Σαν φρεσκος μπαμπας που ειμαι συχνα βγαζω βολτα τον μικρο με το καροτσι. Στανταρ θα συναντησω παρκαρισμενο τριμαλακα στη ραμπα του πεζοδρομιου και καμια διοδο για να περασω με το παιδι με αποτελεσμα να πρεπει να κινουμαι στο δρομο με κινδυνο της σωματικης μου ακεραιοτητας και κυριως του παιδιου. Μεχρι τωρα πολυ ψηνομουν να τραβαω καμια γονατια σε κανα φτερο και ασε το μαλακα να κουρευεται...δεν μου εβγαινε ομως γιατι οσο τρομπας και να ειναι, ποιος ειμαι εγω που θα του χαλασω την περιουσια. Επειτα απο πολλη σκεψη κατεληξα στο εξης:
Ξεφουσκωνω λαστιχα. Δεν φθειρω την περιουσια κανενος, αλλα δυσκολευω τη ζωη του βλαχου οπως δυσκολευει αυτος τη δικη μου. Και μην ακουσω τιποτα πιπες του στυλ : και αν πρεπει να φυγει επειγοντως για το νοσοκομειο??? Γιατι εκει υπαρχει και το ερωτημα : και αν μου χτυπησει το παιδι κανενας οταν κινουμαι επι του οδοστρωματος επειδη ο μαλακας εχει παρκαρει στη ραμπα???
Εαν μιλουσαμε για ευνομουμενη κοινωνια δεν θα χρειαζοταν να συζηταμε καν τετοια θεματα. Καποια στιγμη ομως ολοι οσοι το παιζουν μαμαω και δερνω και υπερανω του νομου πρεπει να μπουν στη θεση τους.![]()