Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 213

Θέμα: Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    να στο κανω πιο λιανα για να σε βοηθησω να το καταλαβεις το νοημα...

κανεις δεν θα σου πει πως να οδηγας,που να οδηγας,με τι και τα ρεστα..
    επισης κανεις δεν θα σου πει καθε ποτε να το κανεις..
    αυτο που λεω ειναι οτι ειναι διαφορετικο να κανονιζεις με τα φιλαρακια σου,η με καινουργιους γνωστους που απεκτησες σε συναντηση,η με καποιον που σε πλησιασε τελος παντων για μια "γρηγορη" για να μαθουμε και τα ορια μας και διαφορετικο να βγαζεις ποστ και να μαζεψεις κοσμο, που δικαια μπορει να αυτοπροσκαλεσθει κι ολας, μιας και ειναι ανοιχτη προσκληση ,με οτι αυτο συνεπαγεται...

αντιλαβου?
    Οκ, αλλά εγώ ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση, με την συγκεκριμένη βόλτα/πρόσκληση έχετε κάποια ένσταση όσον αφορά το πως έγινε και αν γενικά υπήρξε κάτι εδώ μέσα που να "παρασύρει" κάποιον?

Και έκανα παράκληση πριν, αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτό εδώ πέρα το ποστ, κάντε ένα άλλο και συζητήστε ό,τι θέλετε............

.
    Tην Παρασκευη θα βρεξει οποτε θα καθαρισει και η διαδρομη...

Σε οτι αφορα τις παρατηρησεις που διαβασα απο μερικους συναδελφους τις θεωρω καλοπροαιρετες οποτε και συμφωνω......

Επειδη περασα πολυ καλα οποτε το ξανακανονισουμε ειμαι μεσα.Στο τελος του δρομου εχει μια καφετερια με φοβερη θεα ενω απο την αλλη πλευρα ειναι γεματη ταβερνες, και στην μεση ακριβως της διαδρομης υπαρχει και η πηγη κατω απο τα δεντρακια..... Απο εγκαταστασεις λοιπον ειμαστε καλα, διαθεση να υπαρχει και τα υπολοιπα τα βρισκουμε.....

ακολουθει photo με το "φιλετο" της διαδρομης για μελετη.......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	penteli pista.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	28,7 KB 
ID:	23783

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Οκ, αλλά εγώ ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση, με την συγκεκριμένη βόλτα/πρόσκληση έχετε κάποια ένσταση όσον αφορά το πως έγινε και αν γενικά υπήρξε κάτι εδώ μέσα που να "παρασύρει" κάποιον?

Και έκανα παράκληση πριν, αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτό εδώ πέρα το ποστ, κάντε ένα άλλο και συζητήστε ό,τι θέλετε............

εσυ πως το φανταζεσαι δηλαδη..??
    να ανοιξουμε ενα αλλο ποστ που θα εχει περιγραφη και θεμα αυτο το ποστ..???
    και εκτος αυτου,εσενα σου φαινεται οτι μιλαμε για "οτι θελουμε"..??
    σε ενα συγκεκριμενο σημειο αναφερομαστε που αφορα το παρον ποστ.

οσο για την πρωτη ενοτητα..
    "δρυος πεσουσης,πας ανηρ ξυλευεται....."
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

να στο κανω πιο λιανα για να σε βοηθησω να το καταλαβεις το νοημα...

αντιλαβου?
    ΤΣΟΥ ....ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .....ANAΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ .....ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ???????ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ......
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Νέο μέλος
    kiallh foto apo th diadromh

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	penteli.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	74,9 KB 
ID:	23788
    Vasilis

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ΤΣΟΥ ....ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .....ANAΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ .....ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ???????ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ......

αστο ρε μαστορα...
    αν το κανω πιο λιανα,δεν θα καταλαβαινω και γω ο ιδιος τι εγραψα...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

εσυ πως το φανταζεσαι δηλαδη..??
    να ανοιξουμε ενα αλλο ποστ που θα εχει περιγραφη και θεμα αυτο το ποστ..???
    και εκτος αυτου,εσενα σου φαινεται οτι μιλαμε για "οτι θελουμε"..??
    σε ενα συγκεκριμενο σημειο αναφερομαστε που αφορα το παρον ποστ.

οσο για την πρωτη ενοτητα..
    "δρυος πεσουσης,πας ανηρ ξυλευεται....."
    Περιγραφή και θέμα αυτό το ποστ? Γιατί?

Ποιό είναι το συγκεκριμένο σημείο που αφορά το ποστ?

Εγω μια φορα πηγα και σημερα και ηταν σχεδον αδεια!
    Λιγες φορες να περασει καποιος και αποστηθιζει την διαδρομη τοσο καλα που οι στροφες ερχονται και φευγουν μηχανικα!

Εγω παντως επιμενω οτι τετοιου ειδους διαδρομες ειναι οτι πρεπει σχολειο(μετα την πιστα φυσικα)

Ρε παιδια γιατι πρεπει να κρυβομαστε οτι πηγαινουμε γρηγορα και γερνουμε στις στροφες?
    Για την καφετερια την πηρα την μηχανη?

Δεν ειμαστε ουτε site υπολογιστων ουτε κινητων!
    Για να οδηγησει καποιος μοτοσυκλετα αναλογη,πρεπει να ειναι ενηλικος!
    Ενηλικος σημαινει ''Υπευθυνος των πραξεων του''

Αυτοι ειμαστε,οσοι θελουν ακολουθουν!
    Οπως ειπε ο stako και ο gmakris,ποτε δεν ενιωσα, ουτε εγω στην αρχη ουτε καποιος αλλος αργοτερα,οτι πιεζουμε/πιεζομαστε να πανε πιο γρηγορα!
    Ακομα θυμαμαι στην πρωτη μεγαλη εξορμηση μου με μεγαλη μηχανη(ειχα και την κοπελα μου απο πισω και φοβομουνα),τον Γιωργο(idi) να με περιμενει για να μην χαθω επειδη πηγαινα αργα,και για να μου δειξει περασματα!
    Ποτε δεν ενιωσα οτι κινδυνευω,και απο τοτε που κανουμε εξορμησεις νιωθω καλυτερος οδηγος!

Το σαββατο ειναι μακρια stako?

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

PENNTELI GP

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΣΤ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚ ΦΕΡΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Προς After: Όχι, το Σάββατο δεν είναι μακριά! Ε-ε-έρχεται!!!

Προς Τίγκα: Ορίστε το post: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=12771

αστο ρε μαστορα...
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΙΑΝΩ .....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    παιδια χαλαρώστε!!!

ο dirtymoto σαν λιγο μεγαλύτερος (και πιο έμπειρος) ένιωσε να εχει την υποχρέωση να υπενθυμίζει σε εμας τους νεότερους (και καυλωμενους) οτι τα πραγματα ειναι επικίνδυνα ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ.+_

αντι να βλέπουμε στο πρόσωπο του τον "κακο" καλύτερα να αναλογιστούμε ο καθενας τις συνέπειες των λεγόμενων μας σε ενα ανοιχτό σε ολο το κόσμο φόρουμ οπου πολλες φορες διαφορες μαλακιες που λεμε (εγω πρωτος!!!) ισως παρερμηνεύονται απο μερικους ως πρόκληση σε ανταγωνισμό για την ανάδειξη του γρηγορότερου κτλ

τεσπα αυτη η κουβέντα ειναι πολυ μεγαλη και καλυτερα να το συζητήσουμε απο κοντα

το νου σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    παιδια χαλαρώστε!!!

ο dirtymoto σαν λιγο μεγαλύτερος (και πιο έμπειρος) ένιωσε να εχει την υποχρέωση να υπενθυμίζει σε εμας τους νεότερους (και καυλωμενους) οτι τα πραγματα ειναι επικίνδυνα ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ.+_

αντι να βλέπουμε στο πρόσωπο του τον "κακο" καλύτερα να αναλογιστούμε ο καθενας τις συνέπειες των λεγόμενων μας σε ενα ανοιχτό σε ολο το κόσμο φόρουμ οπου πολλες φορες διαφορες μαλακιες που λεμε (εγω πρωτος!!!) ισως παρερμηνεύονται απο μερικους ως πρόκληση σε ανταγωνισμό για την ανάδειξη του γρηγορότερου κτλ

τεσπα αυτη η κουβέντα ειναι πολυ μεγαλη και καλυτερα να το συζητήσουμε απο κοντα

το νου σας
    Συμφωνώ με όσα γράφεις, απλά δεν νομίζω ότι ΑΥΤΟ το ποστ έδωσε κανένα δικαίωμα τέτοιο. Ούτε φωτό μπήκανε, ούτε βίντεο, ούτε τπτ παρόμοιο...... Και απλά ρώτησα τον dirty moto, ποιό σημείο είναι το "προβληματικό" σε αυτό το ποστ. Απάντηση δεν έχω πάρει.

Και πράγματι είναι μεγάλη συζήτηση, καλύτερα από κοντά.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Συμφωνώ με όσα γράφεις, απλά δεν νομίζω ότι ΑΥΤΟ το ποστ έδωσε κανένα δικαίωμα τέτοιο. Ούτε φωτό μπήκανε, ούτε βίντεο, ούτε τπτ παρόμοιο...... Και απλά ρώτησα τον dirty moto, ποιό σημείο είναι το "προβληματικό" σε αυτό το ποστ. Απάντηση δεν έχω πάρει.

Και πράγματι είναι μεγάλη συζήτηση, καλύτερα από κοντά.

ναι το ξερω και ο dirty moto γενικα μιλαει απλα βρηκε την ευκαιρια μεσα σε αυτο το ποστ να πει οσα πιστευει...

τεσπα το νου μας ολοι!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΔΩ ... ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗ ΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ... ΣΩΣΤΑ???? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ....
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ , ΑΡΓΕΣ , ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ . ΟΠΩΣ ΕΔΩ . Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ... ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΜΕ ΠΕΝΤΕΛΗ ...... ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ , ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΠΟΣΤ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ , ΑΥΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ .. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ....
    ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ STH MHXANH ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ....ΑΓΑΡΜΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ . ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ .

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3....
    από DimChios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 15:59
  2. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3.... (κουβεντουλα)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 11:29
  3. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΝΤΕΛΗ;
    από toyota στο forum Συναντήσεις & βόλτες