Στο σημειο που εχω βαλει το βελακι θα προσπαθησω να το φτιαξω με στοκο.Φοβαμαι ομως οτι δεν θα αντεξει πολυ.Το ραγισμα ειναι μεγαλο.Θα μου πειτε τι τα φτιαχνεις αφου δεν εχω σκοπο να τo κανω GLX.Σκεφτομαι να τα φτιαξω πρωτα απο ολα για να κανω εξασκηση, γιατι οσο πιο πολυ παιδευεσαι και κανεις λαθη σε βαψιματα ,στοκους ,ασταρια τριψιματα τοσο πιο πολυ μαθαινεις
Αληθεια ακουω γνωμες .θα κατσει ο στοκος?Να το κολλησω πρωτα μηπως?
![]()
Στα καπακια πρεπει να χρησιμοποιησεις ασταρι για πλαστικα.
Κατα τα υπολοιπα τα πλαστικα μερη οπου εχουν σπασιματα μπορεις να χρησιμοποιησεις πολυεστερα,στα μεταλικα αργκον ή ηλεκτροκοληση κ μετα τροχισμα και σιδηροστοκο.
Καλη συνεχεια!!
![]()
Τα καπακια του glx ταιριαζουν στο 12v και ατιστροφα.
Το κατω μερος του τιμονιου του glx δεν ταιριαζει με το τομονι του στρογγυλου.
Χρειαζεσαι το κατω μερος (πλαστικο)του τιμονιου απο 12v και τη βαση (κουπα) κομπλε απο 12v.
Τα καπακια του στρογγυλοφαναρου κουμπωνουν στο glx...και ναι ειναι πιο στρογγυλεμενα
Το πλαστικο ειναι πολυ ταλαιπωρημενο,αλλα αν επιμενεις να ασχοληθεις....
Η μεθοδος που ακολουθω εγω ειναι:κολλημα πρωτα με logo να το κρατησει,μετα λιωσιμο απο τη μεσα μερια με το κολλητηρι πανω στο ραγισμα,και τελος φινιρισμα με στοκο.![]()
Με το φτερο πισω τι θα κανεις?
Το ξερω οτι πολλα απο τα πλαστικα δεν θα ταιριαζουν!!!! Εχω παρει το ποτηρι που κουμπωνει η τιμονοπλακα εχω παρει οπως ειδατε και την τιμονοπλακα.Μου λειπει αυτο που λεει ο Φραγκισκος το πλαστικο κατω απο την τιμονοπλακα!!!
Βρε μην με μπερδευετε
Χθες μου λεγατε οτι αυτα που εχω παρει ειναι απο 6v!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πλακα κανω .θα τα φτιαξουμε ολα.Σκεφτομαι να κανω αυτο που μου προτεινει ο jobi.Αυριο που θα ειμαι στην δουλεια θα εχω χρονο για πειραματα.Θα δω αν κατι δεν προχωραει θα το ξανακανω GLX.Αλλωστε το κοστος στα μεταχειρισμενα σε οτι αφορα τις παπιες ειναι πολυ μικρο
Να μην το σχολιασω αυτο ε??? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
Αυριο εχω βαρδια !!! Πως θα γεμισω την μερα μου?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτα ειναι για να ασχοληθω αυριο
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Εχεις δικιο να μπερδευσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
Το ξερω οτι πολλα απο τα πλαστικα δεν θα ταιριαζουν!!!! Εχω παρει το ποτηρι που κουμπωνει η τιμονοπλακα εχω παρει οπως ειδατε και την τιμονοπλακα.Μου λειπει αυτο που λεει ο Φραγκισκος το πλαστικο κατω απο την τιμονοπλακα!!!
Βρε μην με μπερδευετε
Χθες μου λεγατε οτι αυτα που εχω παρει ειναι απο 6v!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πλακα κανω .θα τα φτιαξουμε ολα.Σκεφτομαι να κανω αυτο που μου προτεινει ο jobi.Αυριο που θα ειμαι στην δουλεια θα εχω χρονο για πειραματα.Θα δω αν κατι δεν προχωραει θα το ξανακανω GLX.Αλλωστε το κοστος στα μεταχειρισμενα σε οτι αφορα τις παπιες ειναι πολυ μικρο
Το κατω καπακι του τιμονιου ειναι ιδιο σε 6v και 12v.
Για το τιμονι και το πηρουνι σου ειπα.
Αν εχεις παρει και τη βαση (ιδια σε 6 και 12v) το μονο που σου λειπει ειναι το πισω φτερο.
Υπαρχει στο car.gr![]()
Αν εννοεις το πλαστικο δεν ειναι ιδιο...το 6v εχει την τρυπα για το μαρκουτσι του τσοκ και δεν εχει τρυπα για τον διακοπτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Το κατω καπακι του τιμονιου ειναι ιδιο σε 6v και 12v.
Παιδια ειδα σε ενα forum ενα παλικαρι να θελει να κανει ακριβως το ιδιο με μενα.Ειχε το σκελετο κολοβο οπως ειναι εμενα τωρα.Πηρε ενα aftermarket πισω φτερο και θελησε να το προσαρμοσει.
Ερωτηση πρωτη.Το φτερο το πισω της honda ειναι πλαστικο η σιδερενιο?
Το παλικαρι αυτο το πηγε λεει σε φαναρτζη να του το προσαρμωσει Δεν του εκανε καλη δουλεια αλλα το εφερς με χτυπηματα και στοκο
Σας βαζω μερικες φωτο ενδεικτικες και θελω τις αποψεις σας
Ξερω ξεκινησα κατι .Αν δεν γινεται να το προχωρησω ας το σταματησω εδω μην χαλαω τζαμπα λεφτα και να το κανω οπως ηταν το μηχανακι
![]()