Σελίδα 14 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

Σαν φρεσκος μπαμπας που ειμαι συχνα βγαζω βολτα τον μικρο με το καροτσι. Στανταρ θα συναντησω παρκαρισμενο τριμαλακα στη ραμπα του πεζοδρομιου και καμια διοδο για να περασω με το παιδι με αποτελεσμα να πρεπει να κινουμαι στο δρομο με κινδυνο της σωματικης μου ακεραιοτητας και κυριως του παιδιου. Μεχρι τωρα πολυ ψηνομουν να τραβαω καμια γονατια σε κανα φτερο και ασε το μαλακα να κουρευεται...δεν μου εβγαινε ομως γιατι οσο τρομπας και να ειναι, ποιος ειμαι εγω που θα του χαλασω την περιουσια. Επειτα απο πολλη σκεψη κατεληξα στο εξης:

Ξεφουσκωνω λαστιχα. Δεν φθειρω την περιουσια κανενος, αλλα δυσκολευω τη ζωη του βλαχου οπως δυσκολευει αυτος τη δικη μου. Και μην ακουσω τιποτα πιπες του στυλ : και αν πρεπει να φυγει επειγοντως για το νοσοκομειο??? Γιατι εκει υπαρχει και το ερωτημα : και αν μου χτυπησει το παιδι κανενας οταν κινουμαι επι του οδοστρωματος επειδη ο μαλακας εχει παρκαρει στη ραμπα???

Εαν μιλουσαμε για ευνομουμενη κοινωνια δεν θα χρειαζοταν να συζηταμε καν τετοια θεματα. Καποια στιγμη ομως ολοι οσοι το παιζουν μαμαω και δερνω και υπερανω του νομου πρεπει να μπουν στη θεση τους.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Κάτι σε ωτοασπίδες ή μαρουλάκι στο αυτί δλδ ???
    Αστυνομια και καταγγελια/μηνυση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Ναι ρε συ, μην κολλάς, παίζει το σενάριο να έχουν αυτοί δίκιο και εσύ άδικο;

Ήρθαν και σου μίλησαν οι άνθρωποι και εσύ τους έγραψες. Το ίδιο κάνει και ο οποισδήποτε παρκάρει όπου βρει και μετά του τη λένε, τους γράφει.

Αυτή όμως φίλε δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου που είχε μια προσλαμβάνουσα η οποία έπρεπε να υποστεί μια στοιχειώδη επεξεργασία.
    [/B]
    Τους εγραψα αγορινα μου επειδη ηταν 12 το πρωι η ωρα. Ουτε 3 το μεσημερι ηταν ουτε 12 το βραδυ
    Οποτε δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να μου ζητανε και τα ρεστα...καθ ολα νομιμος ημουν, οποτε το κραξιμο πηγε στραφι...
    Ciao Super Sic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Ο πανοπτικος απο το γκετο.
    west side.
    Οχι ρε συ, αλλα μου εχει τυχει να σκασω 2 (απ τα 4) λαστιχα απο αυτοκινητο που ειχε παρκαρει στην μεση, θα μου πεις γιατι δεν το τραβηξες καμια χαρακια. Ηταν σαν πινακας του πικασο απο αλλους & αλλες φορες

Δηλαδη ρε dreaming νομιζεις οτι στην ωρα κοινης ησυχιας κανεις ησυχια κ τις αλλες ωρες ανατιναζεις κ το τετραγωνο ρε φιλε ?

Πολυ χαλαρη καταγγελια στην αστυνομια (κ εφ οσον δεν παιρνεις απο λογια) σκισιμο 2 λαστιχα για να ξερεις αλλη φορα

απο τη στιγμη που ο keepdreaming μας λεει οτι η εξατμιση του δεν ανασταινει νεκρους,εσεις γιατι το συνεχιζετε?
    αν του μιλουσαν με ηρεμο τροπο,σιγουρα θα μας ελεγε αλλα πραματα.
    προφανως τον κραξαν ασχημα,για αυτο και τους εγραψε.
    Εμενα πηγε να με κραξει καποτε ενας γειτονας και βγηκα να του ζητησω το λογο,γιατι με χαλασε το φερσιμο του.
    Αλλη μια φορα μου μιλησαν ευγενικα,τους εξηγησα οτι δεν εχω λεφτα να αλλαξω εξατμιση και δεν ειχε συνεχεια το θεμα.
    Αυτο με τα 2 λαστιχα ειναι οτι πρεπει,γιατι αν του σκασεις το 1 εχει ρεζερβα.
    Απο βανδαλισμους ενα σωρο,αλλα καλυτερα να μη φτανουμε εκει..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός

Δηλαδη ρε dreaming νομιζεις οτι στην ωρα κοινης ησυχιας κανεις ησυχια κ τις αλλες ωρες ανατιναζεις κ το τετραγωνο ρε φιλε ?

Πολυ χαλαρη καταγγελια στην αστυνομια (κ εφ οσον δεν παιρνεις απο λογια) σκισιμο 2 λαστιχα για να ξερεις αλλη φορα
    Μη το πας στα ακρα...δεν ανατιναζω κανενα τετραγωνο. Η μηχανη δουλευει στο ρελαντι της με μακρια εξατμιση (οχι κοντουλα για να σειεται η Γη) .

Καταγγελια στην αστυνομια και ας ερθουν να μου κλασουν τα @@. Σοβαρα σου μιλαω την περιμενω πως και πως αυτη την καταγγελια για να δω τι θα μου πουνε οι μπατσοι οταν ερθουν :rotflmao:

Αν βρω σκασμενα 2 λαστιχα ομως, τις επομενες 2 μερες δεν θα υπαρχουν 2 αμαξια Εκει το ξαναλεω, παει εντελως προσωπικα το θεμα...
    Ciao Super Sic...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Εκει ομως η επιθεση περναει σε προσωπικο επιπεδο...

Και μη ξεχνας οτι εγω θα ειμαι το ΘΥΜΑ της επιθεσης χωρις να εχω δωσει πραγματικο λογο και αφορμη...

Moi?
    Το οτι μπορει να σπας τα @@δια των γειτονων σου και να τους γραφεις παρ΄οτι σου εχουν κανει παρατηρηση δεν ειναι αφορμη; Εσυ οριζεις ποια ορια db ειναι ενοχλητικα και ποια ωρα;

Τεσπα τα εχει μπλεξει λιγο στο κεφαλι σου κοιτα να βαλεις τις νορμαλ εξατμισεις πανω (τις νομιμες) και να μην προκαλεις.

west side.

straight outta compton leme xaxaxxaxaxaxaxax

Εγω να αναφερω ενα αλλο συμβαν.
    Ειχα κολλησει μια φορα το αμαξι πισω απο εναν,για να μην ειναι ο κωλος μου εξω εξω και μου το φαει κανει.
    Πριν το αφησω ομως,τσεκαρα εαν εχει χωρο μπροστα.
    Αυτο εγινε αργα το βραδυ, υπεθεσα οτι θα φυγει πρωι πρωι το αμαξι και δε θα εχει θεμα οτι θα τον κλεισει καποιος αλλος,εαν εφευγε ο μπροστινος του.
    Το μεσημερι πηγα και βρηκα μια σακουλα με σκουπιδια κατω απο τον υαλοκαθαριστηρα.
    Το ιδιο αμαξι ηταν εκει, μετακινημενο 1-2 μετρα.
    Μολις μπηκα στο αμαξι,βγηκε ο ιδιοκτητης και με στραβοκοιτουσε.
    Τι επρεπε να κανω εκεινη τη στιγμη?
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Εγω να αναφερω ενα αλλο συμβαν.
    Ειχα κολλησει μια φορα το αμαξι πισω απο εναν,για να μην ειναι ο κωλος μου εξω εξω και μου το φαει κανει.
    Πριν το αφησω ομως,τσεκαρα εαν εχει χωρο μπροστα.
    Αυτο εγινε αργα το βραδυ, υπεθεσα οτι θα φυγει πρωι πρωι το αμαξι και δε θα εχει θεμα οτι θα τον κλεισει καποιος αλλος,εαν εφευγε ο μπροστινος του.
    Το μεσημερι πηγα και βρηκα μια σακουλα με σκουπιδια κατω απο τον υαλοκαθαριστηρα.
    Το ιδιο αμαξι ηταν εκει, μετακινημενο 1-2 μετρα.
    Μολις μπηκα στο αμαξι,βγηκε ο ιδιοκτητης και με στραβοκοιτουσε.
    Τι επρεπε να κανω εκεινη τη στιγμη?
    Να βαλεις καποιον να σε ξεματιασει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το οτι μπορει να σπας τα @@δια των γειτονων σου και να τους γραφεις παρ΄οτι σου εχουν κανει παρατηρηση δεν ειναι αφορμη; Εσυ οριζεις ποια ορια db ειναι ενοχλητικα και ποια ωρα;

Τεσπα τα εχει μπλεξει λιγο στο κεφαλι σου κοιτα να βαλεις τις νορμαλ εξατμισεις πανω (τις νομιμες) και να μην προκαλεις.
    Ο νομος οριζει τα DB και ο νομος οριζει τις ωρες...

Τα DB που βγαζει η Yoshi μου ειναι μεσα στα πλαισια του νομου οταν δουλευει σε λιγοτερες απο 5-6.000 στροφες...

Οπως λεω και πιο πανω, στη γειτονια η μηχανη δουλευει στο ρελαντι ΜΟΝΟ...οποτε μπορουν να συνεχισουν να κραζουν ΟΣΟ θελουν...δεν προκαλω κανεναν.

Street legal ειναι και η Yoshi μου αγορινα
    Ciao Super Sic...

Ο νομος οριζει τα DB και ο νομος οριζει τις ωρες...

Τα DB που βγαζει η Yoshi μου ειναι μεσα στα πλαισια του νομου οταν δουλευει σε λιγοτερες απο 5-6.000 στροφες...

Οπως λεω και πιο πανω, στη γειτονια η μηχανη δουλευει στο ρελαντι ΜΟΝΟ...οποτε μπορουν να συνεχισουν να κραζουν ΟΣΟ θελουν...δεν προκαλω κανεναν.

Street legal ειναι και η Yoshi μου αγορινα
    Τοτε τους το εξηγεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τοτε τους το εξηγεις
    Το προσπαθησα πιστεψε με...απλα πιστευω καταλαβαινεις ποσο κολλημενοι μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι...ο κακος ο μαλλιας ο τσαντακιας ο μοτοσυκλετιστης

Ciao Super Sic...

west side.

West Side yo είναι το σωστό :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Το προσπαθησα πιστεψε με...απλα πιστευω καταλαβαινεις ποσο κολλημενοι μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι...ο κακος ο μαλλιας ο τσαντακιας ο μοτοσυκλετιστης

Ε τοτε: http://www.youtube.com/watch?v=nzO2E...eature=related

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων