motomike επειδη το δικο σου ταξιδιωτικο δειχνει εξισου ενδιαφερον,γιατι δεν ανοιγεις ενα αντιστοιχο με πολλα...τοπια?
![]()
motomike επειδη το δικο σου ταξιδιωτικο δειχνει εξισου ενδιαφερον,γιατι δεν ανοιγεις ενα αντιστοιχο με πολλα...τοπια?
![]()
Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι
γιατι αμα το μυριστουν οι λεγαμενες εχει να πεσει πολυ παντοφλα!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro
![]()
αλλωστε εγω δεν ταξιδεψα.. δεν πηγα εγω σε αυτες, αυτες ηρθαν σε μενα!!![]()
Ναι οκ καταλαβαινω αλλα...τετοιες παραλιες δεν τις συναντας καθε μερα...
![]()
Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ωραια .. και μολις εφτιαξα καφε![]()
ρε συ... πολυ τσοπερια παιζει εκει πανω!!!
Ω καλά είσαι.. Τα ποιο πολλά είναι πατεντοκατασκευες με dnepr Mοτορια.. Ανωμαλια λεμε. Ανα 30 40 κμ, σταματας στην ακρη και βγαζεις εργαλειοθηκη... Αντρικα πραγματα... Α πα πα πα
Me gusta la moto, me gustas tu....
που σαι, τωρα που τελιωσες τη μερα αυτη μη σταματησεις! 5 μερες θα ποσταρεις σημερα, ετσι για
τιμωρια που μας ειχες στην πεινα ενα 4ημερο!!!
edit 20:45. χεστηκες ε??? καλααααααα :rotflmao: :rotflmao:
ετοιμαζω υλικό..έχω λιωσει στο κροπαρισμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
που σαι, τωρα που τελιωσες τη μερα αυτη μη σταματησεις! 5 μερες θα ποσταρεις σημερα, ετσι για
τιμωρια που μας ειχες στην πεινα ενα 4ημερο!!!
edit 20:45. χεστηκες ε??? καλααααααα :rotflmao: :rotflmao:
Boune
Perimenoume fwtografies apo to LATIN magazi![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Boune
латин
Ban 'em all
Μάγκες φωτογραφίες από εκείνο το μαγαζί, συγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, θα ανεβάσω μόνο επί πληρωμής ή όταν ο Gallos χωρίσει με την Ειρήνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Boune
Δεν θα τον πάρω εγώ στο λαιμό μου.![]()
![]()
![]()
Γκουχ Γκουχ... Εμείς τις ξέρουμε, αυτές πάλι, όχι..Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εσεις αυτες που ανεβαζετε τις ξερετε??