Σελίδα 14 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το ότι είναι μαλάκες είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, αλλά για ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ μαλάκες ώστε να πιστέψουν ότι η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι υπέρ της νέας συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου δεν τους έχω!!! Κάπου πρέπει να υπάρχει το τυράκι στην όλη ιστορία...Κερδίζει χρόνο; Σανίδα σωτηρίας; Πομφόλυξ του ΓΑΠ; Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ποιό;
    Ναι, ισως το πλανο δεν ειναι σωστο... μεχρι να εκτελεσουν τις εντολες τους λοιπον... ειδικα ο ΓΑΠ...

Ρε σεις, επιμένετε πίσω απο την ανικανότητα να βλέπετε εντολές;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το συνδιασμό των 2, τον σκέφτηκες?
    Γιατί κέρδισε ο "καλός στρατιώτης Σβέικ"?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Γιατι έγιναν εκλογές ίσως;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γιατι έγιναν εκλογές ίσως;
    Γιατί είπε ψέματα μήπως??

Α, λες για τότε που "λεφτά υπήρχαν"?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Γιατί είπε ψέματα μήπως??
    Nαι, αλλά επίσης και σε ποιούς μάου-μάου τα είπε!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Nαι, αλλά επίσης και σε ποιούς μάου-μάου τα είπε!
    ΟΚ εγώ είμαι μάου-μάου, μερικές φορές και μίκυ-μάου, αλλά ποιός νοήμων κοινός θνητός ήξερε ή μπορούσε να προβλέψει έστω, την σημερινή κατάσταση το 2009?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    ΟΚ εγώ είμαι μάου-μάου, μερικές φορές και μίκυ-μάου, αλλά ποιός νοήμων κοινός θνητός ήξερε ή μπορούσε να προβλέψει έστω, την σημερινή κατάσταση το 2009?
    Σιγα το δύσκολο.

Ηταν σίγουρο οτι θα φτάναμε εδω, αλλα κανενας μας δεν πιστευε οτι μπορει να υπαρξει τοση ανικανότητα.

Δες στα πρωτα ποστ εδω που λέω οτι στη δουλεια συζητούσαμε για "κουρεμα" απο τον Ιανουάριο του 2010...

Τότε που οι πολιτικοι το εξόρκιζαν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το 2010 αυτοί που ασχολούνταν με το σπορ ναι. Το 2009 εκτός από τους τραπεζίτες, τους τύπους του Υπ.Οικ. και τους πολιτικούς, ποιός?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Ο οποιοσδήποτε καθόταν να ενημερωθεί και να διαβασει 10 πραγματα.

Δε θελει και πτυχίο για να καταλάβεις οτι, εαν εισαι σε περιβάλλον διεθνους κρίσης, εχεις προβλήματα με τα νούμερα και δεν λαβεις μέτρα, τελικά θα την πατήσεις.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Από το σημείο αυτό μέχρι να φτάσεις να γίνεσαι case study σε όλα τα οικονομικά τμήματα παγκοσμίως έχοντας εξασφαλίσει και μια αντίστοιχη θέση για τα επόμενα 50+ χρόνια, έχει μια απόσταση.

ΥΓ όπως ήταν αναμενόμενο
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Δεν ξέρω τί είσαστε και δε με κόφτει

Αλλα να γκρινιάζουμε όταν επιτέλους γινεται πράξη αυτό που χρόνια ζητείται έστω και αργα, ειναι αστείο.

Δηλαδή ειναι καλύτερο να περάσει με 153 βουλευτές απο το να γινει δημοψήφισμα?

όχι , αλλά αφού ΔΕΝ έκανε εκλογές όταν έπαιζε τον κώλο μας δεν έχει νόημα να κάνει τώρα. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να πάει σε εκλογές.

Θα μου πεις και ποιος θα βγει...ΚΑΝΕΙΣ... ΚΑΝΕΙΣ για όσο χρειαστεί μέχρι διάλυσης των σημερινών πολιτικών κομμάτων και αλλαγή του πολιτικού συστήματος

υ.γ τελευταία ευκαιρία των βουλευτών έστω και την ύστατη στιγμή να αποκτήσουν αρχίδια αλλά και του προέδρου της Δικτακτορίας να δικαιολόγησει τα 300.000€ που παίρνει τον χρόνο.
    Αλλιώς θα χαθούν ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ, τρεις μήνες (αυτοί θα εισπράξουν 3μηνεςΧ 20000=60.000€)
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο τον βγάζετε ΑΝΙΚΑΝΟ....βλέπεις να έχει αποτύχει κάπου όσον αφορά τον εαυτό του?

θεωρώ υποτιμητικό για εμάς, ως νοημοσύνη, να θεωρούμε έναν τέτοιο άνθρωπο ανίκανο....
    είναι σαν να τον δικαιολογούμε

αντο σημερινό ήταν ο σκοπός του (μην ξεχνάμε ότι κυνήγησε και κατάφερε να διαλύσει ΟΛΑ τα εργασιακά με πρόσχημα τα χρέη και τους φόρους δούρειο ίππο). Ε όχι και ανίκανος.Απεναντίας
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ