεμπτο στην υπ[οθεση δεν ειναι η τιμη φιλε μου...ειναι το οτι μαζευει 4 ατομα ΑΓΝΩΣΤΑ μεταξυ τους και τους περνει μια τιμη "εισητηριου" κατα κεφαλη και τους παει...παρανομο οσο δεν παει...
    Αυτό εννοώ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε νομιζω

Χαίρομαι

Συμφωνώ αλλα:

Αυτό εννοώ
    αυτο εννοεις αλλα δεν ξερεις και την αλλη πλευρα...

προσφατα πηρα κουρσα μια ηλικιωμενη να την παω σε ενα χωριο λιγο πιο πανω απο το Λυγουριο...

στο δρομο γυρναει και μου λεει:

"στο λουτρακι ,δεν κανετε μακρυνες διαδρομες με "εισητηριο" ? θελω να παω καπου με την κουνιαδα μου και αλλες φιλες και μας βολεβει πολυ το "εισητηριο" γιατι μας ερχεται φτηνα...εδω στο Λυγουριο το κανουν ολοι οι ταξιτζηδες και μας ερχεται πιο φτηνα"

ο επαγγελματιας δεν εβαλε ποτε το πιστολι στον κροταφο κανενος,να τον παει με το ζορι κουρσα για να του παρει τα λεφτα και να κονομησει...οσα παρανομα γινονται,βρισκουν πατημα και τα κανουν αυτοι που τα κανουν...

οπως και σε ενα μαγαζι ,εσυ σαν πελατης θα μπεις να ρωτησεις ποσο κανει αυτο που σε ενδιαφερει...τωρα ποσο πουλαει και αν ειναι καλα αυτα που πουλαει ειναι αλλο καπελο νομιζω...

μονο στο μοναστηρακι σε τραβανε δεξια-αριστερα να πας να ψωνισεις απο τον καθε ενα...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    αυτο εννοεις αλλα δεν ξερεις και την αλλη πλευρα...

προσφατα πηρα κουρσα μια ηλικιωμενη να την παω σε ενα χωριο λιγο πιο πανω απο το Λυγουριο...

στο δρομο γυρναει και μου λεει:

"στο λουτρακι ,δεν κανετε μακρυνες διαδρομες με "εισητηριο" ? θελω να παω καπου με την κουνιαδα μου και αλλες φιλες και μας βολεβει πολυ το "εισητηριο" γιατι μας ερχεται φτηνα...εδω στο Λυγουριο το κανουν ολοι οι ταξιτζηδες και μας ερχεται πιο φτηνα"

ο επαγγελματιας δεν εβαλε ποτε το πιστολι στον κροταφο κανενος,να τον παει με το ζορι κουρσα για να του παρει τα λεφτα και να κονομησει...οσα παρανομα γινονται,βρισκουν πατημα και τα κανουν αυτοι που τα κανουν...

οπως και σε ενα μαγαζι ,εσυ σαν πελατης θα μπεις να ρωτησεις ποσο κανει αυτο που σε ενδιαφερει...τωρα ποσο πουλαει και αν ειναι καλα αυτα που πουλαει ειναι αλλο καπελο νομιζω...

μονο στο μοναστηρακι σε τραβανε δεξια-αριστερα να πας να ψωνισεις απο τον καθε ενα...
    Μου ηρθε ενα ζευγαρι ενα βταδυ στο κολωνακι και ηθελαν να τους παω στα Μεγαρα με 35 ευρω (διπλη ταριφα εξ αρχης λογω ωρας).Οταν τους ειπα οτι θα τους παω με το ρολοι νομιζαν πως ηθελα να τους κλεψω.
    "Οι Μεγαριτες μας πανε με 35 ευρω στην Αθηνα".
    Βγαλε ακρη μετα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Στην τελική λίγο με νοιάζει το αν κάποιος επιχειρηματίας (βλ. Κάτοχος άδειας ΔΧ Ταξί) χάνει αυτό που οι ίδιοι μεταξύ τους (και με την ανοχή της πολιτείας βεβαίως) έφτιαξαν = κόστος άδειας.

Αλλά.. Με νοιάζει όταν μου χαλάνε την μετακίνηση την μία και μόνη φορά που έχω άδεια μέσα στο χρόνο, τους κακόμοιρους τους τουρίστες που ήρθαν οι ανόητοι ν' αφήσουν τα λεφτά τους εδώ και με χαλάει πολύ όταν πλακώνουν κάποιον στα διόδια επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους.

Εισαγγελικές έρευνες λέει και μυνήσεις.. Μία επιστράτευση (ΔΧ είναι οι άδειες έτσι; ) και τελειώνει το παραμύθι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μου ηρθε ενα ζευγαρι ενα βταδυ στο κολωνακι και ηθελαν να τους παω στα Μεγαρα με 35 ευρω (διπλη ταριφα εξ αρχης λογω ωρας).Οταν τους ειπα οτι θα τους παω με το ρολοι νομιζαν πως ηθελα να τους κλεψω.
    "Οι Μεγαριτες μας πανε με 35 ευρω στην Αθηνα".
    Βγαλε ακρη μετα.
    καθε βραδυ στο καζινο αυτη η δουλεια γινεται...

ποιοι?αυτοι που ηταν μεσα και σκορπουσαν τα λεφτα τους στο τζογο,κανουν παζαρια για το ταξι...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    καθε βραδυ στο καζινο αυτη η δουλεια γινεται...

ποιοι?αυτοι που ηταν μεσα και σκορπουσαν τα λεφτα τους στο τζογο,κανουν παζαρια για το ταξι...
    Δεν έχει δωρεάν λεωφορείο το καζίνο;

Αλήθεια, αυτό το αφήνουν να μεταφέρει κόσμο;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Στην τελική λίγο με νοιάζει το αν κάποιος επιχειρηματίας (βλ. Κάτοχος άδειας ΔΧ Ταξί) χάνει αυτό που οι ίδιοι μεταξύ τους (και με την ανοχή της πολιτείας βεβαίως) έφτιαξαν = κόστος άδειας.

Αλλά.. Με νοιάζει όταν μου χαλάνε την μετακίνηση την μία και μόνη φορά που έχω άδεια μέσα στο χρόνο, τους κακόμοιρους τους τουρίστες που ήρθαν οι ανόητοι ν' αφλησουν τα λεφτά τους εδώ και με χαλάει πολύ όταν πλακώνουν κάποιον στα διόδια επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους.

Εισαγγεικές έρευνες λέει και μυνήσεις.. Μία επιστράτευση (ΔΧ είναι οι άδειες έτσι; ) και τελειώνει το παραμύθι.
    Ρε Νικο αυτο λεω κι εγω.Αν εχει αντερα ο Γιωργακης ας τους παρει τις αδειες.Χτες πηγαν στην Επιδαυρο. Ελεος ρπμ.Οι πατρινοι θελουν να καταλαβουν τη γεφυρα επ αοριστον.Και η μλκια συνεχιζεται.Βγαινουν και τα παρταλια οι εργατοπατερες και λενε οτι η κοινη γνωμη ειναι με το μερος τους.Οτι ναναι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    με χαλάει πολύ όταν πλακώνουν κάποιον στα διόδια επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους.
    θελω εδω και μερες να βγω για δουλεια μερικες ωρες ,εδω γυρω γυρω στην εδρα μου,οχι αθηνες και μακρυνες,αλλα φοβαμαι τους καφρους τους συναδελφους μου...

εδω και μια βδομαδα παω σε ταβερνα φιλου και βοηθαω, για να βγει κανα φραγκο...

Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί
    από panagiotispapa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 17:55
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:08
  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 18:18
  4. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ