Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 314

Θέμα: παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ayto to αργα ή γρήγορα δεν ειναι λίγο υποκειμενικό;

Εάν αποδείξει πως το όχημα ήταν ακίνητο ;
    έχεις δίκιο....

στην εφορία θα ακούσουν το δίκαιο αίτημά του και θα του δώσουν και επιστροφή....
    ο χρυσός κανόνας είναι "ΟΥ μπλέξεις με την εφορία" (και έχεις κάνει παπαριά εννοείται.... τώρα θα μου πεις και να μην έχεις κάνει πάλι θα πληρώσεις αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)....

να συμπληρώσω οτι και σε έλεγχο τροχαίας, δύναται να ζητηθεί το απόκομα της ειδοποίησης οπου αναγράφεται ο αριθμός του σήματος που έχει χορηγηθεί για το συγκεκριμένο όχημα.... και αν δεν..... τα ματάκια όξω πάλι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Κάποιος γνωστός γνωστού επι σειρά ετών κολλάει το 4litro jeep του το σήμα του παπιού του.

Γνωρίζει κανείς αν του ζητηθούν ποτέ τα χρήματα τελών των παλαιότερων ετών ; Σε περιπτωση πώλησης ή σε καποια άλλη διαδικασία;

Αυτο που γνωριζω ειναι πως αν αποσυρεις το αυτοκινητο και βγαλεις χαρτί αποσυρσης προκειμενου να το χρησιμοποιήσεις για αγορα νέου με δωρεαν τελη ταξινόμησης σου ζητλανε βεβαιαωση της ΔΟΥ πως εχεις πληρωσει ολα τα σηματα τελων των προηγουμενων ετων που το αυτοκινητο φορουσε τις πινακιδες του.
    Εξαρταται απο την ΔΟΥ που ανηκει. Η εξαρτηση αφορα μονο τον χρονο που θα τους παρει, για να τον εντοπισουν.
    Περσι πηγα να κανω τον πονηρο, αφηνοντας απληρωτα τα τελη κυκλοφοριας για το παπι και μετα απο 3 μηνες μου ηρθε ειδοποιηση να περασω απο την ΔΟΥ να τους εξηγησω γιατι δεν πληρωθηκαν.
    Μετα απο 5 λεπτα συζητησης με τον υπαλληλο και το εφορο, βεβαιωθηκε η οφειλη μου + το προστιμο. Τσακ μπαμ, καθαρα πραγματα!
    Εχω δε την αισθηση οτι μετα απο ενα χρονο, προσαυξανονται κιολας με την νομιμη(!) επιβαρυνση ανα μηνα.

Εντιτ: Επισης σε καθε μεταβολη (μεταβιβαση, αποσυρση η ακινησια) ελεγχουν για το εαν εχουν πληρωθει τα τελη ολων των προηγουμενων ετων.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Εντιτ: Επισης σε καθε μεταβολη (μεταβιβαση, αποσυρση η ακινησια) ελεγχουν για το εαν εχουν πληρωθει τα τελη ολων των προηγουμενων ετων.
    Αυτό που λές ισχύει?
    Εγώ παρέδωσα πινακίδες μοτό,με απλήρωτα τέλη αρκετών ετών χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Λές να με ψάχνουν?

Mέχρι 10/01/2012 Παράταση για τα τέλη .(ακούγεται)

...Συνεχίζεται η κατάθεση πινακίδων

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ παρέδωσα πινακίδες μοτό,με απλήρωτα τέλη αρκετών ετών χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Θα σου έρθει μαζεμένο μόλις σε εντοπίσουν , συν τις προσαυξήσεις οι οποίες μετράνε εις βάρος σου κάθε μέρα που περνάει. Στην θέση σου , αν μπορούσα πάντα θα πήγαινα να κάνω διακανονισμό γιατί αν μου ερχόταν μετά απο 1 χρόνο ακόμα ας πούμε θα ήταν επιτόκιο προστίμου Χ12 μήνες ακόμα.

Για να την γλυτώσεις....χαχαχαχαχαχα... έτσι όπως κυνηγάνε με το ντουφέκι τα διαφυγόντα, ούτε ακόμα και αν πεθάνεις.. θα τα πάρουν απο τους απογόνους σου.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Για κάθε χρονιά που δεν πλήρωσε τα τέλη διπλασιάστηκαν μαζί με το πρόστιμο. Και ναι να είναι βέβαιος ότι αργά η γρήγορα θα τον θυμηθούν.

Το κόλπο αυτό με το σηματάκι πιάνει μόνο σε έλεγχο τροχαίας.

Η τροχαία δεν ελέγχει το σήμα... ελέγχει την απόδειξη του σήματος που οφείλουμε να έχουμε μαζί για να διασταυρώσουν τα στοιχεία της με αυτά του οχήματος. Αν σε πιάσουν χωρίς τέλη... πάνε οι πινακίδες και πέφτει και χοντρή καμπάνα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για μηχανές που εχουν κλαπεί παλιότερα (πριν χρόνια δλδ) και δεν έχουμε κάνει δήλωση σε εφορία/υπυργείο συγκοινωνιών (ή όπως λέγεται τώρα), ξέρει κανένας τι παίζει;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

και να έχεις κάνει δήλωση στα παπάρια τους οι μαλάκες.

εμένα μου κλέψαν αυτοκίνητο το 2004 και ακόμα μου έρχεται το ειδοποιητήριο για τα τέλη.

τι δηλώσεις, τι αντίγραφα απο τροχαία τους πήγα τίποτα. τα μοσχάρια κοιμούνται όρθια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Για μηχανές που εχουν κλαπεί παλιότερα (πριν χρόνια δλδ) και δεν έχουμε κάνει δήλωση σε εφορία/υπυργείο συγκοινωνιών (ή όπως λέγεται τώρα), ξέρει κανένας τι παίζει;
    Αν έχεις δηλώσει την κλοπή σε Α.Τ. (ουσιαστικά έχεις κάνει μήνυση κατ αγνώστων ) θα έπρεπε να είχες επισυνάψει το αντίγραφο στην φορολογική δήλωση της χρονιάς που έγινε η κλοπή . (αυτό σίγουρα γι αυτοκίνητο το όποιο και δηλώνεται στην φορολ. δήλωση)
    θεωρώ ότι αν έχεις το χαρτί από το Α.Τ. δεν θα έχεις πρόβλημα.

(κι εμενα μου ερχονται ακομη τελη για κλεμενο ΙΧ)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Η τροχαία δεν ελέγχει το σήμα... ελέγχει την απόδειξη του σήματος που οφείλουμε να έχουμε μαζί για να διασταυρώσουν τα στοιχεία της με αυτά του οχήματος. Αν σε πιάσουν χωρίς τέλη... πάνε οι πινακίδες και πέφτει και χοντρή καμπάνα.

Μάγε η τροχαία όσες φορές με σταμάτησε κοίταξε αν το είχα κολλημένο και τπτ περισσότερο. Τώρα αν ήταν από παπί ή από άλλο όχημα δεν τους ενδιέφερε. Και για την απόδειξη πληρωμής δεν έχω διαβάσει ή ακούσει κάτι που να λέει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να την έχουμε σε ενδεχόμενο έλεγχο.

Παίρνεις λοιπόν τα στοιχεία του ακριβού οχήματος και τα κολλάς στο σήμα του οικονομικού και είσαι εντάξει στους τυπικούς ελέγχους της τροχαίας. Τον ΜΠΟΥΤΣΟ θα τον αρπάξεις στην εφορία.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
    .... τα μοσχάρια κοιμούνται όρθια.
    και εσένα τι σου φταίνε τα κακόμοιρα τα μοσχαράκια και τα συγκρίνεις με τους εφοριακούς???

@vaska
    τον ΜΠούτσο θα τον αρπάξεις και από τους ΜΠάτσους.... είναι ποιος θα προλάβει...
    γιατί ναι, υποχρεούσαι να έχεις και το αποδεικτικό....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
    και εσένα τι σου φταίνε τα κακόμοιρα τα μοσχαράκια και τα συγκρίνεις με τους εφοριακούς???

@vaska
    τον ΜΠούτσο θα τον αρπάξεις και από τους ΜΠάτσους.... είναι ποιος θα προλάβει...
    γιατί ναι, υποχρεούσαι να έχεις και το αποδεικτικό....
    Αν έχεις την καλοσύνη μου λες που το διάβασες, όχι τπτ άλλο για ο ΜΠΟΥΤΣΟΣ δεν μου αρέσει, άσε που είμαι και σε κρίσιμη ηλικία και αν τελικά διαπιστώσω ότι μου αρέσει μπορεί να βάλω και τα κλάματα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αν έχεις την καλοσύνη μου λες που το διάβασες, όχι τπτ άλλο για ο ΜΠΟΥΤΣΟΣ δεν μου αρέσει, άσε που είμαι και σε κρίσιμη ηλικία και αν τελικά διαπιστώσω ότι μου αρέσει μπορεί να βάλω και τα κλάματα.
    Τώρα πραγματικά μπερδεύουμε τις ΜΠούτσες με τις Βούρτσες.. το μπιλέτο της εφορίας όσο και να το δοκιμάσει κάποιος ποτέ δεν πρόκειται να του αρέσει. Στο πρώτο επιφυλάσσομαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Θα σου έρθει μαζεμένο μόλις σε εντοπίσουν , συν τις προσαυξήσεις οι οποίες μετράνε εις βάρος σου κάθε μέρα που περνάει. Στην θέση σου , αν μπορούσα πάντα θα πήγαινα να κάνω διακανονισμό γιατί αν μου ερχόταν μετά απο 1 χρόνο ακόμα ας πούμε θα ήταν επιτόκιο προστίμου Χ12 μήνες ακόμα.

Για να την γλυτώσεις....χαχαχαχαχαχα... έτσι όπως κυνηγάνε με το ντουφέκι τα διαφυγόντα, ούτε ακόμα και αν πεθάνεις.. θα τα πάρουν απο τους απογόνους σου.
    Λές?
    Που πρέπει να απευθυνθω?
    Πάντως εγώ πήγα στο υπουργείο,παρέδωσα την πινακίδα,χωρίς να με ενημερώσει κάποιος για κάτι.
    Δεν ηξερα τι έπαιζε,αλλά δεν ρώτησα κι'όλας..
    Το μηχανάκι καταστράφηκε εντελώς το 2005 σε τροχαίο,οχι απο δική μου υπαιτιότητα,και βγήκε ολική απο την ασφάλεια.

το είχα διαβάσει και το λέγανε τότε που θεσπίσανε τον θεσμό των "τελών κυκλοφορίας".

99,9999% όταν θα σε σταματήσουν για έλεγχο δύσκολα από την στιγμή που υπάρχει σήμα κολλημένο στο όχημα θα στο ζητήσουν... όμως, ακριβώς επειδή είμαστε πονήρογλου όλοι και κολάμε στα τζιπ σήματα παπιών, και επειδή οι τροχαίοι δεν ειναι βλάκες, νομιμοποιούνται να στο ζητήσουν (ειδικά αν για κάποιον λόγο έχουν στραβώσει μαζί σου).... ειδικά τέτοιες εποχές που πάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι, δεν είναι κακό να το έχεις μαζί....
    θυμίζω οτι τα πρώτα χρόνια, ανάλογα με την κατηγορία οχήματος είχε και άλλο χρώμα το σηματάκι.... γιατί το αλλάξανε? τι να σου πω....

βεβαια, αν δεν το έχεις μαζί σου εκείνη την στιγμή, παίρνεις την κλήση και την άλλη μέρα στον Διοικητή της Τροχαίας που υπάγεται το όργανο που σε έγραψε για να στην σβήσει....

99,9999% δεν το ζητάνε... αν σου κάτσει όμως???

βέβαια, για την περίπτωση που θες να σιγουρευτείς 1000% μία ερώτηση (τηλεφωνικά) στην τροχαία της περιοχής σου θα είναι πιο κατατοπιστική....

Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 12:16
  2. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  3. Αεροσακος σε μοτο
    από el_hymador στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 16:04
  4. τελικα τσιμπησα κι εγω δυο....
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 11:15
  5. Κυριε Κυριε ? να πω ενα ανεκδοτο κι εγω?
    από bmour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF